Nieuw

Journalist slikt zijn woorden in over Trump – letterlijk

Dana Milbank van de Washington Posts beloofde zijn eigen artikel op te eten als Donald Trump de Republikeinse presidentskandidaat in de Amerikaanse verkiezingen werd. Nu heeft de links-liberale columnist zijn belofte vervuld.

Dana Milbank is niet de enige van de zogenaamde experts die het vreselijk mis hadden met hun prognoses over de mogelijkheid van Trump om presidentskandidaat te worden. Maar men moet Milbank toegeven dat hij in staat is om een belofte uit te voeren.

https://www.washingtonpost.com/video/c/embed/84a97e4c-185c-11e6-971a-dadf9ab18869

“Als Trump niet verliest zal ik deze column opeten”, was de kop van een artikel van Milbank in de Washington Post die verleden jaar 2 oktober gepubliceerd werd.

Nu heeft het linkse profiel, opmerkelijk genoeg, zijn belofte gehouden. In een clip van de Washington Post die op het web geplaatst is eet Dana Milbank een acht-gangen diner met gerechten die al het papier van de column van vorige herfst bevatten.

In Zweden beloofde de liberale filosoof Roland Poirier Martinsson verleden jaar december zijn hoed op te eten als Donald Trump de presidentskandidaat voor de Republikeinen zou worden.

“Een veel voorkomende misvatting is dat Donald Trump de Republikeinse presidentskandidaat zal worden. Hij komt niet in de buurt, omdat hij als onwetend, extreem, misleidend, xenofoob en zonder waardigheid wordt gezien. Ik beloof mijn hoed op te eten als hij wint (maar niet mijn Stetson)”, schreef de 54-jarige zelfverzekerd in Dagens Industri.

Begin mei verkondigde Roland Poirier Martinsson dat hij zijn belofte om zijn hoed op te eten “terugtrok”.

Bron:

http://www.friatider.se/h-r-ter-journalisten-upp-sina-ord-om-trump-bokstavligt-talat

Doe mee met 8.259 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (4447 Articles)
Ook ik was ooit een man gevangen in een vrouwenlichaam... en toen werd ik geboren.

8 Comments on Journalist slikt zijn woorden in over Trump – letterlijk

 1. Tijl Uylenspiegel // mei 17, 2016 om 00:24 //

  Ik weet het niet met die Trump, ik ben zo anti-Hilary dat ik automatisch voor haar tegenstanders kies. Maar Trump heeft toch een paar eigenaardige dingen, op de eerste plaats; wat maakt dat een man op leeftijd die ook nog eens miljardair is zo nodig president wil worden. Eeuwige roem? Lekker belangrijk als je meer dan een miljard bezit. Wat beweegt zo’n man? En eigenlijk geld datzelfde voor Hilary en in iets mindere mate voor Neelie Kroes (75!) want die zijn inmiddels ook meer dan een beetje gevuld (en op leeftijd)
  Trump wordt volgende maand 70! en gesteld dat hij president wordt dan blijft hij dat tot zijn 75ste!
  Hilary is één jaartje ‘jonger’ dus reken maar uit.
  Geestelijke gezondheid is op die leeftijd allesbehalve een vanzelfsprekendheid.
  En wat is de drijfveer van die mensen om zo’n slopende campagne te willen gaan voeren, ga toch lekker van je miljoenen genieten, om eerlijk te zijn; ik zou het wel weten!

  Like

 2. skeeter // mei 17, 2016 om 00:32 //

  @ tijl, het gaat of om de roem of het winnen, voor geld hoeft hij het niet te doen. Misschien is het een hobby van em om presidentje te spelen.

  Like

 3. Na het geld komt het verlangen naar macht.

  Like

 4. Tijl Uylenspiegel // mei 17, 2016 om 01:21 //

  Dat zal de reden wel zijn dat ik nooit meer dan tijdelijk rijk was, ik had zo’n plezier aan het uitgeven! Aan wijntje en Trijntje zoals men vroeger zei.

  Like

 5. Mensen zijn nou eenmaal omnivoren:

  01

  Like

 6. Misschien wil Trump gewoon zijn land redden? Is dat zo raar?

  Like

 7. Trump is gewoon een bevlogen patriot.
  Hillary is uit hetzelfde hout als de familie Busch gesneden, door en door rot.

  Like

 8. mischien eens een nieuwe wind die waait met trump los van de nwo ???

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: