Nieuw

Weer sympathisant van moslimterrorist naar Haagse moskee

En de PVV Den Haag stelt er vragen over, maar of dat zin heeft onder grootmufti Von Aartsen is maar de vraag.

vanaartsen2

 

De PVV Den Haag stelt raadsvragen over de terrorisme verheerlijkers van de Haagse moskee Noeroel Islam:

SCHRIFTELIJKE VRAGEN

Den Haag, 29 maart 2016

Onder verwijzing naar artikel 30 van het Reglement van Orde heeft de fractie van de PVV de volgende vragen gesteld aan de voorzitter van de gemeenteraad:

1. Is het u bekend dat Allama Pir Muhammad Saqib bin Iqbal Shaami Hafidhahullah afkomstig uit Pakistan op 7 mei 2016 te gast zal zijn in de Haagse moskee Noeroel Islam[1]? Zo neen, waarom niet?

2. Bent u ermee bekend dat Allama Pir Muhammad Saqib bin Iqbal Shaami Hafidhahullah openlijk sympathiseert met moslimterrorist Mumtaz Qadri[2], welke in Pakistan is veroordeeld voor de moord op een gouverneur die streed tegen de blasfemiewet[3]? Zo neen, waarom niet? PVV Den Haag >>

h/t Prof. D.A.H. Vintik (sheikwatcher)

De terrorist die verheerlijkt wordt is Mumtaz Qadri en dit is het vierde stukje binnen een maand over deze moordenaar op deze site.

Eerder in deze reeks verschenen:

De vrienden van Aboutaleb gaan een christenhatende moordenaar ophemelen

Ook Porkistaanse Nederlanders niet gematigd

Gelukkig is het merendeel gematigd

Die moordenaar is populair onder moslims, de drang om christenen te doden zit diep. En niet slechts bij ‘die paar kwaaie’. Wat Pechtold en Roemer u ook wijs proberen te maken.

Na Eindhoven, Zwolle (geboortedorp wtf happened), Rotterdam, Den Haag, Almere en Amsterdam wordt deze moordenaar nu weer geëerd in Den Haag. Maar het merendeel is heus gematigd hoor en na nog vier generaties integreren ze misschien zelfs wel. Haatbunker Noeroel Islam werkt er al sinds 1975 aan:

01

Uit een PDF over het vonnis dat recentelijk uitgesproken werd ten faveure van de Noeroel Islam kazerne. De zaak doet er voor dit stuk verder niet toe en zal verderop in de link naar ‘Groep De Mos’ desondanks toch nog eens ter sprake komen.

“We maken geen onderscheid in geloof”, zegt ook Jules Aladdin, die de scepter zwaait in de keuken. Zo kunnen we lezen op Schilderswijk.nl, dat van Nederlanders etnisch gezuiverde modelkalifaat van Von Aartsen. Nou ben ik niet zo thuis in Den Haag dat ik weet waar de Schilderswijk eindigt en de Transvaal buurt begint (kom er maar in, Tijl). Volgens de ene bron ligt dit jihadcommandocentrum in de Schilderswijk en volgens een andere in Transvaal. Het barst er in ieder geval van de mohammedaanse uitvalsbasissen.

01

Maar als je zegt dat we geïslamiseerd worden dan bazel je onzin volgens de Pechtolds en andere uitverkopers van Nederland. Informatie over hoe groot de moskee is en hoe klein die hele kleine minderheid van moslims is die graag christenen dood willen zien kwam ik tegen bij de staatsgesponsorde serie “Mijn moskee is top“:

 

01

Stel je voor dat 2000 tot de tanden bewapende mohammedanen na het vrijdaggebed de straat op gaan om te doen wat hun held wilde dat toegestaan bleef in Porkistan. En wat in de hele islamitische wereld gebruikelijk is.

Uit de beantwoording van de raadsvragen van ‘Groep de Mos’ blijkt dat Den Haag de scheiding van staat en moskee schendt en via een omweggetje de moskee van euro’s voorziet, weliswaar niet zo grof als Job Cohen die 2 miljoen van de Amsterdammers stal om aan de expansionistische Ottomanen van de Westermoskee te geven, maar toch. Bedragen worden overigens niet genoemd. PDF:

01

Uit die vragen van ‘Groep De Mos’:

01

Eerst een terzijde. Die moskee wordt steeds aangeduid als Surinaams-Hindoestaans. Vreemd. Vreemd ja. Hindoes zijn geen moslims en bouwen geen moskeeën. islam heeft 80 miljoen Hindoes vermoord. Het misverstand zal ontstaan zijn doordat toen wij Indiërs naar Suriname haalden (en waardoor ze nu veel beter af zijn), India en Pakistan nog niet gescheiden waren. De bejubelaars van deze moordenaar zijn Pakistanen. Dan mogen ze drie keer van continent gewisseld zijn, die islam (Pakistaanse versie in dit geval) krijg je er niet uit. Ze willen nog steeds allemaal Asia Bibi vermoorden omdat ze een christen is.

Al in zeven ‘Nederlandse’ moskeeën (en dat zijn alleen die waarvan we het in het openbaar waar konden nemen) en met toestemming van onze overheid:

Na Eindhoven, Zwolle, Rotterdam, Den Haag, Almere en Amsterdam wordt deze moordenaar nu weer geëerd in Den Haag.

Ik herhaal het maar even … dat u het tot u door laat dringen…

“De omstreden Engelse imam Faiz ul Aqtab Siddiqi heeft de touwtjes in handen bij de Surinaamse moskee Noeroel Islam aan de Scheepersstraat in Transvaal.”

Ik ga er maar even van uit dat ‘Groep De Mos’ dat uitgezocht heeft, ik kan niet zo veel vinden over dat verband dat er bestaat volgens GdM. Ik zal hem eens vragen, maar niet om 03.00 ’s nachts en ik wil wel mijn stukkie af.

Faiz ul Aqtab Siddiqi kan ik wel een heleboel over vinden. Dat is zo ongeveer de belangrijkste voorvechter van sharia-rechtbanken in Engeland. Dat wist ik niet tot vandaag, maar nu wel (nog bedankt he, Prof. Vintik, dat ik weer van alles moest lezen). Ik ga u hier niet vervelen met alles wat ik over de man gelezen heb, dat voert veel te ver voor hier. Maar het belangrijkste, uit de wiki (klopt wel zo’n beetje met wat ik voor de rest gelezen heb en scheelt me 10 bronnen citeren) over hem:

The Shaykh convened the Muslim Action Committee, an umbrella organisation of Sunni and Shia Islamic scholars and Islamic political groups such as the Islamic Human Rights Commission and Hizb ut-Tahrir to organise a demonstration against the repeated publications of the Danish cartoons of the Islamic prophet, Muhammad. The demonstration was the largest in Europe and the largest within the UK since the Salman Rushdie incident. The organisation works to combat attacks on Islamic religious symbols

Hizb-ut-Tahrir is bij onze oosterburen verboden als zijnde een organisatie met terroristisch oogmerk.

Deze Hizb-ut-Tahrir. En daar stond onze Prof dan in zijn eentje. GOD, wat schaam ik me:

01

 

Ik hoor het wel he, @Pritt, als je vindt dat ik wat te ver ga met een screenshot van een compleet stukkie, dan haal ik (contact-adres) het wel weg.

Volgens deze ‘sjeik’ die, volgens GdM, de scepter zou zwaaien bij deze extremistische haatbunker is de sharia perfect in overeenstemming met het Engelse recht:

Shaykh Faiz was amongst the guests on the Law in Action programme aired on 28 November 2006 which discussed the issue of Sharia courts in the UK, which was covered by many newspapers and other media. Shaykh Faiz made the following observation about the issues:[5]

“Because we follow the same process as any case of arbitration, our decisions are binding in English law. Unless our decisions are unreasonable, they are recognised by the High Court.”

Hoe eng is dat?

Shaykh Faiz defended and advocated the use of Islamic Family Law in the UK and showed hope that in the future a more educated and spiritual Muslim community in Britain would be able to live under all aspects of ShariaLaw.

Zoals gebruikelijk geeft ook deze moskee weer Arabische taallessen en geen Nederlandse en verkondigen ze doodleuk dat dat integratie-bevorderend is.

Doe mee met 8.336 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (7116 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden.

13 Comments on Weer sympathisant van moslimterrorist naar Haagse moskee

 1. In tijden van oorlog, moet en mag Nederlang aan alles grenzen stellen………..maar Nederland leeft nog in een bubbel van vrijheden……………………….

  Liked by 1 persoon

 2. Ik heb dit artikel vol herkenning zitten lezen.
  Metname het Surinaamse gedeelte en dit kan ik bevestigen. Van generatie op generatie doet men aan anti-integratie. Men noemt zich Surinaams maar er is niks Surinaams aan.. dit doet men waarschijnlijk omdat Surinamers een betere naam hebben dan Pakistanen of Indiërs. In Suriname waren deze mensen ook niet bepaald geliefd vandaar men massaal naar Nederland gekomen en hier zet men hun anti-integratie voort.
  Dit gebeurd zo ook in de moskee in mijn wijk in Lelystad.. pure anti-integratie.

  Like

 3. polderboy // maart 30, 2016 om 10:38 //

  Rutte zei in het debat gisteren, dat de islam door velen verkeerd uitgelegd wordt en dat de Staat en de veiligheidsdiensten er alles aan om dat tegen te gaan.
  Rutte heeft verder zelf waargenomen dat islamitische kindertjes die hij lesgeeft, zich net zo gedragen als andere kindertjes.

  Islam bestaat dus volgens Rutte, en het wezen is goedaardig, maar wordt soms verkeerd begrepen en dus uitgelegd. Het bewijs dat het wezen islam goedaardig is leverde Rutte gisteren tijdens het debat, doordat hij middels eigen empirische waarneming ervan overtuigd raakte dat islamitische kindertjes, die door het wezen islam worden voortgebracht, zich net zo gedragen als niet islamitische kindertjes.

  Volgens mij is islam iets wat in het hoofd van mensen zit. Islam is een filosofisch verschijnsel. Het is geen zelfstandig empirisch waar te nemen verschijnsel, zeg maar een goedaardig wezen, hoewel je indirect een idee kunt krijgen over islam, door haar volgelingen waar te nemen.
  Kindertjes kun je nog niet als gerijpte volgelingen beschouwen in mijn idee, omdat die zich nog geestelijk vormen. Conclusies trekken over islam aan de hand van het gedrag van islamitische kindertjes zou ik niet doen. Daarnaast bevinden die kindertjes zich niet in een typisch islamitisch land, waar islam zich volwaardig in al haar omvang heeft ontwikkeld.

  Dus Hamas kindertjes zijn de islam. En de koppensnellende Saud zijn de Islam. En haatimams zijn de islam. Zij geven vorm aan het filosofische verschijnsel islam middels hun uitleg, hun gedrag, hun wetten, die zij als onderdeel van de Islam beschouwen.

  Dat is anders met postzegel verzamelaars. Een eerste uitgave van een zeldzame postzegel kan middels een verkeerde waarneming en daaraan gekoppelde uitleg een andere waarde aan toegekend worden dan de werkelijke.
  Maar islam is geen postzegel en haar bestaan en waarde ontleent zij alleen maar aan de uitleg die eraan gegeven wordt: en ook die verkeerde uitleg is dus de islam.

  Dat is mijn mening. En omdat islam hier steeds vaker verkeerd wordt uitgelegd, stem ik op de PVV.

  Like

 4. De nieuwe 10 geboden zouden er zo uit kunnen zien:
  1. Zonder geloof worden we allemaal als nakend hoopje mens geboren. Laat dat hoopje mens aan verschillende religieen snuiven zodat het zelf later een keuze kan maken en er geen geloof word opgedrongen.
  2. Onze ouders hebben het voorrecht ons te mogen begeleiden tot de volwassenheid.
  3. Onze leerkrachten hebben de nobele taak ons wijsheid en kennis bij te brengen die ervoor zorgen dat we onze talenten tot volle bloei kunnen laten komen.
  4. Onze leiders staan in dienst van ons het volk dat hen gekozen heeft.
  5. Goede leiders en leerkrachten zijn degene die eigenbelang en gewin doen verdwijnen en er puur voor de ander zijn.
  6. Kleur, Rang of Stand, Geloof of Geld mogen het verschil niet bepalen maar hoe men zich individueel gedraagt. Gedrag is bepalend je bent je eigen visitekaartje.
  7. Alles mag of kan zolang het maar niet ten koste van welk levend wezen dan ook gaat.
  8. Zelfbeschikkingsrecht is het hoogste recht van de mens en mag nooit geschaad of ondermijnd worden.
  9. Het geven van een eigen mening vanuit respect prima. Schelden behoort tot een geheel andere categorie.
  10. Communicatie gebruiken als lijmmiddel om dichter bij elkaar te komen ipv verwijdering. Amen Peace and understanding is my wish for every living creature.

  Like

 5. MoslimMolen // maart 30, 2016 om 11:27 //

  Eens…. eens de dag der vergelding!
  Voor alle leed wat de multikul aan slachtoffers heeft gekost.

  Like

 6. Tijl Uylenspiegel // maart 30, 2016 om 12:39 //

  Overduidelijk in Transvaal, even verderop ligt De La Reyweg en de Paul Krugerlaan dus dat spreekt voor zich, straatnamen die eraan herinneren dat men vroeger wel wegliep met de helden uit de Boerenoorlog. De tijd dat Paul Kruger eens in het chique Des Indes logeerde waar elke dag drommen mensen stonden om hem toe te juichen (zeer uitzonderlijk in die tijd).

  Like

 7. corbison // maart 30, 2016 om 17:51 //

  Van Aartsen is Nederlands meest incompetente ( niet gekozen Burgemeester ) politieke honden lul sorry ik bedoel onbenul maar als goed VVd er begrijpt hij sorry.

  Like

 8. trebor2110 // maart 30, 2016 om 21:05 //

  Beetje gierig van die koning mohammed een schenkong van 30.000 Euro op een bedrag van 600 Duizend Euro Dat is 5%.
  En kan de naam van de moskee misschien veranderd wordfen in All Insane

  De Marokkaanse koning Mohammed VI heeft 30.000 euro geschonken voor de bouw van de nieuwe moskee Al Ihsane in Amsterdam-West.
  De Amsterdamse moskee heeft nog 600.000 euro nodig voor het gebouw in de wijk Geuzenveld.
  http://www.telegraaf.nl/binnenland/25502248/__Marokkaanse_koning_schenkt_30.000_euro__.html

  Like

 9. Ik mis onze Frik dagelijks!!!

  Liked by 1 persoon

 10. juozas aanen // maart 31, 2016 om 00:09 //

  Ik vind Van Aartsen is een paardelul, niks meer niks minder. Maar dat vind ik van alle landverraders!
  !

  Like

 11. Een paardelul straalt nog iets van kracht uit. Ik zou het eerder als kippekut benoemen.

  Liked by 1 persoon

1 Trackback / Pingback

 1. De lange arm van de sjeiks – Fenixx.org

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers liken dit: