Nieuw

Links Rechts

Bent u Links of Rechts? En dan bedoel ik dus politiek gezien.

Om dat te bepalen is het goed te weten wat men daaronder verstaat.

Voorbeeld; de PVV wordt door de hele goegemeente weggezet als rechts en als het even zo uitkomt als extreem-rechts, vreemd want als je hun partijprogramma leest dan zouden ze kunnen concurreren met de SP en die heb ik nog nimmer rechts of  laat staan extreem-rechts horen noemen.

Om de reden daarvan bloot te leggen moeten we terug in de geschiedenis, het nazisme was een afgeleidde van het fascisme en het nationaal-socialisme. Wat onder die noemer voor vreselijks heeft voorgevallen ga ik u hier niet vertellen, daar wordt u de komende dagen weer meer dan genoeg aan herinnerd.

Nee het gaat erom hoe de socialisten daar na de oorlog mee omgingen, de naam was bezoedeld. Eerst werd dus de SDAP omgedoopt in PvdA want anders was de link te snel gelegd met de NSDAP. (Weet u nog dat Joop den Uyl voor de oorlog sympathiseerde met het nationaal-socialisme?) (SDAP=Socialistich Democratische Arbeiders Partij en NSDAP = National Sozialistische Deutsche Arbeiter Partei)

En in het vervolg daarop werd het socialisme losgekoppeld van het nationalisme en iedereen werd geïndoctrineerd te denken dat het een goed en het ander slecht was. En dan mag u zelf invullen wat dan als goed gezien moest worden en wat als slecht, dat lijkt me een inkoppertje.

Vanaf die tijd was nationalisme net zoiets als vloeken in een kerk.

Maar het nationalisme is bezig aan een revival opgestuwd door eerst het opdringen van de multicultul en in de huidige tijd de instroom van migranten, en om te laten zien hoe slecht nationalisme is hebben we dus allerhande linkse en extreem-linkse groeperingen waarvan een groot deel maar al te bereid is om geweld te gebruiken. Dat zou eigenlijk grappig kunnen zijn, ook de nationaal-socialisten waren daar ook niet bepaald vies van!

Maar nee, nu zijn het de socialisten en die hebben toch het beste voor met de mensheid (zegt men). En een nationalist kan toch zeker niet sociaal-voelend zijn? Zeg nou zelluf!

Nou laat ik het dan maar eens zelluf zeggen; het één sluit het andere niet uit. Sterker nog, de socialisten zetten met hun open grenzen beleid en hun welkom aan alle zogenaamde vluchtelingen juist alle sociale wetgeving onder een druk waar deze niet tegen bestand zijn, je kunt simpelweg mensen die nooit hebben bijgedragen en ook niet de intentie hebben om dat ooit te gaan doen niet blijven voorzien van financiële middelen om de doodeenvoudige reden dat dit niet te bekostigen is en omdat het de solidariteit waar het op gebaseerd is onderuit haalt.

Sociaal zijn kan alleen duurzaam zijn als de regelgeving streng gehandhaafd en gecontroleerd wordt, en juist die handhaving en controle zijn veronachtzaamd.

Niet zomaar eventjes maar lange tijd en je hoeft maar naar de huidige WAO te kijken om te weten dat dit de afbraak heeft veroorzaakt. Iedereen in de zeventiger en tachtiger jaren had wel bekenden waarvan de halve wereld wist dat hij of zij ten onrechte was afgekeurd. Niemand die er wat van zei want de wetten en regelgeving op zich was wel goed alleen de controle en handhaving ontbrak en dat was een taak van de overheid, verlinken deed teveel denken aan de Nazi en NSB tijd en dat was vanzelfsprekend uit den boze.

En nu komt iets vreemds naar boven drijven, was het socialisme in eerste instantie van en voor de arbeiders, vanaf de zestiger jaren begon dat te veranderen. Ga maar na, de import van veelal laaggeschoolde gastarbeiders was zeker niet in het voordeel van arbeiders, in tegendeel zelfs, het zette hun lonen juist onder druk. Het gekke is dat diezelfde arbeiders wel trouw links bleven stemmen terwijl hun “beweging” in feite allang gekaapt was door intellectuelen die nou niet bepaald uit een arbeidersmilieu kwamen. Ik ga ze hier niet allemaal noemen dat heb ik elders al eens gedaan, maar laat ik volstaan met te zeggen dat het er veel waren, heel veel zelfs.

In het heden gaat men nog een forse stap verder, vandaar ook dat men u krampachtig wil laten geloven dat het tandartsen, ingenieurs en apothekers zijn die binnen worden gelaten, je hoeft niet gestudeerd te hebben om te zien dat dit lariekoek is, gebakken lucht die zelfs Alexander Pechtold de adem beneemt. Alles om maar te voorkomen dat de werkelijke arbeiders zien dat ze gigantische concurrentie gaan krijgen en dat dit ongetwijfeld effect zal gaan hebben op hun toch al niet royale inkomen.

Weet u wat ook zo grappig zou kunnen zijn? Dat de mensen die nu met linkse organisaties als AFA en Antifa keer op keer geweld initiëren ook niet bepaald vies zijn van een uitkering, werken staat niet bepaald pontificaal in hun vocabulaire zal ik maar zeggen. Ik verdenk de meesten van hun ervan nog nimmer een dag in loondienst te hebben gewerkt.

Grappig omdat juist hun uitkeringen straks onder druk zullen komen te staan, maar ik geef u nu vast op een briefje dat als straks de uitkeringen gekort gaan worden de schuld daarvan gelegd zal worden bij rechts.

Wrang nietwaar?

 

 

 

 

 

Doe mee met 8.217 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Tijl Uylenspiegel (488 Articles)
Tijl denkt altijd eerst goed na voor hij iets stoms zegt.

2 Comments on Links Rechts

 1. skeeter // mei 2, 2016 om 17:45 //

  Socialism: eventually you run out of someone else’s money. Margaret Thatcher.

  Like

 2. Vervang Links – Rechts, een tegenstelling die altijd al onzinnig was, maar door:

  Bent u goed of fout.

  En de fouten, LodewijkA en consorten, moeten tegen de muur voordat ze ons totaal vernietigd hebben.

  De definitie van goed/fout, is dan in dat geval ook wel handig om erbij te hebben.

  Fout is iedereen die ons uit wil leveren aan de EU-islam. En als je mij dood wil maken, want daar komt dat op neer, heb ik het volste recht van zelfverdediging jou eerst uit te schakelen. En goed is iedereen die daar tegen strijdt.

  Moeilijker is het niet. Ben ik links of rechts? Das niet interessant. De vraag is of ik goed of fout ben.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: