Nieuw

Dus de Hitlergroet is met twee armen omhoog tegenwoordig?

rasisto-fasistidenazi-spandoek

Iedereen had de Hitlergroet gezien vandaag. Ik niet. En ik denk dat ik inmiddels meer foto’s en filmpjes heb gezien dan de mensen die dat zo makkelijk riepen in hun islamverdedigings-reflex. Mensen die ook heel makkelijk “extreem-rechts”, “nazi”, “fascist” en “racist” schreeuwen. Het soort mensen dat ook een valselijke facebook-pagina aanmaakt om de voorvrouwe van Pegida te belasteren.

En ik heb een hoop van die foto’s zeer aandachtig bekeken. Ik heb er namelijk geen zin in dat er zo meteen iemand komt die mij belachelijk maakt en er eentje tevoorschijn tovert. Ik zie voetbal supporters die leuzen scanderen. 450 stuks naar het schijnt en normaal zitten er een klein beetje meer in een stadion en dat zijn 450 stuks geen probleem.

Die leuzen schijnen provocerend te zijn geweest. Wat heb ik gehoord:

-“Dit is ons land”

Dat is dus provocerend? Volgens de rouwende goegemeente die daar de islam stond te knuffelen, omdat die in ene ook slachtoffer schijnt te zijn van zijn eigen terreur, en alle media. Het is niet meer ons land? En het is provocerend omdat jullie ronduit toegeven dat het nu van iemand anders is, of hoe moet ik het begrijpen dat het provocerend is als je roept dat jouw land van jou is?

-“Fuck ISIS”

Dat hoorde ik niet alleen, dat stond ook op een spandoek. De rechts-extremistische schoften. Hoe durf je de moordenaars van Parijs en Brussel uit te schelden, waarvan wij hier de slachtoffers ‘samen’ staan te gedenken. En zo ordinair ook. ‘Fuck”.

-“Casuals tegen terrorisme”

Je kan ook te ver gaan, racistische nazi-fascist. Tegen terrorisme? Hoe provocerend is dat wel niet voor al die hier vreedzaam aanwezige moslims? Het stond zelfs op het spandoek:

01

En dat was aanleiding voor zoveel woede bij een vreedzame linksdemonstrant dat die het uit de handen van deze voetbalsupporters wilde trekken. Die kreeg een knal tegen zijn kop ja. Niet sjiek, maar dan moet je maar met je poten van andermans spullen afblijven.

En na dat ‘geweld’ moest de politie wel ingrijpen.

Met dit als resultaat:

Even later werden de nationalistische Belgen met de trein [ … ]  afgevoerd en mochten de goedmensen all over alle media hun beklag doen. Het buitenland berichtte dat het nu toch echt heel erg was in België en de Belgische premier zelf was woedend, waar die na de moslimitische aanslagen slechts ‘verdrietig’ was geweest.

In de hoofdstad van de illegale EU waar vakbonden bijna wekelijks de halve stad affakkelen en mohammedaanse technici Joden en andere apen en varkens ombrengen, is een gebalde vuist een Hitlergroet.

Dit is waarschijnlijk de meest ‘slechte’ foto die ik heb kunnen vinden:

01

Ik zie geen nazi-groet. Ik zie iemand die twee armen omhoog steekt. Ik zie iemand met een gebalde vuist, ik zie iemand met een opgestoken vinger. Weet u hoe een nazi-groet er uit ziet?

01

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.108 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (10031 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden. En tot we die optie hebben trappen we af en toe reageerders van het schavot.

17 Comments on Dus de Hitlergroet is met twee armen omhoog tegenwoordig?

 1. polderboy // maart 28, 2016 om 08:35 //

  Veel media hebben journalisten geleerd om “het volk” te moeten opvoeden (de Volkskrant, the Guardian, Deutche Welle).
  Dat gaat heel ver. Manipulatie van feiten, belangrijke zaken weglaten, en dergelijke.
  Maar genoemde media hebben “links” bestuur, wat natuurlijk niks te maken heeft met ouderwets echt arbeiders links zijn.

  Zo lees je pas gisteravond over de massamoord op christelijke kindertjes en vrouwen in Pakistan, terwijl dat in de rest van de wereld al 5 uur daarvoor groot nieuws was.
  Bij de Volkskrant lees je dat de Taliban erachter zit. Ons wordt zo aangeleerd dat het maar enkele radicale islamieten zou betreffen.

  Maar dat is een halve en ernstig verdraaide waarheid. Want Pakistan is barstensvol met islamieten die radicaal als de tyfus zijn, gelijk de wrede prehistorische koppensnellers, de Saud. Tienduizenden steken daar immers tijdens 24 uur durende rellen de boel ondertussen in de fik, en bedreigen het parlement omdat de doodstraf op godslasteren (christenen zijn godslasteraars volgens de Koran) mogelijk afgeschaft wordt:
  http://www.aljazeera.com/news/2016/03/pro-blasphemy-protesters-clash-police-pakistan-160327142503305.html?

  Conclusie: de Taliban is daar de islam. Het is regel, geen uitzondering.
  (Lahore was in 1940 voor 60% islamitisch, en inmiddels voor 95%. En dat komt echt niet omdat die Mekkaanse shariaprofeet liefde predikte, maar omdat hij wreed de boel onderdrukte.)

  Liked by 1 persoon

 2. Ik hou me wat dit soort “verrijkende” gebeurtenissen betreft vast aan de uitspraak van Merkel’s (en Rutte’s!) grote vriend erdogan: Er is maar een islam.

  De media hoeft dus niet aan te komen met taliban, al queda, is, of wat voor verzamelnaam van groepen gekken dan ook. Ze zijn allemaal met hetzelfde sop overgoten.

  Dat overdenkend is er ook maar een mogelijkheid om toekomstig gedonder met dat volk te voorkomen en dat is allemaal, maar dan ook allemaal weg uit Europa en nooit, maar dan ook helemaal nooit meer een enkele nog toelaten.
  Nee, ook geen “hoogwaardigheidsbekleders” want wat ze daar in de zandbak ook bekleden, hoogwaardigheid is het zeker niet!

  Like

 3. D. G. Neree // maart 28, 2016 om 19:00 //

  Anderen konden het ook niet meer bereiken. Hier de hele text:

  Een kleine getuigenis. Links en de media zullen het weer niet geweten willen hebben. Boeit ook weinig.

  Brussel, 27 maart 2015. Een aantal dagen na de verschrikkelijke aanslagen in Brussel, besluit ik om met mijn zoontje van 8 jaar naar de rouwplaats aan het Beursplein te gaan. Dit om onze steun te betuigen en om mijn zoontje meer uitleg te geven over het hoe en wat van de laatste dagen… Want zeg nu zelf, hoe leg je al deze terreur uit aan een kind van zo jonge leeftijd die al met moeilijke vragen durft af te komen? Vragen gelijk “papa, waarom doen die mensen dat?” En toegegeven, als vader zie ik de toekomst somber in.

  Na een uurtje rijden en twee lekkere Brusselse wafels later, komen we bij het plein aan. Er zijn honderden rouwenden aanwezig, de stilte die er heerst is pakkend. Ik zie overal vlaggen hangen van diverse landen, gaande van België tot Marokko. Her en der zingt er iemand liederen van hoop, tussen de massale aanwezigheid van neergelegde bloemen. Wat mij wel al meteen opvalt, is een bepaald groepje dat op de trappen rechtsboven staat. In het begin lijken het me mensen met positieve boodschappen zoals ‘Stop de haat’ en ‘Verenigd zijn we sterk’. Maar al snel wordt me duidelijk, helaas, dat ze er ook staan om hun propaganda te verspreiden, in de zin van extreem-linkse ideologie. Ikzelf ben een links ingesteld persoon, maar kan er niet tegen dat mensen zo’n drama proberen te gebruiken voor hun politiek programma, links of rechts! Ik negeer ze verder.

  Na ongeveer een half uur gerouwd te hebben, vind ik dat het tijd is om terug huiswaarts te keren, de kleine begint zich bovendien ook te vervelen en wilt thuis op de playstation spelen. Maar ineens, komende van het station Brussel-Noord, horen we veel lawaai. Ik pak mijn zoontje op de schouders en besluit, langs de kant, om te kijken wat er gaande is. Wat ik zie, is een indrukwekkend schouwspel. Een leger van minstens 600, de meesten in het zwart geklede, mannen trekken richting het Beursplein. Her en der worden er onderweg fakkels aan gestoken. Vele mensen rond me weten, net als ik, niet wat er gaande is. Komen ze hier ruzie maken? Komen ze hier de boel op stelten zetten? Vanwaar deze zeer opvallende betoging? En was het niet verboden om te protesteren vandaag? Het valt me meteen op dat het echte ‘hooligan types’ zijn. Groot, breed, luidruchtig, de meesten kaal geschoren. Je kent het wel.

  Net voor ze aankomen aan het plein, passeert deze bende een groepje militairen die instaan voor onze veiligheid. Meteen beginnen al de hooligans massaal te applaudisseren. Dit als teken van respect. Iets wat door de militairen zichtbaar geapprecieerd wordt. Mijn eerste mening begint al bij te draaien en al zeker als ik zie dat wanneer ze aankomen aan het plein zelf, ze allemaal meteen muisstil zijn. Het valt onmiddellijk op, ze komen duidelijk om te rouwen. Niet om ruzie te maken, niet om ‘politieke’ standpunten aan te halen. Neen, vanaf het begin is iedereen van deze opvallende groepering stil en willen ze mee rouwen, juist zoals de rest van ons. Het enige verschil is dat deze mensen geen ‘zondagskledij’ dragen, zeg maar.

  Vooraan wordt een spandoek zichtbaar gemaakt… ‘Casuals against terrorism’. De stilte wordt doorbroken met luid gezang. “We hate ISIS” galmt loeihard door de straten van Brussel. Velen van ons die er rond staan, zijn onder de indruk en kijken het schouwspel toe. Een oud koppel vlak langs ons begint te klappen voor hun. Mijn zoontje weet niet wat er gaande is maar kijkt met de mond open toe. Maar dan ineens verandert de situatie. Een bepaald persoon met bril op, volgens mij duidelijk onder invloed van drugs, probeert het spandoek te verwijderen die de hooligans tonen. Deze persoon wordt eerst nog rustig weg geduwd, maar nadat hij nogmaals het spandoek probeert te verwijderen of scheuren, krijgt hij een klap en valt hij op de grond. Ik keur geweld nooit goed, maar deze persoon heeft er echt wel zelf om gevraagd.

  Maar dan begint het. Het groepje links radicalen dat rechtsboven aan de trappen staat, begint de hele bende hooligans te provoceren en zingt liederen tegen hun, ment noemt ze racisten en fascisten. Wat extreem belachelijk is, het valt immers op dat er ook gasten met ‘een bruin tintje’ rondlopen tussen deze groep. Uiteraard volgt er reactie en na enkele minuten besluiten de hooligans om ze op een kordate, maar geweldloze manier van de trappen te verdrijven (een beetje lomp wel dat enkelingen over de bloemen lopen). De politie komt tussen beide en evacueert de extreem linksen voor hun eigen veiligheid en de hooligans zijn ‘baas van de trappen’. Helaas is het hek van dam. Mensen die pas zijn aangekomen beginnen te geloven dat het om een actie van extreem-rechts gaat, mede doordat de links radicalen die ondertussen onder het pas aangekomen volk deze boodschap verspreiden. Ik probeer tussenbeide te komen en zeg dat dat helemaal niet klopt, maar krijg ineens van langszij een klap tegen het gezicht. Mijn zoontje begint te wenen. Ik draai me maar zie niemand… Een laffe daad en waarom?! Omdat ik de waarheid zeg?! Een tv ploeg van de VRT, die nota bene amper op drie meter van me staat, heeft deze scene duidelijk gezien maar ze verkiezen het om de hooligans te blijven filmen.

  Ik besluit naar huis te gaan, mijn zoontje heeft bang.Op de radio hoor ik hoe de media melding maakt van ‘extreem rechtse betogers’ die de boel op stelten zetten. Maar ik heb zelf gezien dat dat helemaal niet waar is. De provocatie kwam duidelijk van extreem linkse hoek. Ongelofelijk dat de politie dan ingaat tegen het eigen volk dat opkomt voor ons land en normen en waarden. Deze actie had niets te maken met racisme. Dat was duidelijk! Mijn maag draait er dan ook van om om te zien hoe de media de massa voorliegt en dit protest probeert te marginaliseren en demoniseren. Dan zijn er eens mensen die opkomen voor het land, en dan kraakt men ze af. Hooligans die elkaar normaal kunnen verscheuren, die nu broederlijk samen komen en opkomen voor het vaderland. Het zou een mooi verhaal kunnen zijn en een positieve boodschap, maar helaas besef ik eens te meer, dat we leven in een zevermaatschappij. Zonde! Enkel teleurstelling heerst, maar ik wil nogmaals mijn respect betuigen aan deze ‘Casuals against terrorism’. En dank u! De volgende keer loop ik met jullie mee.

  Hoogachtend, Rudy S.

  Like

 4. D. G. Neree // maart 28, 2016 om 20:01 //

  Off topic:
  The Post Online heeft een aantal foute schrijvers. Naast Thomas van der Dunk ook Ewout Klei, de Nederlandse vertegenwoordiger van BDS (boycot, desinvesteringen en sancties), degene die ijverde voor de antisemitische boycotstickers voor Israëlische producten uit de zogenaamd illegale nederzettingen in Israël.

  Like

 5. Als we dan toch bezig zijn. Zentgraaff bij GS slaat de plank ook weer goed mis betreffende het Joegoslavië Anti-Servië Tribunaal http://www.geenstijl.nl/mt/archieven/2016/03/van_der_steur_erdogant_journal.html#comments

  Like

 6. D. G. Neree // maart 28, 2016 om 21:28 //

  Ik las het. Ik weet niet wat ik ervan moet denken. Een foute politie-actie tegen een foute journaliste?

  Like

 7. VN-politie op ons grondgebied.

  Like

 8. trebor2110 // maart 29, 2016 om 00:44 //

  Ik vroeg me al af wat dat voor dienst is , mogen hun buiten het gebouw/grondgebied van het tribunaal optreden ???

  Liked by 1 persoon

 9. Google het ff en meldt het even als je het gevonden hebt 😉 Ik ben met een ander Duits filmpje bezig 😉

  Like

 10. @Neree

  Op zich vind ik Zentgraaff trouwens helemaal niet fout, maar er is gewoon teveel islam-onkunde bij GS.

  Bosnië en ook Kosovo was gewoon een gevalletje jihad in de 1400 jaar jihad tegen Europa (ze knokken niet al 1400 jaar tegen de VS, maar tegen Europa dat altijd al het eerste doel was). En dat herkent die niet. Het is gemis aan basale geschiedenis van de islam (in en tegen Europa). Maar daar lijden ze allemaal aan.

  Zo trapt Van Rossem in de zoetgevooisde praatjes van Abou-ta-leb.

  https://fenixx.org/2016/01/04/de-zoveelste-islamitische-haatuitspraak-van-aboutaleb-gs-gaat-de-mist-in/#prettyPhoto

  En van de week had die een andere onwetendheid die ik nu iet op ga zoeken. Ik ga even lekker iets in het DUITS beluisteren zei ik net al 😉

  Like

 11. trebor2110 // maart 29, 2016 om 01:30 //


  Het is een security

  Like

 12. trebor2110 // maart 29, 2016 om 01:36 //

  Like

 13. trebor2110 // maart 29, 2016 om 01:41 //

  Als je in de bovenstaande video kijkt op 2;31 dan zie je dat die zwarte man van de beveiliging gewapend is met een pistool .

  Like

 14. trebor2110 // maart 29, 2016 om 01:49 //

  op deze video zie de aanhouding door 2 beveiligers van de VN op 3:40 maar ze wordt weer losgerukt door de omstanders .

  Like

1 Trackback / Pingback

 1. De ‘voetbal hooligans’ in Brussel. We hebben beeld en er is niks te zien

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s