Nieuw

De onmetelijke en woedendmakende hypocrisie van @groenlinks in 7 tweets

Het is geen samenwerking maar een bezetting, stelletje suffe heksen en kaboutertjes in dromenland.

Alles waar ze voor staan, en er vallen gemakkelijk nog 7 van dit soort tweets te bedenken, zijn ze bereid weg te smijten als de EU maar uit kan breiden en meer Ostraum in kan pikken ten faveure van het internationale grootbedrijf.

Alle principes gaan overboord om maar de corporatistische ongekozen EU ter wille te zijn. Wij worden vanwege onze islam- en EU-kritiek met regelmaat uitgemaakt voor extreem-rechts. Het is niks minder dan een Orwelliaanse draai van het ‘Ministry of Truth’.

Ik ben wel tegen plofkippen, megastallen, bio-industrie (schaliegas mits aan voorwaarden gebonden, ben ik dan wel weer voorstander van ivm. olie-onafhankelijkheid van fascistoïde islamitische regimes). Ontbossing, milieuvervuiling en gentech-vreten vind ik ook allemaal maar niks. De wereld is mooi, en ik wil hem graag zo houden en nalaten aan de volgende generatie.

01

 

Doe mee met 7.522 andere volgers

About Fubar (4726 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden.

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: