Nieuwsticker

Dat ‘Associatieverdrag’ is een monster. Een wolf in schaapskleren

Inwoners van Oekraïne die ontevreden zijn, moeten maar verkassen naar Liberia.

Niet zeuren! Het kan altijd slechter!‘, dus. Met die boodschap kwam de voormalige Amerikaanse minister van buitenlandse zaken, Condoleezza Rice, naar Kiev. En voor het uitdragen van dergelijke boodschappen wordt zij vorstelijk betaald. Nou is Liberia in zoverre een slecht voorbeeld, dat dat land al eerder eveneens het slachtoffer was van eendoor de VS gesteunderegime-change‘ operatie, uit de tijd dat mevrouw Rice nog formeel deel uitmaakte van de Amerikaanse regering.

In een uitvoerig artikel, geschreven voor de website ‘Orientalreview‘, met volop bronvermelding, wordt zorgvuldig uit de doeken gedaan hoe de situatie in Oekraïne nu is, sinds de ‘regime-change‘ interventie. U treft dat artikel HIER. Ook leerzaam voor mensen als Pechtold, die per privé vliegtuig lokaal een kijkje gingen nemen, om daar mensen te spreken die waren uitgezocht door een Nederlandse ondernemer met belangen in dat land. Of mensen die zijn aangewezen op de berichtgeving in de MSM (Mainstream Media), die u aan de lopende band voorliegen.

Verder lezen via Stop De Bankiers

Doe mee met 5.434 andere volgers

About Bolo (1513 Articles)
'Loquendi Libertatem Custodiamus' Laten wij waken over de vrijheid van het spreken

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: