Nieuw

Waarom de ondemocratische EU gesteund moet blijven worden tot het bittere einde door de huidige linkse elite

Door ‘ Adriaan Jansens

Vicevoorzitter Europese Commissie Frans Timmermans: “Mono-culturele staten uitroeien!” Tja dit soort van uitspraken gaat men steeds meer horen, het omslagpunt is reeds voorbij, niets kan dit verraad aan de nationale lidstaten van Europa nog ongedaan maken mijns inziens.

Iedereen met een klein beetje boerenverstand ziet het reeds van verre aankomen, dat het Coudenhove-Kalergi project gwoon uitgevoerd wordt onder de bezielde leiding van Jucker en Merkel doen er van alles aan om een groot dictatoriaal systeem in het leven te roepen waarin de enkeling ten onder gaat in een volkomen kansloze strijd tegen een totalitair bewind.

De bedoeling is om de nationale lidstaten van de EU te ontdoen van alle vormen van nationalisme, door de landen vol te laten stromen met moslims die geen meter integreren. De massa immigratie is een fenomeen waarvan de oorzaken nu langzaam aan het licht komen, waar de ware intenties decennia lang verborgen werden gehouden.

De multiculturele propaganda die een leugenachtige consensus is in het megalomane EU project welke geprobeerd is als onvermijdelijk af te schilderen, en grote groepen linkse socialisten die deze heilstaat als hoogste doel vinden. Zeer weinig mensen weten dat een van de belangrijkste initiatiefnemers van het proces van Europese integratie, ook de man is die deze geplande genocide van Europa ontworpen heeft.

Hooggeplaatsten figuren beschouwen Richard Coudenhove Kalergi als dé grondlegger van de EU. Kalergi verkondigde de afschaffing van het recht op zelfbeschikking van volkeren, en zo zouden de natie staten door etnische separatistische bewegingen of massa immigratie uit de weg geruimd worden. Europa wordt straks totaal gecontroleerd door een bestuurlijke elite, door de bevolkingen van de natie staten om te zetten in een gelijksoortig gemengd ras van Aziaten, blanken, lichtgetinte en negerts zal zo de diversiteit van de volkeren en de diversiteit van de individuen geleidelijk vervangen worden….

De Frankfurter Schule

De nieuwe kritische theorie eist ook een bevordering van massa-immigratie en multiculturalisme om zo de saamhorigheid van bevolkingen te ondermijnden.

Ook eist de nieuwe kritische theorie dat landen hun grenzen opgeven en hun bevoegdheden overdragen aan internationale organisaties zodat bevolkingen uiteindelijk niet langer over hun eigen toekomst kunnen beslissen.

De Frankfurter Schule en haar vertakkingen zijn nu de leidinggevende filosofische stroming binnen de academische kringen van zowel Europa als Noord-Amerika.

Juist daarom zal de ondemocratische EU gesteund blijven worden tot het bittere einde door de huidige linkse elite. Maar ook daardoor zal de huidige politiek ten aanzien van het multiculturalisme en de massa-immigratie niet veranderen.

>>>>  Joost Niemoller

 

Doe mee met 8.336 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Bolo (2102 Articles)
'Loquendi Libertatem Custodiamus' Laten wij waken over de vrijheid van het spreken

6 Comments on Waarom de ondemocratische EU gesteund moet blijven worden tot het bittere einde door de huidige linkse elite

 1. edjan // mei 6, 2016 om 17:44 //

  Goed artikel, Adriaan Jansens.

  Nog “even” snel Oekraïne en Turkije erbij, nog “even” vlug een EU politiemacht en nog “even” een EU-leger onder leiding van Duitsland en het is klaar. En het moet snel snel snel want de bevolking begint hier en daar te protesteren. Gelukkig heeft de EU overheid een enorm propaganda-apparaat want journalisten, kranten en TV-stations kun je blijkbaar kopen. Toch wordt de overheid bang dat ze het niet op tijd voor elkaar krijgt vandaar die enorme haast.

  Hoe het er uit gaat zien als ze “klaar” zijn? Ik denk dat het een moderne variant wordt van 1984 van Orwell. En het is heel goed denkbaar dat ze het in 2020 al bijna voor elkaar hebben.

  Haastige spoed …

  Like

 2. Dit is op vanheesluc herblogd.

  Like

 3. Als je dacht dat Europa zo beroerd was, in de VS kun je blijkbaar ook beter niet wonen.

  SuperStation95 – ICE Agent Commits Suicide in NYC; Leaves Note Revealing HIDEOUS Plans to Round-up Americans
  https://www.superstation95.com/index.php/world/1288

  Like

 4. Bob Fleumer // augustus 20, 2017 om 19:44 //

  Wat mij verbaasd is dat de elite niet door heeft dat wanneer hun plannen gerealiseerd zijn zij de eerste zijn die geofferd worden net als in Iran.

  Like

 5. De volkeren van west europa zullen uiteindelijk de zgn elites op “schudden”.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers liken dit: