Nieuw

De ongelovigen zijn pervers. We moeten ze haten en niet tussen ze wonen

Haatliteratuur op boogscheut Muntplein in Brussel

‘Tussen ongelovigen leven is een perversiteit; we moeten ze haten en niet met hen sympathiseren.’

Je vindt na de aanslagen en massale huiszoekingen dit soort haatpamfletten op vijfhonderd meter van het Brusselse Beursplein waar mensen rouwen, elkaar troosten en kaarsjes branden.

Als het waar is, dat achter elke zelfmoordenaar met bommengordel een organisatie schuilt van minstens twintig man; dat integratie van de moslimgemeenschap een prioriteit moet zijn, zodat ze zichzelf eerst als Belg beschouwen en pas dan als moslim; als het juist is dat we niet alle moslims -of zelfs de islam – als gevaarlijk moeten beschouwen, dat godsdienstvrijheid en vrije meningsuiting waarden zijn die we moeten koesteren, wat doen we dan met haatliteratuur die nog altijd, na de terreuraanslagen in Zaventem en in de Brusselse metro, vrij beschikbaar ligt in salafistische boekhandels op een boogscheut van het Beursplein?

Hoeft het te verbazen dat jongeren de politie met stenen bekogelen terwijl Salah Abdeslam in Molenbeek wordt opgepakt, als in het pamflet ‘Conseil à celui qui réside dans un pays non-musulman’ (door Sjeik mohamed Ali Ferjous, professor islamitische wetenschappen aan de Universiteit van Algiers) te lezen staat dat ‘wonen en leven in een land van ongelovigen een van de ergste perversiteiten is’; dat ‘het verboden is met de ongelovigen verwant te zijn’; dat ‘de moslim niet met ongelovigen mag samenwerken’ en dat ‘hij ze in zijn binnenste moet verfoeien (détester dans son for intérieur)’; dat ‘hij niet met ongelovigen mag sympathiseren’ en ‘niet met hen in overeenstemming mag zijn, innerlijk, noch uiterlijk (ne pas être en accord avec eux intérieurement ou extérieurement)’.  Het zijn regelrechte oproepen tot communitarisme en apartheid!

Doorbraak >>

Drie dagen geleden hadden wij hier een gezellig filmpje staan uit een moskee in Lelystad, waar hetzelfde beweerd werd:

Koran:

koran-vrienden

 

 

Doe mee met 8.470 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (7457 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden.

9 Comments on De ongelovigen zijn pervers. We moeten ze haten en niet tussen ze wonen

 1. Greengo // april 3, 2016 om 02:52 //

  Er is niet alleen iets drastisch mis met de doctrine die zichzelf islam noemt en een hersenspinsel is van een psychopathisch legeraanvoerder van zijn eigen volgelingen, genoemd mohammed- de-profeet die zo’n 1400 jaren geleden ergens in een woestijn rondliep, maar er is – dichterbij en in de huidige tijd – óók iets drastisch mis met artikel 1 van de grondwet waarin een ieder individu beloofd wordt gelijkwaardig te zijn aan het andere individu en rechtswege hierin beschermd wordt. Incluis zoals we weten de vrijheid van religie(beleving). Gelijkwaardigheid aan elkaar impliceert dat er geen onderscheid gemaakt wordt tussen de een en de ander v.w.b. rechten én plichten. Allemaal mooi en aardig tot het moment dat het kan bestaan dat een bepaalde groepering, in deze islam ofwel volgelingen (!!!!!), het voor elkaar krijgen hun verenigings-stempel zodanig te ge- en misbruiken dat men de ander en/of andere groeperingen het zwijgen oplegt en laat inboeten op diens eigen gebruiken en beleving; de politieke elite met de tanden in de mond laat; het politiek correcte denken stimuleert en afdwingt terwijl de doctrine itself ruim 1400 jaren doende is om middels alle mogelijke tactieken die er bestaan de wereld te veroveren om er een grote vredige moslimfamilie op te installeren; net zo lang de ander te elimineren totdat deze realisatie kan plaatsvinden. Een liefdevolle, vredevolle, eervolle submission.

  Het is meer dan uitstekend dat we these days de beschikking kunnen hebben van en inzicht in datgene wat er zoal gepredikt wordt in deze haatkazernes en de voedingsbodem I.S. voor de zichzelf geschapen apartheidscultuur en vandaar uit het toepassen van ‘legitiem geweld’. Vooral jonge mensen vinden dat wel fijn i.c.m. een overvloedig testosteron- en/of oestrogeengehalte; het jezelf een plekje in de wereld veroveren en inherente fysieke- en psychologische factoren.

  Dit alles terzijde, lijkt de vraag relevant wat men, zij die ons beschermen zullen, nu dan willen aanvangen met artikel 1 van de grondwet en dan expliciet met dát element dat onze democratie bezig is uit te hollen totdat er niets van over is en de samenleving is getransformeerd tot de hakbar van sharia en halal.

  Liked by 1 persoon

 2. Gerrit Tienkamp // april 3, 2016 om 11:23 //

  Dit is op Gerrit Tienkamp herblogden reageerde:

  Like

 3. alexprimavera // april 3, 2016 om 18:58 //

  Het is niet alleen afkeer tegen ongelovige.. het is afkeer tegen ieder andersdenkende op indoctrinerende wijze

  Liked by 1 persoon

 4. Als zij vinden dat landen zoals Nederland, belgie en andere westerse landen vol met perversiteiten zitten, wat doen zij hier dan nog?
  Ik zou willen zeggen tegen deze lui, geef het goede voorbeeld en keer terug naar jullie eigen land waar de sharia wetgeving hoog in het vaandel staat, en wie weet volgt de rest ook. Probleem opgelost toch!

  Liked by 1 persoon

 5. Geef ze allemaal een eigen gezamelijke veilige plek waar ze hun volgorde kunnen testen probleem opgelost

  Like

 6. Bomgordel telefoon maakte er een ander woord van

  Like

 7. trebor2110 // april 5, 2016 om 18:27 //

  sla de eerste 15 minuten maar over

  Like

 8. cassandrasez // september 1, 2016 om 15:53 //

  Ja dat zeg ik dus ook. Iedere moslim die liever in het Westen woont is keihard bewijs dat Islam zo ranzig vies en goor is, dat zelfs moslims niet in Islamlanden willen wonen. Ze horen hier niet thuis en ik roep al tijden, Meer dan 40 grote moslimlanden, verscheidene ervan stinkend, stinkend rijk — laat ze zichzelf eens bedruipen, zat keuze zat ruimte zat geld. Opzouten.

  Like

 9. Laat ze die idioten godverdomme opblazen, schiet ze kapot maak hun kapot, blokkeer hun bankrekeningen , Ik haat dit soort mensen van mij mogen ze die op een boot zetten en laten verzuipen als ratten, want dit zijn werkelijk echt ratten, die hebben geen recht op een leven die moeten ze kapot maken, laat gewoon een atoombom op die vallen dan zijn ze rustig en laten ze ieder gewoon met rust, of je nu welk geloof hebt of geen geloof hebt, maakt niet uit laat iedereen toch in zijn eigen waarde pff.
  Dit soort idioten denken alleen aan zich zelf en niemand anders, want voor hun betekent een vrouw niets dat is alleen maar om voor te planten en verder hoeven ze geen vrouw.
  Dit soort smerige ratten moeten ze kapot schieten, in brand steken laten verzuipen gewoon kapot maken.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers liken dit: