Nieuwsticker

“Gooi ze het land uit, ongeacht het lot wat hen wacht”

Zweden – Er heerst een grote onrust in het stadsdeel Klockaretorpet in Norrköping. Zeven auto’s zijn zondagavond beschadigd door brand terwijl er stenen naar de brandweer en politie werd gegooid. Tijdens de nacht was er ook onrust in de stadsdeel Tjärna Ängar in Borlänge. Politie en reddingsdiensten kregen meerdere alarmen voor verschillende branden in het gebied – ook zij werden bij aankomst met stenen bekogeld.

– Hulpdiensten weigeren om er heen te gaan als ze geen bescherming krijgen, zegt Ronnie Dahlqvist, officier van dienst op het politiebureau Östergötland.

Een buitenlandse tv-bedrijf reisde helemaal van Australië om te rapporteren over Rinkeby, maar hier in Zweden geeft noch de media of de politiek het probleem een belangrijke prioriteit. Het probleem in de wetgeving is dat de stenengooier boven alle twijfel geïdentificeerd moet worden voor een rechterlijke vervolging. Iets wat niet heel makkelijk is als je in een auto zit om beschutting te zoeken.

Een advies van mijn laatste reis in Libanon komt in gedachte. Een kleine man, een minister die een twintig jaar lange burgeroorlog had overleefd, keek me aan en zei:

“Luister naar mijn advies. Vergeet de rechtsstaat een paar jaar. Vergeet dat met de mensenrechten. Jullie moeten in ieder huis gaan en het van boven naar beneden schoonvegen. Als je aardig wil zijn moet je ze voor onbepaalde tijd interneren, totdat ze begrijpen hoe ze zich moeten gedragen, maar heb je de mogelijkheid, gooi ze het land uit, ongeacht het lot wat hen wacht. Dat zal jullie een lange tijd van lijden besparen. Als je niet luistert zal dit probleem groter worden dan je je kunt voorstellen.”

We zullen zien hoelang het duurt dat deze ontwikkelingen in de stadsdelen doorgaan voordat het advies van de Libanese minister de enige oplossing is.

En waar we ons dan bevinden.

Bron:

http://ledarsidorna.se/2016/05/ett-rad/

Doe mee met 7.104 andere volgers

About rommel (1579 Articles)
Only dead fish go with the flow

20 Comments on “Gooi ze het land uit, ongeacht het lot wat hen wacht”

 1. Duchesne // mei 16, 2016 om 19:59 //

  Te laat. Het zal vechten worden en politie noch leger kan genoeg mensen op de been brengen om alles onder controle te krijgen. En daar komt nog een probleem bij: van iedere 100 soldaten, dus na selectie/ keuring, zijn er slechts 3 die kunnen doden, rond de 15 vuurt enigzins gericht maar niet echt zonder overtuiging, een 50 tal kijkt niet bij het schieten en d rest kruipt weg. Dat is geen schande, dat is realiteit. Een film als band of brothers is leuk, maar helden of gewoon doders zijn zeldzaam, ook in het leger. O ja, schoften vind je genoeg, overal, maar die zoeken zwakkeren waarbij weinig risico is op weerstand, maar echt iemand bewust doden, dat is niet zo evident. Het vergt een bepaalde mindset, en zelf bij special forces krijg je nog mensen met een vette inzinking nadat ze iemand hebben gedood. Het heeft iets te maken met opvoeding en sociale normen, met het gewend zijn respect te moeten hebben voor anderen, het is ergens tussen geestelijke evolutie en het verlies van het overlevings instinct.

  En daar zit je probleem, want hoe vecht je tegen psychopaten met een godsdienstwaanzin als je niet eens in jezelf kunt geloven……

  Liked by 1 persoon

 2. Toevallig hé, dat ze overal auto’s in de fik steken steken.
  Ze werken simpelweg een lijstje af van hoe overal chaos te creëren.
  http://westerse-beschaving.org/stadia-naar-een-volledige-overname/

  Like

 3. edjan // mei 16, 2016 om 20:55 //

  @Duchesne // mei 16, 2016 om 19:59 //

  Ik heb ooit ergens gelezen dat tijdens de eerste wereldoorlog maar een kleine minderheid van de soldaten gericht heeft geschoten. De officieren en generaals waren woedend maar je kunt niet controleren waar iemand naar kijkt als hij afdrukt. Leve de robot?

  Ik denk dat het bij de meeste mensen is ingebouwd om niet te doden. Stel dat er een soort mensen op aarde was dat daar geen enkele moeite mee had: dan zou die mens-soort zichzelf binnen enkele generaties hebben uitgeroeid. Zo’n mens-soort kan best bestaan hebben maar had geen schijn van kans.

  De meeste psychopaten hebben er niet zo’n moeite mee of ze hebben er plezier in om een ander te doden. En ja, je kunt mensen ook indoctrineren om moordenaar te worden…

  Like

 4. @ Duchesne ,
  Je kan niet winnen van “mensen” die het geen enkel probleem vinden om te sterven, maar dit zelfs als een nobel streven vinden, het ultieme doel zelfs.
  Die kan je alleen maar voor zijn.

  Liked by 1 persoon

 5. “Stel dat er een soort mensen op aarde was dat daar geen enkele moeite mee had: dan zou die mens-soort zichzelf binnen enkele generaties hebben uitgeroeid.”

  Die bestaan al ongeveer 1400 jaar, en het schijnt nog steeds voldoende liefhebbers aan te trekken.
  Een license to kill in je binnenzak als het ware.

  Like

 6. Duchesne // mei 16, 2016 om 21:08 //

  Lastig dilemma, ofwel wacht je tot je slachtoffer bent, ofwel ga je prevntief te werk en ben je misdadiger…..
  Nou is ondertussen wel duidelijk waar de reis naartoe gaat, volgens mij is de enige vredige oplossing die er nog is een ultimatum aan de moslims: vertrek terug waar je geloof vandaan komt, en anders ontdopen in varkensvet. Het opheffen van een dubbel paspoort is een noodzakelijke stap.
  Gezien alle besluiten door de politiek in Europa zal ook hier niets van daadkracht komen, met als resultaat een lang voortwoekerende onzekerheid doorzeefd met misdaad en kleinschalige burgeroorlog en het verval van orde en recht. Kortom, het einde van de wereld zoals we die kennen. Welcome to the jungle….

  Like

 7. Het moment van een aanval rechtvaardigt het recht van verdedigen, dus het lijkt mij niet zo moeilijk, echter in een rechtstaat waarin justitie de weg van de leidende regering vormt en volgt is dit een dilemma. Dit zien we nu ook bij ons en in België. Maar hoe meer weerstand van het volk hoe meer ze moeten gaan nadenken over systeemaanpassing of maw de wet aanpassen of veranderen.

  Like

 8. Chief // mei 16, 2016 om 21:40 //

  @Duchesne // mei 16, 2016 om 19:59 // Ik ben geen psychopaat denk ik, maar ik zou toch wel met plezier bepaalde mensen afschieten. Het grote verschil met WO I is dat toen geen enkele soldaat oorlog wilde, maar naar het front móest. Nu is dat anders. Nu heb je geen politie, noch leger om op terug te vallen, maar je wil wél je familie, je streek, je land verdedigen. Reken maar dat ik zonder aarzelen schiet.

  Liked by 1 persoon

 9. trebor2110 // mei 16, 2016 om 22:06 //

  Guardiacivil // mei 16, 2016 om 21:38 //
  Het moment van een aanval rechtvaardigt het recht van verdedigen

  de aanval is de beste verdediging dus niet wachten tot je aangevallen wordt om in de verdediging te schieten

  Like

 10. MoslimMolen // mei 16, 2016 om 22:07 //

  “Gooi ze het land uit…..”
  .
  Zeg ik al jaaaaaren!

  Like

 11. edjan // mei 16, 2016 om 22:37 //

  Als je met uitroeiing bedreigd wordt, heb je het recht en de plicht om je te verdedigen. Zo was het altijd, zelfs Churchill zei dat nog. En niet eens zo heel lang geleden.

  Helaas leven we in een tijd waarin het woord “vijand” niet meer gedacht en uitgesproken mag worden. Deze krankzinnigheid is helaas de heersende stroming. Slechts een minderheid (van naar schatting 25%) noemt de vijand nog de vijand. De rest, ca 75%, koestert de slang aan haar boezem en wil haar met hand en tand verdedigen. Wordt een moeilijk verhaal …

  Like

 12. Duchesne // mei 16, 2016 om 22:50 //

  De kans is groot dat leger en politie tegen de eigen burgers zullen optreden als die niet langer alles pikken. Immers men bijt niet de hand die voed….

  Met als kant tekening: hoe lang zal het duren voor de politie is vervangen……

  Liked by 1 persoon

 13. skeeter // mei 16, 2016 om 23:20 //

  @ Chief // mei 16, 2016 om 21:40 //,
  Mee eens, je moet gewoon denken dat je iets afschiet dat nog minderwaardiger is dan een coyote, dan aarzel je nooit

  Like

 14. trebor2110 // mei 16, 2016 om 23:48 //

  coyote zijn niet minderwaardig

  Like

 15. skeeter // mei 17, 2016 om 00:00 //

  Ach nou ja trebor, als ik een coyote voor de loop krijg aarzel ik niet. het was gewoon een voorbeeld. Wat nu? Vliegen zijn die minderwaardig? heb er hevig de pest aan. Toch hebben coyotes wel wat gemeen met de haatlims, ze lokken b.v. je hond van het erf af en dan bespringen ze die hond met een groep, je kippen zijn next.

  Like

 16. Tijl Uylenspiegel // mei 17, 2016 om 00:02 //

  Michigan Militia, misschien zijn die Amerikanen minder gek dan sommigen denken (vanaf 15.12)
  http://www.npo.nl/eenvandaag/16-05-2016/AT_2054415

  Oefenen voor als de overheid zich tegen de bevolking keert!

  Like

 17. D. G. Neree // mei 17, 2016 om 02:25 //

  De islamitische infiltratie in de zweedse regering
  http://www.zerohedge.com/news/2016-05-16/islamists-infiltrate-swedish-government

  Like

 18. Tijl Uylenspiegel // mei 17, 2016 om 00:02

  Helaas een totaal onbereikbaar concept in de lage landen. Een regering die het volk niet toestaat om wapens te bezitten en te dragen, heeft van het zelfde volk perfecte slaven gemaakt….

  Liked by 1 persoon

 19. polderboy // mei 17, 2016 om 13:43 //

  Hier wordt aangetoond, dat doeltreffend optreden mogelijk is. Kijk tot het einde:
  http://www.mirror.co.uk/news/world-news/shocking-moment-man-punches-woman-7987410?

  En vals nalatig “bestuur”, zoals in Ede en Zweden, die niks doen en erger nog critici racisten noemen: wegstemmen en wegwezen!

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: