Nieuw

Mocro’s pesten homo uit klas

Dit is wat imams, ook in Nederland, zeggen dat er met homo’s moet gebeuren. Stop homohaat, verbiedt islam.

Een 15-jarige vmbo-leerling van De Nieuwe Veste in Coevorden is uit veiligheidsoverwegingen uit zijn klas gehaald. De jongen, Maicke van de Belt, wordt gepest omdat hij ervoor uit is gekomen op jongens te vallen.

De Coevordenaar is apart van zijn klasgenoten gezet nadat de kwestie vorige week escaleerde. Of er fysiek geweld tegen hem is gebruikt, weet directeur Ben Karstenberg niet, maar de jongen is toen wel verbaal belaagd. ,,Het was niet verstandig hem daarna in de klas te laten zitten. Hij krijgt tijdelijk in een beschermde omgeving onderwijs op school.’’

DvhN >>

 

In het artikel wordt niet vermeld dat het om Mocro’s gaat. Ook RTV-Drenthe meldt dat niet en ik zag gedurende de dag nog een paar artikelen voorbij komen over dit onderwerp (2 of 3) en ook daarin werd dat niet vermeld. Maar op twitter sprak ik iemand die persoonlijk van de situatie op de hoogte is en bevestigde dat het om Mocro’s gaat.

 

 

Doe mee met 8.229 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (6492 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden.

3 Comments on Mocro’s pesten homo uit klas

 1. Oh dus dat bedoelen ze met de term fly guy nou snap ik em.

  Like

 2. Nepgod // juli 19, 2016 om 19:50 //

  Dat is een heel verkeerde reactie van die school. De marokaan moet juist verwijderd worden wegens intolerantie. En anders zoals nu blijkt moeten er juist meer homo’s naar die school en er luid en duidelijk voor uit komen dat het trotse homo’s zijn. Dat geld ook voor zogenaamde moslim wijken. In plaats van dat we wijken moeten we juist migreren naar die wijken compleet met homo’s, honden uilaten, openlucht barbeques met westerse muziek, schaars geklede vrouwen, lesbiennes, kruisjes, davinds sterren, en een gewapende burgerwacht natuurlijk. Het idee hierachter is niet om te pesten. Maar als wij wijken leren die mensen zonder enige weerstand wat tolerantie. Het is helemaal verkeerd wat we als gewone volk doen. Op de politiek hoeven we absoluut niet te rekenen. Dus zoveel mogelijk panden opkopen in die wijken.

  Liked by 1 persoon

 3. School reageert inderdaad in-laf, zoals gebruikelijk. Homo wordt uit de klas gehaald, mocro’s gaan hem gewoon buiten de school opwachten. Juffen wassen hun handen in onschuld.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: