Nieuw

Vice-voorzitter EU-commissie: Homogene culturen afschaffen – Vermengde culturen wereldwijd

foto, you-tube

Begin er maar mee in Japan dan, krankzinnige jezuïet.

De vice-president van de EU-commissie weet het zeker: In de toekomst zullen er geen homogene culturen meer zijn. De toekomst van de mensheid is een vermengde supercultuur.

Heb je dat de Chinezen ook verteld? En, moesten ze je heel hard uitlachen?

De vice-president van de EU-commissie is een pleitbezorger van een multiculturele samenleving in Europa en wereldwijd.

Wijs eens één plek aan ter wereld waar dat werkt? En wijs maar niet naar Ede, of Molenbeek.

De Nederlander weet zeker, dat de toekomst van de mensheid niet langer uit aparte natiestaten en culturen zal bestaan, maar uit één vermengde supercultuur.

Heb je de moslims al overtuigd dat ze niet langer werelddominantie na moeten streven?

In Europa zijn er altijd migranten en vermengde culturen geweest.

Onzin. We hebben altijd een bepaald soort immigranten gehad. Joden, Hugenoten, protestanten. Hoogopgeleid vaak en bereid hard te werken en niet met de intentie ons te onderwerpen en tot slaaf te maken. De bekendste Russische immigrant, om maar een andere geloofsrichting te noemen, Czaar Peter de Grote, kwam hier om wat te leren en vertrok daarna dankbaar weer. Zo dankbaar dat de Russische vlag dezelfde kleuren heeft als die van ons. Kortom; je liegt.

Europese waarden betekent dat men de multiculturele diversiteit moet accepteren.

Wie ben jij om te bepalen wat ik móet? Besef je wel dat je helemaal niet gekozen bent? Dictatoriale trekpop. Multicultuur heeft nog helemaal nooit ergens in de geschiedenis gewerkt. Nogmaals, wijs me één werkend voorbeeld aan. Dat kun je niet. Het bestaat alleen in jouw benevelde brein en in dat van je waanzinnige vriendjes.

In sommige delen van Europa beschouwt men de multiculturele ontwikkeling van Europa als een gevaar.

Je grossiert in onzin. Niet in sommige delen, maar in alle delen. Oost-Europa kan zich de slavernij en brandschatting onder de heerschappij van jouw Ottomaanse vrinden nog goed heugen. En ook in West-Europa steekt het protest tegen jullie destructieve experiment overal de kop op en en groeit alleen maar.

Maar, volgens Timmermans, is diversiteit de toekomst van Europa. Men moet de moeilijkheden overwinnen anders kan Europa geen veilige plek zonder oorlog blijven.

Je wordt met elke zin die je uitkraamt doller. Om hier de vrede te bewaren moeten we oorlogszuchtige mohammedanen importeren die in hun veroveringshandboek de opdracht hebben staan ons de keel door te snijden. Een rare vrede stel jij je voor. We moeten half Afrika hier naar toe halen die van hun eigen continent een enorme puinzooi gemaakt hebben, omdat ze plotsklaps in brave kenniswerkers veranderen zodra ze de Middellandse Zee oversteken.

Men kan ook niet een homogene gemeenschap uit het verleden aanwijzen, “die nooit bestaan heeft” en derhalve kan men dat ook niet voor de toekomst afdwingen. 

Homogene gemeenschappen hebben in het verleden nooit bestaan. Hij zegt het echt (ook in de Engelse video-versie, die wat afwijkt van het Duits dat ik hier vertaal). Doodernstig. Alsof het waar zou zijn. Met zijn malle geaffecteerde aangeleerde zalvende horrorstemgeluid. Bloedserieus debiteren ze keer op keer de grootste onwaarheden en we laten ze er mee weg komen.

Europese cultuur en Europees erfgoed zijn slechts een sociale constructie en een ieder, die wat anders beweert, is een kleinburgerlijke (engnek), zegt de Europese politicus in een rede bij het EU Fundamental Rights Colloquium in 2015.

Europa was eeuwenlang leidend in wetenschap, cultuur en beschaving. Dat was niet slechts een sociale constructie, ja ik beweer wat anders (en ben dus een engnek), maar het gevolg van hoe wij ons door de eeuwen heen ontwikkeld hebben. En anderen, ook niet onbelangrijk, hebben zich anders ontwikkeld, er waren dus wel degelijk -tot op zekere hoogte- afgeschermde homogene culturen. De moslimwereld heeft zich anders ontwikkeld dan wij, en het gevolg daarvan is dat ze met een compleet achterlijke en vastgelopen cultuur zitten die geen enkele plaats heeft in de moderne wereld omdat de moslimwereld nog met minstens anderhalf been in de middeleeuwen staat. Over Afrika kunnen we kort zijn, dat continent heeft er voor gekozen om zich helemaal niet te ontwikkelen, en als wij daar niet langs geweest zouden zijn, leefden ze daar nu nog steeds in de steentijd.

Timmermans sprak zich er voor uit dat er in geen land, zelfs niet in “de verste uithoeken van deze planeet” homogene gemeenschappen zouden blijven bestaan.

Begin dan alsteblieft in de verste uithoek van de planeet. Kamtsjatka bijvoorbeeld, of Polyponesië.

Om dit doel zo snel mogelijk te bereiken riep hij de mede-leden van het Europees Parlement er toe op hun inspanningen te intensiveren.

Originele artikel: http://www.epochtimes.de/politik/europa/eu-kommission-vize-fordert-homogene-kulturen-abschaffen-vermischte-kulturen-weltweit-a1327296.html?tweet=1

Hier de toespraak waar het Duitse artikel op gebaseerd is:

Het is niet helemaal letterlijk hetzelfde -en mijn vertaling dus ook niet- maar dat doet niks af aan het verhaal.

Ik vind het geen punt dat die knettergek is, sommigen kiezen daarvoor, en anderen overkomt het. Maar dat deze man vrij rondloopt en niet in een dwangbuis zit, en dat dit soort gedachtegoed algemeen aanvaard is bij de boven ons gestelden, dat betekent het einde van ons. Deze man hoort in een beveiligde instelling. Hij is volslagen van jottem, en gelooft waarschijnlijk ook nog in wat die uitkraamt. Een psychiatrische inrichting heeft de macht gegrepen in dit werelddeel. Ik begreep vanaf zo’n veertig jaar geleden (ik ben vijftig) wel zo ongeveer dat de wereld niet helemaal tof in elkaar zat, maar dat ik dit soort gekte ooit mee zou maken dat had ik nooit kunnen bevroeden. Toch is het rond die tijd al in gang gezet.

jeanmonnet

 

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.197 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (10114 Articles)
Na meer dan 10.000 kortere en langer artikelen op dit blog en 10.000 op andere blogs ga ik langzamerhand afscheid nemen. Dit blog is in goede handen. De populariteit én onbemindheid nemen in gelijke mate toe. Een mooiere bevestiging van onze onafhankelijkheid kunnen we niet wensen. Ik blijf meekijken, en af en toe wat publiceren, maar andere projecten roepen...

17 Comments on Vice-voorzitter EU-commissie: Homogene culturen afschaffen – Vermengde culturen wereldwijd

 1. Tijl Uylenspiegel // mei 8, 2016 om 10:45 //

  Veruit het ergste is dat er mensen zijn die hem geloven, sterker nog die het met hem eens zijn!
  Ook vandaag stond er weer zo’n stom artikel waarin twee voormalige hoofden van de Britse geheime dienst waarschuwen voor het gevaar van een Brexit. Alsof Luxemburg plotseling plannen gaat smeden voor een invasie van Engeland, alsof Noorse piraten de Engelse kustplaatsen gaan teisteren als Groot-Brittannië de EU verlaat. Onder welke steen hebben die mensen de afgelopen decennia geleefd, waarom worden die niet verplicht opgenomen in één psychiatrische kliniek met een gesloten afdeling? En heel stiekem worden we overspoeld met dat soort onzinnige ideeën en plannen, bij de NOS was al een Ier die zei dat Noord-Ierland dan maar bij Ierland moest komen want stel je voor dat er weer grenzen komen. Wat een ramp! Even je paspoort tonen en het einde van de wereld is nabij, een Schot die vond dat er dan maar opnieuw een referendum moest komen om Schotland alsnog uit het Britse Gemene Best te halen, misschien wil zo’n wijsneus elke week een referendum om uit te treden net zo lang tot hij eindelijk zijn zin krijgt. Het ene argument is nog sneuer dan het andere maar omdat ze acteurs hebben die dat zonder blikken of blozen kunnen zeggen zijn er mensen die het geloven.

  Like

 2. polderboy // mei 8, 2016 om 12:02 //

  Frans zegt in die video dat we als volgt moeten omgaan met de “onvermijdelijke” “diversity”: “By ensuring that our values determine how we deal with diversity and not giving up our values to refuse diversity…” Beetje vaag, op zijn minst….

  Een andere belangrijke EU leider, Mogherini, zei ook al in 2015: “The fear of diversity comes from weakness, not from a strong culture.”
  Zij is in ieder geval duidelijker dan Timmermans, want zij noemt man en paard:
  “Some people are now trying to convince us that a Muslim cannot be a good European citizen, that more Muslims in Europe will be the end of Europe. These people are not just mistaken about Muslims: these people are mistaken about Europe – that is my core message – they have no clue what Europe and the European identity are.”
  Ook noemt zij Deash (ISIS), volgens haar iets nieuws(?), wat ze ook veroordeelt. Maar om het te bevechten moet je begrijpen, en het zijn allemaal zielige verworpen mensen zonder plekje(?) volgens haar. Die wijsheid kreeg ze van een meisje tijdens haar bezoek in Tunesië (ze kreeg een religieuze revelatie of zoiets).
  Dan gaat ze verder dat we respect moeten hebben voor “diversiteit” (het nieuwe geloof na haar religieuze revelatie, vermoed ik). En dus speelt politieke islam een rol in de politiek (haar stokpaardje).
  (nog wat over open samenlevingen en gekidnapte meisjes in Nigeria, dat is het dus….).
  http://eeas.europa.eu/statements-eeas/docs/150624islamfepsdeliv.pdf

  Dus recapitulerende, moeten we van Frans en Frederica “diversiteit” diep respecteren en daar hoort politieke islam bij?

  Wat is politieke islam eigenlijk, dat is, wat zegt de islam er zelf over?
  Nou gewoon, dat Montesquieu in dat achterlijke Europa ooit achter het tripartite bestuursstelsel kwam, wat God’s perfecte Mo te Mekka allang had uitgedokterd.
  Mo had namelijk alle drie de machten in zijn zak, en ging daar heel rationeel mee om, en wist ons zo op het juiste pad te houden en ons aan de door God voorgeschreven regels en juiste waarden te onderwerpen.
  http://www.al-islam.org/cursory-glance-theory-wilayat-al-faqih-misbah-yazdi/chapter-2-relationship-between-religion-and
  Duidelijk narcistische machtswellustig islamofascistisch doel redeneren dus, en menig islamitische pooier of loverboy krijgt daar zwakke zielen genoeg mee achter de ramen.

  Dat Frans en Frederica daar ook best wel hartstikke geil van worden, die totale bestuursmacht (die de EU best graag wil) om voor ons bestwil ons de perfecte waarden (diversiteit?!) door de strot te duwen, is niet wenselijk natuurlijk….

  Like

 3. Kan hier kort op zijn…. in hoeverre is zuid afrika nu gemulticultied? Zover ik weet jagen de zwarten daar nu de blanken uit hun boerderijen, verkrachten hun vrouwen en dochters en vermoorden de mannen en jongens.

  Blanken leven er nu in sloppenwijken…

  Evenzo in elk ander afrikaans en islamitisch land. Maar wij in Europa moeten onszelf wegcijferen voor anderen..

  Frans, je bent een huichelaar, een hypocriet en een volksverrader

  Liked by 1 persoon

 4. Esperanza // mei 8, 2016 om 14:48 //
 5. Esperanzaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

  ik heb je gemist !!!

  Like

 6. Ik heb deze . onnozele hufter nooit gemogen.en weet ook waarom. Opgeblazen etter, die wel effetjes zal vertellen wat wij moeten doen. Aangevroten idioot.wie denk je wel dat je bent, de nieuwe Messias ? pas maar op dat je kop vandaag of morgen niet rolt !

  Liked by 1 persoon

 7. edjan // mei 8, 2016 om 21:41 //

  In 1984 van Orwell worden de Timmermansjes precies beschreven. Op kevers gelijkende wezens met bolle koppen, bijziende ogen, korte beentjes en uitermate wantrouwend, die precies uitvoeren wat hun bazen verwachten zonder enig mededogen en volstrekt gewetenloos.

  “Je ziet ze steeds vaker op het ministerie van waarheid en ze gedijen bijzonder goed”.
  Het zijn geen mensen maar kevers. Hun bazen willen dat we zombies worden.

  Like

 8. René Geurtsen // mei 10, 2016 om 17:09 //

  Is die timmerman een jezuïet?

  Like

 9. Hier weer een keer.Als ik 1 pleuris kop haat, dan is het wel de opgeblazen schijnheilige aangevroten plaggehutten kop van Frans Timmermans. Deze hufter die denkt dat hij het voor het zeggen heeft. De brallende idioot die eist dat de Nederlanders zich de hersendode Islamieten door onze strot laat drukken, of anders een oorlog voorgeschoteld krijgen. All for the sake voor diversiteit. Democratie ?? smerig gelul van smerige lullen. Hij is dus duidelijk ook voorstander van masale verkrachtingen van Europese vrouwen door het islamitische tuig. Nou dan kan hij snel beginnen met zijn eigen doichters toch. Hij is de nieuwe HITLER.. Ik wacht op het sein dat de vlam in de pan slaat, zodat wij dit ongedierte van zijn pluche kunnen graaien ,tesamen met zijn consorten en voor hoogverraad voor een vuurpeleton slepen, net zoals met de Nicolae Ceausescu”s is gedaan.

  Liked by 1 persoon

 10. Like

 11. edjan // juni 1, 2016 om 09:04 //

  Ik durf het nauwelijks te vragen, maar wat zou ik blij zijn als er (hier) geen foto’s van timmermans meer werden geplaatst.

  Ik weet het niet, het wekt bij mij woede op: mijn bloeddruk en hartslag racen omhoog, ik zou willen schreeuwen en vloeken en schelden (maar dat vinden de buren niet zo fijn) en vooral walging: ik zou alles onder willen kotsen. En ik moet nog ontbijten en ook kinderen kijken hiernaar. Onschuldige kinderen. Moeten zij dit werkelijk zien?

  Is er geen technische oplossing? Dat ik ergens kan aanvinken van wie ik foto’s wil zien en van wie niet? merkel, erdogan, juncker, schultz (brr) en deze. Misschien kan ik dan tevens aanvinken van wie ik de naam wil zien en welke namen geblurred worden?

  Ik vraag misschien teveel maar het is echt geen haatzaaien, hoor, het is maar een heel lief verzoek in verband met de geestelijke volksgezondheid.

  Like

 12. speciaal voor jou dan edjan, hier stond een plaatje van fransje.
  Maar je hebt gelijk, dat moeten we niet willen met ze alle, dus bij deze.

  Liked by 2 people

 13. edjan // juni 1, 2016 om 10:58 //

  Dank je, BertG. voor je begrip.

  Gisteren zijn op de stranden van Texel de lichamen van twee verdronken kinderen aangespoeld. Natuurlijk stond het niet in de kranten. De twee onschuldige kinderen verdronken nadat zij een afbeelding van F.T. gezien hadden.

  Let u even op? Dit is geen haatzaaien. Het zou haatzaaien zijn als ik geschreven had: “De twee onschuldige kinderen verdronken OMdat zij een afbeelding van F.T. gezien hadden.” Daarom schrijf ik “NAdat”. Je kunt niet keihard bewijzen dat het verdrinken komt door die afbeelding van F.T. Maar zeg nou zelf: je kunt met zoiets toch geen risico nemen? Onschuldige kinderen laten verdrinken. Foei!

  Like

 14. Nou zelf heb ‘k niets tegen Frans Timmermans kuch, kuch….

  Like

 15. edjan // juni 1, 2016 om 15:42 //

  Nou Adriaan, onze goede vriend heeft weer eens van zich doen spreken. Hij heeft zijn brilletje recht gezet en de Polen op hun sodemieter gegeven. Want ze zijn niet democratisch genoeg.
  http://www.elsevier.nl/buitenland/achtergrond/2016/06/waarom-krijgt-polen-een-waarschuwing-van-de-eu-311855/

  Wat is er erger dan een foto van F.T.? Antwoord: als hij zijn mond open doet.
  De dictatuur eu wijst een lidstaat bij monde van een door niemand gekozen narcist met een grote teringbek op haar democratische gehalte …

  Bijna, ja bijna zou ik hier een hatemail posten. Mag niet, hè.

  Like

 16. Ik kan die volgevreten imbeciele kop van deze klojo niet zien zonder acuut kotsneigingen te krijgen. Hij is wat mij betreft een van de eersten die eraan gaat. Laat dat alsjeblieft aan mij over. Ik droom er ’s nachts van welke methode ik zal gebruiken. Wat een walgelijke loophond. Dit is onmiskenbaar een hatespeech van deze sociopaat. Zo dat is eruit.

  Deze Timmermans voert de Coudenhove-Kalergi agenda uit net als de meeste andere trekpoppen die de Tweede Kamer bevolken.

  Liked by 1 persoon

4 Trackbacks / Pingbacks

 1. Kom uit je EU-rinoir, Frans Timmermans
 2. Dr. Mengele wil weer president van Frankrijk worden – Fenixx.org
 3. Felle kritiek op reddingsoperatie Middellandse Zee: ‘Missies zijn veerdienst geworden’ – Fenixx.org
 4. De genocide die de EU op de Europese bevolking pleegt, is gepland – Fenixx.org

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s