Nieuw

Turken bedreigen Duitsland

Doe mee met 8.336 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (7116 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden.

2 Comments on Turken bedreigen Duitsland

 1. Turken hebben altijd de neighing een grote bek te hebben maar ze delfen altijd het onderspit lmfao.
  Kom maar op Ali.

  Like

 2. Realist // juli 16, 2016 om 01:52 //

  Onze huisturk van de tweede slaapkamer, Kuzu is ook portsierlijk en gevaarlijk. Zijn verkrampte relaxedheid. Die vreemde lichaamstaal. Dat superieure lachje gecombineerd met dat rare hangen over het katheder en dan toch net even dat zenuwachtige trillinkje aan zijn mondhoek. Betrapt! Zijn woordgebruik dat het net niet is. Het is allemaal zo patserig, zo dikdoenerig, zo aanstellerig, zo puberaal, zoiets van de omhoog gevallen proleet, die zich er van bewust lijkt te zijn dat hij veel weg heeft van een groot staatsman als hij maar de juiste maniertjes hanteert. Het is de vleesgeworden eikel, die politicus speelt. Het is een Turk die gewoonlijk nog niet gek genoeg is.
  Daarnaast heb je die zwarte vrouw die niet weet wat ze wil. De ene dag met een kale knikker, de volgende dag met een blonde pruik en dan weer met een volumineus afro kapsel. Ze weet niet wie ze is. Is ze de nakomelinge van een zwart Afrikaans stamhoofd dat zich tot de islam bekeerde, vijandelijke stammen bevocht, overwon en ze als slaven aan de Arabieren, Hollanders en Zeeuwen van de W.I.C. verkocht met hun joodse kapiteins, of ik ze gewoon knettergek, omdat ze gelooft dat alleen maar de zwarte mens een superieure slaaf kan zijn en er voor de rest nooit slaven van andere rassen hebben bestaan?
  Bij DWDD kan ze kritisch, geërgerd, overdreven aandachtig luisteren naar gesprekspartners en als men een cliché gebruikt dat negers zo muzikaal zijn en zo goed kunnen dansen en zingen dan trapt ze er ook nog in, als men het maar omzichtig en neutraal genoeg brengt. Het is een dom en zuur wicht dat op alle wegen racistische beren ziet.
  Zij meent witten op te moeten voeden met een lijst van zwarte muziek. Toen zij nog geboren moest worden, luisterde ik al tientallen jaren met veel plezier naar zwarte muziek en zag ik geen zwarten of witten, maar hoorde alleen goede muziek.
  Wat verbeeldt dat mormel zich wel. Zij is van die generatie van witte en zwarte kinderen met grote bekken, die van hun activistische linkse leraren tienen kregen voor het oreren als tangen op varkens. Het ging niet om de inhoud. Als maar gaf geluid. Linkse muziek van een lul op een Afrikaanse ketel.

  Like

1 Trackback / Pingback

 1. Duitsland: Erdogan afgevaardigde kocht machinegeweren voor Osmaanse knokploeg

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers liken dit: