Nieuw

Boycot Turkije

01

Doe mee met 7.536 andere volgers

About Fubar (4735 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden.

4 Comments on Boycot Turkije

 1. Ik roep al maanden om Turkije te boycotten op alle fronten, ze doen hun eigen zin, krijgen steeds meer macht binnen Europa en dit loopt fataal af. Europese burgers verenig u en kom in verzet tegen het idioten beleid van Brussel en hun leiders. Boek geen vakanties meer, koop geen produkten of wat dan ook geimporteerd uit Turkije.

  Like

 2. edjan // mei 9, 2016 om 11:24 //

  Wie nog naar Turkije gaat anders dan uit bittere noodzaak, is een echte hond die zijn moeder nog voor een kwartje zou verkopen.
  Ook de Turken in Nederland kijk ik niet meer aan, nee, ook die vriendelijk, grijze oude heer niet. Ik weet nu wat ze willen: de sharia en andersdenkenden verraden.
  We krijgen ze het land niet uit want onze overheid is de grootste vijand, maar we hoeven ook niet vriendelijk voor onze (toekomstige) bezetter te zijn.

  Like

 3. edjan // mei 9, 2016 om 11:24

  Volledig mee eens edjan, had het wel eens eerder verteld, een collega van mij die werkelijk een takke hekel had aan de Turken die bij het bedrijf werkten, had er geen moeite mee om op vakantie te gaan naar Turkije. Na terugkomst vroeg ‘k aan hem dacht dat je zoveel problemen had met Turken en ben je op vakantie gegaan naar dat takke land? Ja maar, Adriaan daar zijn ze zó anders, nou daar zakt je broek van op je enkels van zo;n standvastigheid. Vergeet de eensgezindheid want het Nederlandse volk is verdeeld tot op het bot zeker wanneer het om geld draait en dat is 99% van alle gevallen…

  Like

 4. edjan // mei 9, 2016 om 19:35 //

  citaat: “Erik-Jan Zürcher, hoogleraar Turkse talen en culturen aan de Universiteit Leiden, geeft een onderscheiding die hij in 2005 ontving van de toenmalige Turkse minister van Buitenlandse Zaken, terug. Hij protesteert met zijn actie tegen „het dictatoriale wanbeleid van president Erdogan”.
  http://www.telegraaf.nl/binnenland/25758007/__Hoogleraar_geeft_Turkse_prijs_terug__.html

  Er bestaan dus nog mensen met karakter!

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: