Nieuw

Grote steden willen honderden miljoenen extra voor opvang asielzoekers

De vier grote steden van Nederland willen honderden miljoenen extra geld zien voor de opvang van achtduizend asielzoekers met een verblijfsvergunning.

Vanuit Amsterdam, Utrecht, Rotterdam en Den Haag is een brief gestuurd naar minister Jeroen Dijsselbloem (Financiën) en Ronald Plasterk (Binnenlandse Zaken) waarin zij dreigen de opvang van de achtduizend asielzoekers stop te zetten. Dat meldt De Volkskrant.

“Wij kunnen niet meewerken aan de opvang van nieuwe burgers als de handvatten ontbreken om deze mensen een eerlijke kans te bieden op zelfstandigheid en participatie in hun nieuwe woonplaats”, aldus de brief.

Verder lezen : Nu.nl

Doe mee met 8.259 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Bolo (2098 Articles)
'Loquendi Libertatem Custodiamus' Laten wij waken over de vrijheid van het spreken

1 Comment on Grote steden willen honderden miljoenen extra voor opvang asielzoekers

  1. 8000€ per azielige zoeker ??????????? Man, man…………flikker ze toch het land uit………..niks geen zorg geven…………………..weg met dat gajes!!!!!!!!!!!!!

    Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: