Nieuw

Stille tocht voor Mocro-maffia onder politiebegeleiding en allah akbar

Of: Stille tocht voor afgehakt Marokkaans kwajongenshoofd in Amsterdam, want dat is waar de tocht eindigt, op de Amstelveenseweg, hier om de hoek, waar het kwajongenshoofd gevonden werd, met die typische dode en bloederige mohammedaanse blik in de ogen.

Want, Nabil Amzieb, ooit de drager van het hoofd, was toch slechts een kwajongen. Volgens het Parool stond hij niet te boek als grote crimineel. Dat het concurrerende deel van de Mocro-maffia, of waren het Antilianen, daar anders over dacht en hem in ieder geval belangrijk genoeg achtte om een wat ver doorgevoerde vorm van lobotomie op uit te voeren, deert verder niet. Als de politiechef het over kwajongens heeft, terwijl het zware criminelen zijn (in het voetspoor van Mohammed), dan doet het lokale sufferdje dat ook.

Commentaar was er op de politiebegeleiding voor de uitvaart van, aspirant Hells Angel lid, en top-crimineel Sam Klepper jaren geleden. “De route leidde zelfs langs het hoofdbureau van politie en de klokken van de Westertoren werden geluid.”

En nu de stad inmiddels in handen is van de mohammedaanse maffia regelt diezelfde politie weer het verkeer:

Komende zondag wordt er door de familie van de vermoorde Amzieb een stille tocht georganiseerd. Iedereen is welkom om zich om 12 uur op het Museumplein bij de tocht aan te sluiten. Daarna zal gelopen worden naar de Amstelveensweg, de plek waar het hoofd van Amzieb vorige week gevonden werd. De stoet zal daar rond 15.00 uur aankomen.

De gemeente is in overleg met politie en organisatoren over eventuele verkeersmaatregelen. Er is nog geen zicht op het aantal deelnemers, aldus de woordvoerder. Parool >>

De politie die het niet nodig vond om gelijk beelden van de koppensneller te verspreiden. Ze hadden hem tenslotte vriendelijk verzocht zichzelf te komen melden.

De politie deed aanvankelijk een beroep op de man om zichzelf te melden. Later is besloten de bewakingsbeelden alsnog openbaar te maken.

Net zoals Eberhard van der Laan het niet nodig vond het hoofdkwartier van deze afdeling van de Mocromaffia, sishalounge Fayrouz, te sluiten. En ook nu, nu de koppen over straat rollen, kan die tent na 3 maanden gewoon weer open. Kwestie van, voor de -nieuwe-  eigenaar om even de juiste woorden op papier te zetten:

Shishalounge Fayrouz blijft nog zeker drie maanden dicht. Dat zei burgemeester Eberhard van der Laan vanmiddag bij de commissie Algemene Zaken. “Fayrouz zal niet opengaan als er geen vertrouwenwekkend nieuw plan ligt van de oude of nieuwe eigenaar.” Voorafgaand aan de eventuele heropening van de lounge zal Van der Laan met buurtbewoners gaan praten.

Praten. Praten schijnt Van der Laan nogal veel te doen. En volgens Eberhard is dat heel succesvol. Na Keulen zei die het volgende:

In Duitsland is wat achterstand in het integratiedebat. Ik geloof dat ze in Duitsland nu een schrik hebben die we vijftien jaar geleden al hebben gehad.”

Daarnaast geeft de burgervader aan dat hij zich “suf praat” met jonge teruggekeerde Syriëgangers. “Er worden een heleboel lelijke dingen gezegd over thee drinken, maar ik vind in dit opzicht de dialoog het belangrijkste”, verklaarde Van der Laan. Hij wil salafistische organisaties dan ook niet verbieden.

En:

“Ik vind Amsterdammers daar veel te lief voor en we stellen grenzen”, aldus Van der Laan.

“Zonder dat ik het aannemelijk kan maken denk ik dat het uitgesloten is. Ik denk dat het in Amsterdam heel erg duidelijk is dat je lief met elkaar moet zijn en dat we grenzen stellen.

Terwijl inmiddels de koppen over straat rollen.

Van der Laan begrijpt niet dat de mohammedanen die zich hier gevestigd hebben geen Amsterdammers zijn, en ook nooit zullen worden. Mohammedanen zijn maar aan één ding trouw; islam, de ummah. Het is net als in Molenbeek waar Abdeslam zich vrijelijk kon bewegen, omdat een mohammedaan nooit een mede-mohammedaan aan zal geven bij de ongelovige honden.

Van der isLaam gelooft nog in de ‘dialoog’, terwijl de fans van Nabil ‘allah akbar’ roepen op de plek waar zijn hoofd voor het laatst gezien werd. De kreet die voor 280 miljoen mensen op deze wereld het einde van hun leven betekende, waarschijnlijk het laatste dat ze hoorden.

De kreet, die wordt gescandeerd bij de jaarlijkse genocide op 150.000 christenen door islam.

De kreet, die wordt gescandeerd bij onthoofdingen.

De kreet, die wordt gescandeerd vanaf de minaretten “De minaret, een hoge elegante ronde of vierkante toren diende als uitkijkpost voor het leger.” Van een beslist islam-onkritische bron.

De kreet, die moslimitische verkrachters gebruiken voor ze een klein meisje misbruiken in naam van allah.

De kreet, die de mohammedaanse invasanten schreeuwen als ze de grenshekken in Macedonië en Calais bestormen.

De moordenaarsuitroep die ons allen doodwenst, de strijdkreet van een onverdraagzame oorlogstheologie  die werelddominantie nastreeft, de koppensnellersslogan, die als het aan Van der isLaam ligt vrij spel heeft in Amsterdam.

Over mijn lijk !

Doe mee met 8.229 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (6491 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden.

15 Comments on Stille tocht voor Mocro-maffia onder politiebegeleiding en allah akbar

 1. jackvanderveen // maart 21, 2016 om 05:05 //

  Nabil Amzieb zal, zonder hoofd, of moet ik zeggen zonder lijf, niet meer kunnen genieten van zijn geitenharem. Misschien vindt Men dat zielig en is die optocht daarvoor bedoeld.

  Like

 2. Je snapt een paar dingen niet, niet voor niets heb je bij mij een ban, maar ik laat je hier nog even. Hij gaat juist nu naar zijn harem. Voor moslims begint het leven pas ná de dood. Het aardse leven is kut. Het doel is het paradijs. De enige manier om direct toegang te verwerven is door een martelaar te worden tijdens de jihad. Al de rest, van zelfs de meest ‘brave’ moslims, moeten nog steeds op de weegschaal van de laatste dag. En mogen al zeker niet hun familie meenemen,

  Like

 3. copywriter // maart 21, 2016 om 05:58 //

  En ja hoor het gebruikelijke Amsterdams policor gezwatel is weer te horen.
  “het was zo’n aardige jongen”
  “hij deed nooit een vlieg kwaad”
  “hij was zo lief voor z’n moeder”
  “hij kon geen stageplek krijgen”
  yada yada

  Deze foto vertelt een ander verhaal.
  http://www.telegraaf.nl/binnenland/25436817/__Moeders___Stop_de_mocro-maffia___.html
  Let op meisje tweede van rechts. Heeft een handtas met daarop een afbeelding van een pistool.
  Als je met zo’n handtas rondloopt dan kom je zeker uit een maffia milieu.

  Liked by 1 persoon

 4. Die meid met die tas met die afbeelding moet toch opgepakt worden………… volgens de regels ???Of geldt dat niet voor MOSLIMS ????
  Gelijk die hele stoet ff screenen!

  Like

 5. Horatius // maart 21, 2016 om 10:22 //

  Het afhakken van een hoofd is slechts één van de culturele verworvenheden die een multiculturele samenleving oplevert.

  En hoe saai en kleurloos zouden de grote steden in ons land er uit zien zonder de Marokkanen?

  Een dooie boel zonder al die vrolijke groepjes jongeren die met name blonde vrouwen en meisjes gratis hun diensten aanbieden onder verleidelijk gesis.
  Een enkeling wil nog wel eens het verkeerde pad opgaan na hun studie op het VMBO en kiest dan een baan als drugskoerier, buurtvader, souteneur, terrorist en als ze daar niet voor deugen kan men altijd nog de politiek in.

  Een stille tocht voor deze jonge Marokkaan die toch een voorbeeldfunctie had voor zijn vrienden en kennissen is volkomen op zijn plaats. Slachtoffer van het door Wilders verziekte maatschappelijke klimaat waardoor menige Marokkaanse jongere zich helaas gedwongen voelt om op excursie te gaan richting Syrië.

  Met de daar opgedane kennis kan men hier de Islam op ludieke wijze verspreiden en mochten er onverhoopt wat slachtoffers vallen; ach, waar gehakt wordt vallen er spaanders en soms wat hoofden.

  Deze stille tocht is er slechts een, hoeveel stille tochten er zijn gehouden met argeloze autochtonen als dodelijk slachtoffer vanwege excessief geweld gepleegd door allochtonen is ons niet bekend.

  Op een vraag van mij aan het CBS over dit onderwerp werd na korte tijd de verbinding verbroken…

  Liked by 1 persoon

 6. Horatius, wat zeiden ze bij het CBS, heb jij niks anders te doen dan een beetje stomme vragen stellen naar de bekende weg.

  Like

 7. Jaantje // maart 21, 2016 om 11:51 //

  Ken die buurt redelijk had daar een cliënt wonen wat een gribus buurt (ligt tegen Slotervaart aan)veel gezien en meegemaakt onderweg.
  Baarjes/Bos en Lommer is ook een rotbuurt maar anders meer open en brede straten er is licht .
  De jongens die daar huishouden rond het Haarlemmermeer station zijn geen extreem gelovige ze blowen roken snuiven stelen vechten en ondanks dat ze niet zo extreem zijn zit die ingebouwde haat tegen het westen en hun omgeving er van jongs af aan in.
  Degene die dat wel worden extreem gelovig zijn de bekeerlingen ofte wel degene die gered worden van de maffioso bendes worden de jihadisten(boete doen) of gewoon om de loot oude gewoontes roesten niet zeg maar.
  Vreselijke buurten met gajes en gespuis.

  Like

 8. Jaantje // maart 21, 2016 om 12:04 //

  Vroeger waren er ook van die buurten maar door de armoede nu zijn die buurten zo door haat en misgenoegen en het eeuwige zogenaamde achtergesteld worden,dat voelen ze niet echt zo maar het levert op om je zo te gedragen of het vrijwaart ze van plichten en het zogenaamde meedoen.
  Elk immigratieland heeft ermee te maken hier in het westen maar ook in het oosten kijk maar naar Syrië daar is de rotzooi mede dank zij de zogenaamde lente revolutie van en door immigranten/voormalige gastarbeiders die daar in de jaren 1950 zijn neergestreken vanwege de grote droogte in en rond de Rif gebieden toen der tijd.

  Like

 9. Eh ….weet iemand toevallig of de Burgervader voorop loopt in de stille stoet? Of wist de familie zijn adres niet? Of heeft de gemeente-receptionist deze post toevallig als sluik-reklame gezien en ging het in de prullebak. In deze wereld is toch van alles mogelijk, vandaar mijn losse gedachtengang.

  Like

 10. Karl Liebknecht // maart 21, 2016 om 14:31 //

  Die islamieten denken toch al als een kip zonder kop, dat hebben ze gemeen net links nederland, die deze barbaarse praktijken mogelijk maken

  Like

 11. Greengo // maart 21, 2016 om 14:48 //

  Links krijgt veelvoudig de schuld, maar Rutte met zijn VVD – VerenigingVerzamelenDuiten – over de ruggen van mensen – is hier zeker geen onschuldige. Ze staan daar in meervoud hun klauwen te wassen in vermeende onschuld.

  Liked by 1 persoon

 12. Jaantje // maart 22, 2016 om 12:24 //

  Wat mij ter oren is gekomen is dit: Nabil was getuige van een moord en te los lippig vormden een risico.

  Like

 13. Kopje kleiner gemaakt case closed

  Like

 14. Naar verluidt, zit ie bij Albert Mol op schoot.

  Like

1 Trackback / Pingback

 1. Rouwend meisje zwaait met pistool tijdens stille tocht voor afgehakt Mocrokoppie

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: