Nieuw

Die teringblanken zijn ons 20 triljard schuldig

Zodat zwarten een nieuwe machtsbasis kunnen opzetten tegen de witte parasieten.

Er is een video opgedoken van een spreker at Portland Community College’s “Whiteness History Month” die bevestigt dat blanken zwarten 20 triljoen schuldig zijn voor de (voornamelijk islamitische, Fub) slavernij.

 

De blanke spreker, wiens identiteit onbekend blijft, beweert: “Witte mensen moeten niet alleen herstelbetalingen dokken voor het in slavernij voeren van Afrikanen, maar ook voor de voortdurende kolonisatie van Afrikanen in de Verenigde Staten.

Ze beweert eerst dat blanken 14 triljoen aan herstelbetalingen schuldig zijn en citeert dan nog een of ander magazine dat er 6.4 triljard aan toevoegt. (ik gooi triljoen en triljard lekker door elkaar want ik heb geen idee, Fub)

“Het is niet genoeg voor die witjes om maar te zeggen dat ze een beetje sorry zijn”, blèrt ze als een volleerde Quinsy, “we eisen gewoon nu die check van 20 triljoen”, zodat zwarten een nieuwe machtsbasis op kunnen zetten om zich meer middelen toe te eigenen.

“Alle witte mensen zitten op het voetstuk van de onderdrukking van de Afrikanen, alle witte mensen hebben geprofiteerd van de winsten van de slavernijhandel”,  voegt ze er aan toe, terwijl ze ook nog zegt dat witte mensen verantwoordelijk zijn voor de voortgaande onderdrukking en moord van/op Afro-Amerikanen.

De spreekster voegt er ook nog aan toe dat deze claims niks te maken hebben met ‘white guilt’, maar met het historische feit dat witte mensen op Afrika parasiteren.

De feiten weerspreken dit rassenhatende verhaal dat de blanken die vandaag leven verantwoordelijk zijn voor de slavernij in de Verenigde Staten.

 • Amerikaanse zwarten genieten de hoogste levensstandaard van enige zwarte bevolking op deze planeet, en verdienen een gemiddeld inkomen dat per hoofd 20 tot 50 keer hoger ligt dan in welk Afrikaans land waar ze vandaan komen dan ook.
 • Door de geschiedenis heen heeft bijna elk ras zich beziggehouden met slavernij.
 • De islamitische slavenhandel heeft ongeveer 112 miljoen zwarten het leven gekost (islam -arabisch-  heeft nog steeds maar één woord voor slaaf en neger, die dus synoniem zijn; (A)B(ee)D, Fub) en was veel bruter en duurde veel langer dan de slavenhandel in de Verenigde Staten.
 • Er zijn meer blanken in slavernij gevoerd door moslims dan zwarten door blanken.
 • In de Verenigde Staten, op het hoogtepunt van de slavernij, bezat slechts 1.4 procent van de blanken slaven, tegenover 28 procent van de “vrije zwarten” die slaven bezaten.
 • Slechts 6% van de 10 tot 15 miljoen Afrikanen die -gratis- overgezet werden naar de Nieuwe Wereld eindigden in de Verenigde Staten. Het grote merendeel kwam in Zuid-Amerika terecht. (wow, slechts 10-15 miljoen negers door Europeanen vervoerd, vergelijk dat eens met de 100 plus miljoen, en dat gaat door tot op de dag van vandaag, door de Arabieren, Fub)
 • Het waren de blanken die de slavernijhandel in de wereld afgeschaft hebben. (punt, ende einde discussie zou ik zeggen, Fub)
 • Het waren de blanken die de rest van de wereld er toe gedwongen hebben op te houden met hun slavernij praktijken.
 • Slavernij werd afgeschaft door het Westen ten koste van honderdduizenden levens van bijna uitsluitend blanken.

Originele artikel: http://www.dcclothesline.com/2016/05/17/whiteness-history-speaker-whites-owe-blacks-20-trillion-in-reparations/#more-60141

Niet alle linkjes ter onderbouwing kwamen mee met het vertalen, maar die staan in het origineel.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.199 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (10114 Articles)
Na meer dan 10.000 kortere en langer artikelen op dit blog en 10.000 op andere blogs ga ik langzamerhand afscheid nemen. Dit blog is in goede handen. De populariteit én onbemindheid nemen in gelijke mate toe. Een mooiere bevestiging van onze onafhankelijkheid kunnen we niet wensen. Ik blijf meekijken, en af en toe wat publiceren, maar andere projecten roepen...

12 Comments on Die teringblanken zijn ons 20 triljard schuldig

 1. ieznogoedh // mei 19, 2016 om 08:48 //

  Is spreekster een blank familielid van “onze” sylvana simons.

  Like

 2. Een werkelijk tenenkrommend verhaal van Sylvana Simons, het zelfde niveau als Quincy Gario…

  Terugkijken – Sylvana Simons heeft begrip voor arrestatie Ebru Umar
  Plus: Haar oordeel over de Armeense genocide

  http://politiek.tpo.nl/2016/05/18/terugkijken-sylvana-simons/

  Like

 3. edjan // mei 19, 2016 om 11:15 //

  Wij Limburgers (ik ben er geboren en heb er tot mijn 5de gewoond) eisen 5 triljard van die tering kaaskoppen (dat zijn jullie, dus). Want wij hebben voor hun in die klote mijnen moeten werken en nu zijn onze huizen aan het verzakken en wij hebben mee moeten vechten in hun oorlogen terwijl wij liever bij de Duitsers en/of de Belgen hoorden en toen ze de mijnen zomaar sloten hebben ze ons geen ander werk gegeven dus nu zijn we werkeloos,en nu fietsen die verrekte kaaskoppen hier door de heuvels en steken geen hand uit als ze linksaf slaan. En er is nog véél meer want zo gauw de LImburger er achter komt dat je uit Limburg komt, staat hij al snel een uur tegen je te klagen. En niet dat nu die kaaskoppen er met een “sorry” van af komen: 10 triljard! Limburgers, verenig u!

  En als de dames het woord “Limburgers” vervangen door “vrouwen” en die 15 triljard verhogen naar 100 triljard, is het ook een mooi verhaal.

  Indonesiërs, Surinamers, Chinezen en vele andere onderdrukte groeperingen zullen volgen. Het is waarschijnlijk voor de witte man veel goedkoper om naar Mars te verhuizen. Hopelijk gaat hij daar niet Martiale mieren onderdrukken of dood trappen.

  Liked by 1 persoon

 4. Claudia M. // mei 19, 2016 om 12:54 //

  Wat ik ook voortdurend mis in het hele slavernijverhaal is, hoe het nu eigenlijk gesteld was met de gewone M/V en dan wat mij betreft in heel het continent Europa? Het waren ook toen de happy few die de zoete vruchten plukten en de gewone M/V de zure; zoals altijd eigenlijk!
  Ik ben er niet bij geweest, maar ik was er wel bij toen in de jaren ‘60/’70 mijn grootouders welgeteld één kraan in het huis had, t.w. de keuken. Voor het betere badderwerk moest je naar het badhuis. Goh, wat hadden die mensen het toch rijk, in welk een weelde (er waren altijd geldzorgen!) mochten zij toch leven. Lazer toch op, ik ben niks aan niemand schuldig! Alles wat ik heb, heb ik zelf verdiend, daar heb ik hard voor gewerkt en ook nog dubbel en dwars belasting over betaald!

  Uit de Wiki-collectie: https://nl.wikipedia.org/wiki/Middeleeuwen
  Dagelijks leven
  In de vroege middeleeuwen was ongeveer 90% van de bevolking boer. De boeren waren doorgaans arm en ondervoed. Het leven was “wreed, hard en kort”.
  Adel en Kerk hadden veel macht. Omdat iedereen lid was van de Kerk, konden de geestelijken iedereen via de preekstoel beïnvloeden. Kerkelijke gezagsdragers waren vrijwel de enigen die konden lezen en schrijven, wat hun machtspositie nog vergrootte. Het aardse bestaan was in de middeleeuwen van ondergeschikt belang en het hele leven was gericht op het hiernamaals. De angst om in de hel te komen, maakte de mensen onderdanig aan de machthebbers.

  Hey, dat klinkt bekent?

  Liked by 2 people

 5. edjan // mei 19, 2016 om 15:57 //

  Ach ach.
  Wij, Hollanders en dan met name de Zeeuwen, wel te verstaan de rijke Zeeuwen, hebben ca 5% van de slaven getransporteerd naar Amerika op niet erg comfortabele wijze. Hoewel, als u wist hoe degewone bemanning moest leven in die tijd …

  Die slaven konden in Afrika in bepaalde havens gewoon gekocht en opgehaald worden. Slavernij was destijds in Afrika een geaccepteerd verschijnsel. Stammen maakten oorlog met elkaar en de overwonnenen werden deels vermoord en deels tot slaaf gemaakt en verkocht aan de rijkeren.

  Toen de Europeanen interesse in de slavenmarkt kregen, konden zij die dus gewoon kopen. Afrikanen joegen die slaven door heel Afrika naar die havens om geld te verdienen: door oerwouden, over bergen, etc en tijdens die tochten overleden meer slaven dan tijdens het transport naar Amerika.

  De meeste slaven kwamen trouwens uit Noord-Oost-Afrika. Juist: uit mohammedaans gebied.

  Like

 6. Hoeveel triljoentriljard is er inmiddels al in Afrika gepompt zonder enig effect? Het is zo langzamerhand toch wel genoeg geweest?
  En waarom is Sylvana geblondeerd als ze blanken maar slavendrijvers vindt?
  Weet je wie smerige slavendrijvers zijn (ja nog steeds) : Turken.
  Die Turk, die naast haar zit ziet haar haast wel zeker als gebruiksvoorwerp.

  Like

 7. jantjeuitnl // mei 21, 2016 om 00:05 //
  Hoeveel triljoentriljard is er inmiddels al in Afrika gepompt zonder enig effect?
  ————-

  Sinds de jaren 80 van de vorige eeuw maken we jaarlijks 30 miljard over aan ontwikkelingshulp, een schokkend totaal van 800 miljard, waar niets mee is gebeurd.
  Uitstekend stuk, maar die 30 miljard kun je wel een groot vraagteken naast plaatsen.
  http://mijn-kijk-op.infonu.nl/mens-en-samenleving/16315-zwendel-met-ontwikkelingshulp-miljarden-euros-vermist.html

  In 2007 gaven de 22 landen die lid zijn van de OESO 103,6 miljard dollar aan ontwikkelingshulp. Bron wikipedia
  http://nl.wikipedia.org/wiki/Ontwikkelingshulp_door_Nederland
  Eeuhm. Geëxtrapoleerd naar een periode van 30 jaar is dat dus ruim 3000 miljard. En dat zijn dan nog alleen de OESO landen. En private iniatieven zijn hier niet in meegenomen.

  Meer ‘leuke’ ontwikkelingshulpweetjes:
  https://fubar.mobi/category/ontwikkelingshulp/

  Like

 8. edjan // mei 21, 2016 om 09:59 //

  In de vroege 80er jaren, toen ik nog een nette, linkse jongen was, had ik een vriend die net van de HTS af kwam en een jaartje ontwikkelingswerk in Afrika ging doen bij wijze van stage. Ze sloegen waterputten en plaatsten pompen. Bevolking blij want water in het dorp ipv 10 km verderopDe stagaires gingen op een gegeven moment weer naar huis en kwamen 2, 3 jaar later nog eens kijken. Pompen kapot en verroest. Want tja, water halen is vrouwenwerk en alles er omheen dus ook. Dus die pompen en putten werden absoluut niet onderhouden.

  Laatst weer ergens een jankende negerin gezien want in Ethiopië heerst weer droogte en dus hongersnood. Uiteraard is dat onze schuld. Uitbuiting en klimaatsverandering, u kent het wel.

  Like

 9. Ja edjan, die gasten kunnen nog geen wasknijper in elkaar zetten zonder handleiding.

  Like

 10. KRAFTAVILQA // juli 27, 2016 om 19:39 //

  Ik ben geheel niet zelfs niet een beetje sorry voor het imaginaire leed van de -theoretische – nakomelingen (‘theoretisch’ want in feite slechts lieden van twijfelachtige afkomst) van voormalige slaven. Zoals anderen al eerder opmerkten hebben blanken sinds WO Ⅱ multimilliarden aan Afrika verspild en vergeet niet dat ze ook nog de rijke en welvarende landen Rhodesië en Zuid-Afrika cadeau hebben gekregen (tja rijk en welvarend totdat die landen vernikkerd raakten).

  Liked by 1 persoon

 11. Dat ze het geld maar een deel gaan halen bij de Belgische koninklijke familie en de Belgische adel want die hennen de kongo leegplunderen met medeweten va
  n de kerk en dit geld enkel nog maar voor voormalig Belgisch congo

  Like

 12. Het zal me een rotzorg zijn, alles wat ik heb is door mijn eigen handen verdiend en dat hebben mijn voorouders ook gedaan die waren allemaal boer.
  En verder die nikkers lopen we al jaren te verzorgen en te voeren, en nu komen ze ook nog eens massaal ons land in, en ze kennen helemaal niks die luie apen. onze schuld is al jaren ingelost dus optieven naar dat apenland van je en ga maar eens een keer wat doen misschien dat het dan nog wat word met dat werelddeel.
  En die SS is gewoon een lelijke aap met een veel te grote bek en weinig hersens!

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s