Nieuw

De hypocrietstoere praatjes van VVD-ers

een leuk plaatje zoek ik er later wel bij …

Een tijdlang werd Halbe Zijlstra daar voor ingezet. Die mocht de rol van hardliner vervullen om te laten zien dat de VVD toch heus ook streng is op immigratie en islam. 

10 okt. 2015 – Zijlstra: asielstroom is ‘acute bedreiging’ voor welvaart … waarschuwt VVD-fractievoorzitter Halbe Zijlstra in een interview met het AD zaterdag.

19 februari 2016 – Zijlstra: Onze manier van leven loopt gevaar. Trouw >>

Wat een beetje jammer is van de VVD, Halbe, is dat jullie met duizend tongen spreken. Je gooit een kwartje in de draaiorgelfabriek die de VVD is, drukt in welke riedel op dat moment gespeeld moet worden en het gewenste deuntje met zijn valse noten klinkt.

Onze manier van leven loopt gevaar zeg je. Dat klopt. Nog nooit in de geschiedenis zijn wij zo ernstig bedreigd geweest in ons voortbestaan. De bedreiging komt van de islam en de EU is de faciliteerder daarvan die islam inzet om de homogene natiestaten te ontmantelen, te slopen en te verwoesten. Exact het enige waar islam goed in is. Je roept wel heel populistisch iets over de islam in je stuk in Trouw, maar je weet ook heel goed dat dat verder zonder consequenties zal blijven. Het zal geen beleid worden, dat weet jij ook wel, maar misschien win je er een stemmer mee terug die naar de PVV overgestapt is. Populisme ten top in tegenstelling tot het realisme van de PVV. Op die plaatsen waar de VVD wél beleid maakt, zien we dit gebeuren:

vanaartsen2

Dát, Halbe, is de VVD in de praktijk. Zonder belemmeringen “Dood aan de Joden” kunnen scanderen in Den Haag, dát is de VVD in de praktijk. Daar stáát jouw VVD kennelijk voor.

Burgemeester Jozias van Aartsen van Den Haag noemt het ‘positief’ dat de Schilderswijk her en der op ‘Istanbul’ lijkt. ‘Accepteer dat straks een meerderheid van de stadsbewoners een niet-westerse afkomst heeft. En handel ernaar.’ Dat zegt de burgemeester in dagblad Trouw.
En niemand, helemaal niemand van de VVD heeft ingegrepen bij de antisemiet Von Aartsen, in wiens stad de Jodenjagers met tienduizenden euro’s gefinancierd worden. Dát, Halbe, is jouw VVD.
.
De asielinstroom is een acute bedreiging voor onze welvaart beweer je in het AD, Halbe. Klopt ook. In ieder geval voor zover het mohammedanen betreft. Als hoogopgeleide Noren of Duitsers hier komen zullen we daar geen negatief effect van ondervinden. Maar het is weer een gratuite opmerking voor de bühne. Wéér eentje waarvan je weet dat die zonder consequenties zal blijven en geen beleid zal worden. Loze praatjes, gebakken lucht, van een kletskoekenbakker.
.
Het VVD beleid wat praktijk is, is dat de mohammedaanse immigratie vorig jaar een recordhoogte bereikte onder de grootste uitverkoper van Nederland in de geschiedenis, Mark Rutte. Het tegenovergestelde van wat jij de mensen wijs probeert te maken waar de VVD voor staat. Ik zou bijna zeggen dat je glashard staat te liegen, bijna. Terwijl jij de mensen in het land wijs probeert te maken dat de VVD strijd tegen de mohammedaanse immigratie-jihad, zet jouw patroon de Poorten van Europa open voor 80 miljoen Ottomanen en elke andere tapijtkruiper met de koranische opdracht om het oude continent te onderwerpen waar Erdogan een Turks paspoort aan wenst te geven.
.
En als bonus geeft Rutte 6 miljard euries aan de kalief uit Ankara om de tickets naar de Dar-el-Harb te bekostigen, de valse paspoorten te drukken, munitie te kopen om de genocide op de Koerden te voltrekken (ja jouw baas is een oorlogsmisdadiger en financiert misdaden tegen de menselijkheid, en tegen de Nederlandse bevolking), en om kerkers te exploiteren waar journalisten in wegrotten. In plaats van dat Rutte de Turkse ambassadeur in een kerker onder het Torentje smijt tot Ebru Umar vrij is, maakt die geld over naar de Ottomaniak in Istanbul. Dát, is het VVD beleid in de praktijk; een frontale aanval op Europa en haar natiestaten, en Nederland in het bijzonder. Het maakt niet uit wat je bij elkaar fabuleert en jokkebrokt, het is zichtbaar voor ieder die wil zien dat het staand VVD-beleid is om Europa een kolonie van islam te maken. Om Europa te laten brandschatten, plunderen en verkrachten door de volgers van Mohammed zoals ze bevolen is in het handboek voor de vernietiging van de mensheid, de koran. De VVD ondersteunt het streven naar een Judenrein Europa.
.
De VVD behartigt de belangen van hun vastgoedboeren-achterban die goed geld verdient aan de asielinstroom (noodlijdende vakantieparken, zoals in Oranje van Van der Most brengen in ene weer miljoenen op, leegstaande kantoorpanden worden op kosten van de belastingbetaler verbouwd voor ‘vluchtelingen’), zoals de PvdA de belangen behartigt van de zachte sector in deze industrie. Twee handen op één buik, twee kanten van dezelfde medaille, die allebei voor kortstondig eigenbelang bereid zijn onze samenleving om zeep te helpen. Gewetenloos, schaamteloos, maar niet belangeloos, én, zonder enige moraal zoals alleen in en in slechte mensen dat kunnen. Ja, daar bedoel ik nadrukkelijk ook jou mee.
.
 Zoals Halbe een toneelstukje op mag voeren als het om islam en immigratie gaat (Dijkhoff en Azmani mogen soms ook, maar dat voert te ver voor nu), zo wordt er een fossiel aan de zuidkant van het Vondelpark opgegraven als er wat kritiek op de EU moet komen om heel populistisch het anti-EU sentiment van de bevolking te bespelen. Door nota bene een oud-EU-Kommissar, Frits Bolkestein. Hoeveel pensioen ontvang je ook weer van diezelfde EU, Frits? Het is zo doorzichtig als de inbreker die niet stiekem ’s nachts inbreekt, maar op klaarlichte dag binnenwandelt omdat dat geen argwaan wekt en niet opvalt.
.
Het was Balkenende die ons grondwettelijk uitgeleverd heeft, verdrag van Lissabon. Maar het was de VVD van Mark Rutte die onze financiële soevereiniteit gratis, gratis godverdomme, weggegeven heeft. De grootste ‘bank’roof van het Nederlandse volk in de geschiedenis, gepleegd door een VVD-er, Mark Rutte, op klaarlichte dag. Niet helemaal op klaarlichte dag, want het ESM werd er doorgejast in een demissionaire periode, zodat er nooit over gestemd hoefde te worden in de kamer (hoe ondemocratisch wil je het hebben). En dat is valsspel, dat waar de VVD, in ieder geval bij mij, inmiddels bekend om staat. Ons staatsrecht is niet helemaal uitgeschreven, een groot deel daarvan is gebaseerd op gewoonterecht, fatsoen, stilzwijgende afspraken die ‘we’ met elkaar hebben. En één daarvan is, en die is door Rutte met voeten getreden (en daarom is die de grootste uitverkoper van Nederland in de geschiedenis), dat er geen controversiële beslissingen genomen worden in demissionaire periodes. Het was een ordinaire overval. En niet op één enkel weerloos omaatje zoals mohammedanen plegen te doen, maar op het gehele Nederlandse Volk. Mark Rutte is niet alleen een oorlogsmisdadiger, maar ook de grootste dief die er ooit in dit land heeft rondgelopen. Geen loze woorden van het fossiel uit het Vondelpark kunnen dat rechtzetten.
.
En nu, omdat de rest ongeloofwaardig geworden is, schuift de VVD een nieuwe ‘Iron Lady’ naar voren. Dilan Yesilgoz.
.

Ze was al een paar keer te bewonderen in Buitenhof of iets dergelijks saais geloof ik. En zelfs een keertje op mijn eigen blog:

Dag Fubar. Dank voor je blog. Je volhardendheid siert je.
De reden dat ik niet heb gereageerd op je tweets is dat ik in principe nooit inhoudelijk reageer op anonieme twotteraars (/bloggers etc).
Het heeft verder vrij weinig te maken met de inhoud je vraag.

Hartelijke groet, Dilan

Ik ben nog wat volhardender dan je denkt, want twee jaar later (ofzo) ga ik weer lekker verder. (spreek met me af, we wonen allebei in Amsterdam, en terrasjes zijn op hun mooist in dit jaargetijde, en ik stel me voor met voor- en achternaam, maar niet op the internets… Ik ben minder lastig en meer aangenaam dan je zou denken)

Ik ben Amsterdammer en wens te weten hoe Amsterdamse Turks-Nederlandse raadsleden staan tov. de Turkse ontkenning van de Armeense Genocide, vandaar. Maar dat terzijde.

Dilan schreef een open brief in het AD aan varkensmuts-afpakker Cees van der Knaap over de gebeurtenissen in Ede. Ze woont er niet schrijft ze. Of ze er wel eens geweest is vermeldt ze niet.  Ik wel. Heel vaak zelfs, elk weekend van mijn beginnende leven. Mijn allerliefste opa en oma, van moeders kant, gingen er wonen toen ze in ’58 terugkeerden uit hun geliefde Indië, als zo ongeveer de allerlaatste Nederlanders omdat de jihad ondraaglijk geworden was. Eerst aan de Schaapsweg, toen ze wat ouder werden verhuisden ze naar een hoge flat (dat was nog nieuw en modern toen) aan de Slotlaan, op 100 meter van winkelcentrum de Lindenhorst, en hun laatste jaren sleten ze aan de Veldbeeklaan. Mijn opa, Henk, overleed twee maanden na mijn oma, Sjaan, van verdriet. Met de DAF-33 deden we op zaterdag de inkopen in het winkelcentrum. En dan moest ik eten wat de pot schaftte, spruitjes. Zondag om 4 uur begon opa te zingen: “we willen; patat kip en appelmoes”. En dan werd ik geacht mee te blèren om de eis kracht bij te zetten, en steevast hielp dat en leidde tot het gewenste resultaat. Ach ja, opa’s en oma’s, ze doen niets liever dan je dat geven wat je lekker vind 😉

01

Gelukkig hebben ze niet meer mee hoeven maken waar hun destijds moderne nieuwe wijk in veranderd is. Nadat ze de jihad in Indië ontvlucht waren heeft die jihad inmiddels ook hun Ede bereikt. En de VVD van Dilan zet de deuren er wagenwijd voor open. Niet in woorden, Halbe, maar wel in daden, Von Aartsen, Rutte.

Beste Dilan. Je woorden zijn, net als die van Halbe, volledig loos. Je bedoelt het vast goed. Je bezondigt je niet aan de goedkope valse populistische inhoudsloze retoriek van Halbe die uiteindelijk uitmondt in pure leugens.

Maar, Dilan. Voordat je naar de buren wijst. Het CDA, Ede. Laten we vaststellen dat het probleem islam is. Het is jihad, het is de koranische opdracht om de ongelovigen te onderwerpen door middel van terreur. Terreur, klein en groot. Groot zijn de aanslagen, Madrid, Londen, Parijs, Brussel en al die andere islamitische moordpartijen die al minstens tot 280 miljoen doden geleid hebben. Klein, maar niet minder schadelijk en ondermijnend, is de permanente en voortdurende racistische jihad die de mohammedanen uitvoeren in Ede, Gouda, en al die andere plaatsen. De overvallen op bankautomaten, juweliers en hulpeloze omaatjes, de honderden autoos die in de hens gaan waar we niks over lezen in de krant. Want hey, fuk, islamofobie moeten we niet willen met zijn allen.

Het is de islamitische opdracht.

ik heb je niet gehoord tegen de openlijke antisemiet Von Aartsen, ik heb je niet gehoord tegen Jan van Zaanen van de VVD-Utrecht. Er is geen onderscheid tussen jouw partij of de PvdA, het CDA of D66. Jullie bevorderen allemaal islam en EU.

Het is de VVD Amsterdam, waar jij lid van bent en voor in de raad zit, die de eerste stappen gezet heeft om islamkritiek te gaan verbieden. Dat, waar jij zegt tegen te ageren, mag dan niet meer uitgesproken worden. Het is mede op initiatief van jouw partijgenoot Rik Torn dat eerst registratie ingevoerd gaat worden, die op termijn onvermijdelijk zal leiden tot het strafbaarstellen van.

Je kan wel schreeuwen naar de buren, maar ik vind dat weinig geloofwaardig als je in de praktijk meestemt met Khomeiny.

islamofobie is een mythe: http://www.gatestoneinstitute.org/6327/islamophobia-fact-fiction

At the end of the 1970s, Iranian fundamentalists invented the term “Islamophobia” formed in analogy to “xenophobia”. The aim of this word was to declare Islam inviolate. Whoever crosses this border is deemed a racist. This term, which is worthy of totalitarian propaganda, is deliberately unspecific about whether it refers to a religion, a belief system or its faithful adherents around the world.  http://www.signandsight.com/features/2123.html

Ik zou nu niet graag in de schoenen staan van degenen die er toen op aandrongen om onze toon te matigen http://www.trouw.nl/tr/nl/33627/Aanslag-Charlie-Hebdo/article/detail/3831966/2015/01/18/Dit-is-een-oorlog-tegen-onze-vrijheid.dhtml

Wat heb jij gestemd, Dilan ?

Voor of tegen de registratie van vermeende islamofobie in Amsterdam? Naar mijn weten heeft de hele VVD-Amsterdam ingestemd met het begin van het monddood maken van islamkritiek in Amsterdam.

Aan welke kant sta je? Als je niet aan de kant van islam staat dien je de islamdienaars van de VVD te verlaten om je vrijheid te herwinnen. Je kan niet het één zeggen, terwijl in jouw naam het ander gedaan wordt. Dát maakt je ten enen male ongeloofwaardig. Je kan op dit moment in je carrière nog uit die carrousel stappen. Ik zou het doen. Beter een oprecht mens en je carrière (binnen de VVD) verliezen dan oneerlijk te worden.

 

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.177 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (10114 Articles)
Na meer dan 10.000 kortere en langer artikelen op dit blog en 10.000 op andere blogs ga ik langzamerhand afscheid nemen. Dit blog is in goede handen. De populariteit én onbemindheid nemen in gelijke mate toe. Een mooiere bevestiging van onze onafhankelijkheid kunnen we niet wensen. Ik blijf meekijken, en af en toe wat publiceren, maar andere projecten roepen...

10 Comments on De hypocrietstoere praatjes van VVD-ers

 1. Tijl Uylenspiegel // mei 10, 2016 om 11:08 //

  Hier is een citaat op zijn plaats;
  De Overheid bestuurt het land niet zoals architecten gebouwen construeren maar zoals onnozelen domino spelen.
  Vastgoedboeren die winst zien in de ‘vluchtelingen’instroom kun je moeilijk beschuldigen van een lange termijnvisie, net zo min als PvdA politici die denken dat het sociaal vangnet in stand kan blijven bij een continu instroom van ‘uitkeringsgerechtigden’ die nog nimmer een bijdrage hebben geleverd en dat tot in lengte van dagen niet zullen gaan doen.
  Daarbij denk ik vaak aan de woorden van Pim Fortuyn dat de nieuwkomers in eerste instantie dolblij zijn met hun gratis uitkering maar dat die blijheid als sneeuw voor de zon verdwijnt zodra ze erachter komen dat ze in feite een enkele reis naar de onderkant van de maatschappij hebben gekregen.
  Ze creëren onze eigen banlieux en zijn straks verbaasd en verbijsterd als er rellen uitbreken omdat ze ontevreden zijn.

  Liked by 2 people

 2. polderboy // mei 10, 2016 om 11:49 //

  @Tijl Uijlenspiegel 11:08

  In de VS wonen inmiddels 3.4 miljoen Chinese Americans. Rellen doen ze niet? Hier hoor je over dat soort Aziaten ook niks?
  Feit is wel dat racisten, zoals Hillary Clinton, die zei dat ze haar kleinkinderen niet wil zien leven in een wereld geregeerd door chinezen, zich tegen dit soort ontwikkelingen keren.
  Die chinezen zouden ooit misschien, wat absoluut niet waarschijnlijk is, kunnen gaan rellen.

  Nu heeft alles niks te maken met islam en haar ontevreden uitverkoren volgelingen te maken, want die doen zoiets niet, omdat ze vredelievend zijn, een enorme berg uitzonderingen daargelaten.

  Deskundigen zijn er dus nog lang niet over uit, wat het nu is?

  Like

 3. Tijl Uylenspiegel // mei 10, 2016 om 12:23 //

  Ook de PvdA heeft zo zijn prominente zwatelaars, Lodewijk Asscher beweert vandaag dat de rellende jongeren in Ede Nederlanders zijn geen Marokkanen. Grappig wel, op Elsevier is hij gedegradeerd tot minister van integratie in plaats van minister van binnenlandse zaken en vice-premier!

  Like

 4. Als het rellende Nederlanders waren geweest dan waren ze allang aangepakt.
  Dan hebben ze geen tijd meer voor nog een bakkie thee en een praatje.

  Liked by 1 persoon

 5. polderboy // mei 10, 2016 om 13:38 //

  BertG 12:47
  Het schijnt dat “nationalistische” Nederlanders een burgerwacht gaan instellen daar in Ede. Afschuwelijk, dat rechts nationalistische racistische fascisten meteen maar van de gelegenheid gebruik maken, om zelf voor eigen rechter te gaan spelen zullen ze bij Joop.nl wel weer op onze kosten de boel digitaal gaan vol rochelen…

  En dan nog al dat avondvullende NPO geleuter, met al die nuancerende deskundigen, wat die Edenaren en ons ook nog te wachten staat. Ik denk dat die Edenaren de rest van hun autobezit zelf binnenkort in de fik gaat steken, om in ieder geval van dat oeverloze gezeik af te zijn.

  Like

 6. Een burgerwacht hadden ze al veel eerder moeten opstarten daar in Ede.
  Zouden ze eigenlijk overal moeten doen.
  Het zal toch maar je auto zijn die in de fik gaat waar alleen een WA verzekering op zit.
  Alleen vrij nieuwe auto’s zit een all-risk verzekering op en die heeft niet iedereen.

  Like

 7. Ach de VVD retoriek is bijna voor iedereen geen geheim meer, vraag mij wel eens af wat eigenlijk het electoraat die altijd op deze breed gedragen ‘Volks’ Partij voor de ‘Vrijheid’ stemt deze lieden mankeren toch wat in hun knars. Het zijn natuurlijk de boven gestelden, top managers, fabrikanten, ondernemers en goed bemiddelde figuren met 2 maal modaal en hoger. Herinner nog het slimme trucje van Bolkestein een tijd geleden toen stond de VVD er ook niet goed voor in de virtuele peilingen, Bolkestein deed z’n Bolkensteintje iets over een strenger immigratie beleid en gelijk men raadt het al schoot de VVD omhoog in de peilingen. Dit soort van slimme trucjes daar verwonderd zich bijna niemand over. Wat ‘k óók een raadsel vind dat de VVD niet in de peilingen tot de grond afgebrand wordt, misschien verdiend het Nederlandse volk om zich door de VVD te laten leiden wel…

  Like

 8. Martha // mei 10, 2016 om 16:16 //

  Fub, off-topic

  Bart Schut heeft een vlammend stuk geschreven in Nieuw Israelitisch Weekblad
  “Pauwpaganda”.

  Het betreft een uitzending van Pauw waar Jodenhater Abou Jahjah was uitgenodigd en
  volkomen leeg mocht lopen zonder tegenspraak van Pauw en de overige gasten.

  http://www.niw.nl/pauwpaganda-555/

  Like

 9. Beste Jeroen,

  Als je iemand uitnodigt die intrinsiek niet deugt (een jodenhater en 9/11-toejuicher bijvoorbeeld) moet je twee dingen doen.

  Ten eerste: zorgen dat je de feiten op orde hebt. Dus niet: hem confronteren met een tekst die niet hij heeft geschreven, maar die zijn politieke tegenstanders bij elkaar hebben gephotoshopt.

  Ten tweede: zorgen dat er iemand aan tafel zit die wel de kennis en vaardigheid heeft om door die goed ingestudeerde bagger heen te breken en die die viespeuk ontregelt.

  Nu had je gisteren slechts een 14 minuten lange reclamespot voor Dyab Abou Jahjah in je show.

  Maar goed: hoe vond je zelf dat het ging?

  Groet,

  JanD

  http://media.tpo.nl/column/aan-jeroen-pauw-2/

  Like

1 Trackback / Pingback

 1. De hypocrietstoere praatjes van VVD-ers – Kattukse Vrienden voor Israël

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s