Nieuw

Opnieuw een groepsverkrachting op de veerboot naar Finland – vier immigranten gearresteerd 

Zweden – Vier jonge immigranten zijn gisteravond gearresteerd voor een groepsverkrachting van een vrouw aan boord van de Finse veerboot M/S Galaxy. Aanklaagster Angelica Runesson, die verantwoordelijk is voor de zaak, is zeer geheimzinnig over de details van deze zaak.
– Op dit moment kan ik geen informatie vrijgeven, zegt ze tegen Fria Tider.

Eén van de verkrachtingsverdachten die tijdens de nacht aangehouden zijn is 18, de andere drie zijn 19 jaar oud. Alle vier zijn geregistreerd in Västerås.

– Ik heb met de onderzoekers en de officier van justitie gesproken, en ze zeggen dat we niet meer informatie kunnen geven dan dat we onderzoek verrichten van een grove  groepsverkrachting op een veerboot, zegt Stockholm politiewoordvoerder Kjell Lindgren.

Verdachten-groepsverkrachting

De culturele verkrachters: Ali, Divin, Marko en Sergio. Foto’s: Facebook en Badoo. © Sveabunkern Avpixlat

– Er zijn vier personen gearresteerd voor deze misdaad, en we moeten een aantal verhoren vandaag verrichten voordat de officier van justitie opnieuw kan beoordelen of ze in hechtenis of niet moeten blijven, gaat hij verder.

Volgens het bevolkingsregister van de Belastingdienst zijn drie van de gedetineerden niet-Europese immigranten en komt de vierde uit de Balkan. Geen van hen is geboren in Zweden en één van hen is veroordeeld voor vroegere misdaden. Ze zijn voor verder verhoor in hechtenis genomen.

Het eerste verhoor vond gisteravond plaats, waarop de officier van justitie om middernacht besloot dat ze moeten worden gearresteerd, aldus Lindgren.

Officier van justitie is zwijgzaam

Angelica Runesson van het openbaar ministerie is de verantwoordelijke aanklager in deze zaak, ze zegt tegen Fria Tyder dat ze niets wil zeggen over de leeftijd van het slachtoffer, of dat het slachtoffer de daders kende.

– Op dit moment geef ik geen informatie over deze zaak, zegt ze.

– De prioriteit is nu om de verdachten verder te verhoren om te beslissen of ze in hechtenis moeten worden gehouden.

De officier van justitie zegt ook dat ze er niet zeker van is of alle gearresteerden vandaag verhoord kunnen worden.

Bron:

http://www.friatider.se/mas-galaxy-valdtakt-invandrare

(rommel: Het kan altijd nog erger. Lees net in Aftonbladet dat twee van de vier gearresteerden ook verdacht zijn voor hulp aan een moord in Stockholm.)

http://www.aftonbladet.se/nyheter/krim/article22539690.ab

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.215 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (8670 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

5 Comments on Opnieuw een groepsverkrachting op de veerboot naar Finland – vier immigranten gearresteerd 

 1. Tijl Uylenspiegel // april 1, 2016 om 01:00 //

  Eigenaardig, gezien hun uiterlijk zou je verwachten dat ze weinig te klagen zullen hebben over belangstelling van meisjes van hun eigen leeftijd en toch gaan ze dan over tot een groepsverkrachting. Normaal zit er al een schroefje los als je meedoet aan een groepsverkrachting maar bij deze jonge knulletjes zit er meer dan een schroefje los, die zijn rijp voor een inrichting ( maar dan wel liefst in hun vaderzand)

  Like

 2. gezien hun uiterlijk? wat is dat nu weer voor een idiote uitspraak, je zou haast menen dat je een ontbijtje met ze zou willen doen. ( denk je er wel om?..geen bacon bij de omelet? )

  Like

 3. In volle zee over boord trappen scheelt Justitie en de samenleving een hoop tijd en geld.

  Like

 4. Ach…het is hun cultuur hè.enne vèèl plezier met die verrijkers,hoop dat ze heel wat misdaden gaan plegen.Mischien komt het volkje dan ècht in opstand.Gaarne WEL aan jullie kant van de oceaan houden.Hebben hier onze handen vol om eigen volk in toom te houden,maar dat lukt aardig,onze politie schiet nl.Mart Brasil.

  Like

 5. dagger // april 2, 2016 om 04:53 //

  Europe is verloren en zal binnen 10/15 jaar volledig verislamiseerd zijn.
  De lafaarden die dit nu niet tegen houden, zijn dan ouden van dagen…en dragen dan een Burka en Hijab…

  Like

1 Trackback / Pingback

 1. Opnieuw een groepsverkrachting op de veerboot naar Finland – vier immigranten gearresteerd | E.J. Bron

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s