Nieuw

Nederlanders hebben geen idee van de genocide die islam pleegt op christenen

En dat moeten we toch voornamelijk onze media aanrekenen. Er worden per jaar 150.000 christenen vermoord door islam. Het Midden-Oosten is al Judenrein en is hard op weg om ook compleet van christenen gezuiverd te worden. En de daders zijn moslims. Uit Irak is sinds de Amerikaanse inval 80% van de christenen verdwenen. Vermoord, verjaagd of gevlucht, en niet alleen voor en door ISIS. Bij onze bondgenoot Turkije bestond de bevolking 100 jaar geleden nog voor 20% uit christenen, nu nog voor minder dan 1%.

Dat is wat de dwingende monocultuur islam altijd en overal doet. Bekeer je of sterf. Maar van onze media mogen we niet weten dat islam een holocaust aan het plegen is van de Filipijnen tot in Nigeria, en dat maakt onze media medeplichtig. Om over hen die de macht gegrepen hebben in dit land nog maar te zwijgen.

Kwart Nederlanders weet van christenvervolging Midden-Oosten

Ruim een kwart van de Nederlanders weet dat er in Syrië en Irak sprake is van heftige christenvervolging. Van de kerkelijk betrokken christenen in Nederland ligt dat percentage twee keer zo hoog.

Dat blijkt uit een peiling die is uitgevoerd door de Protestantse Kerk in Nederland in het kader van de campagne ”Hoop voor de kerk in Syrië en Irak”. Aan de peiling deze 2370 mensen mee. Het onderzoek vond in de maanden februari en maart plaats. Dinsdag publiceerde de Raad van Kerken de resultaten.

RefDag >>

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.216 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (10115 Articles)
Na meer dan 10.000 kortere en langer artikelen op dit blog en 10.000 op andere blogs ga ik langzamerhand afscheid nemen. Dit blog is in goede handen. De populariteit én onbemindheid nemen in gelijke mate toe. Een mooiere bevestiging van onze onafhankelijkheid kunnen we niet wensen. Ik blijf meekijken, en af en toe wat publiceren, maar andere projecten roepen...

35 Comments on Nederlanders hebben geen idee van de genocide die islam pleegt op christenen

 1. Like

 2. Duchesne // mei 19, 2016 om 21:41 //

  Onze geleerde “leiders”, van wie je enig inzicht en een relatief hoge algemene ontwikkeling zou mogen verwachten haalt per scheeps of vliegtuiglading lieden binnen van wie je redelijker wijs mag verwachten dat ze geen opbouwende rol in onze samenleving zullen vervullen. Erger nog, het gros ziet ons als minderwaardig en onze vrouwen en kinderen als gebruiksvoorwerp. Verkrachting is dan ook voor deze lieden vanuit hun geloofgerechtvaardigd, voor ons is het per keer een kapot gemaakt leven. En dan zwijg ik over de impact op de familie…..
  Kapotgemaakte mensen, dat is de meerwaarde van de economische parasieten die worden binnen gelaten.
  Een bekende van mij probeert zijn vrouw vanuit Azie naar Nederland te krijgen, het kost veel geld en de vrouw in kwestie moet studeren en een toelatingsexamen halen, daarna als alles goed is komt er nog een rits rekeingen. Hij moet borg staan cq een bepaald inkomen hebben om haar hierheen te krijgen. Niks uitkering, ook geen miele of gratis gezondheidszorg.
  En dat is iemand die zich wil aanpassen aan onze samenleving en een toekomst wil opbouwen….

  Asiel is het bieden van een veilige haven, in geval van Koerden, Jezedi of christenen kan ik me nog voorstellen dat ze hulp krijgen, maar asiel is een gunst die wij verlenen. Het kost ons samen geld. En wie is er zo idioot om lieden binnen te laten die liegen over bijvoorbeeld hun herkomst, hun leeftijd of wat dan ook? Je laattoch ookgeen pedofiel op je kind passen terwijl je uit eten gaat? Dat doe je enkel uit vertrouwen en totale onwetendheid. Maar niet, niet als je weet dat je oppas niet spoort, dat je asielzoeker geen asiel zoekt maar nieuw bloed om op te zuigen.

  Er is een deken van zwijgen gedaald over Nederland, aanrandingen en verkrachtingen zijn bijna totaal taboe voor de pers, net als andere structurele ” incidenten” met gelukszoekende parasieten.
  Het beestje mag geen naam hebben, maar hoe leg ik mijn kind uit dat ze niet meer naar het zwembad mag en de kleedhokjes moet vermijden…….

  De hoofdverantwoordelijken zijn de politici, en zij waken niet over het welzijn van ons land, ze maken het juist onveiliger. En zoals ik al eerder schreef, onze “leiders” zijn niet minder intelligent dan anderen, het kan ze eenvoudig niet ontgaan dat met de asieleisers ook de onveiligheid evenredig groeit.
  Hoe stom kun je zijn? Of hoe ontzettend vals kun je zijn om je volk, en dan vooral de zwaksten aan een onnodig risico bloot te stellen? Dan ben je een misdadiger. Niks minder, dan ben je een godvergeten gore rotschoft. En stem je als burger op deze lieden, dan ben je in mijn optiek net zo schuldig aan iedere verkrachting, iedere geweldsmisdrijf of andere smeerlapperij.
  De politiek haalt doelbewust onze vijand binnen, een vijand die reeeds voordat men hier kwam al,vanuit geloofsovertuiging haattte. Wie is er zo gestoord om deze lieden binnen te halen? Wie zijn de mensen die helpen om de kinderen van hun eigen landgenoten extra snel te laten verkrachten? Extra snel, omdat het leven voor een vrouw zelfs in een beschaafde wereld al extra risico inhoud. En dan haalt men lieden binnen die niet eens een morele overpeinzing hebben op verkrachting of mishandeling, gewoon omdat het geloof dit goedkeurd.
  En van dit soort denkenende heeft nu zelfs een voet tussen de deur in onze regering.
  Politieagenten worden nu zelfs geselecteerd op een ethenische achtergrond.
  We zijn gek! Gek dat we dit laten gebeuren en de platte kar met riek niet oppakken! We zitten toe te kijken terwijl de toekomst van onze kinderen en kleinkinderen op dit moment kapot word gemaakt. Het is oorlog, oorlog om te overleven, voor ons! We zijn verraden door de politici, door laffe gluiperds die ons wel laten stemmen maar ons negeren als we via een referendum niet naar hun zin stemmen. En reeds voor de tweede keer worden we als volk genegeerd, en niet een klein beetje, maar ernstig genegeerd.

  In de geschiedenis van Nederland is er enkel op een dusdanige manier met de bevolking omgesprongen in de tijd dat er een klasseverschil was. Dat de dokter en de burgermeester mensen waren waar men de hoed of pet voor afnam als men ermee sprak. Tijden waarin arbeiders verplicht waren om hun boodschappen bij hun werkgever te doen via een betaalsysteem waarbij ze steeds een beetje verder in de schuld kwamen bij hun baas. Slavernij is de andere benaming voor deze gedwongen afhankelijkheid, waar de gasfles open zetten vaak de uiteindelijke oplossing uit de schulden was…..

  Onze “leiders” onze politici, ze zijn het niet waard om te regeren, ze zijn het niet waard om Nederlander te worden genoemd, ze zijn de grond waarop ze staan niet waard, de lucht die ze inademen.

  Het is tijd voor herverkiezingen, tijd voor een grote schoonmaak, tijd voor echte democratie, door het volk, voor het volk. En alleen dan hebben onze kinderen, kleinkinderen een toekomst. Alleen wij staan tussen toekomst of ondergang, alleen wij zijn nog sterk genoeg om deze enorme bedreiging van ons eigen bestaan te bevechten. Het begin ligt in Den Haag….en bij U thuis.

  Were Di.

  Liked by 5 people

 3. Nederlanders weten zowiezo geen ruk ook niet als het om geschiedenis gaat.
  Waarom wordt in het school lesmateriaal nooit iets gezegd over islam en de samenwerking met Adolf Hitler en trawanten aan de holocaust ? om zo de joden uit te roeien.
  Mensen worden gewoon dom gehouden .
  Mag ik even voorstellen de moslim Nazi : https://www.youtube.com/watch?v=02dGyzsz-ek
  Ok nog even dit nog een fijn stukje geschiedkunde : http://www.mokumtv.nl/oran002.htm
  En straks weer lekker koningsdag vieren of niet ?.

  Liked by 1 persoon

 4. polderboy // mei 20, 2016 om 09:50 //

  Effe democratie stichten in landen als Libië, Syrië, Irak, Turkije en Egypte is een fiasco gebleken.

  Door dat maffe idee, effe democratie stichten in die islamitische moordkuil, blijken horden pissebedden, “terroristen” en andere islamisten, massaal onder elke denkbare steen in West Europa vandaan te zijn gekropen, die hier en met hulp van “links” daar los gaan.
  Dat valt niet meer onder het tapijtje te schuiven.

  Politiek is gewetenloos, en “links”, dat eerst nog keihard “rechtse fascisten” hier bestreed, komt erachter dat ze ongelijk hadden.
  Dan is het zaak de schade te beperken, en nu ze nog veel macht hebben, in ieder geval de gevolgen van hun fatale beleid, de vervolging van miljoenen christenen bijvoorbeeld, buiten de aandacht te houden.

  Liked by 2 people

 5. Poldermodel, de SP wist het in de jaren tachtig en er waren nog discussies hierover, vreemde culturen etc., steevast werden ze dus weggezet als ‘fascisten’. Nu zitten die ontkenners van problemen ook in de SP. En een discussie hierover is nu ook amper mogelijk. Ik ben nogsteeds een SP’er maar dan wel zoals in het eerste begin. Ik durf nogsteeds een mening te hebben buiten de politiek opgelegde correctheid. Ik ergerde me al langer over antifa die er zelf fascistische Tendenzen erop nahouden bij hun acties, tijd dat ze de film, die Welle, eens gaan bekijken en op zichzelf gaan betrekken. Vrij baan maken voor een fascistoide religie onder het mom van het bestrijden van fascisme. Hoe dom en blind kan je zijn?

  Liked by 3 people

 6. Wij hebben in Nederland geen leider meer
  Die heeft namelijk plaats gemaakt voor een kont likkende eikel die alleen als een papegaai iedereen napraat en geen eigen mening heeft.
  Eens waren wij een sterk land ,met genoeg guldens in de pot om alles te doen waar wij ons volk goed in waren.
  Nu is het uit met de pret en moeten we miljarden euro’s betalen voor andere landen die er een zooitje van maken
  Nee nee mensen onze kinderen en kleinkinderen krijgen het zwaar hier in NL
  Regering stap op en laat een frisse nationale wind door het land waaien
  Mvg een Rotterdammer

  Liked by 3 people

 7. Gerrit Tienkamp // mei 23, 2016 om 08:43 //

  Dit is op Gerrit Tienkamp herblogden reageerde:

  Like

 8. Gaat Europa straks de geschiedenis in als het Oude Continent waar de grootste genocide ooit is gepleegd?

  Liked by 1 persoon

 9. Dit is op eunmask herblogden reageerde:
  DAT DIT WAAR IS BLIJKT UIT HET ZONDER PROTEST BINNENHALEN VAN MILJOENEN ISLAMIETEN! WIE IS HIER SUICIDAAL?

  Liked by 1 persoon

 10. skeeter // mei 30, 2016 om 17:58 //

  @ Duchesne // mei 19, 2016 om 21:41 //
  Alles wat je beweert klopt, maar de grote schoonmaak die nodig is vind je nooit genoeg mensen voor. Ga er maar vanuit dat alle ambtenaren , alle msm, alle leraren en alle overheid bij de linkse kerk horen, dat is geen klein klusje.

  Liked by 4 people

 11. edjan // mei 30, 2016 om 18:08 //

  @ Skeeter, klopt, en een heel groot deel van de bevolking, misschien wel de helft, kankert wel, maar loopt uit luiheid en domheid en vanwege de massieve propaganda tóch maar achter het links-mohammedaanse blok aan: en daar zullen ze volgend jaar ook braaf op stemmen.

  Liked by 2 people

 12. skeeter // mei 30, 2016 om 19:01 //

  @ Edjan,
  Juist daarom denk ik vaak meer aan verhuizen nu de waarde van het vastgoed nog hoog is.
  Denk ook wel eens om met een groep een eiland in belize ofzo te kopen, niemand die je daar plaagt. Zomaar wat overpeinzingen.

  Liked by 2 people

 13. Smits // juni 8, 2016 om 19:16 //

  We stonden er bij en keken er naar. Maar enige reactie op deze ziekelijke religie wordt niet verwacht van onze politiek correcte politici. Grenzen sluiten . Wegwezen en we vinden onze olie wel op een andere plek. Heb ook 3,5 jaren verspilt in en met deze idioten.

  Liked by 1 persoon

 14. MoslimMolen // juni 21, 2016 om 17:53 //

  Ach water is nat, de doorsnee NLer laf en ignorant, polletiek & media horig aan landverraad met de weg-met-ons-doctrine, etc… etc…
  .
  Is er hoop?
  Jazeker: ieder gezin wat slachtoffer is of gaat worden opent de ogen & hersenen. Lamlendigheid is dan voorgoed passe, en in de regel bewapent men zich.
  De allochtonen/pislam crime rate groeit exponentieel => meer vigilant eigen volk tot gevolg. Ook in het stemhok.

  Like

 15. Ach we kunnen NLD altijd weer onder water zetten lmao

  Like

 16. Evelyn // juli 4, 2016 om 23:32 //

  Huh? Dit is taalkundig gewoon onmogelijk.. Wat een ontzettend slecht geschreven bericht.
  Dat maakt het voor mij heel moeilijk om de boodschap/beschuldiging serieus te nemen.

  is·lam (de; m)
  1. de godsdienst van de volgelingen van de leer van Mohammed

  Hoe kan een godsdienst mensen vermoorden? Een godsdienst heeft immers geen handjes om mensen op te knopen of neer te steken/schieten/what ever..

  Like

 17. skeeter // juli 4, 2016 om 23:52 //

  @ Evelyn,
  Ben je echt zo onozel?

  Liked by 3 people

 18. @ skeeter gewoon een aandachts hoer negeren die linkse troll

  Liked by 1 persoon

 19. Men beseft in het geheel niet dat dit een voornamelijk zionistisch complot is. Voor een duidelijke toedracht en beschrijving van de oorzaak, raadpleeg het YouTube kanaal van o.a. Brandon Martinez, een goede en eerlijke Canadese onderzoeker en je ogen gaan open. We worden al heel lang beetgenomen door de synagoge van Satan.

  Like

 20. Het Nederlandse volk is in slaap gewiegd door uit luiheid en door domheid te vertrouwen op de leugenmedia. Hun propaganda heeft schrikbarende vormen aangenomen. Een volk dat zo stupide en misleid is, zal elke denkbare vorm van ellende over zichzelf afroepen.

  Liked by 2 people

 21. Eric quote : De holocaust is een verzinsel
  Nou dat is dan wel het best bewaarde geheim ever !.
  Gozer get a brain of neem je medicijnen

  Liked by 3 people

 22. Hou op over, “Het chritelijk geloof – mits juist beleden ”

  Daar gaan bij mij alle haren recht over end staan.
  Als je ruzie met mij wilt, dan moet je daar over beginnen.

  Like

 23. apapoeh // april 13, 2017 om 09:17 //

  het is ronduit verschrikkelijk!!
  En je zal zien, over een X-aantal jaar, zal dit ook in Nederland gaan gebeuren!

  En iedereen maar zeggen: ooh wat zijn die mensen vriendelijk en aardig! Nee hoor! Niks van waar!! Ze zijn helemaal niet vriendelijk en aardig! Ja, in je gezicht! Maar achter je rug om, ho maar!
  Die verrotte nemen echt het hef in eigen hand, misschien 20 jaar geleden werd er al eens door 1 zo’n turk geroepen: Over 20 jaar hebben wij de macht in Nederland…
  En het is gewoon wáár! Die lui moeten niks hebben van Nederlanders, maar niemand heeft het door! Ze zien alleen dat zogenaamde vriendelijke gezicht wat die lui opzetten…

  Liked by 1 persoon

 24. Wat een gelul van links tot rechts, van christen tot zionist, incluis het artikel. Bekeer of sterf?
  Dé Islam? Het ware christendom? Complotten?
  Het volk? Welk volk? Hoor ik daar ook bij, of moet ik anders oprotten? Ik hoor zoveel haat en halve waarheden. Is het liefde voor christelijke medemens of gewoon hetzelfde wat IS doet, een religie kapen om de massa op te hitsen voor een oorlog tegen alles wat hen blijkbaar heeft ontbeert: liefde en menselijkheid.

  Like

 25. @Arthur, rustig aan gap, en niet de waarheid ontkennen.

  Like

 26. Ik word elke ochtend weer blij wakker omdat ik niet meer in Nederland woon.

  Like

 27. skeeter // mei 20, 2017 om 10:39 //

  Koos, Nederland is niet het enige mongolen land.

  Like

 28. de mensheid wordt steeds gekker dat is echt niet te stoppen

  Liked by 1 persoon

 29. Dit is op Mijn Blog magilando herblogden reageerde:

  Like

 30. jennefer // april 19, 2019 om 22:56 //

  20jaar later,wij hebben niks meer te vertelen … #killtheboer

  Like

 31. Nee, Nederlanders hebben geen idee, Belgen overigens ook niet, te dom om te luisteren, te lui om te lezen en te achterlijk om zelf te denken.
  Hoe leg je zoiets uit (globalisatie) wanneer ze nog niet eens begrijpen wat een genocide is?

  Een gebrek aan voorstellingsvermogen waardoor ze de demografische veranderingen niet zien.
  En wie dat niet ziet, kan ook niet de mogelijke onvermijdelijke scenario’s zien.

  Natuurlijk het profiel voor een goede (slaafse) EU-(ham)burger.

  Liked by 1 persoon

 32. @Evenlyn
  Je vraagt er om!

  Als het om taal vaardigheid gaan,
  hoeven we een wat bevolkingsgroepen niet serieus te nemen.
  En als men mensen daarop aanvalt,
  wat dan, als het om politici gaat, die dik betaald worden.
  Die niet in staat zijn, om een goed zorgstelsel op te tuigen,
  voor Nederlandse Nederlanders die zorgbehoevend zijn.

  Maar wel zichzelf en een heleboel landgenoten ervan kunnen overtuigen dat,
  ze wel de zorg voor een complete andere volkeren?

  Zelf heb ik daar wel een verklaring voor,
  het is namelijk in de vorige eeuw ook geprobeerd met steun van deze volksverraders.

  Toen het anders uitpakte, wist men niet hoe snel men zich anders moest uiten.
  Totdat ze weer het idee kregen dat je met aandacht voor een ander volk,
  er meer te behalen was.

  Dus, een beetje ouwehoeren over taalvaardigheid.
  Hier kan kan tenminste je mening geven.
  Op joop.nl wordt verwacht dat je mee lult,
  meer marcheert, volgens hun ideeën.
  Vast iets waarvan deze mensen nooit afstand hebben kunnen nemen,
  zelfs niet de volgende generaties.

  Like

 33. Dat is toch het kenmerk van de Islam.
  Of men geeft aan hun toe, of men moet dood.
  En dat begrijp ik.
  Zo’n stom volk, dat ze geen ander geluid kunnen horen.
  Laat staan begrip voor een andere mening te hebben.
  En dan te bedenken dat er westerlingen,
  zelfs ex-PVV zich hebben aangesloten bij deze loosers.

  Like

 34. Daniël // april 28, 2019 om 12:49 //

  Dit is een van de redenen waarom ik niet stem, noch tijdens lokale, regionale en rijksverkiezingen. Op die manier ben ik niet verantwoordelijk voor de misdaden die door ‘de’ politiek worden begaan. Laat ik het er maar ingooien: een ieder die stemt is medeplichtig aan het volksverraad en zal zijn straf niet ontlopen.

  Liked by 1 persoon

4 Trackbacks / Pingbacks

 1. Nederlanders hebben geen idee van de genocide die islam pleegt op christenen – Kattukse Vrienden voor Israël
 2. Nederlanders (en Vlamingen) hebben geen idee van de wereldwijde genocide die de islam pleegt op christenen – Katholiek Forum
 3. ISIS vlaggen en ISIS muziek in Zweedse asielzoekerscentra – autoriteiten kijken weg   – Fenixx.org
 4. Eenzijdige ontwapening | E.J. Bron

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s