Nieuw

“Zwarte lul is duur!”

Muhamed werd veroordeeld tot een belachelijke taakstraf van 180 uur voor een wrede verkrachting van een twaalf jaar oud meisje terwijl hij herhaaldelijk “Zwarte lul is duur!” schreeuwde. Na de verkrachting is het meisje constant lastiggevallen, bedreigd en meerdere malen mishandeld door vrienden en familie van Muhamed.

Hanna was net twaalf jaar oud toen ze werd meegelokt naar het appartement in Sundsvall, Zweden, van de inmiddels 19-jarige Somaliër.

Toen ze daar aankwamen scheurde hij de kleren van haar lijf en verkrachtte haar, terwijl hij haar in gezicht sloeg en een hand over haar mond hield.

– “Zwarte lul is duur!”, schreeuwde de Somaliër terwijl hij het 12-jarige meisje verkrachtte. Die na de verkrachting hevig uit haar vagina bloedde.

Afgelopen zomer werd Muhamed veroordeeld tot 180 uur taakstraf. Maar de hel voor het 13-jarige meisje gaat door.

De vrienden van Muhamed, en zijn twee broers met andere familieleden, hebben het meisje systematisch gevolgd, bedreigd, en mishandeld, zowel in winkels als buitenhuis, rapporteert Sundsvalls Tidning.

Zes keer werd ze aangevallen. Tot slot kon ze het niet meer aan en bleef drie maanden thuis van school. Nu is ze van school veranderd maar wordt nog steeds lastiggevallen en mishandeld.

Op Witte Donderdag stapte de twee broers op dezelfde bushalte uit als Hanna.

De jongste broer slaat haar op de grond.

Hanna-losse-tanden– Toen kwam die ander die een contactverbod heeft en ik dacht dat hij me zou helpen, maar hij gaf me een vuistslag op mijn mond. Toen kwam zijn moeder en ik dacht zij het zou stoppen, maar die begon tegen me te schoppen.

Ze kreeg de mededeling dat ze nog zes keer mishandeld zou worden.

– Ik kreeg te horen dat ik nog zes keer in elkaar geslagen word.

Hanna moest naar het ziekenhuis.

Ze was met haar achterhoofd op straat gevallen, haar mond gezwollen en twee tanden waren los in de onderkaak. Een paasdiner werd het niet. Samen met haar moeder heeft ze bij de politie aangifte gedaan.

– Afgelopen donderdag waren ze er weer en ik stapte snel op de verkeerde bus om niet geslagen te worden. Ik ben bang en voel me hopeloos. Toen ik op de bus stapte zei hij tegen me: “Zie je de volgende keer”.

Zelfs haar jongere broertje is blootgesteld aan de terreur van de moslimbroers en ze hebben een bloempot door het raam in hun keuken gegooid.

De vader hoopt dat de politie een ​​eind maakt aan de aanvallen op zijn kinderen.

– Hanna heeft recht op veiligheid. Deze jongens hebben een contactverbod, en toch komen ze nog steeds weer terug om mijn dochter te mishandelen – en de politie onderneemt niets. Ze hebben haar afgelopen zomer in onze trappenhal mishandeld terwijl ze een contactverbod hadden.

– Zijn vrienden bellen hem op als ze me ergens zien, en dan duikt hij op. Als ik naar de winkel ga kan hij dat vanuit zijn raam zien, en dan komt die meteen naar buiten, zegt Hanna.

De sociale dienst wil de bedreigde familie helpen te verhuizen naar een nieuwe woonplaats, maar biedt een onderkomen aan in een hostel of jeugdherberg.

– Wij hebben niets verkeerds gedaan, en we willen niet ons appartement verlaten om in een tijdelijk onderkomen te verblijven, zegt de vader.

De sociale dienst geeft kritiek op de ouders omdat ze hun kinderen niet naar school sturen.

– Zij moeten toch begrijpen dat onze kinderen bang zijn.

De politie wil geen informatie verstrekken over aanmeldingen en rapportages omtrent de mishandelingen van Hanna. Toegang tot deze gegevens zijn beschermd omdat Hanna minderjarig is.

De politiechef in Medelpad, Josef Wiklund, raadt haar aan meteen een politie aanmelding te doen als er iets gebeurt.

– Voor iemand die aan dit soort misdaden wordt blootgesteld is het goed om een dagboek bij te houden, dat is een goed bewijs bij een rechtszaak. Als ze wordt aangevallen moet ze zo snel mogelijk 112 bellen. Foto’s nemen is ook een goed idee, zoveel mogelijk bewijsmateriaal opeen stapelen.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.216 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (8643 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

29 Comments on “Zwarte lul is duur!”

 1. Dit is op eunmask herblogden reageerde:
  Zweden is niet alleen al geïslamiseerd, maar ook nog gedevolueerd naar het barbaren tijdperk!

  Like

 2. Tijl Uylenspiegel // april 6, 2016 om 00:04 //

  En dat meisje heeft geen vader en/of verdere familie? Zijn dat allemaal mensen die gaan zitten wachten tot de politie het voor ze oplost? En in hun omgeving zitten geen kerels die dat zootje gespuis aan durven pakken? Ik heb geen kinderen maar ik durf met aan zekerheid grenzende waarschijnlijkheid te beweren dat ik me liever dood vecht dan dat mijn dochter door wie dan ook verkracht wordt, en al helemaal niet dat zo’n kind daarna ook nog eens geterroriseerd zou worden door een stel van die bruine apen, dan maar de bak in, maar wel met een grijns van oor tot oor want nadat ik met ze klaar zou zijn kunnen ze hem niet eens meer in een pak vla stoppen.

  Liked by 2 people

 3. Hey, die titel kende ik al )

  Like

 4. robinhoo // april 6, 2016 om 00:18 //

  Dit meen je niet!
  Als ouder zou ik dan toch echt een shotgun kopen ,
  Dan maar de cel in!!

  Like

 5. Dat gevoel krijg ik ook altijd als ik dit soort berichten lees in de Zweedse media Tijl, waar een vader van een verkrachte dochter zijn beklag doet en verder niets onderneemt. Ik kan met mijn verstand er niet bij. Zelf ben ik een beetje anders, nogal wraakzuchtig. Vooral op het persoonlijke vlak. Met zaken doen heb ik er niet zo groot probleem mee. Tot een bepaald bedrag, een euro of honderd, daarna word ik ook boos. Voel ik me belazerd. Maar mijn gezin komt op de eerste plaats. Behalve mijn vrouw, die in de loop der jaren alleen maar ouder op wordt, geen kans dat die verkracht wordt. Behalve door mij. Aan gebrek. Gelukkig heb ik een zoon. Die gevrijwaard blijft van de islamitische verkrachtingsdrift. Hoop ik.

  Liked by 1 persoon

 6. Avidia // april 6, 2016 om 00:52 //

  Bussen vol pepperspray aanschaffen, flink spuiten vol in hun rot koppen.

  Like

 7. Tijl Uylenspiegel // april 6, 2016 om 01:03 //

  Het helpt rommel om zo nu en dan eens naakt voor de spiegel te gaan staan, dan komt een mens weer met beide benen op de grond, de tijd dat je een jonge Adonis was ligt achter je.

  Like

 8. Een spiegel is het omgekeerde beeld van jezelf.

  Like

 9. Breedveld is daar een goed voorbeeld van.

  Like

 10. soms begrijp ik de ouders niet, dit laat je toch niet gebeuren. Schiet ze met een glimlach op je gezicht af, voor de veiligheid van je kinderen ga je toch wel een paar jaar zitten lijkt mij

  Like

 11. droesbeke // april 6, 2016 om 09:14 //

  en de vader ,is dat een bangerik,ik zou die gast eens mores leren en hij zou nooit gene zwartev lul meer bovenhalen

  Like

 12. droesbeke // april 6, 2016 om 09:16 //

  als men ze laat doen gaan ze langsom verder en de politie kijkt de andere kant ,dus gewoon het recht in eigen handen nemen

  Like

 13. Mag best wat kosten.

  Like

 14. Ik had echt een pistool gekocht en op de wacht gestaan tot ze de fout in hadden gegaan en een voor een afgeknald tot hun weer op rotten maar mijn kind had geen zorgen meer daar moeten ze van af blijfen .een voor een had ik ze onder de grond gelegd

  Like

 15. Is er iemand die die muhamed kent en kan ik zijn fb krijgen van iemand

  Like

 16. Als het mijn dochter was geweest was ik totaal geflipt en heb er zeker 12 jaar cel voorover om wraak te nemen. Man man man echt he als je dat toch leest vraag je je toch wel af wat er met haar ouders aan de hand is dat ze zo kalm blijven. Ik had ze allang opgezocht niks geen aangifte oog om oog

  Liked by 1 persoon

 17. iemand // april 7, 2016 om 09:59 //

  Wie zijn echte beeld wil zien (niet zijn spiegel-beeld), kan twee kleine vierkantige spiegels met de rechte kant tegen elkaar aanzetten, zodat je een hoek van 90 graden hebt waar je in kan kijken. Je hebt dan wel een ‘lijn’ in het midden, maar het beeld wat je krijgt is ‘correct’. Wel lastig haren kamen of scheren, lol! Of je kan wat aankloten met webcamera’s en je monitor. Maar dat is toch minder leuk.

  Het is wel even schrikken als je jezelf ‘correct’ gedraaid ziet. Ziet de scheiding links er leuk uit, dacht je. Blijkt ie rechts te zitten voor omstanders. Oops.

  Like

 18. iemand // april 7, 2016 om 10:00 //

  Was @ rommel // april 6, 2016 om 01:08

  Like

 19. 9mm aanschaffen

  Like

 20. Anaclara // april 7, 2016 om 12:44 //

  Ik denk niet dat geweld het geweld op zal doen houden, helaas… “Als je ergens vrede wilt brengen, neem dan vooral geen wapens mee” – Loesje
  Vicieuze cirkel: People bomb You > You get angry > You bomb People > People get angry > etc etc. Als het mijn eigen dochter was, had ik allang voor haar veiligheid gekozen. Je moet een afweging maken tussen de dreiging en je eigen veiligheid, en dat wat het hele gezin op lange termijn helpt. Vader in de gevangenis door oog om oog tand om tand actie is ook niet wat je wilt… en afwachten tot de politie iets doet terwijl je dochter verminkt en beschadigd raakt, nog minder. Ern gemeenschap van mensen om je heen creëren dus die je door dik en dun ondersteunt en het geweld aanpakt. En evt. als het gevaar blijft, verhuizen…

  Like

 21. Ik snap niet waarom die gasten nog niet geliquideerd zijn? )O+->

  Like

 22. Oplossings:

  01

  Like

 23. Eddy Evers // april 11, 2016 om 00:58 //

  Het is duidelijk dat het niet de dochter van die rechter was!!!

  Like

 24. lijkt mij duidelijk toch? even een belletje doen naar soldiers of odin? is het probleem zo opgelost denk ik.

  Like

 25. Erno-BE // juli 9, 2016 om 10:21 //

  Ik geloof helemaal niks van dit verhaal. Maar de rechtse kliek slikt het uiteraard weer als zoete zaadjes

  Like

 26. Gerrit Tienkamp // augustus 25, 2016 om 11:14 //

  Dit is op Gerrit Tienkamp herblogden reageerde:

  Like

 27. Zal het uitleggen. Afrika is laag ontwikkeld en primitief. In Afrika zijn de islamitische landen het rimitiefst. Van de islamitische landen is Somalie het meest primitief en gewelddadig. Dat dankzij islam en generaties inteelt. Voor een moslims is een vrouw een soort van derderangs beest. Daar moeten ook de genitalien van afgesneden worden, want anders krijgt de man problemen; dan gaan vrouwen eisen stellen..

  Nog veel meer onder een moslims staan de infidel vrouwen/meiden. Dat is het vuild van onder de schoenen van Somaliers. Zij hebben het recht en de plicht met hun te doen en laten wat ze willen. heeft mohammed zelf gezegd.

  En dat doen ze dan ook.

  Wil je dit soort valse handhaven (waarom?) moet je ze onder strenge dicipline stellen. Zelfs een valse hond moet zijn meester kennen. Door te zacht te zijn–zoals hier–gaan ze door en verder.

  De straf had moeten zijn: minimaal 5 jaar dwangarbeid, en uitzetting van het gezin waarvan hij deel uitmaakt.

  En nog nu: als een rechter dat vuilnis vertelt zoiets als je laat ze met rust, of het hele gezin wordt per direct uitgezet, dan heeft het slachtoffer haar leven terug

  De volgende stap is nu: het meisje wordt nog een keer verkracht of vermoord.
  Met dank aan de softe linkse rechetr, en niet funktionerende politie.

  Onthoudt: waar rede stilzwijgt, begint de knuppel te spreken.

  Like

 28. Wakkere Joost // maart 31, 2019 om 01:47 //

  Geef ze maar aan mij en ik laat ze mekaar de zwarte lul opvreten en die moeder
  mag er ook een stukie van opvreten.
  Hier geld gewoon de wet oog om oog tand om tand.

  Enne Anaclara // april 7, 2016 om 12:44 //
  en evt. als het gevaar blijft, verhuizen…
  We kunnen niet eeuwig blijven verhuizen zo dat je in je nieuwe wijk weer van dit tuig
  tegenkomt! niet iedereen is even rijk namelijk. Ze stoppen je zo in een flat tussen
  meer van die kakkerlakken.En daarbij dan zoeken ze weer een andere meid.
  En nog wat als je op de linkerwang geslagen word is het tijd om, en mag je terug slaan en hard ook.Zij zullen er dus niet mee ophouden.

  Like

1 Trackback / Pingback

 1. “Hoer, hoer!” – Verkracht 13-jarig meisje gedwongen om naar Noorwegen te vluchten omdat de officier van justitie weigert om de islamterreur te stoppen – Fenixx.org

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s