Nieuw

Duizenden moslims met honderden jihadvlaggen eisen delen van Denemarken op

Denemarken: moslim-demonstranten willen delen van Denemarken annexeren voor alleen moslims

Let op de vlaggen die ze bij zich dragen: geen Deense vlaggen, maar de witte en zwarte vlag van de jihad, dezelfde vlag die Al-Qaeda gebruikt en andere islamitische terreurgroepen.

In Europa, waar een witte genocide uitgevoerd wordt in de naam van “diversiteit” en elk bezwaar tegen deze politiek feitelijk verboden is. De linkse Amerikaanse generaal Wesley Clarke heeft zelfs verklaard dat de officiële Amerikaanse politiek is dat “Er geen ruimte is voor een etnisch zuiver land in Europa.” In 2008, de president van Frankrijk, Nicholas Sarkozy, verklaarde officieel dat zijn programma van interraciale huwelijken niet snel genoeg vorderde, en hij dreigde geweld te gebruiken om het te versnellen. Blijkbaar is Angela Merkel nu de drager van die fakkel.

Via BNI >>

 

Doe mee met 911 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (8004 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden.

26 Comments on Duizenden moslims met honderden jihadvlaggen eisen delen van Denemarken op

 1. Niets aan de hand mensen. Gewoon doorgaan. En vooral blijven wegkijken.

  Like

 2. Tijl Uylenspiegel // mei 15, 2016 om 02:47 //

  Gesteld dat ik daar toeschouwer zou zijn, wat zou ik dan een hoop geld over hebben voor een paar handgranaten, of als er niks anders verkrijgbaar is, een kalasjnikov.

  Like

 3. Kennen we onze Europese geschiedenis niet meer? Kijk eens naar de prachtige steden die Europa kent. Moeten onze dochters een hoofddoekje gaan dragen? Mogen ze niet meer in bikini op het strand? Wat is dit voor onzin. Oprotten met die moslims. Maar wat betreft onze regeringen in Europa is de sharia reeds van toepassing, want zodra je een serieus commentaar op een moslim geeft, heb je een probleem met de politie die je van racisme beschuldigt.

  Like

 4. Duchesne // mei 15, 2016 om 09:56 //

  Ik zou voor de mg 42/53 gaan, dit is een streepje op het randje van oorlog. Gezien de arrogantie zal geweld dez zomer zeker worden gebruikt om eigen islamitische gebieden te eisen. Ik denk dat de politie de klappen krijgt, dan vertrekt en dan komt de burger in het slachthuis. Gedwongen bekeren of worden verjaagd, natuurlijk wel pas als je vrouw/ zus /dochter eerst is verkracht. Dit is geen demonstratie maar een regelrechte oorlogsverklaring.

  Like

 5. edjan // mei 15, 2016 om 10:50 //

  Er is een kleine mafia in Italië en een grote mafia in Europa, bestaande uit bankiers, multinationals, grootgraaiers en politici. De grote mafia heeft Europa weggegeven op de slavenmarkt aan de mohammedanen. En wij zijn die slaven.

  Maar er is ook nog een volk. Een volk dat niet in opstand komt, dat braaf werkt voor zijn nieuwe herrenvolk, dat geen woning en geen werk meer kan vinden, dat zich blauw betaalt, dat zijn muil moet houden. Maar geen opstand. Dat zijn vrouwen laat verkrachten, dat over een paar jaar niet meer te vreten heeft en geen onderwijs meer krijgt en geen zorg, dat over 10, 20 jaar zich moet bekeren of zijn kop gaat eraf: maar geen opstand.

  Laatst ruzie gehad met een vent in de kroeg die “lekker” naar Turkije op vakantie ging, die vond dat ze Wilders kapot moesten schieten want Wilders schreeuwde wel veel maar kreeg niets gedaan en hij moest nog beveiligd worden ook van onze centen.
  Dat staat allemaal in het Brabants Dagblad, puur rattengif, heb je last van ratten of duiven? Versnipper een Brabants Dagblad en strooi het dun uit.
  Maar veel Hollanders zijn zoals deze lulhannes. Veel te veel. En ze kijken er nog trots bij ook: ze zien het als een vorm van verzet: mogen wij niet naar Turkije op vakantie? Dan doen we het juist. En de Hollander gaat weer even massaal op vakantie naar Turkije als het vorige jaar. En daar is hij trots op. En dat kalifaat? Dat kan hem niets verrekken.

  Stel dat sommige Europeanen in opstand zouden willen komen, ik denk aan Frankrijk of Duitsland, dan zou de grote mafia een paar van dat soort Hollanders moeten vangen, licht roosteren (dat vinden ze niet erg want ze hebben toch niks verkeerd gedaan) fijnmalen en uitstrooien over het opstandige volk. En onmiddellijk zou elk verzet stoppen.

  De Europeaan en zeker de Hollander verdedigt zich niet.

  En voor de dromers onder u: volgend jaar Rutte 3, of Aboetaleb 1, of Pechtold 1 of Groene Snotneus 1.

  Liked by 2 people

 6. Tja deze godvergeten laffe honden der bestuurlijke elite zetten de vaart er in, bedoel de islamisering van Europa, overal dezelfde verhalen en ‘k verwonder mij een beetje waarom dit nog niet in Nederland tot uiting is gekomen, zou het soms iets te maken hebben dat de wijkagenten overal in Nederland de vinger aan de pols hebben leggen (Kuch).

  Overal in de wereld ziet men deze etterende moslim zweer open barsten, de bedoeïenen volkeren uit het Midden-Oosten heeft het eisen tot kunstvorm verheven de bestuurlijke elite geeft er maar al te graag gehoor aan deze aanzwellende islamitische litanieën. Men ziet toch dat er een zeer goed georganiseerde structuur achter de islamisering zit, godver de godver men is toch ziende blind wanneer men dit NIET in wil zien en verdiend dan ook niet beter om onder de sharia ‘recht’ te leven en zijn leven verder als een dhimmi te leven.

  Nou, overal is de variatie op het aan alle kanten plat gebeukte thema ‘islam’ herhaald tot in het oneindige. Men is langzamerhand en door voortschrijdend inzicht aan de weet gekomen wat de islam, het islamisme een fascistische monocultuur is welke de door ons bovengestelde wordt gebruikt, tot dat hun doel bereikt is, voor de rest vul het zelf maar in, met andere ongeveer gelijk gestemde frequente hersenspinsels. O ja dit nog even, deze achterlijke, barbaarse islamofascistische incest lieden die als gast kwamen en als eeuwige vijand hier blijven zullen ongetwijfeld ‘onze’ strotten door snijden…

  Liked by 2 people

 7. Duchesne // mei 15, 2016 om 13:33 //

  In oprichting: weerbaarheidsgroepen z.o. Brabant, groep midden Limburg, noord limburg, Doetinchem, Maaskantje(niet lachen), Zuidwest Brabant, groep Kempen, Groep Noorderkempen, groep Hasselt, groep Loosdrecht, groep Heuvelrug, groep Salland e.a.

  Voor wie: voor iedere Burger die wil leven in vrijheid en die niet langer zijn of haar veiligheid in de handen van anderen wil laten verpieteren.

  Wat is het: alles. Van EHBO tot Verdedigings les, van beschermings netwerken tot noodopvang, gewoon alles wat nodig is om weerbaar te worden en om jezelf en anderen te kunnen beschermen, maar dan in groeps verband, iets dat je kansen dramatisch verhogen.

  Wat kun je doen: alles, maar kijk waar je talenten liggen. Niemand is overbodig behalve als je dat zelf wel vind. Van jong tot stokoud, iedereen heeft iets te bieden.

  Hoe werkt het? U word persoonlijk gevraagd door iemand die u kent. Heeft u interesse word u aan een paar andere mensen voorgesteld. Staat u achter deze groep dan zoekt u zelf ook weer mensen in UW kennissen en vrienden kring. Alleen medestanders die u kent vragen, niet verder uitbreiden. En zo loopt de trein. Binnen enkele weken moeten dit vrij grote groepen kunnen zijn.
  En mag geen lijst van mensen worden aangelegd, iedereen moet op voorspraak van een ander mee doen. Er is geen leiding, niet lokaal en niet centraal, er is geen organisatie behalve het gezonde verstand en de groep overlegd. Leiders komen uit de groep wanneer de noodzaak daar is.
  Nog niet benaderd door iemand? Begin zelf, binnen vrij korte tijd zullen mensen elkaar uitnodigen en zijn de eerste groepen verbonden. Dan is communicatie eenvoudig en actie eenvoudig snel en plaatselijk te realiseren maar de grip van anderen op de groep is minimaal.

  En zo kunt u uw vrijheid zelf in handen nemen.

  Met enige overleg kunt u vanavond al een stukje veiligheid voor u en uw famillie realiseren, en voor anderen.

  Verspreid deze informatie.

  Met vriendelijke groet, Duchesne.

  Liked by 2 people

 8. “Tja deze godvergeten laffe honden der bestuurlijke elite zetten de vaart er in, bedoel de islamisering van Europa, overal dezelfde verhalen en ‘k verwonder mij een beetje waarom dit nog niet in Nederland tot uiting is gekomen”

  Ook in Nederland is de Islamisering een feit. De waarheid past niet meer onder de pet, en af en toe kun je filmpjes zien op YouTube waar opgeroepen wordt tot jihad tegen de autochtone bevolking. Natuurlijk wordt in politiek correct Nederland deze oproepen zo snel mogelijk van YouTube verwijderd.
  Zo ook bij deze oproep (kerstdag 2013) werd het filmpje zo snel mogelijk verwijderd….;
  http://tora-yeshua.nl/2013/12/zie-video-islamgekte-in-den-haag-intimiderend-gestoord-maar-de-politiek-enpolitie-laten-bedreiging-van-onze-staat-gewoon-toe-pvv-protesteert-als-enige/

  Like

 9. skeeter // mei 15, 2016 om 17:09 //

  @ Tijl, M134 tijl de ultime moslim maaier. In 30 seconden de straat schoon.

  Like

 10. MoslimMolen // mei 15, 2016 om 19:49 //

  WANNEER trapt de witman z’n corrupt, laffe, landverradelijke “politici” & ambtenaren de shredder in. (Btw NPO-RTL dito)
  .
  Het vodvolk kan kiezen: 24hr om over de grens – anders….

  Like

 11. MoslimMolen // mei 15, 2016 om 19:51 //

  @Tijl
  Onderschat nooit de reinigende werking van dr. Ben Zine…

  Like

 12. santina // mei 15, 2016 om 21:08 //

  schiet ze gewoon kapot dat vies moslim volk . ik zal er zeker een paar vermoorden zodra ik de kans krijg . ik heb scheit aan de wet . eu is van ons en daarmee basta . dus vieze moslims die dit ook toevallig lezen . O P R O T T E N .

  Liked by 1 persoon

 13. D. G. Neree // mei 15, 2016 om 21:44 //

  @Duchesne, ik heb je oproep doorgegeven op twitter

  Like

 14. Scarlatti Bombatti // mei 15, 2016 om 21:49 //

  Scarlatti Bombatti ‏@ScarlattiBomba 1 min1 minuut geleden
  #PVV Nog stds NIX ad HAND @MinPres?1000den moslims met 100rden JIHADvlaggen EISEN DELEN v DENEMARKEN op https://fenixx.org/2016/05/15/duizenden-moslims-met-honderden-jihadvlaggen-eisen-delen-van-denemarken-op/ … @Fenixxmag

  Like

 15. Scarlatti Bombatti // mei 15, 2016 om 21:59 //

  Scarlatti Bombatti @ScarlattiBomba 7 sec7 seconden geleden
  @Fenixxmag vDEZE ‪#‎NEPREGERING‬ HEBT U NX TE VERW8EN MENSEN!Dit is n regelrechte OORLOGSVERKLARING!Onderschat dat niet langer! ‪#‎KOMNUINVERZET‬!

  Like

 16. En zo ook weer in Zweden:

  SuperStation95 – “Pray to Allah or DIE”
  https://www.superstation95.com/index.php/world/1316

  Like

 17. Gerrit Tienkamp // mei 16, 2016 om 09:42 //

  Dit is op Gerrit Tienkamp herblogden reageerde:

  Like

 18. johnny // mei 16, 2016 om 11:24 //

  Gaskamers is het enige jullie kunnen krijgen voor de rest enkel oprotten naar eigen land. Hier in onze landen is er geen plaats voor moslims en dat gezeik.Ga weer naar jullie land nu dit nog kan want er komt een dag dat dit nooit meer kan en je dit met je leven bekoopt.

  Like

 19. Bestaan er al drones met napalm?

  Like

 20. ik dacht te horen dat ze riepen : Bedankt Denemarken voor jullie gastvrijheid vanaf nu nemen wij het over .

  Like

 21. @Ron // mei 15, 2016 om 22:10

  Is al een ouder bericht, heeft rommel hier ook ergens geplaatst destijds.

  Like

 22. wolter // mei 16, 2016 om 20:54 //

  wilders?

  Like

 23. Hier rest een gepaste reactie.

  Like

 24. schop ze allemaal terug naar hun zandbak!

  Like

 25. Wanneer gaan de europese burgers in opstand komen, eerst tegen eigen regering, dan dat but volk wat de touwtjes in handen heeft in Brussel, en dan dat gajes uit de landen trappen richting hun eigen zandhoop, samen met al die linkse miepen, kunnen ze ze daar verder knuffelen!!

  Like

1 Trackback / Pingback

 1. Zijn Europeanen de nieuwe Joden? | eunmask

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: