Nieuw

Schotland: islamkritiek = politie aan je deur. Vereren van een mohammedaanse moordenaar = okay

De Schotse politie bedreigt internet gebruikers. In februari van dit jaar arresteerde de politie van Glasgow een man die commentaar had op de plaatsing van meer dan 1000 asieleisers in zijn gemeenschap van 6.498 zielen. Een politiewoordvoerder liet resoluut weten dat kritiek op de mohammedaanse invasie niet getolereerd zou worden. (BNI-Breitbart)

Ook in Nederland zijn we inmiddels bekend met het fenomeen dat de politie asielcritici thuis opzoekt. En in Amsterdam is de VVD bezig om islamofobie te gaan registreren. Islamofobie bestaat helemaal niet. Een fobie duidt op een ongegronde angst. De angst voor islam is bepaald niet ongegrond:

Het is geen fobie als ze je daadwerkelijk naar het leven staan, maar een gezonde realiteitszin. Het door Khomeiny uitgevonden begrip ‘islamofobie’ dient maar één doel en dat is het onschadelijk maken van islamKRITIEK. Geen ideologie of religie hoort boven kritiek te staan of daar van gevrijwaard te worden/zijn. Kritiek is de kern, de basis, van een op rede en wetenschap gebaseerde samenleving. Zonder kritiek kan die vrije samenleving niet bestaan en zich niet verder ontwikkelen en zal tot stilstand gedoemd zijn. Zoals islam dat al 1400 jaar is. Als u, met kritiek, een gat kunt schieten in ‘E=MC2’ dan is ‘E=MC2’ niet langer waar. Dat is, in één zin, hoe wij hier in het Westen wetenschap bedrijven. Islamofobie islamkritiek verbieden is de eerste stap op weg naar de sharia.

Tegelijkertijd, en dat is nog veel schunniger, gebeurde er in Schotland ook dit:

01

Die Mumtaz Qadri hebben we het hier inmiddels al vier maal over gehad op dit blog. Dat is de moordenaar van die Pakistaanse gouverneur die de blasfemiewetten aan wilde passen, zodat niet meer straffeloos elke christen gedood mag worden in Pakistan (die gratis een atoombom van ons gekregen hebben).

Heeft de politie van Glasgow deze haatzaaier tegen christenen ook met een bezoekje vereerd?

01

 

Tenzij die kiltdragers nu hun eigen politie onderuit schoffelen zijn ze gedoemd te leven in een shariastaat. En precies hetzelfde staat ons te wachten en het duurt echt geen 10 of 20 jaar meer. Het is nu of nooit. De EU haalt miljoenen mohammedanen naar binnen om ons te onderwerpen, in een steeds sneller tempo.

Wekelijks klinken er in alle moskeeën op dit continent de oproepen om ons te vermoorden, en het gebeurt ook daadwerkelijk wekelijks op onze straten en op onze vliegvelden inmiddels. Als beloning geeft de EU visumvrij reizen voor iedereen die van de Ottomaniak Erdogan een Syrisch of Turks paspoort krijgt. De EU heeft haast, ze willen hun islamisering voltooien voor er teveel weerstand uitbreekt.

Niet die Oekraïne deal had onderwerp van een referendum moeten zijn, maar de #Turkijedeal.

 

 

 

 

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.174 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (10114 Articles)
Na meer dan 10.000 kortere en langer artikelen op dit blog en 10.000 op andere blogs ga ik langzamerhand afscheid nemen. Dit blog is in goede handen. De populariteit én onbemindheid nemen in gelijke mate toe. Een mooiere bevestiging van onze onafhankelijkheid kunnen we niet wensen. Ik blijf meekijken, en af en toe wat publiceren, maar andere projecten roepen...

6 Comments on Schotland: islamkritiek = politie aan je deur. Vereren van een mohammedaanse moordenaar = okay

 1. polderboy // april 3, 2016 om 08:05 //

  Zelfs het gerenommeerde blad the economist begint zich te roeren wat het religieus extremisme betreft en haalt keihard uit:
  Niet de aanslagen in Brussel waren het gore hoogtepunt, maar Lahore in Pakistan!!
  Het opblazen van kinderen en vrouwen, vanwege het aanbidden van Christus op Pasen is ook onverteerbaar natuurlijk. Daarom kopt men terecht in:
  “The country is threatened not just by terrorism, but by widespread religious extremism.”
  http://www.economist.com/news/leaders/21695903-country-threatened-not-just-terrorism-widespread-religious-extremism-hard?
  Het zijn niet alleen maar de bomgordels dus. Het is het hele zootje radicale islamieten, die de basis zijn voor de terreur: al die imams en zogenaamde gematigde gelovigen, die zijn het. Duidelijk dat the economist het aan een slap, nalatig bestuur wijt daar in Pakistan.

  Qadri, de moordenaar, wordt overigens als een heilige vereerd daar, en zijn duizenden aanhangers hebben afgedwongen dat de doodstraf op godslasteren blijft:
  http://www.npr.org/sections/parallels/2016/04/02/472660945/pakistans-religious-right-paralyzes-capital-defends-blasphemy-laws?utm_medium=RSS&utm_campaign=news

  Godslasteren, dus islam beledigen, of heiligschennis plegen door een Koran (per ongeluk) te bezoedelen, of zeggen dat Christus de zoon van God is, hoort de doodstraf niet op te staan.
  Waarom laat men ook toe christenen daar als godslasteraars te marginaliseren?
  Waarom zet men er de doodstraf op als die christenen hun profeet als zoon van God vereren?

  Ik vind het dan ook a;ls christen een erg kille boodschap, dat men nu islamofobie gaat registreren bij de VVD. Men gaat potentiële slachtoffers registreren, maar niet de mogelijk dodelijke daders?
  Dus weer hetzelfde doen als voor WOII, toen men in A’dam keurig alle lijstjes met NAW-gegevens van de Joden had klaarliggen?!
  Het is een wel hele kille met graflucht omgeven boodschap van de VVD, van een slap nalatig bestuur.

  Like

 2. BertG. // april 3, 2016 om 08:38 //

  “Ik vind het dan ook als christen een erg kille boodschap, dat men nu islamofobie gaat registreren bij de VVD. ”

  En als je nou geen christen was, was het dan minder erg ?

  Like

 3. polderboy // april 3, 2016 om 09:58 //

  @Bert G, 08:38

  Lijkt mij persoonlijk niet, hoewel de kans dat iemand die geen christen is en openlijk christus als zodanig vereerd daarom niet de doodstraf van de islam verdient, dus vanwege actief godslasteren op dat punt.

  En overigens kan ik me voor andere christenen ook niet uitlaten. Er zijn er misschien genoeg die het een hoogst religieuze beleving vinden om zelf aan het kruis genageld te mogen worden. Ik zie dat zelf als een irrationele zucht naar euthanasie.

  Heb ik daarmee je vraag voldoende beantwoord?

  Like

 4. BertG. // april 3, 2016 om 10:02 //

  polderboy, zeker.
  Maar ik vraag me altijd af waarom iemand dat vermeld.
  Zo net zo iets zijn als ik zeg, ik vind het dan ook als gehaktbal met mayo etend mens een erg kille boodschap.

  Like

 5. polderboy // april 3, 2016 om 10:15 //

  @Bert G. 10:02

  Ik begrijp wat je bedoelt. Je voelt je op dat moment, wanneer ik vermeld dat ik christen ben, in de steek gelaten. Maar de film, the life of Brian, die ik geweldig vind, maakt toch duidelijk, dat we always must look on the bright side of live, en dat we op dat punt in hetzelfde schuitje zitten.
  Patat met mayo etende Joden, seculiere Joden, religieuze Joden, ook die zaten immers met elkaar zijn in Auschwitz in hetzelfde schuitje, en ook alle niet soennitische mensen in Raqqa.
  Verschillende mensen hebben heel veel met elkaar gemeen. Ook wanneer ze bedreigd worden door extreme ideologische opvattingen.

  Like

 6. Citaat: “… De EU heeft haast, ze willen hun islamisering voltooien voor er teveel weerstand uitbreekt …”
  Daar lijkt het inderdaad heel erg op. Een bewuste keuze van de EU. Toch heb ik nog steeds moeite mee met dit idee.

  Het zou kunnen dat de EU op deze manier de nationale gevoelens wil uitdoven. Maar die lijken op deze manier eerder sterker te worden.
  Het zou kunnen dat de EU blij is met de angst en de aanslagen omdat ze op die manier het bange en boze volk makkelijk maatregelen kunnen laten accepteren als: meer controle, meer afluisteren, minder vrijheid, nóg strengere wapenwetten (voor de autochtonen dan!) centrale veiligheidsdiensten, centrale politie en het opzetten van een gemeenschappelijk leger. En inderdaad is dit soort zaken de standaard reactie na elke aanslag. Het lijkt soms wel alsof die aanslagen de EU goed van pas komen bij het doordrukken van hun superstaat.

  Waar ik moeite mee heb, is dat de EU schijnbaar aanneemt dat ze in een later stadium de islam wel even zal verslaan. Hoe hadden ze dat gedacht te doen? De EU begint toch steeds meer op de tovenaarsleerling te lijken: die eerst zo handige bezems vermenigvuldigen steeds sneller en de tovenaarsleerling komt in grote problemen.

  Maar dat de EU een duister plan heeft, lijkt me aannemelijker dan aan te nemen dat ze opeens onnozel zijn geworden, of naïef of krankzinnig of (hou me vast) humaan (!)

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s