Nieuw

Dat ‘Associatieverdrag’ is een monster. Een wolf in schaapskleren

Inwoners van Oekraïne die ontevreden zijn, moeten maar verkassen naar Liberia.

Niet zeuren! Het kan altijd slechter!‘, dus. Met die boodschap kwam de voormalige Amerikaanse minister van buitenlandse zaken, Condoleezza Rice, naar Kiev. En voor het uitdragen van dergelijke boodschappen wordt zij vorstelijk betaald. Nou is Liberia in zoverre een slecht voorbeeld, dat dat land al eerder eveneens het slachtoffer was van eendoor de VS gesteunderegime-change‘ operatie, uit de tijd dat mevrouw Rice nog formeel deel uitmaakte van de Amerikaanse regering.

In een uitvoerig artikel, geschreven voor de website ‘Orientalreview‘, met volop bronvermelding, wordt zorgvuldig uit de doeken gedaan hoe de situatie in Oekraïne nu is, sinds de ‘regime-change‘ interventie. U treft dat artikel HIER. Ook leerzaam voor mensen als Pechtold, die per privé vliegtuig lokaal een kijkje gingen nemen, om daar mensen te spreken die waren uitgezocht door een Nederlandse ondernemer met belangen in dat land. Of mensen die zijn aangewezen op de berichtgeving in de MSM (Mainstream Media), die u aan de lopende band voorliegen.

Verder lezen via Stop De Bankiers

Doe mee met 8.232 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Bolo (2074 Articles)
'Loquendi Libertatem Custodiamus' Laten wij waken over de vrijheid van het spreken

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: