Nieuw

DE NEDERLANDSE KEUKEN : BOYCOT SHARIA KAAS!!

In de Nederlandse supermarkten liggen verschillende producten die halal zijn, zonder dat het op de verpakking staat! Zo ook ALLE kaasproducten van Friesland-Campina! In deze kaas wordt stremsel toegevoegd van koeien die islamitisch ritueel geslacht zijn! BOYCOT deze troep vrienden van Liefde voor Holland!! STOP de Islamisering van Nederland! Vlees, kaas, suiker en zelfs babyvoeding; we kopen het allemaal wel eens in de supermarkt maar weten we eigenlijk wel dat deze producten halal kunnen zijn? Bekijk HIERRRRRRR de televisiereportagereportage van het programma ‘Dit is de dag‘ om meer te weten te komen over verborgen halalproducten (op minuut 12:08 geeft de #Campinawoordvoerder ZELF toe dat al hun kaas halal is). Wat is halalkaas dan? Om kaas te maken is stremsel nodig, stremsel is een complex van spijsverteringsenzymen dat aanwezig is in de maag van ieder zoogdier. Het wordt voornamelijk gebruikt voor de productie van kaas. Stremsel wordt voornamelijk gewonnen uit de lebmaag van kalveren als nevenproduct van de kalverslachterij. In dit geval dus kalveren die volgens de islamitische slachtmethode zijn geslacht!

h/t ‘Liefde voor Holland

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.167 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Bolo (2128 Articles)
'Loquendi Libertatem Custodiamus' Laten wij waken over de vrijheid van het spreken

17 Comments on DE NEDERLANDSE KEUKEN : BOYCOT SHARIA KAAS!!

 1. Hier hebben we er ook 1. Pas op met foto’s en katten.

  Een prominente Saoedische geestelijke heeft duidelijk gemaakt dat het nemen van foto’s met katten of andere dieren hartstikke haram is – tenzij het strikt noodzakelijk is. Volgens de religieuze leider zijn dergelijke regels nodig vanwege de opbloei van Saoedi’s die “net zo willen zijn als westerlingen”.
  http://www.powned.tv/nieuws/raar/2016/05/saoedische_geestelijke_foto_me.html

  Like

 2. skeeter // mei 25, 2016 om 21:17 //

  Er was hier al een hele rel op gang vanwege Restaurant Earls die zonodig beef wou hebben van creekstone onder het mom van “humane raised beef”. Niemand had het in de gaten dat het halal beef was tot iedereen verontwaardig reageerde waarom EARLS geen Canadian beef wilde gebruiken. Toen een enkele niet zo luie journalist begon te graven kwam boven dat alle beef van creekstone halal was en om dit via een humane etiket aan de niets vermoedende neus van de consument te verkopen. In mijn optiek een uiterste groffe leugen om een halal slachting een humane stempel te geven en de consument zo te bedriegen. En dan nu dit weer…. http://www.therebel.media/boycottearls_ca_update_creekstone_farm_s_non_gmo_beef

  Like

 3. Is ook goed, en wie weet er nou beter waar je wat kan vinden over halal bij Fubar dan Fubar himself.
  Maar ik doe me best.

  Liked by 1 persoon

 4. “Terwijl ik bij de balie stond om een bijstandsuitkering aan te vragen, omdat het bedrijf waar ik werkte failliet was verklaard, zag ik daar ook enkele “asielzoekers” zitten. Ik moest een bonnetje nemen en in de wachtruimte gaan zitten totdat mijn nummer aan de beurt was. Stomverbaasd zag ik dat deze asielzoekers helemaal geen nummer hadden getrokken. En al snel kwam een vrouw naar deze “asielzoekers” toe en vroeg hen om mee te komen naar de balie.”
  http://nieuws-ontmaskerd.com/2016/05/24/gemeente-achtkarspelen-de-terreur-van-eigen-volk-in-friesland/

  (gevonden bij de buren als ingezonden tip van Adriaan Jansens)

  Like


 5. Begin dit jaar uitten we hier onze zorgen over een potentieel miljoenenfiasco rondom inburgeringscursussen (Een pot van 600 miljoen euro voor inburgeren. Wie pakt ‘m?). Even een korte recap (zie ook uitlegfilmpje onderaan): asielmigranten moeten na het krijgen van een verblijfsvergunning een inburgeringsexamen afleggen. Daarvoor moeten ze een cursus volgen. Dat kost natuurlijk geld (gemiddeld €6.000 – €6.500), wat ze doorgaans niet hebben dus daarvoor kunnen ze tot €10.000 lenen bij DUO. Nou ja, lenen, ze hoeven het geld niet terug te betalen als ze binnen drie jaar hun examen halen. Of kunnen laten zien dat ze echt hun best hebben gedaan (let wel: gezinsmigranten moeten wel alles terugbetalen)
  http://daskapital.nl/2016/05/told_you_so_inburgeren_is_een.html

  Liked by 1 persoon

 6. polderboy // mei 25, 2016 om 22:44 //

  BertG. 20:52

  Grappig, die katten fatwa, en nogal paradoxaal, als je bedenkt dat de grote Mekkaanse roerganger, Mo himself, vaak met een kat op de arm spreken hield.

  Like

 7. Eem natte poes is dan al helemaal verboden.
  (vervolg op mijn 1ste reactie)

  Like

 8. polderboy // mei 25, 2016 om 22:44 //
  Maar toen hadden ze nog geen fototoestel, anders had mo het meteen aangepakt.
  zo iets als, oprotten met die kanker camera, weg met die kanker camera, ik sloop ‘m.

  Dat hebben ze dan ook niet helemaal van hun zelf, die tekst.

  Like

 9. skeeter // mei 25, 2016 om 23:07 //

  Roken is tegenwoordig ook al slecht voor katten, binnen kort zullen we moeten kiezen tussen katten of booslims.

  Like

 10. @skeeter

  islamisering: Duizenden Amerikaanse toprestaurants verkopen halal biefstuk zonder dat de klanten het weten
  https://fubar.mobi/2016/05/24/islamisering-duizenden-amerikaanse-toprestaurants-verkopen-halal-biefstuk-zonder-dat-de-klanten-het-weten/

  Like

 11. Joh ik raad aan iedereen een beetje pro actief te worden .
  ik gooi standaard een paar pakken ham in mn winkelwagen om die vervolgens of open of dicht weer bij de hallal producten te flikkeren ……………..eet ze ali 🙂
  Als iedereen dat doet zijn de hallal producten zo weg want ze worden niet gekocht.

  Like

 12. skeeter // mei 26, 2016 om 18:06 //

  @ Fub, ik was er van op de hoogte maar een hoop mensen schijnbaar niet.
  Hopelijk komt er meer exposure zodat die hele tent aan een halal einde komt.

  Like

 13. Claudia M. // oktober 16, 2017 om 20:37 //

  N.a.v. dit artikel: https://www.geenstijl.nl/5138986/smell-the-bacon/#comments dacht ik, ik surf nog even de bron, maar deze is kapot-stuk… gemaakt.

  Wegens vele klachten en te racistisch uitgefaseerd…. Tuurlijk.

  Like

1 Trackback / Pingback

 1. islamisering: shariakaas – Fubar

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s