Nieuw

De Grote Lijst der Landverraders

Permatopic.

Na elke revolutie of omwenteling is het goed gebruik af te rekenen met het ancien regime. Soms worden de nekwervels gekraakt omdat de guillotine te lang niet uit het vet geweest is, en soms gaat de kop er clean af en rolt rechtvaardig in het mandje. Een geoefende beul kan het verschil maken tussen leven en dood, tussen lijden of een vlotte terechtstelling.

De ene afrekening en methode die daarvoor gebruikt wordt is humaner dan de andere. Het voorbeeld voor Groen Linkse stinkhippies was Pol Pot. Links vond dat humaan. De knekelhuizen vol botten en opgestapelde schedels. De massagraven met miljoenen ongeïdentificeerde onschuldigen, de rottende kadavers op wat eens vruchtbare akkers waren. De heropvoedingskampen op het platteland voor eenieder die het gewaagd had intellectueel te zijn te kunnen lezen.

De PvdA heeft decennia geijverd voor wat er nu in Zuid-Afrika gebeurt. Het verkrachten van elke blanke vrouw, het vermoorden van elke boer, de ontelbare ‘Plaasmoorde’. Links steunde ook Stalin, Mao en de grootste van alle slachters in de geschiedenis: Mohammed (islam).

Het is dus niet dat we medelijden hoeven te hebben met links ofzo. islam heeft gecombineerd meer doden op zijn geweten dan alle linkse helden bij elkaar, Che Guevara, Lenin, en de hierboven genoemden. En ook van die meest moorddadige machine die de geschiedenis ooit heeft voortgebracht is links weer volkomen idolaat.

Als links al ergens voor staat dan is het voor moord en doodslag, genocide, uitroeiing, etnische zuivering, und immer de Finale Oplossing voor waar hun bloederige oog maar op valt. En voor een ieder die hen tegen durft te spreken.

De geschiedenis/toekomst kan de komende jaren, jaren-niet decennia, twee kanten uit gaan. Of we maken een eind aan deze EU-dictatuur waar we ingerommeld zijn, of niet. Of we stoppen de mohammedaanse verovering van ons continent, of niet.

Dat zijn de twee keuzes die we hebben. Als we het niet stoppen is dat het einde van onze beschaving en islam zal alle sporen uitwissen. Ook Groen Links mensjes kan het niet ontgaan zijn wat islam deed met het historisch erfgoed, de boedhabeelden in Afghanistan, en de eeuwenoude Romeinse overblijfselen in Palmyra. Jullie vinden het Boedhisme toch zo leuk? Heb je je wel een afgevraagd door wie dat in grote delen van Azië weggevaagd is? Juist, door jullie nieuwe vriendjes van de islam.

EU en islam aan de ene kant, en een simpel NJET aan de andere kant. Simpel zal het niet zijn, de uitvoering, maar de keuze wel. En, als een misdaad, want dat is het, rechtgezet wordt, dan hoort daarbij dat de schuldigen berecht worden.

Links heeft die lijstjes, openlijk, van tevoren altijd al klaar.

Dan lijkt het me niet meer dan logisch, praktisch, en efficiënt dat wij ook een lijstje giga-was-lijst hebben.

De aanleiding voor dit topic is dat Jan Dijkgraaf Mark Rutte persoonlijk verantwoordelijk wil houden voor het wel en wee van Ebru Umar. En terecht ! We moeten veel vaker bewindslieden persoonlijk verantwoordelijk houden. En als ze gaan sputteren dan zijn ze klaarblijkelijk niet op hun taak berekend, dan moeten ze die neerleggen en overdragen aan iemand die wel capabel is. Nu kunnen ze 11 miljard in een HSL-Zuid storten en hun opvolger wast de handen in onschuld. Maar het geld is weg. Vertellen ze u. Natuurlijk is het geld niet weg, dat lost niet op in de lucht ofzo. Dat heeft iemand in zijn zak gestoken. Dat heet diefstal in normaal Nederlands. Maar omdat een minister zegt dat die er niks aan kan doen, weten we niet eens wie de dader was en de buit mee heeft genomen.

Nu kunnen ze de helft van de Nederlandse vrijkomende huizen per jaar, wat er al structureel 10-20.000 te weinig zijn per jaar, weggeven aan mohammedanen die op onze onderwerping uit zijn omdat dat moet van het enige boek dat ze mogen lezen.

Het is verraad. Collaboratie schrijf ik steevast met een hoofdletter sinds ik “De kracht van de Rede” van Oriana Fallaci gelezen heb.

Want dat is het, en niets anders. En als we in staat zijn dit tij te keren, God ik hoop het, dan dienen we de misdadigers te berechten. Welke beschaving geeft er immers vrij spel aan dieven, moordenaars en verraders? Elke zichzelf respecterende samenleving berecht misdadigers.

En als we deze strijd om ons voortbestaan winnen dan is het beter om maar vast een lijst bij de hand te hebben van hen die berecht moeten worden. Onder Linksen, Socialisten, Stalinisten, Nazis, Islamieten, is de straf steevast de doodstraf. Voor eenieder die hun ideologie eventueel zou kunnen bedreigen. Zo ver wil ik niet gaan, bovendien moet ik een beetje oppassen met wat ik zeg.

Maar een lijst met aanklachten ter voorbereiding van toekomstige processen, die later door een onafhankelijke rechter beoordeeld moeten worden dat valt binnen alle grenzen van onze wetten.

In een ander topic noemde ik al:

-Femke Halsema
-Paul Rosenmuller
-Lodewijk Asscher
-Paul de Leeuw
-Mathijs van Nieuwkerk
-Alexander Pechtold
-Fatima Koser kaya
-Kathleen Ferrier
-Tofik Dibi
-Frans Timmermans
-Ahmed Marcouch
-Achmed Aboutaleb
-Hans Hoogervorst
-Ed Nijpels
-Eberhard van der Laan
-Fatima Elatik
-Heleen Dupuis

Ik heb ze nog niet veroordeeld. Ik kan moeilijk aanklager, rechter en beul tegelijk zijn, al denkt de held van Pechtold, Abu-Bakr-Al-Baghdadi Erdogan, daar heel anders over. Ik ben tenslotte Pechtold niet, ik ontken en financier de Turkse genocides niet, ik beschrijf ze.

Omdat het een enorme klus is om zo’n lijst van aan te klagen Collaborateurs samen te stellen, roepen wij uw hulp in. En om er geen puinzooi van te maken, moet daar enige mate van uniformiteit in zitten.

Uw aanklachten kunt u in de comments kwijt en dan, mits het voldoet aan de hieronder te noemen voorwaarden, verwerken wij dat in de definitieve lijst. Niet dat wij pretenderen een definitieve lijst samen te kunnen stellen. Het Verraad is veel te groot en alomvattend dat wij als simpel blogje dat in zijn geheel zouden kunnen beschrijven. Het is een beginnetje. En elke hulp is welkom. We zullen ze toch moeten berechten uiteindelijk, ik was niet van plan de grootste misdaad in de geschiedenis onbestraft te laten, dat druist in tegen elk rechtvaardigheidsgevoel dat ik heb.

Voorbeeld aangifte:

01

Schiet maar:

Naam:

Bekend van:

Functie:

Misdaad:

Aanklacht:

Strafeis:

Verzwarende Omstandigheden:

Als u bovenstaande gegevens in wilt vullen voor de persoon waarvan u denkt dat die berecht moet worden, en als wij denken dat dat kansrijk en/of terecht is , dan nemen wij uw aangifte mee in onze op te stellen lijst, in de hoop een kleine bijdrage te leveren aan het Toekomstige Nederland dat gezuiverd is van islam en Collaborateurs.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.157 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (10113 Articles)
Na meer dan 10.000 kortere en langer artikelen op dit blog en 10.000 op andere blogs ga ik langzamerhand afscheid nemen. Dit blog is in goede handen. De populariteit én onbemindheid nemen in gelijke mate toe. Een mooiere bevestiging van onze onafhankelijkheid kunnen we niet wensen. Ik blijf meekijken, en af en toe wat publiceren, maar andere projecten roepen...

59 Comments on De Grote Lijst der Landverraders

 1. Zijn politici psychopaten, worden wij geregeerd door mentaal gestoorden?
  Een ‘psychopathische persoonlijkheidsstoornis’ is de benaming en omschrijving die voorheen gegeven werd aan de persoonlijkheidsstructuur of -stoornis die tegenwoordig beter bekend is als de ‘antisociale persoonlijkheidsstoornis.’ Dit betreft een persoonlijkheidsstoornis waarbij de gewetensfunctie die zich in baby- en peuterfase ontwikkelt, achterblijft in de ontwikkeling of geheel niet tot stand komt. Deze antisociale persoonlijkheidsstoornis is een stoornis die wordt gekenmerkt door antisociaal en impulsief gedrag.
  http://nachthemel.nl/?p=266

  Like

 2. Duchesne // mei 12, 2016 om 08:37 //

  Prima idee, om lijsten aan te leggen die politici verantwoording laten afleggen voor daden die zijn gedaan met vaak persoonlijke belangen of gewin vanuit een gekozen functie. Een soort volks corruptie lijst, een soort volks schaduw rechtbank. En ja wil je een monster verslaan moet je behalve de kop ook de rest van de structuur neerhalen, anders valt je eigenoverwinning weg in een molen van andere belangen en een tegenwerking op vele niveaus. Dit is ook de reden dat een regering van enkel de PVV gedoemd is te falen door tegenwerking van ambtenaren met een eigen agenda. Lieden die zich al decennia volvreten vanuit hun politieke vriendenkring en elkaar voeren. Die moet je rigoreus vervangen.

  Wel een opmerking: vandaag is bekend gemaakt dat ” verwarde” mensen een rode vlag achter hun naam krijgen en direct door de politie met ” gepaste” middelen kunnen worden opgepakt. Hoe bepaald word wie een vlaggetje krijgt en wat de definitie is van verward is relatief en dus vrij invulbaar. Kortom, er is zojuist een vrijbrief gegeven om mensen direct van de straat te plukken. Met “gepaste” middelen, in mijn geval zal dat neekomen op worden neergeschoten want of een of andere manier heeft men achter mijn naam staan dat ik een moord zou hebben gepleegd.
  Wie het slachtoffer is, wanneer dit zou hebben plaatsgevonden en hoeveel jaar cel ik daarvoor het gekregen heeft de politie nooit kunnen vertellen, maar ooit heeft iemand mij dus een stempel gegeven die totaal niet klopt. Valt niets aan te doen.
  Vuurwapen gevaarlijk want ik bezat ooit een niet geregistreerd wapen, een katapult en een scherpe lepel. ( grapje)

  Vuurwapengevaarlijk, moordenaar en verward, ik vind namelijk dat Nederland geen democratie meer is en dat politici verantwoording moeten afleggen. Verder vind ik het onacceptabel dat Nederland vriendschappelijke betrekkingen aangaat met landen die hun eigen bevolking afmaken, bijvoorbeeld Oekraine en Turkije, om gelijk met de deur in huis te vallen. Ik sta pal achter het recht op zelfbescherming en wapenbezit, wat volgens de huidige norm verwarde gedachten zijn. Dat het merendeel van de politieagenten thuis een wapen hebben mag niet gezegd worden, maar die weten wel hoe gestoord de wereld echt is. Voor de overheid ben ik iemand die dus niets van onze wereld begrijpt en daarom verward is volgens de huidige maatstaf.
  Kortom, ik ben vanaf vandaag feitelijk in gevaar omdat een angstig agentje mogelijk door het rode vlaggetje vind dat hij of zij beter kan schieten dan mij vragen om iets verderop te parkeren of de hond aan te lijnen. Van een angstcultuur bij politie gesproken. Om iedere hoek kan ik nu een kogel verwachten, met dat rode vlaggetje, een vrijbrief tot doden met een excuus.

  Vanaf vandaag ben ik dus een doelwit van mijn eigen politie en regering, ter willekeur van de agent in kwestie wanneer men mij omlegd.

  Politieke tegenstand is zo eenvoudig de kop in te drukken. Net als mondige burgers. Vlaggetje achter de naam, kogel door het kopje. We zijn aanbeland in de dictatuur.

  Ik ga vandaag mijn politiek cv maken en deze aankomende week opsturen, ik ben eerder belaagd met geweld voor mijn politieke actieve leven, let’s make it another round.

  Duchesne, Blackbox, burger van Maternesse, 🚩🚩🚩🚩🚩🚩🚩

  Like

 3. LIJST VAN POTENTIËLE LANDVERRADENDEN:

  Koningin Beatrix en zie hier
  Prinses Máxima, toek. koningin
  Frits Abrahams
  Remieg Aerts
  Wendy Asbeek Brusse
  Frits Barend
  Sonja Barend
  Maurits Berger en hier
  Thijs Berman
  Rinda den Besten
  Jos de Beus
  Anet Bleich
  Jan Blokker
  Marlies ter Borg
  Harry Bosch
  Roger van Boxtel
  Ina Brouwer
  Kathalijne Buitenweg
  Professor René Boomkens
  Rob Oudkerk
  Paul Treanor ook hier
  Hedy d’Ancona en ook hier
  Marlou Schrover
  Annet Bleich
  Ella Vogelaar
  Pier Hein Donner
  Volkert van der Graaf
  Jan Peter Balkenende
  dr. Pieter Muller
  mr. Uco Koopmans.
  Jessica Heijkoop
  Chris Visser
  Hella Haase
  René Danen en ook hier
  Max van Weezel
  Henk van Hoorn
  Ronald van den Boogaard
  Rena Netjes
  Paul Rosenmöller en hier
  Jan Michiel en hier en hier
  Marlies ter Borg en hier
  Fred Leemhuis en hier
  Atzo Nicolaï
  Jeltje van Nieuwenhoven
  Herman Obdeijn
  Jan Michiel Otto
  Alexander Pechtold
  Rick van der Ploeg
  Clairy Polak
  Jürgen Raymann
  Kees Ribbens
  Peter Rodrigues
  Lydia Rood
  Felix Rottenberg
  Rutger van Santen
  Judith Sargantini
  Willem Schinkel
  Paul Schnabel
  Jan Schoonenboom
  Kees Schuyt
  Thomas Spijkerboer
  Gerard Spong
  Tineke Strik
  Siep Stuurman
  Doekle Terpstra
  Ed van Thijn
  Evelien Tonkens
  Jan Tromp
  Sophie in ’t Veld
  Frans Verhagen
  Maykel Verkuyten
  Joris Voorhoeve
  Hans Laroes
  Anja Meulenbelt en ook hier
  Hans Dijkstal
  Bas de Gaay Fortman
  Kars Veling
  Jan Terlouw
  Maarten van Rossem
  Kathalijne Buitenweg
  Thomas van der Dunk
  Rinus Penninx
  Peter Verdaasdonk (dir. Madurodam)
  PvdA/NSB en ook hier
  Ineke Roex
  Sjef van Stiphout
  Jean Tillie
  Henk Slebos (atoomgeheimenverrader)
  Joke Kaviaar (extreem-links activiste)
  Aleid Wolfsen (PvdA-burgemeester)
  Karin Dekker
  …………………… <-hier kon U staan
  Theo Maassen (laflinkse kletsclown) Job Cohen
  Huub Oosterhuis
  Hanneke Groenteman
  Harry de Winter
  Paul van Ewijk
  Ruud Peters en hier
  Ton Zwaan
  Tineke Ceelen
  Dorette Corbey
  Boris Dittrich
  Jaap van Donselaar
  Jan Willem Duyvendak
  Ewald Engelen
  Andreé van Es
  Elsbeth Etty
  Peter Giesen
  Hans Goslinga
  Bob de Graaff
  Rick Grashoff
  Maria Grever
  Janny Groen
  Ido de Haan
  Boris van der Ham
  Raoul Heertje
  Maarten den Heijer
  Bas Heijne
  Godelieve van Heteren
  Pieter Hilhorst
  Malou van Hintum
  Rob Hof
  Edwin Huizing
  Marcel Hulspas
  Menno Hurenkamp
  Peter van Ingen
  Frans Jennekens
  Francisco van Jole
  Wim de Jong
  Freek de Jonge
  Christiaan Jongeneel
  James Kennedy
  Maarten Keulemans
  Sjoerd van Koningsveld
  Annieke Kranenberg
  Michiel Leezenberg
  Selma Leydesdorff
  Ad Melkert
  Pauline Meurs
  Hans van Mierlo
  Hans Moors
  Jan Mulder
  Bert Wagendorp
  Jan Jaap van der Wal
  Jacques Wallage
  Hans Westra
  Rob Wijnberg
  Mischa de Winter
  Thijs Wöltgens
  Anton Zijderveld
  Frank van Gemert
  Ad van Liempt
  Fokko Oldenhuis
  Joost Lagendijk en hier
  Jan Pronk
  Ian Buruma
  Michael van der Vlis
  Auke Bijlsma
  Anne Huying
  Onno van der Vlerk
  Tineke Bennema
  Eberhard van der Laan
  Han Entzinger
  Wouter Bos
  Heimen Stoffels (zie ook hier)
  Guusje ter Horst
  Gerard Wiegers en hier en hier
  Pieter Sjoerd van Koningsveld en dit
  Marcel van Dam en ook hier of hier
  Joop van Riessen (en ex-commissaris)
  Pieter van der Kruijs
  Thom de Graaf
  Jos van Kemenade
  Tineke Lodders
  Harry van Bommel
  Bert Overbeek ook hier
  Rob Riemen
  Ernst Hirsch Ballin
  Wouter Limborgh
  Jelle Houtsma <-Meldde zichzelf aan voor de lijst.
  Ewout Klei <-Meldde zichzelf aan voor de lijst.
  …………………… <-Hier kon u staan.
  …………………… <-Hier kon u staan.
  Wilma Hartogsveld
  Joris Luyendijk

  http://www.memotrip.nl/multicul/landverraders.htm

  Liked by 2 people

 4. bedonderde burger nr 16.000.001 // mei 12, 2016 om 10:16 //

  Allemaal grote woorden maar niemand doet iets. ik ook niet zeg ik schuldbewust. Omdat niemand weet wat te doen, niemand is georganiseerd. Dat neem ik Wilders kwalijk, maar dat mag ik natuurlijk niet zeggen, sorry hoor, ik doe het toch Brinkman had gelijk.

  Daarin zit de kracht van de tegenstander, die is wel georganiseerd en heeft overal strategische plekken ingenomen. In de politiek, bij de politie, in Justitie, het leger, onderwijs en ga maar door.

  Wij, de idioten hebben dit laten gebeuren omdat we in slaap waren gesust met wereldvoetbal, de familie De Mol met ‘mooie’ programma’s, loterijen, spelletjes, vakanties, talentenshows, overwaarde op het huis en ga maar door. Het leeuwendeel slaapt nog steeds en zal pas wakker worden als de moordenaars met hakmessen voor hun neuzen staan.

  Daarom zijn ook wij gedoemd te worden afgeslacht, vluchten ervoor heeft geen zin. Waarheen? Ze zitten overal, die moordlustige gekken, ze zijn zelfs elkaar aan het afmaken. Ook in Canada en in de VS zitten ze en Australië proberen ze binnen te komen en als daar de linkse gekken verkiezingen winnen is ook hun lot bezegeld.

  Enkel in China en Rusland worden ze (nog) niet als zielenpoten gezien die ten koste van de eigen bevolking geholpen moeten worden. Het enige dat we hebben is de hoop dat het nog niet dit of volgend decennium gebeurt, het rekken van datum van executie is alles wat ons rest.

  Waarom denken jullie dat die lijsten nodig gaan worden, we hebben de oorlog al verloren, sorry maar het is zo! De racist uit de VS heeft dit goed gepland, de totale uitroeiing van alle blanken en joden als ultieme wraak voor de slavernij! De massa labbekakken zal te laat wakker worden.

  Wij zijn roependen in de woestijn, de meute wordt niet wakker zelfs niet als hier aanslagen worden gepleegd. Ze zullen het inkapselen en ermee gaan leren leven als iets dat onvermijdelijk bij het leven hoort. De ‘pers’ en de politiek ‘correcte’ leiders zullen hen dit dagelijks als medicijn door de strot duwen tot ze weten dat ze dit zelf hebben uitgedacht. Domheid en lafheid, uw naam is mens!

  Doemdenken? Ja helaas, maar wie heeft een oplossing? Wie helpt ons uit deze destructieve nachtmerrie, ik hoor het graag.

  Liked by 1 persoon

 5. Dit is een Fubar verhaal waarvan ik zeg: Hier mag ik niet ontbreken !
  (eindelijk de ware daders aanwijzen i.p.v. die flut mosselverhaaltjes).
  Sybrand van Haersma Buma

  CDA, CHRISTELIJKE MOORDENAARS

  Goedendag Kamermannetje Sybrand van Haersma Buma (S.Buma@tweedekamer.nl)

  U bent vandaag te gast bij de diepzinnige wetenschappelijke rubriek van Wauso met alhier zijn gehele oeuvre (https://fenixx.org/category/wauso/).
  De rubriek waar ‘Jan Klaassen’ en ‘Truus ga naar Huus’ centraal staan. Dit zijn dus mensen waar U als Burgemeesterszoontje al Uw gehele leven lak aan heeft gehad en nog nooit een pink voor heeft uitgestoken.

  Het liegen en bedriegen van U als voorman van het CDA begint al bij de eerste zin, die men kan lezen bij het openslaan van de E-mail adressen van 2e Kamermannetjes. U schrijft over Uzelf: Het is mijn ambitie om in de Tweede Kamer bij te dragen aan een veilige en betrokken samenleving.

  Heer Buma (afgekort) een veilige Samenleving creëert men niet door vooraan in de Kerk te zitten en te luisteren, maar vooral te gehoorzamen wat een ‘Geestelijke’ U opdraagt te doen ! Als U die ‘Geestelijke’ voor U ziet staan met zijn Sinterklaaspakje aan. Met zijn tierlantijntjes om zich heen hangen. Met zijn paarse schoentjes aan. Met zijn witte sokjes en witte handschoentjes aan. En last but not least met zijn kanten onderbroekje aan. Heer Buma gaat dan bij U geen ‘lichtje’ branden ! Deze Kerkelijke dwazen sturen het CDA alsook U dus aan. Een hoop onzin en leugens over asielzoekers worden vervolgens als waarheid verkondigd en Heer Buma brengt de boodschap verder het land in. Heer Buma dan dient U toch niet het belang van het Eigen Volk, dan bent U toch bezig om diensten te verrichten voor ‘Geestelijken’ in Sinterklaaspakjes. Het gaat ook nog eens met zo’n enorme geestdrift, dat men gerust mag spreken van Opoffering en Genocide op de Eigen Bevolking. Dat U dit niet ziet zegt ons, dat U een totale moorddadige Vol-Idioot bent.

  Het uitmoorden van Christenen in de gehele wereld en speciaal in het Oosten het interesseert U geen ene zier, want U alsook die vrienden van U in Sinterklaaspakjes heb ik er nog geen woord over horen spreken. Maar bij het woord moslim of ‘Vluchteling’ daarentegen, staan Heer Buma en zijn Sinterklaas vrienden in de voorste geledingen om hun door Achterlijkheid verkregen onzin te verkondigen.

  Heer Buma zit op de eerste rij in de Kerk met de handjes gevouwen omhoog kijkend naar zijn ‘lichtend’ voorbeeld, de man in Sinterklaaspakje. Vol ontzag opkijkend naar de man in het kanten onderbroekje. Een gezegende hostie is zijn Zondagsbrood zo kan hij maandag vol moed wetgeving goedkeuren, die de Genocide op Autochtonen zal versnellen !

  Heer Buma wist U niet, dat Al Nusra, Pater van der Lugt in Syrië vermoord heeft met wapens verkregen van de USA ?
  Heer Buma wist U niet, dat ISIS tot stand is gekomen met behulp van de USA, Turkije en andere Arabier schurkenstaten zoals Saoedie Arabië ?
  Heer Buma wist U niet, dat die zogenaamde grote bombardementen van de USA, waar wij ook bij horen, geen enkel effect hebben gehad.
  Heer Buma wist U niet, dat Turkse bombardementen niet op ISIS, maar op voor vrijheid strijdende Koerden gericht waren ?
  Heer Buma wist U niet, dat de ‘Gasaanvallen’ in Syrië niet verricht zijn door de wettig gekozen President Assad, maar door de vrienden van Erdogan.
  Heer Buma wist U niet, dat Rusland de olieleiding van Syrië naar Turkije, waarmee de oorlog gefinancierd werd vernietigd heeft, terwijl de USA deze financiering intact liet !
  Heer Buma wist U niet, dat de familie Erdogan de hand heeft in deze oliehandel !
  Heer Buma wist U niet……en zo kan ik er nog wel 20 opnoemen, maar waar bij U geen wil is, daar is er ook geen weg !

  Dit alles zijn politieke spelletjes, die voor U te hoog gegrepen zijn ! U bent hier te dom voor ? Of U laat liever de Christenen uitmoorden, want als U er iets over zou zeggen kon dit Hr. Wilders wel eens ten goede komen ! En dat kunnen we toch niet hebben bij het CDA !

  Als Jezus nog zou leven, dan zou hij U, de farizeeër, terstond uit de tempel van de CDA gooien, tezamen met al die mannen in Sinterklaaspakjes en overige huichelaars, die Uw partij rijk is.
  Een enkele parlementaire vraag indienen over het bovengestelde heeft U nog nooit gedaan. En dat terwijl U lid bent van de commissie inlichtingen- en veiligheidsdienst van de 2e Kamer der Staten Generaal.
  In mijn optiek bent U niet meer als een landverrader, die Genocide pleegt op zijn Eigen Bevolking

  Zodat U niet kunt zeggen:”Ich habe es nicht gewusst” geven wij U enkele lezenswaardige artikelen:
  http://xandernieuws.punt.nl/content/2015/12/Pentagon-in-opstand-tegen-president-Obama-om-steun-voor-moslimterroristen
  https://fenixx.org/2015/12/14/hoe-domme-christenen-in-feite-de-islamisering-steunen/
  https://fenixx.org/2015/12/07/het-westen-en-turkije-zijn-medeplichtig-aan-de-gematigde-massaslachting-op-syrisch-christelijke-dorpelingen/

  Op het eind van mijn relaas schrijft Wauso altijd een advies: Waarde Heer Sybrand van Haersma Buma, U heeft in de 2e Kamer een controlerende functie, die U volkomen negeert. De gevolgen, de voornoemde Genocide, het interesseert U geen bal. Huichelachtige Farizeeër word het niet hoog tijd om Uw koffertje te pakken.

  Wauso

  Liked by 1 persoon

 6. Nog eentje voor op de lijst.

  Plasterk wil tapstatistieken AIVD opnieuw niet vrijgeven
  Minister Plasterk van Binnenlandse Zaken wil de tapstatistieken van de AIVD opnieuw niet vrijgeven, zo heeft hij in een brief aan het radioprogramma Reporter Radio laten weten. Volgens de minister is dit namelijk een risico voor de nationale veiligheid. De Commissie van Toezicht op de Inlichtingen- en Veiligheidsdiensten (CTIVD) had eerder gesteld dat het openbaren van de gegevens geen risico voor de staatsveiligheid zou zijn.

  Volgens de minister zouden kwaadwillenden hier hun gedrag op kunnen aanpassen. Verder stelt Plasterk dat er na het openbaren van de tapstatistieken geen principiële bezwaren meer zouden kunnen zijn tegen het openbaren van statistieken over andere bijzondere bevoegdheden, zoals hacken, volgacties en brieven openen.
  https://www.security.nl/posting/470543/Plasterk+wil+tapstatistieken+AIVD+opnieuw+niet+vrijgeven

  Like

 7. Naam: Van Zanen

  Bekend van: Burgemeester Utrecht

  Functie: Zie boven

  Misdaad: machtsmisbruik en toestaan islamisering

  Aanklacht: Heeft toestemming gegeven om met Dodenherdenking de marokkanse vlag te laten hangen

  Strafeis: Deporteren naar een islamitisch land

  Verzwarende Omstandigheden: Ondanks dat bewezen is dat de claim van de Marokkanen niet deugt, heeft hij toch toestemming gegeven en bejubelt zelfs de werkzaamheden van die Oranjevereniging. Een bewuste leugenkeuze dus……

  Like

 8. Jo, ik had jou artikel/verslag hierover en de brief waarom er geen Joodse vlag bij hangt, hier en Fubar nog geplaatst.
  Maar ik geloof niet dat het iemand is opgevallen.
  https://jowitteroosblog.wordpress.com/2016/05/06/dodenherdenking-2016-hoogaven-utrecht/

  Liked by 1 persoon

 9. Duchesne // mei 12, 2016 om 12:26 //

  Het was mij wel opgevallen, maar zoals ik schreef, misschien hoort de Joodse vlag niet bij dodenherdenking in Nederland, uiteindelijk is het vooral door medewerking van de Nedelrandse overheid en het Burgerlijk Archief dat in Nedelrand zoveel Joden zijn gedeporteerd. Misschien heeft Nederland het recht niet deze vlag bij de dodenherdenking te hangen, omdat. We iets hebben om ons als land diep over te schamen.
  Als je dan kijkt hoe Denemarken de zaken had aangepakt……dan schaam je jezelf als Nederlander rot. En kijk je hoe aan het eind van de oorlog het Nederlands communistisch verzet aan de Duitsers is uitgeleverd door Oranje…..of de belofte aan de Molukse bevolking.
  Nee, als land / volk moeten we ons heel stil houden of zaken recht zetten en schuld bekennen.

  En de lafheid waarmee de Marrokaanse vlag is gebruikt is gewoon weersinwekkend. Op alle vlakken. Zijn de daders van de laffe overval op het Joodse echtpaar al gepakt? Lijkt me een erezaak voor de regering om deze lui te pakken, kost wat kost.

  Liked by 1 persoon

 10. bedonderde burger nr 16.000.001 // mei 12, 2016 om 10:16

  Tja, Nederlanders zijn verdeeld tot op het bod, er kan alleen actie volgen wanneer de meeste neuzen in dezelfde richting wijzen. Aan de jeugd heeft men vooralsnog ook nog niets. Denkt men dat een overvol Malieveld met demonstranten iets los maakt bij de politiek correcte bestuurlijke elite, goh die lachen de demonstranten recht in het gezicht uit, want zij verkeren in een uiterst royale en luxueuze positie want doordat de soevereiniteit grotendeels is overgeheveld naar Brussel. De politieke elite uw volksvertegenwoordigers zitten op de handen en voeren hoofdzakelijk het beleid uit wat Brussel dicteert, alleen wanneer men massaal burgerlijke ongehoorzaamheid tentoon spreidt heeft men een kans op veranderingen. Ook een Brexit zal er volgens mij niet komen het is een storm in een glas water, maar wanneer het werkelijk gebeurt zal de toekomst van de EU als geheel in gevaar brengen. De definitie van krankzinnigheid: Weer op dezelfde partijen stemmen in de hoop dat het dan beter wordt…

  Like

 11. Wierd Duk, Maurice de Hond, A. J. Boekestijn: ‘Er hangt een revolutie in de lucht’
  Van Liempt Live (RTL Z) bindende terugkijkvideo

  “We zijn in de nadagen van ons politieke stelsel” en “Europa bevindt zich in een pre-revolutionaire fase”. Zo, heeft u de slaap al uit uw ogen gewreven? Het was woensdagavond een buitengewoon boeiend gesprek bij Van Liempt Live over de opkomst van populisme in Europa en het ontbreken van antwoorden daarop door de huidige bestuurders. Wierd Duk, Maurice de Hond en Arend Jan Boekestijn vrezen geweldsuitbarstingen.

  http://politiek.tpo.nl/2016/05/12/wierd-duk-maurice-hond-a-j-boekestijn-er-hangt-revolutie-lucht/

  Like

 12. bedonderde burger nr 16.000.001 // mei 12, 2016 om 13:48 //

  @ Adriaan Jansens

  Wierd Duk, Maurice de Hond en Arend Jan Boekestijn vrezen geweldsuitbarstingen.

  Ik denk dat ze gelijk hebben in het feit dat er een uitbarsting gaat plaatsvinden, de vraag is van welke kant en wat verder. Ik vrees dat een oorlog voor de deur staat door debiele laffe politici die het daar op laten aankomen.

  Ik ken hun spel, iets wat een politicus nimmer doet is ongelijk erkennen, dat staat gelijk aan politieke zelfmoord. Ik denk daar anders over, vind dat het wel moet kunnen, de kiezer duidelijk maken dat je iets verkeerd hebt ingeschat en dus op je schreden terugkeert.

  Wat is er fout aan om een fout te maken, dat is menselijk, maar de sfeer in partijen is zo moordend dat niemand toegeven aandurft. Van alle kanten worden messen in je gezet, met name in je rug om zo plaats te maken voor een ladderbeklimmer die de wereld gaat redden, ja zeker, zijn of haar eigen wereld! En zo hobbelen we verder, van ramp naar ramp en zijn heel kwetsbaar voor een goed georganiseerde aanval. Welkom in de nieuwe Weimar republiek!

  Like

 13. bedonderde burger nr 16.000.001 // mei 12, 2016 om 13:48

  Ja ben het met je eens BD, er broeit iets, het volk weet alles en dat weten de politici óók. Vooralsnog denk ‘k dat wanneer er grootschalige ongeregeldheden komen dat deze uit Duitsland maar meer vanuit Frankrijk worden geïnitieerd. De Fransozen hebben een veel grotere actiebereidheid dan de getraumatiseerde Duitsers die nog met het schuldcomplex lopen van het Nazisme, enfin er valt voor de authentieke Nederlanders niet veel meer over dan afwachten….

  Like

 14. Taljaardjkt // mei 12, 2016 om 14:23 //

  @Adriaan
  Een heel lange lijst.
  En sommigen kun je niets meer doen, want die zijn al dood.
  Er staan er ook een flink aantal op die nu al over de zeventig zijn.
  Wat moet je ermee?
  Je blijft tot St. Juttemis bezig wanneer je die allemaal gerechtelijk wilt vervolgen.
  En wat voor straf wil je ze opleggen?
  Het lijkt mij al voldoende om het merendeel ervan publiekelijk in het media-schandblok te zetten, met vermelding van hun misdaden, en een stuk of 20/30 van de allerergsten, die duidelijk aanwijsbaar verantwoordelijk zijn voor de islamisering en de EU, financieel volkomen kaal te plukken.
  Maar a.u.b. geen bijltjesdagen, met wraakjustitie en show processen en guillotines, galgen, interneringskampen, etc..
  De verleiding is groot en sommige van die ellendelingen verdienen inderdaad niet beter!
  Maar dan verlagen wij onszelf tot precies de zelfde methoden die linkse fascisten als bijv. nazi ”rechter” Roland Freissler in de XXe eeuw hebben toegepast en zo van de rechtspraak een farce hebben gemaakt.
  Laten wij beschaafder zijn dan links en ons betere mensen tonen dan zij.

  Like

 15. bedonderde burger nr 16.000.001 // mei 12, 2016 om 14:29 //

  Adriaan Jansens

  Ik deel je vrees. Als in Duitsland de zaken escaleren denk ik dat grote groepen islamieten de Nederlandse grens oversteken. Ik ben bang dat Nederland weleens het Rwanda van Europa kan gaan worden. Maar wat valt er tegen uit te richten als de politiek te dom blijft om de stront uit ogen en oren te halen.

  Like

 16. Duchesne // mei 12, 2016 om 14:38 //

  Bijltjesdag: absoluut, kort door de bocht en vol erop. De hardste straf voor graaiers is het ontnemen van bezit, zowel in het nu als in de toekomst. Verder een verplichte woonplek aanwijzen en enkelband. Geen uitreisdocument meer, geen stemrecht, geen rijbevoegdheid of enige functie waarbij men zeggenschap heeft over een ander, verplicht werk in een zorginstelling en constante controle op enig welvaartsartikel. Kortom, de gaaiers en machtsmisbruikers pakken zoals men criminelen aanpakt en dan met een paar extratjes…..
  Geen bloed maar een lege pinpas en een lege sok. Rechteloos maken, rood vlaggetjes erbij achter de naam.

  Like

 17. O, de uitspraak van Dijkgraaf hoorde eigenlijk in het stukje:

  Like

 18. Taljaardjkt // mei 12, 2016 om 15:31 //

  @Bedonderde burger
  Echte revolutionaire geweldsuitbarstingen op straat hebben wij in Nederland bijna nooit gehad.
  Het dichtste wat erbij in de buurt kwam waren de rellen in Amsterdam op 30 april 1980, maar dat was voornamelijk baldadigheid van autochtone kraakjeugd en punkertjes waar geen echt plan achter zat.
  En doden zijn er toen ook niet gevallen.

  Anders wordt het wanneer de nu in talloze drommen in de Randstad aanwezige moslims aan het rellen slaan, want die zijn volkomen in staat om een Kalachnikow op een ME peleton leeg te sproeien, want Allah is groot en de ongelovige zionisten moeten dood.
  Dan heb je hier de poppen aan het dansen en kun je Libanese toestanden verwachten.
  Dat weten de autoriteiten hier bliksems goed en daarom zijn ze zo vuurbang voor escalatie. Daarom is hun toverwoord, annex bezweringsformule, dan ook ”DE-ESCALATIE”, zelfs wanneer dat het meest kruiperige, slappe en laffe dhimmie gedrag inhoudt
  En verder is wegkijken, ontkennen en bagatelliseren het parool.

  Zo houden de islamisten en de Nederlandse autoriteiten elkaar wederzijds in een steeds knellender wurggreep, waaronder ook de hele samenleving steeds meer te lijden heeft.
  Het is ook volkomen te begrijpen dat de autochtone burgers hun stad, hun buurt, hun straat en hun huis liever niet op het spel willen zetten. En zich daarom, zij het mopperend en knarsetandend, door het moslimtuig laten intimideren en terroriseren en de overheid ook blijven gehoorzamen.
  Want het alternatief is een Libanon aan de Noordzee.
  En daar hebben ordelievende Nederlanders, mensen die al eeuwen de noodzaak van onderlinge orde en rust inzien, want anders worden de dijken niet onderhouden en loopt alles onder water, geen zin in. Dat is niet laf, maar gewoon historisch bepaalde noodzaak.

  Wanneer de lont echt in het kruitvat gebeurt dat dus waarschijnlijk en inderdaad het eerst in Frankrijk.

  Like

 19. Taljaardjkt // mei 12, 2016 om 15:55 //

  Allez France!

  Like

 20. Duchesne // mei 12, 2016 om 16:02 //

  Deescaleren…..ofwel, uitstellen en het probleem onze kinderen in de schoenen schuiven. Ieder jaar is een jaar waarin de moslims sterker worden en meer macht nemen, oa bij de politie is er nu een vacaturelijst die enkel voor allochtonen is…..

  Ofwel op korte termijn een omslag en een korte mogelijk heftige pijn, ofwel een lange lijdensweg.
  Wat gun je een ander?

  Like

 21. bedonderde burger nr 16.000.001 // mei 12, 2016 om 16:46 //

  @ Taljaardjkt Want het alternatief is een Libanon aan de Noordzee.

  Ik vrees dat door meer en meer toegeven bovenstaand automatisch gaat volgen. Als je minkukels die met anderen geen rekening willen houden in alles hun zin geeft lijkt mij dat je dan daar de basis voor legt.

  Liked by 1 persoon

 22. Taljaardjkt // mei 12, 2016 om 14:23

  Er staan er ook een flink aantal op die nu al over de zeventig zijn. Wat moet je ermee?
  Nou Taljaardjkt het lijk me dat er géén generaal pardon op zijn plaats is als het aan mij zou liggen, dit zijn landverraders pur sang, het is de graaiers elite en die worden onder oorlogsrecht op een bepaalde manier gestraft.

  De meeste van hen hebben voor generaties vooruit alles wat los en vast zat gejat, zou je willen dat de kinderen van deze lieden op dezelfde manier het volk bestelen, verraden en berooid achter laten? Nee toch, volgens mij is Nederland over het kantelpunt heen, normen en waarden stellen niets meer voor en door de constante import van van de zogenaamde immigranten wordt Nederland alleen maar armer.

  Deze landverraders hebben er allemaal aan mee gedaan op een of andere manier, net zoals de oud nazi’s en kampbewaarders welke op hoge leeftijd zijn kunnen toch ook een gevangenisstraf uitzitten. Er staan er ook een flink aantal op die nu al over de zeventig zijn, nou daar geldt het zelfde laken en pak voor, na hun dood in een naamloos graf dumpen want de mens heeft niets geleerd van de geschiedenis.

  Trouwens wanneer je het nieuws volgt op de alternatieve sites dan ziet men alle problemen welke Europa teisteren, convergeren naar een bepaald punt dat het niet meer gaat, zo simpel is dat mijns inziens. Het laat mij totaal onverschillig hoe er met landverraders wordt omgesprongen in de toekomst alles is goed om deze arrogante slinkse graaiers en hun kinderen een flink lesje te leren.

  Herinnerd men nog de gevleugelde woorden uit mijn jeugd over de WO2: Dat nooit meer! Nu wordt vanaf 2014 langs de grenzen van de Baltische staten, Polen en de grenzen van de Russische Federatie NAVO troepen samengetrokken, zegt dat dan niets meer? Pure provocatie welke absoluut uit de hand gaan lopen.

  Laten wij beschaafder zijn dan links en ons betere mensen tonen dan zij, nou je kan de verkrachter van je vrouw of dochter toch ook een goede vriend noemen en de andere wang toekeren, kijk eens goed om je heen Taljaardjkt, kijk naar de oude volkswijken in de grote steden, kijk eens in die straten waar bijna geen een burger meer schijnt te werken, kijk hoe Nederland verziekt is mede door toedoen van deze lieden die niet op deze onvolledige lijst staan. Denk dat het niet blijft bij uithuilen en opnieuw beginnen als het zover is…

  Like

 23. Zweedse moeder neemt een moslim man “vluchteling” in huis Zodra hij thuis komt die nacht verkracht hij haar 10 jaar oude dochter en zegt naderhand dat ze het zelf wilde…

  Like

 24. skeeter // mei 12, 2016 om 17:36 //

  bedonderde burger nr 16.000.001 // mei 12, 2016 om 10:16 //
  Het enigste wat nog redelijk onbesmet is van de kutlam is Zuid Amerika.
  En ja hier in Canada krijgen we er ook al teveel, Ik zie die kopvodden van die stinkdieren ondertussen regelmatig, weten die vieze pedo aanhangers niet wat zeep of deodorant is?
  30 jaar geleden was het nog the great white north maar nu denk hier klopt iets niet als je weer eens een kamele neuker op de witte steppen betrapt. Als het hier te gek wordt ga ik beslist weer verhuizen, ik ga niet ten onder aan een kinderneuk geloof.

  Like

 25. Taljaardjkt // mei 12, 2016 om 18:57 //

  @Duchesne
  De wal zal hoe dan ook het schip wel keren, want zo kan het niet doorgaan.
  Helaas zijn de bestuurlijke en politieke elites altijd de laatsten die dat beseffen.
  Dat is een historische wetmatigheid.
  Of zij keren dan nog bijtijds op hun schreden, of zij worden afgestraft.
  Dat is ook een historische wetmatigheid.
  En hoe groter en logger het bestuurlijke apparaat is, en hoe sterker de onderlinge belangenverstrengeling daar binnen dus is, hoe langzamer de noodzakelijke veranderingen van inzicht zullen plaatsvinden,
  Dat is historische wetmatigheid nummer drie.

  Deze wetmatigheden zullen in elk geval de val van de EU bewerkstelligen.
  Daar twijfel ik niet aan, want bij ongewijzigde koers en een voortzetting van hun wanbeleid is dat een historisch wetenschappelijke zekerheid.
  Daarmee zal de sterkste motor achter de islamisering van ons land in de soep zijn gedraaid.
  Wat er voor en na die tijd zal gaan gebeuren is pure speculatie en hangt van talloze bijkomende factoren af.

  Like

 26. Taljaardjkt // mei 12, 2016 om 19:25 //

  @skeeter
  Ga je niet blind staren op huidskleur.
  Ruhollah Khomeini was een 100% blanke Pers.
  En je mag hopen dat Trump Benjamin Carson als running mate gaat kiezen.
  Die is zwart, zoals je weet, maar een heel fatsoenlijke en intelligente vent, die in vrijwel alles het tegendeel is van Obama.

  Het zal mij echt worst wezen wat het pigmentgehalte in je opperhuid is.
  Het gaat erom hoe je je gedraagt en wat je zegt.
  En Mohammedanen vindt je in alle huidskleuren.
  Van roomblanke Afghaanse Pathanen, compleet met blauwe ogen, tot roetzwarte boko haram Nigerianen.
  Anti islamisten vindt je trouwens ook in alle huidskleuren en wij kunnen bijv. die bruine Molukse kerels hier in Nederland nog wel eens hard genoeg nodig hebben..

  Liked by 2 people

 27. skeeter // mei 12, 2016 om 23:09 //

  @Taljaardjkt, waar noemde ik huidskleur? Had het over kopvodden en daarbij voeg ik ook mannen die jurken dragen. Wat mij is opgevallen is dat er regelmatig stank om hun heen hangt.
  Vandaar noem ik het dus stinkdieren.

  Like

 28. Ik zie dat Krapuul reclame voor Fenixx maakt en de weg naar ons wijst. Als het links-fascistische ongedierte van de Breedveldkerk zich aan ons gaat ergeren, betekent dat we op de goede weg zijn. Helaas is de site van Krapuul niet druk bezocht en mag ik tot nu toe jammer genoeg een schamelijke bedroevende 70 hitjes van die kant in de statistieken scoren.

  Liked by 1 persoon

 29. BREAKINGNIIEUWS!

  Mijn toettsnebbord kleeftt.De toettjes bbijvencplakkkenende spatiiebalkwerkt neit meer.Giissggter eeb biertje iveerggevallen.Gammorgebb weereennieuwekkoppen.

  Liked by 1 persoon

 30. Taljaardjkt // mei 12, 2016 om 18:57
  @Duchesne
  De wal zal hoe dan ook het schip wel keren, want zo kan het niet doorgaan.
  ————-

  In deze landen keerde de wal het schip ook niet. Waarom zou dat hier wel gebeuren?

  Like

 31. @rommel // mei 13, 2016 om 00:38

  Ja ik zag al wat onaardige tweets mijn kant uitkomen vandaag. Kan ze helaas niet meer terugvinden want blok dat soort lui altijd onmiddellijk. Zullen Krapuul-lezers geweest zijn 😛

  Like

 32. Ghe, toch maar even het stukje van ze gelezen. Moest er om lachen:

  Nieuw dodenlijstje van extreemrechts

  Het meest recente dodenlijstje van de PVV-aanhang Hardwerkende Bezorgde Burgers valt te bewonderen bij fenixx.org, een site die op één dag meer hoaxes en complottheorieën weet te produceren dan Micha Kat in een jaar.

  Mocht je ook op dit lijstje van ‘landverradende elementen’ willen staan, dan kun je je opgeven op de site. Of meld je even aan bij schrijver Fubar (@Fub_Fub op Twitter). Kom je tussen beruchte communistische islamiseerders als Sybrand Buma, Beatrix, Ed Nijpels, Balkenende en de directeur van Madurodam te staan. Uiteraard kun je ook iemand aan wie je gruwelijk de pest hebt opgeven als landverrader. Aan bewijsvoering doet men in die kringen niet, dus een korte omschrijving waarom Geert na de Machtsübernahme korte metten moet maken met het betreffende landverradende element is voldoende.

  Like

 33. Het is geen dodenlijstje.

  Like

 34. Ze kunnen niet lezen ook die lui bij Krapuul, ik zeg expliciet dat het géén dodenlijst is, ik kijk wel uit.

  “Onder Linksen, Socialisten, Stalinisten, Nazis, Islamieten, is de straf steevast de doodstraf. Voor eenieder die hun ideologie eventueel zou kunnen bedreigen. Zo ver wil ik niet gaan, “

  Like

 35. O, wat leuk, ze hebben ook een chat 😀

  http://www.krapuul.nl/chat/

  O, die is stuk, zoals alles wat links aanraakt:

  Error-Report: Access denied for user ‘krapuulnl’@’localhost’ (using password: YES) Error-Code: 1045

  Like

 36. skeeter // mei 13, 2016 om 02:49 //

  @ Rommel, je kan het schoon spoelen met isopropanol, die rommel waar je wonden mee schoonmaakt.
  heb al menig toetsenbord van mijn whiskey endavers weer tot leven gebracht

  Like

 37. Ik keil ze altijd in de vaatwasser, het overlevingspercentage ligt tegen de 80%.

  Like

 38. Nou, we zijn eindelijk Bron voorbij gestoken.

  Like

 39. skeeter // mei 13, 2016 om 04:05 //

  myt van der galbakken snapt er natuurlijk niets van

  Like

 40. skeeter // mei 13, 2016 om 04:07 //

  fub mijn overlevings percentage ligt op 100 procent tenzij de hard drive ofzo ook werdt overspoeld.

  Like

 41. Meestal zit mijn harddrive niet in mijn toetsenbord ..

  Dat op zich is al een doorslaggevende reden om een gruwelijke pesthekel aan laptops te hebben.

  Doen we een spelletje:
  Ik met een desktop
  Iemand anders met een laptop
  en keilen we allebei een halve liter bier in het toetsenbord
  degene die het eerst weer online is heeft gewonnen 😀

  Like

 42. Taljaardjkt // mei 13, 2016 om 10:23 //

  @Fub
  Had het over de EU en niet over de islam.

  @rommel
  Weet je wat nog het leukste is?
  Het is nu nog prachtig weer, maar in pinksterweekend wordt het koud en kleddernat, met hagelbuien en zo..
  En dat is wanneer de anarchisten, zoals Ralphje van der Beest, Myt van der Galbak etc. op hun traditionele pinksterkamp in Appelscha samenkomen.
  Niet zo goed voor hun reuma.
  Maar dat blowen ze wel weg.
  De anarchistische grijze punkband ”Oi Polloy” uit Glasgow komt er dan optreden. De voorman van dat cluppie is een zwager van mij, broer van mijn vrouw.

  ”You see the last puppets dance”

  Dat brullen ze nou al bijna 40 jaar, maar het schiet niet echt op met hun revolutie.
  En hun kunstgebitten klapperen.
  Om het allemaal nog mooier te maken; mijn tweede zoon is hippie, kunstenaar en kraker en rijdt er in een Mercedes bus uit 1968, vol met soortgenoten, naar toe.
  Vanwege zijn ”Uncle Mick”.
  Werkt in een veevoerfabriek voor de centen.
  En in zijn vrije tijd handelt hij in ouwe platen en ”antiek”.
  Verdient te veel voor een sociale huurwoning, maar te weinig om te kopen.
  Daarom kraakt hij.
  Kan hem niks verwijten, want was vroeger net zo, zoals je weet..
  Oh en Peggold is ook nog familie.
  Ja, schiet mij maar lek.

  Liked by 1 persoon

 43. bedonderde burger nr 16.000.001 // mei 13, 2016 om 10:53 //

  Onderstaande figuren hebben zichzelf genomineerd als randdebielen van het jaar met hun absurde mening dat alle grenzen open moeten blijven en dat alle ‘vluchtelingen’ binnen mogen komen. Straks wellicht zeven miljard? Waar denken deze idioten dat we allemaal schouder op schouder moeten staan. Doet er niet toe, ‘Geen mens is illegaal’. Tja, maar zeven miljard in Europa is wel erg veel hoor…Sluit deze gekken op waar ze thuishoren: een nette inrichting!

  1. Tineke Abma (VUmc) hoogleraar participatie en diversiteit
  2. Hans Alma (UvH) hoogleraar cultuurpsychologie en geestelijke begeleidingswetenschappen
  3. Joel Anderson (UU) uhd filosofie
  4. Jan Baars (UvH) hoogleraar interpretatieve gerontologie
  5. Christoph Baumgartner (UU) uhd ethiek
  6. Inez de Beaufort (ErasmusMC) hoogleraar gezondheidsethiek
  7. Karim Benammar, filosoof
  8. Roel Bentz van den Berg, schrijver
  9. Babs van den Bergh (UvA) hoofd academische zaken
  10. Maaike Bleeker (UU) hoogleraar Theaterwetenschap
  11. Sanne Bloemink, journalist en schrijver
  12. Theo Boer (TUK/PThU) bijzonder hoogleraar ethiek van de zorg
  13. Kees Boersma (VU) uhd disaster studies
  14. René ten Bos (RU) hoogleraar filosofie en organisatietheorie
  15. Lans Bovenberg (TiU) hoogleraar economie
  16. Jan Bransen (RU) hoogleraar filosofie van de gedragswetenschappen
  17. Rosemarie Buikema (UU) hoogleraar kunst, cultuur en diversiteit
  18. Marjo Buitelaar (RUG) uhd hedendaagse islam
  19. Michael Burke (UCR/UU) hoogleraar retorica
  20. Antoine Buyse (UU) hoogleraar mensenrechten
  21. Bert van den Brink (UU) hoogleraar politieke en sociale filosofie
  22. Rosemarie Buikema (UU) hoogleraar kunst, cultuur en diversiteit
  23. Robin Celikates (UvA) uhd politieke en sociale filosofie
  24. Rutger Claassen (UU) uhd politieke filosofie
  25. Paul Cobben (UvT) hoogleraar geschiedenis van de moderne filosofie
  26. Ben Crum (VU) hoogleraar politieke theorie
  27. Marc Davidson (UM) bijz. hoogleraar filosofie van duurzame ontwikkeling
  28. Lieven Decock (VU) hoogleraar logica en Filosofie van de cognitiewetenschappen
  29. Ad van Deemen (RU) hoogleraar beslistheorie
  30. Trudy Dehue (RUG) hoogleraar wetenschapsonderzoek
  31. Hans van Delden (UMC Utrecht) hoogleraar medische ethiek
  32. Jolle Demmers (UU) uhd conflict studies
  33. Govert Derix, filosoof/schrijver/adviseur
  34. Belle Derks (UU) hoogleraar sociale en organisatiepsychologie
  35. Adriaan van Dis, schrijver
  36. Joep Dohmen (UvH, HVO) em. hoogleraar wijsgerige en praktische ethiek; lector Bildung
  37. Wybo Dondorp (UM) uhd biomedische ethiek
  38. Jeroen Doomernik (UvA) ud migratiestudies
  39. Maarten Doorman, schrijver en filosoof
  40. Willem B. Drees (TiU) hoogleraar filosofie
  41. Jan Drost, schrijver/filosoof
  42. Wim Dubbink (TiU) hoogleraar ethiek van bedrijf en organisatie
  43. Joachim Duyndam (UvH) hoogleraar humanisme en filosofie
  44. Jan Willem Duyvendak (UvA), hoogleraar sociologie
  45. Marcus Düwell (UU) hoogleraar filosofie
  46. Fokko Jan Dijksterhuis (UT/VU) bijz. hoogleraar kennisgeschiedenis
  47. Anne Dijkstra (UT), ud science communication
  48. Han Entzinger (EUR) hoogleraar migratie- en integratiestudies
  49. Suzanne Ermers uitgeefdirecteur VBK Uitgevers
  50. Erno Eskens, directeur ISVW
  51. Maxim Februari, ethicus/schrijver
  52. Martha Frederiks (UU) hoogleraar studie van het wereldchristendom
  53. Oene van Geel, violist/componist
  54. Rob van Gerwen (UU) ud filosofie
  55. Halleh Ghorashi (VU) hoogleraar diversiteit en integratie
  56. Marlies Glasius (UvA) hoogleraar internationale betrekkingen
  57. Marieke de Goede (UvA), hoogleraar politicologie, lid Commissie Vrede&Veiligheid van de AIV
  58. Saskia van Goelst Meijer (UvH) UD geestelijke begeleiding
  59. Wouter Goris (VU) hoogleraar antieke, patristische en middeleeuwse Filosofie
  60. Beatrice de Graaf (UU) hoogleraar geschiedenis van internationale betrekkingen
  61. Gjalt de Graaf (VU), hoogleraar integriteit
  62. Bart Gremmen (WUR) hoogleraar ethiek in levenswetenschappen
  63. Maria Grever (EUR) hoogleraar geschiedenis
  64. Bas Haring (UL) bijz. hoogleraar publiek begrip van wetenschap en filosoof
  65. Michel ter Hark (VU) hoogleraar taalfilosofie
  66. Anja van Heelsum (UvA) ud politicologie
  67. Martin van Hees (VU) hoogleraar ethiek
  68. Anton Hemerijck (VU), hoogleraar institutionele beleidsanalyse
  69. Joke Hermsen, filosoof en schrijver
  70. Cris van der Hoek (HvA) docent filosofie
  71. Leon Heuts, hoofdredacteur Filosofie Magazine
  72. Odile Heynders (TiU) hoogleraar vergelijkende literatuurwetenschap
  73. Frank Hindriks (RUG) hoogleraar ethiek, sociale en politieke filosofie
  74. Ernst Hirsch Ballin (TiU/UvA), hoogleraar constitutioneel recht
  75. Rainer Hofmann, Artistic Director SPRING Performing Arts Festival Utrecht
  76. Marijke Hoogenboom, lector Amsterdamse Hogeschool voor de Kunsten
  77. Klasien Horstman(UM) hoogleraar filosofie van de publieke gezondheidszorg
  78. Marc-Marie Huijbregts, acteur
  79. Marli Huijer (EUR/HHs) bijz. hoogleraar filosofie en lector filosofie
  80. Ivana Ivkovic, promovenda filosofie
  81. Guus Janssen componist
  82. Oek de Jong, schrijver
  83. Arjan Kappers, musicus
  84. Laura Karreman (UGent) promovenda theaterwetenschappen
  85. Machiel Karskens (RU) em. hoogleraar sociale filosofie
  86. Laurens ten Kate (UvH), bijz. hoogleraar filosofie en religiewetenschap
  87. Bert Keizer, arts/schrijver
  88. Jos Kessels, organisatiefilosoof
  89. Pauline Kleingeld (RUG) hoogleraar ethiek en haar geschiedenis
  90. Jeroen de Kloet (UvA) hoogleraar globalisering
  91. Frans-Willem Korsten (EUR/UL) hoogleraar literatuur en samenleving
  92. Michiel Korthals (WUR) em. hoogleraar filosofie
  93. Gregg Lambert (Syracuse University, New York), hoogleraar Humanities
  94. Christian Lange (UU) hoogleraar Islamologie en Arabistiek
  95. Gerty Lensvelt-Mulders (UvH) rector magnificus
  96. Koen Leurs (UU) ud gender & postcolonial studies
  97. Hans Lindahl (TiU) hoogleraar rechtsfilosofie
  98. Jannah Loontjens, schrijver / filosoof
  99. Marc Loth (TiU) hoogleraar privaatrecht
  100. Geert Lovink (HvA), lector netwerkcultuur
  101. Alexander Maas (UvH) hoogleraar humanisering en verandering van zorg
  102. Frank Meester filosoof/publicist
  103. Anthonie Meijers (TUE), hoogleraar filosofie
  104. Susana Menendez, bestuurder Haagse Hogeschool
  105. Thomas Mertens (RU) hoogleraar rechtsfilosofie
  106. Ruud Meij (UvH) filosoof, adviseur publieke integriteit
  107. Birgit Meyer (UU) hoogleraar religiewetenschap
  108. Antoine Mooij (UU) em. hoogleraar forensische psychiatrie
  109. Jos de Mul (EUR) hoogleraar wijsgerige antropologie
  110. Eggo Müller (UU) hoogleraar media en communicatie
  111. Reinier Munk (VU) hoogleraar geschiedenis van de moderne wijsbegeerte
  112. Bert Musschenga (VU), em. hoogleraar filosofische ethiek
  113. Paul Nieuwenburg (UL) hoogleraar politieke theorieën
  114. Barbara Oomen (UU) hoogleraar sociologie van de mensenrechten
  115. Huub Oosterhuis, dichter en theoloog
  116. Jim van Os (Maastricht UMC) hoogleraar psychiatrie
  117. Martijn Padding, componist
  118. Polly Pallister-Wilkins (UvA) ud politieke wetenschap
  119. Connie Palmen, filosoof/schrijver
  120. Roland Pierik (UvA) uhd rechtsfilosofie
  121. Froukje Pitstra (UvH) ud historisch onderzoek en geschiedenis van ouder worden
  122. Jeannette Pols (AMC/UvA) hoogleraar empirische ethiek
  123. Andrea Poma (Universiteit van Turijn) hoogleraar praktische filosofie
  124. Sandra Ponzanesi (UU) hoogleraar gender en postkoloniale studies
  125. Baukje Prins (HHs), lector burgerschap en diversiteit
  126. Henk de Regt (VU) bijz. hoogleraar wetenschapsfilosofie
  127. Eduard van Regteren Altena, cellist
  128. Mirjam van Reisen (UL/TiU),hoogleraar computing for
  society/internationale betrekkeingen
  129. Ann Rigney (UU) hoogleraar algemene literatuurwetenschap
  130. Ingrid Robeyns (UU) hoogleraar ethiek
  131. Sabine Roeser (TUD) hoogleraar ethiek
  132. Beate Roessler (UvA) hoogleraar ethiek
  133. Jan-Willem Romeijn (RUG) hoogleraar wetenschapsfilosofie
  134. Daan Roovers, filosoof
  135. Simone van Saarloos, filosoof/publicist
  136. Sawitri Saharso, (UvH/VU) hoogleraar burgerschap en morele diversiteit
  137. Eric Schliesser (UvA) hoogleraar politieke theorie
  138. Lydia Schouten, beeldend kunstenaar
  139. Maureen Sie (UL/EUR) bijz. hoogleraar filosofie
  140. Coen Simon, schrijver/ filosoof
  141. Marc Slors (RU) hoogleraar cognitiefilosofie
  142. Arend Soeteman (VU) em. hoogleraar encyclopedie van de rechtswetenschap en rechtsfilosofie
  143. Ed Spanjaard, dirigent en pianist
  144. Martin Stokhof (UvA) hoogleraar taalfilosofie
  145. Ernestine Stoop, harpiste
  146. Helen Stout (EUR), hoogleraar-directeur van het ESL Centre for Law, Art & Innovation
  147. Karien Stronks (AMC) hoogleraar sociale geneeskunde
  148. Fernando Suárez Müller (UvH) ud ethiek en duurzaamheid
  149. Caroline Suransky (UvH) ud globalisering – en dialoogstudies
  150. Tsjalling Swierstra (UM) hoogleraar filosofie
  151. Paul van Tongeren (RU) hoogleraar ethiek
  152. Willem Trommel (VU) hoogleraar beleid en bestuur
  153. Iris van der Tuin (UU) uhd Liberal Arts and Sciences
  154. Suzanne van de Vathorst (AMC ) bijz. hoogleraar medische ethiek 155. Frank Veltman (UvA), em. hoogleraar logica
  156. Wouter Veraart (VU), hoogleraar encyclopedie van de rechtswetenschap en rechtsfilosofie
  157. Peter-Paul Verbeek (UT) hoogleraar filosofie
  158. Paul Verhaeghe (UGent) hoogleraar psychoanalyse en klinische psychologie
  159. Marian Verkerk (RUG), hoogleraar zorgethiek
  160. Hans Vermeulen (UvA) em. hoogleraar integratie en culturele diversiteit
  161. Heikelien Verrijn Stuart, rechtsfilosoof, lid Commissie Mensenrechten van de Adviesraad Internationale Vraagstukken
  162. Marcel Verweij (WUR) hoogleraar filosofie
  163. Barbara Vis (VU) hoogleraar politieke besluitvorming
  164. Frank van Vree (UvA) hoogleraar mediastudies
  165. Jack Vromen (EUR) hoogleraar filosofie
  166. Berteke Waaldijk (UU) hoogleraar taal- en cultuurstudies
  167. Wolfgang Wagner (VU) hoogleraar internationale veiligheid
  168. Guido Walraven (Hogeschool Inholland) lector dynamiek van de stad
  169. Gloria Wekker (UU) em. hoogleraar gender studies
  170. Ruud Welten (EUR) bijz. hoogleraar filosofie
  171. Wouter Werner (VU) hoogleraar volkenrecht
  172. Guido de Wert (UM) hoogleraar biomedische ethiek
  173. Pauline Westerman (RUG) hoogleraar rechtsfilosofie
  174. Guy Widdershoven (VUmc) hoogleraar medische filosofie en ethiek 175. Dick Willems (AMC/UvA) hoogleraar medische ethiek
  176. Marcel Wissenburg (RU) hoogleraar politieke theorie
  177. Rafael Wittek (RUG) hoogleraar sociologie
  178. Sally Wyatt (UM) bijz. hoogleraar, digitale culturen in ontwikkeling 179. Paul Ziche (UU) hoogleraar geschiedenis van de moderne filosofie 180. Liesbet van Zoonen (EUR) hoogleraar populaire cultuur
  181. Job Cohen, PvdA-prominent, voorzitter van UAF, stichting voor vluchteling-studenten
  182. Myrthe Hilkens, voormalig PvdA-Kamerlid

  Like

 44. bedonderde burger nr 16.000.001 // mei 13, 2016 om 11:35 //

  Voor de goede orde, ik nomineer alleen voor een inrichting. Ik ben geen voorstander van standrechtelijke executies of moordpartijen zoals de linkse makkers zo goed kunnen, Mao, Stalin, Pol Pot, Hitler (ja ook hij was namelijk nationaal socialist)

  Nog eentje apart voor een eigen kamer in de inrichting, Arnon Grunberg deze man is zo gestoord als maar kan en moet echt apart worden behandeld om enige kans op genezing te hebben. Lees zijn stukken op de voorpagina van de Volkskrant maar eens, de man vindt zichzelf de humanist van de eeuw en heeft een lading vooroordelen waar zelfs de grootste fascist jaloers op kan zijn.

  Liked by 1 persoon

 45. Gerrit Tienkamp // mei 13, 2016 om 11:36 //

  Dit is op Gerrit Tienkamp herblogden reageerde:

  Like

 46. D. G. Neree // mei 13, 2016 om 14:46 //

  Heb ik J. P. Balkenende al zien staan? Samen met Beatrix leverden ze NL uit aan de Europese grondwet na negatief referendumadvies.

  Like

 47. D. G. Neree // mei 13, 2016 om 14:48 //

  Misschien een goed idee om hier een wikisite voor te maken. Dan kan het aangevuld en uitgebreid worden.

  Like

 48. D. G. Neree // mei 13, 2016 om 15:11 //

  of een aparte site, waar eenieder een eigen pagina krijgt. Een site met goede zoekmogelijkheden.

  Like

 49. Duchesne // mei 13, 2016 om 15:32 //

  Goed idee, liefst met meer persoonlijke info erbij, zoals waar al die klootjes wonen, wie hun geld geeft en dat soort dingen. Fototje ook fijn. Een wiki zou goed zijn, maat word snel geruimd. Een webpagina met mirror sites…..

  Als dingen in het open gaan kun je het aanpakken, tot die tijd blijft het verneuken vannde bevolking doorgaan. Voel me op dat de terrorist van Groen Links met het tweede kamer pensioen er ook opstaat..die had nooit in de kamer gemogen…..en dan word ik als crimineel bestempeld omdat ik mezelf en mijn famillie wil beschermen…….
  Kotsbeu ben ik die lui.

  Wants gun, will travel.

  Like

 50. PvdA raadslid Jerry Sulaiman (A’dam-ZO): fraude, greep uit kas
  PvdA burgemeester Guusje ter Horst: dronken achter stuur, doofpotpoging als baas van de politie
  PvdA raadslid Faiz Yerlibuçak (Beverwijk): banden met terreurorganisatie Grijze Wolven
  PvdA penningmeester Sharda Poese (A’dam-ZO): fraude, verduistering
  PvdA senator Edward Brongersma: overtreding wet op kinderporno
  Oud #PvdA Kamerlid Hamid Houda moest weg vanwege belastingfraude; nu toch op PvdA-lijst Prov Staten
  PvdA raadslid Cebeli Gönül uit R’dam: mishandeling echtgenote
  PvdA raadslid Hakim Hmadouch (Arnhem): mishandeling echtgenote, bedreiging
  PvdA raadslid Elvira Sweet A’dam: 2x veroordeeld voor dronken achter stuur
  PvdA raadslid Ama Carr A’dam: zonder rijbewijs, onverzekerd rijden, valse naam
  PvdA raadslid Mohammed Kaied uit Dalfsen: poging tot doodslag
  PvdA raadslid Cebeli Gönül uit R’dam: mishandeling echtgenote
  PvdA raadslid Mohammed el Yaakoubi A’dam: mishandeling, dumpen importbruid
  PvdA raadslid Ernest Owusu-Skeyere A’dam-ZO: fraude, illegaal wapenbezit
  PvdA raadslid Ronald Buld Nijverdal: mishandeling, verkrachting
  PvdA raadslid Murat Yasar uit Kampen: mishandeling echtgenote.
  PvdA burgemeester Bram Peper: fraude met declaraties.
  PvdA Kamerlid Harry van de Bergh: handelen met voorkennis (Fokker).
  PvdA penningmeester Sharda Poese (A’dam-ZO): fraude, verduistering
  PvdA raadslid Faiz Yerlibuçak (Beverwijk): banden met terreurorganisatie Grijze Wolven
  PvdA burgemeester Aleid Wolfsen: intimidatie en knevelarij krantenredactie
  PvdA deelraadslid Randy Stena (A’dam-ZO): arbeidsverzuim, werkweigering
  PvdA raadslid Jerry Sulaiman (A’dam-ZO): fraude, greep uit kas
  PvdA wethouder J. Manderfeld weg wegens fraude
  PvdA burgemeester van Waddinxveen opent brug in nazi-voertuig – http://bit.ly/QqQvWf kijk hem staan
  PvdA Deelraadslid Fatima Elatik die informatie achterhield, mede verantwoordelijk is voor de verdamping van 30 miljoen…
  PvdA Burgermeester Cohen liet miljoenen in de Poldermoskee verdwijnen en miljarden in de metro
  PvdA Rob van der Mark – Burgemeester van Vlieland. Openbaar dronkenschap
  PvdA Khadija Arib – Dubieus reisje naar congres in Marrakesh betaald door Marokkaanse overheidsinstantie
  PvdA minister Herfkens. Weigerde onterechte huursubsidie van $275.000 terug te geven.
  PvdA minister Pronk, drank, vernielde staatsauto
  PvdA minister Vredeling, drankmisbruik
  PvdA minister Koenders, gaf 89 miljoen aan UNFPA (EU: 42!). Is nu directeur daarvan.
  PvdA Raadslid Tjeerd van Dekken, stalking
  PvdA Joop den Uyl, premier van het meest linkse kabinet, pro-nationaalsocialist in de late jaren dertig
  PvdA Luuk Blom – bedreiging van Zeeuwse jeugd. Gebruikte honkbal knuppel daarvoor.
  PvdA – Kandidaat Provinciale Staten – Marleen Barth met gemeenschapsgeld huis verbouwen en sociaal scheefhuren, ontelbare nevenfuncties, commissariaatjes en via oldboysnetwork verworven plucheposities.
  PvdA – Politiek leider – Job Cohen geeft toe misbruik te maken van Persoongebonden Budget (PGB)
  PvdA- prominent Lodewijk de Waal heeft persoonlijk ING-topman Jan Hommen een bonus van 1,25 miljoen euro bezorgd
  53 Ontslagen PvdA-bestuurders die wachtgeld ontvangen van de stadsdelen in Amsterdam kosten de gemeenschap € 300.000,- PER MAAND.
  PvdA – Henk Kool – wethouder sociale zaken Den Haag, blijkt uit het armoedepotje van de gemeente 7000 euro subsidie te hebben gegeven aan de stichting Willem Drees Lezing waarvan hij zelf bestuurslid.
  PvdA – Ramon Smits Alvarez raadslid Amersfoort neemt 4000 euro op van de rekening van de PvdA-fractie in Amersfoort en verdwijnt spoorloos.
  PvdA – Rinda den Besten – wethouder Utrecht ontvangt ondanks nieuwe baan 14.000 euro wachtgeld voor 7 weken vakantie ‘om uit te rusten.’
  PvdA – Jannie van der Loos – na twaalf jaar wethouder in Dordrecht wordt tot d’r pensioenleeftijd voorzien van wachtgeld a 75k per jaar. Sinds elf jaar niets doen bijna een miljoen belastinggeld aan wachtgeld.

  Immigratie onder PvdA aanmerkelijk hoger
  http://twitpic.com/3294d9/full

  Partij van de uitkering
  http://twitpic.com/atyhdg

  De PvdA baantjesmachine, John Leerdam
  http://www.geenstijl.nl/mt/archieven/2012/09/john_leerdam_stadsdeelvoorzitt.html

  PvdA heeft skybox bij Twente
  http://www.geenstijl.nl/mt/archieven/2012/09/d66_pvda_hep_ook_een_skybox_bi.html

  Discriminatieklacht tegen PvdA wegens Leerdam
  http://www.geenstijl.nl/mt/archieven/2012/09/dicriminatieklacht_tegen_pvda.html

  PvdA graaibestuurders
  http://www.geenstijl.nl/mt/archieven/2012/10/graaibestuurders_verlaten_mass.html

  Co Verdaas, valse declaraties
  http://www.telegraaf.nl/binnenland/21145876/__Co_Verdaas___geen_graaier___.html

  Arib (PvdA). Lid 2e Kamer en forsbetaalde nevenfunctie waar zij als Kamerlid over gaat (Zorg)
  http://bit.ly/ZImx5M

  Meehuilen met de wolven: Shell en de twee gezichten van Nebahat Albayrak
  http://www.katholieknieuwsblad.nl/dossiers/item/3133-meehuilen-met-de-wolven-shell-en-de-twee-gezichten-van-nebahat-albayrak.html
  Fatima Elatik (PvdA) liegt over taxibon van €450
  http://www.geenstijl.nl/mt/archieven/2013/01/nrc_handelsblad_geenstijl_had.html#comments

  PvdA-wethouder krijgt 14k voor 7 weken vakantie
  http://www.geenstijl.nl/mt/archieven/2013/02/pvdawethouder_krijgt_14k_voor.html

  Zakkenvullers #PVDA “Een zogenoemd spookraadslid van de gemeente Amersfoort woont al tijden in Turkije.” http://bit.ly/16JQlOB

  Like

 51. De enige manier is om over te stappen naar een kernkabinet met direct gekozen bestuurders en bindende referenda. Dan zijn we in 1 keer van al die politieke graai bestuurders verlost incl politieke partijen en hun lobby clubs. http://www.ziekvandeppolitiek.nl

  Like

 52. D. G. Neree // mei 14, 2016 om 14:39 //

  Ik weet niet of hij al genoemd is, maar een grotere aartsopportunist en verrader van wat voor principes dan ook dan Wim Kok is moeilijk te vinden.

  Like

 53. D. G. Neree // mei 14, 2016 om 17:19 //

  Krapuul is precies dat zoals ze zich genoemd hebben.

  Like

 54. Dit staat te gebeuren.

  “De Derde Wereldoorlog moet gefaciliteerd worden doordat de ‘agenten’ van de Illuminatie de verschillen tussen de politieke Zionisten en de leiders van de Arabische wereld aanwakkeren. De oorlog moet op zo’n manier gevoerd worden dat de islam (de Arabische wereld) en de politieke Zionisten (de staat Israël) elkaar over en weer vernietigen. Intussen zullen de andere landen die dan meer verdeeld zijn over dit kwestie, gedwongen worden zich te vechten, fysiek, moreel, spiritueel en economisch uitgeput.. We zullen de Nihilisten en de Atheïsten loslaten en we zullen een enorme sociale ramp veroorzaken, die de landen duidelijk in al zijn afschrikwekkenheid het effect toont van absolute atheïsme, oorsprong van barbaarsheid en verschrikkelijke onlusten. Vervolgens zullen overal de burgers die gedwongen zijn zich te verdedigen tegen de minderheid van werelds revolutionairen, deze vernietigers van de beschaving uitroeien. En de meerderheid, teleurgesteld in het christendom, wiens gelovige zielen vanaf dat moment stuurloos zijn, wanhopig zoekend naar een ideaal, maar niet wetend waar de aanbidding is, zal het ware licht ontvangen door de universele openbaring van de pure leer van Lucifer, die dan uiteindelijk aan het publiek wordt getoond. Deze manifestatie zal het resultaat zijn van de algemene tegenbeweging, die volgt op de vernietiging van het christendom en het atheïsme, beiden tegelijkertijd overwonnen en uitgeroeid.”

  Like

 55. @Daniel lijkt wel een leeuwenkuil, maarreh, hoe loopt het met de moslimieten af?.

  Like

 56. skeeter // maart 24, 2017 om 04:27 //

  Verraders Canada
  Division No./ Vote no : 237
  Subject/Objet: M-103, Systemic racism and religious discrimination / M-103, Racisme et discrimination religieuse systémiques
  YEAS/POUR: 201
  NAYS/CONTRE: 91

  nay/ Aboultaif
  nay/ Albas
  nay/ Albrecht
  yea/ Aldag
  yea/ Alleslev
  nay/ Allison
  nay/ Ambrose
  yea/ Amos
  paired/pairé Anandasangaree
  nay/ Anderson
  nay/ Arnold
  yea/ Arseneault
  yea/ Arya
  yea/ Ashton
  yea/ Ayoub
  yea/ Bagnell
  nay/ Barlow
  nay/ Barsalou-Duval
  yea/ Baylis
  nay/ Beaulieu
  yea/ Beech
  yea/ Bennett
  yea/ Benson
  nay/ Bergen
  nay/ Bernier
  nay/ Berthold
  nay/ Bezan
  yea/ Bibeau
  yea/ Bittle
  yea/ Blaikie
  yea/ Blair
  nay/ Blaney (Bellechasse—Les Etchemins—Lévis)
  yea/ Blaney (North Island—Powell River)
  nay/ Block
  yea/ Boissonnault
  yea/ Bossio
  nay/ Boucher
  yea/ Boutin-Sweet
  nay/ Brassard
  yea/ Bratina
  yea/ Breton
  yea/ Brison
  yea/ Brosseau
  yea/ Caesar-Chavannes
  nay/ Calkins
  yea/ Cannings
  yea/ Caron
  yea/ Carr
  nay/ Carrie
  yea/ Casey (Charlottetown)
  yea/ Casey (Cumberland—Colchester)
  yea/ Chagger
  yea/ Champagne
  yea/ Chan
  yea/ Chen
  yea/ Chong
  yea/ Choquette
  yea/ Christopherson
  nay/ Clarke
  nay/ Clement
  nay/ Cooper
  yea/ Cormier
  yea/ Cullen
  yea/ Cuzner
  yea/ Dabrusin
  yea/ Damoff
  yea/ Davies
  yea/ DeCourcey
  nay/ Deltell
  yea/ Dhaliwal
  yea/ Dhillon
  yea/ Di Iorio
  nay/ Diotte
  nay/ Doherty
  yea/ Donnelly
  nay/ Dreeshen
  yea/ Drouin
  yea/ Dubourg
  yea/ Duguid
  yea/ Duncan (Edmonton Strathcona)
  yea/ Duncan (Etobicoke North)
  yea/ Dusseault
  yea/ Duvall
  yea/ Dzerowicz
  yea/ Easter
  nay/ Eglinski
  yea/ Ehsassi
  yea/ El-Khoury
  yea/ Ellis
  yea/ Erskine-Smith
  yea/ Eyking
  yea/ Eyolfson
  nay/ Falk
  nay/ Fast
  yea/ Fergus
  yea/ Fillmore
  nay/ Finley
  yea/ Finnigan
  yea/ Fisher
  yea/ Fonseca
  yea/ Fragiskatos
  yea/ Fraser (Central Nova)
  yea/ Fraser (West Nova)
  yea/ Freeland
  yea/ Fry
  yea/ Fuhr
  nay/ Gallant
  yea/ Garrison
  nay/ Généreux
  yea/ Gerretsen
  nay/ Gill
  nay/ Gladu
  nay/ Godin
  yea/ Goldsmith-Jones
  yea/ Goodale
  yea/ Gould
  nay/ Gourde
  yea/ Graham
  yea/ Grewal
  nay/ Harder
  yea/ Hardie
  yea/ Harvey
  yea/ Hehr
  nay/ Hoback
  yea/ Holland
  yea/ Housefather
  yea/ Hughes
  yea/ Hussen
  yea/ Hutchings
  yea/ Iacono
  nay/ Jeneroux
  yea/ Johns
  yea/ Joly
  yea/ Jones
  yea/ Jordan
  yea/ Jowhari
  yea/ Julian
  yea/ Kang
  nay/ Kelly
  nay/ Kent
  yea/ Khalid
  yea/ Khera
  nay/ Kitchen
  nay/ Kmiec
  yea/ Kwan
  nay/ Lake
  yea/ Lametti
  yea/ Lamoureux
  yea/ Lapointe
  yea/ Lauzon (Argenteuil—La Petite-Nation)
  nay/ Lauzon (Stormont—Dundas—South Glengarry)
  nay/ Lebel
  yea/ LeBlanc
  yea/ Lebouthillier
  yea/ Lefebvre
  nay/ Leitch
  yea/ Lemieux
  yea/ Leslie
  yea/ Levitt
  nay/ Liepert
  yea/ Lightbound
  nay/ Lobb
  yea/ Lockhart
  yea/ Longfield
  yea/ Ludwig
  nay/ Lukiwski
  yea/ MacAulay (Cardigan)
  yea/ MacGregor
  nay/ MacKenzie
  yea/ MacKinnon (Gatineau)
  nay/ Maguire
  yea/ Malcolmson
  yea/ Maloney
  yea/ Massé (Avignon—La Mitis—Matane—Matapédia)
  yea/ Masse (Windsor West)
  yea/ Mathyssen
  yea/ May (Cambridge)
  yea/ May (Saanich—Gulf Islands)
  nay/ McCauley (Edmonton West)
  yea/ McCrimmon
  yea/ McDonald
  yea/ McGuinty
  yea/ McKay
  yea/ McKenna
  yea/ McKinnon (Coquitlam—Port Coquitlam)
  nay/ McLeod (Kamloops—Thompson—Cariboo)
  yea/ McLeod (Northwest Territories)
  yea/ Mendès
  yea/ Mendicino
  yea/ Miller (Ville-Marie—Le Sud-Ouest—Île-des-Soeurs)
  yea/ Monsef
  paired/pairé Moore
  yea/ Morrissey
  nay/ Motz
  yea/ Mulcair
  yea/ Murray
  yea/ Nantel
  yea/ Nassif
  nay/ Nater
  yea/ Nault
  nay/ Nicholson
  yea/ O’Connell
  yea/ Oliphant
  yea/ Oliver
  yea/ O’Regan
  nay/ O’Toole
  yea/ Ouellette
  yea/ Paradis
  nay/ Paul-Hus
  nay/ Pauzé
  yea/ Peschisolido
  yea/ Peterson
  yea/ Petitpas Taylor
  yea/ Philpott
  yea/ Picard
  nay/ Poilievre
  yea/ Poissant
  yea/ Quach
  yea/ Qualtrough
  yea/ Rankin
  yea/ Ratansi
  nay/ Reid
  nay/ Rempel
  nay/ Richards
  yea/ Rioux
  nay/ Ritz
  yea/ Robillard
  yea/ Rodriguez
  yea/ Romanado
  yea/ Rota
  yea/ Rudd
  yea/ Ruimy
  yea/ Rusnak
  yea/ Sahota
  yea/ Saini
  yea/ Sajjan
  yea/ Sangha
  yea/ Sansoucy
  yea/ Sarai
  nay/ Saroya
  yea/ Scarpaleggia
  nay/ Scheer
  yea/ Schiefke
  nay/ Schmale
  yea/ Schulte
  yea/ Serré
  yea/ Sgro
  yea/ Sheehan
  nay/ Shields
  nay/ Shipley
  yea/ Sidhu (Brampton South)
  yea/ Sidhu (Mission—Matsqui—Fraser Canyon)
  yea/ Simms
  nay/ Sopuck
  yea/ Sorbara
  nay/ Sorenson
  yea/ Spengemann
  yea/ Stanton
  nay/ Ste-Marie
  yea/ Stetski
  yea/ Stewart
  nay/ Strahl
  nay/ Stubbs
  nay/ Sweet
  yea/ Tabbara
  yea/ Tan
  yea/ Tassi
  nay/ Tilson
  yea/ Tootoo
  nay/ Trost
  yea/ Trudel
  nay/ Van Kesteren
  nay/ Van Loan
  yea/ Vandal
  yea/ Vandenbeld
  yea/ Vaughan
  nay/ Vecchio
  nay/ Viersen
  yea/ Virani
  nay/ Wagantall
  nay/ Warawa
  nay/ Warkentin
  nay/ Waugh
  nay/ Webber
  yea/ Weir
  yea/ Whalen
  yea/ Wilkinson
  yea/ Wilson-Raybould
  nay/ Wong
  yea/ Wrzesnewskyj
  yea/ Young
  nay/ Yurdiga
  yea/ Zahid
  nay/ Zimmer

  Liked by 1 persoon

 57. wat een stelletje zieligerds zijn jullie……

  Like

4 Trackbacks / Pingbacks

 1. Nieuw dodenlijstje van extreemrechts | Krapuul
 2. De Grote Lijst der Landverraders | E.J. Bron
 3. De Grote Lijst der Landverraders – Fubar
 4. Knock Out | Swap I. Chou

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s