Nieuw

Muslim police refuse to protect French synagogues

Muslim police in France refuse to protect synagogues as growing support for Jihad is affecting law enforcement, according to a Gatestone Institutereport.

The report claims that a leaked confidential memo from the Department of Public Security, published by Le Parisien, detailed 17 cases of police officers radicalized between 2012 and 2015, noting that the police officers listen to and broadcast Muslim chants while on patrol.

According to the anti-terrorist unit of the French Interior Ministry, as of January 2016, France is already host to 8,250 radical Islamists (a 50% increase in one year). Some have gone to Syria to join ISIS while others have infiltrated all levels of society, including the police and the armed forces.

Arutz Sheva

Doe mee met 8.232 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Bolo (2074 Articles)
'Loquendi Libertatem Custodiamus' Laten wij waken over de vrijheid van het spreken

6 Comments on Muslim police refuse to protect French synagogues

 1. Scarlatti Bombatti // maart 21, 2016 om 20:54 //

  VERBAASD?Dan hoogste tijd vr de video v Bill Warner WHY ARE WE AFRAID OF ISLAM?YOU TUBE zou de link dr graag bij gezet hebben mr lukt me niet gsm vanuit Hongarije

  Like

 2. @Scarlatti

  Hij staat toevallig net op de voorpagina: https://fenixx.org/2016/03/21/bill-warner-islam-is-1400-years-of-fear/

  Like

 3. Greengo // maart 22, 2016 om 12:52 //

  Verontrustende geluiden ook uit andere hoek: ‘Wereldraad van Kerken’. De link voor het gehele artikel. Hieronder het laatste deel weergegeven:

  ‘Veronderstel echter dat de WCC een dialoog wil starten gebaseerd op de waarheid, en niet op “verhalen”. Dan is er een manier om dit te doen. Het moet het aan Gatestone een frisse open brief sturen die de volgende drie punten moet omvatten:

  Een verklaring dat de Wereldraad van Kerken dat deel van Tveits preek dat was gebaseerd op EWASH van zijn website heeft verwijderd, en dat dergelijke beschuldigingen niet langer deel uitmaken van de Zeven Weken van Water 2016. De Wereldraad van Kerken moet dan ook de Orde van Gebed terugtrekken, die het verzonden heeft. In dit gebed wordt aan honderden miljoenen christenen gevraagd om het uit te roepen over de schuld van Israël en de onschuld van de Palestijnen, met inbegrip van de leugen dat “80% van het water naar de Israëli’s wordt gepompt”.

  Een erkenning dat de oorspronkelijke open brief ten onrechte beweerde dat Tveits preek alleen gebaseerd was op bronnen van de Verenigde Naties.

  Een oproep om de vervolging van Najat Abu Bakr te staken en op te roepen tot een onpartijdig onderzoek naar haar bewering dat een Palestijnse minister het Palestijnse water steelt. Deze oproep, zo zou de Wereldraad van Kerken moeten beloven, maakt onderdeel uit van de Zeven Weken van Water 2016.

  Als de Wereldraad van Kerken deze drie dingen zou kunnen doen, dan kan er een dialoog op basis van de waarheid ontstaan, in tegenstelling tot “verhalen”.’

  Malcolm Lowe is een Welsh geleerde, gespecialiseerd in de Griekse filosofie, het Nieuwe Testament en interreligieuze relaties.

  http://nl.gatestoneinstitute.org/7654/wereldraad-kerken-water

  Voor meer fabels verwijs ik naar het boek: 150 PALESTIJNSE FABELS – auteur Tom S. van Bemmelen. Inleiding op de Inleiding: U kent ze vast wel, een aantal van de vele slogans van de Palestijnse propaganda zoals: “Palestijnse terreur is een logisch gevolg van de bezetting”, “Israël is opgericht vanwege het schuldgevoel van het Westen over de Holocaust” en “De nederzettingen maken vrede onmogelijk”.

  Maar dat ze vaak herhaald worden, betekent nog niet dat zij kloppen.

  Like

 4. Greengo // maart 22, 2016 om 15:32 //

  ‘The Jewish Agency on Monday brought a group of some of the last remaining Yemenite Jews to Israel in a covert operation, hailing the end of a decades-long “historic mission” to “rescue” the Jews of the country.’

  http://www.timesofisrael.com/17-yemenite-jews-secretly-airlifted-to-israel/

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: