Nieuw

islam haat ons meer dan je weet

Donald Trump zei afgelopen week dat ‘ze’ ons haten.

I think Islam hates us.  There’s something there that — there’s a tremendous hatred there. There’s a tremendous hatred. We have to get to the bottom of it. There’s an unbelievable hatred of us.

En dat was voor regressief links natuurlijk weer een reden om hem aan te vallen. Niet omdat deze kwezels iets van islam weten en Trump’s uitspraak met feiten kunnen weerleggen, maar ze krijgen er zo’n warm gevoelletje van als ze denken wat in hun ogen de underdog is te verdedigen.

Raymond Ibrahim legt uit dat Trump gelijk heeft:

While millions of Americans undoubtedly agree with Trump’s assertions—at least those who have eyes and ears to see and hear with—few realize that this “tremendous hatred” is not a product of grievances, political factors, or even an “extremist” interpretation of Islam; rather, it is a direct byproduct of mainstream Islamic teaching.

Het is wat islam leert zegt die. islam leert haat. Om dat te illustreren gebruik ik vaak een plaatje op twitter. En dan hoor je wel eens terug: “Ach daar hebben we weer een PVV-er, die kunnen alleen plaatjes plaatsen”. Leuk en aardig, maar weerleggen kunnen ze het niet:

Bv7JeBUIMAAr-fK*

islam onderwijst haat, al is onderwijs geen juist woord in dit verband. islam indoctrineert en hersenspoelt (daarom moeten we ook geen islamitische scholen toestaan) en maakt van dat wat tot mensen uit had kunnen groeien Borgs en zombies. Alles voor dat ene grote geheel, we are al one Borg, ummah. Ze denken allemaal hetzelfde en voor vrije gedachte of individuele expressie is geen ruimte meer (elke subsidievretende kutkunstenaar die zich pro-immigratie en islam opstelt moet zich dan ook heel snel zijn graf in schamen. Nog los van dat subsidie valse concurrentie is). Misschien nog wel erger dan dat islam de grootste slavenjager in de geschiedenis is, is de dwingende geestelijke slavernij die het zijn volgers oplegt als kwaadaardige sekte.

islam heeft werkelijk overal op de wereld een probleem. Er zijn 57 islamitische landen op deze wereld, en ondanks dat islam beweert dat islam vrede is, leeft geen van die landen zonder oorlog. Gelooft u me niet? Noem er maar eens één dan, eentje maar? Gaat niet he? Indonesië? Waar wij ooit iets te zeggen hadden? Denk eens aan wat ze in Oost-Timor hebben uitgevroten, of wat er elke dag in Papua-Nieuw-Guinea gaande is waar u niks over hoort. Maleisië misschien? Waar komen die aanslagen in Zuid-Thailand vandaan vraag ik u. Marokko? Heeft u wel eens van de Spaanse of Westelijke Sahara gehoord?

01

Democratie dan misschien, heeft één van die 57 landen democratie? Turkije? Die hebben toch verkiezingen? Ja terwijl er geen krant meer bestaat, elke journalist in het gevang zit, en de bevolking massaal gebombardeerd wordt. Noem maar een islamitisch land waarvan u denkt dat de term democratie op van toepassing zou zijn en ik schiet er een gat in.

Vrouwenrechten, homo-acceptatie, vrijheid versus vervolging van andersdenkenden? Idem.

BvgJ-yfIAAAWk0C

En het bizarre is dat links dit verdedigt terwijl het tegen alle linkse idealen ingaat. Ik kom zelf van (extreem) links en ik snap er geen zak van. Ik heb nog PSP gestemd toen dat nog bestond. Daarna Marcus Bakker, maar daar moet ik bij zeggen dat dat alleen maar was omdat ik dat stuk curiosa voor de kamer wilde behouden toen die dreigde geen zetel te halen, mijn stem die ene keer heeft hem toen niet gered. Met communisten en socialisten heb ik niks en nooit gehad ook. Collectivisten zijn mijn aartsvijand. Net als de corporatistische volkshaters van de VVD.

islam haat ons. Of Trump thuis is in de islamitische leer betwijfel ik, maar hij raakt in ieder geval een  Volksempfinden. Dat wat ieder nuchter denkend mens op zijn klompen aan kan voelen. islam heeft niks goeds met ons in de zin.

According to the ancient Islamic doctrine of wal’a wa bara’, or “loyalty and enmity”—which is well grounded in Islamic scriptures, well sponsored by Islamic authorities, and well manifested all throughout Islamic history and contemporary affairs—Muslims must hate and oppose everyone who is not Muslim, including family members.

Hij is misschien wel duidelijker dan Wilders, die wel degelijk goed thuis is in islam. Er mag dan aan verscheidene kanten gejuicht worden dat islamkritische partijen in Europa groeien. In Europa is nog een lange weg te gaan als we willen overleven, want nergens is een ruime meerderheid in het verschiet voor die partijen. Behalve misschien in Oost-Europa. En alle, werkelijk alle, andere partijen hebben zichzelf doelbewust op één hoop gegooid om maar islam, n diens immigratie-ambtenaar de EU terwille te zijn.

Koran 60:4 is the cornerstone verse of this doctrine and speaks for itself: “You [Muslims] have a good example in Abraham and those who followed him, for they said to their people, ‘We disown you and the idols which you worship besides Allah.  We renounce you: enmity and hate shall reign between us until you believe in Allah alone’” (Koran 60:4, emphasis added).

Het gebeurt wel eens dat niet elke mohammedaan de koran en hadith’s als zo dwingend ervaart dat die de opdrachten van mohammed en diens verzonnen duivel letterlijk neemt en uitvoert, maar dat maakt hem niet gematigd zo lang die deze duivelse ideologie aanhangt. Er bestaat niet zo iets als een gematigde islam. Zelfs de vriend van #Rutte zegt dat:

erdogan15

islams eerste doel is Europa, dat is wat islam altijd heeft begeerd. Niet de Verenigde Staten, die bestonden nog niet eens toen islam zijn veroveringsdoctrine ontwikkelde. De Westerse beschaving vindt zijn oorsprong in Europa, niet in Amerika. Het is Europa dat al 1400 jaar door islam wordt aangevallen. Eeuwenlang letterlijk en toen dat niet lukte, gebeurt dat nu middels immigratiejihad.

En toch kan het maar zo zijn dat zo meteen de eerste Westerse leider die islam op waarde weet te schatten in het Witte Huis resideert en niet in Europa.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.157 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (10114 Articles)
Na meer dan 10.000 kortere en langer artikelen op dit blog en 10.000 op andere blogs ga ik langzamerhand afscheid nemen. Dit blog is in goede handen. De populariteit én onbemindheid nemen in gelijke mate toe. Een mooiere bevestiging van onze onafhankelijkheid kunnen we niet wensen. Ik blijf meekijken, en af en toe wat publiceren, maar andere projecten roepen...

4 Comments on islam haat ons meer dan je weet

 1. jackvanderveen // maart 17, 2016 om 05:13 //

  De domheid regeert binnen de islam. Honderden miljoenen worden door een kleine elitaire gestudeerde groep versus andere gelovigen en atheïsten geïndoctrineerd.
  normaal denkende islamieten, helaas een sterke minderheid moslims in deze wereld, zijn evenals andere gelovigen/atheïsten voor een vreedzaam samenleven en integratie op vreedzame wijze van verschillende geloven.
  doch, gezien die kleine minderheid, zal het eeuwig wijsheid blijven om totale islamisering uit van nu nog vreedzame samenlevingen te weren.
  het zekere voor eigen veiligheid. Want ook de toekomst van de vreedzame moslim wordt sterk bedreigd.
  dat vele staatslieden dit niet inzien is een gebrek aan binding met de realiteit en nog erger het gedomineerd worden door de allerrijksten en multinationals op aarde ten gevolge van het kapitalisme.

  Like

 2. Dankzij ruim 7 jaar Barack Hoessein (!) Obama heeft de islam enorm aan kracht gewonnen. En reken maar dat de Mohammedoccupatie doorgaat als Hilary Rotham (“rotmens”) Clinton aan de macht komt. De enige die in de Westerse wereld de islamisering een halt kan toeroepen is Donald Trump. En in de Oosterse wereld Vladimir Poetin natuurlijk.

  Like

 3. Kijk naar Djakarta: 1 hectare biddende moslims. Onderduiken in de massa. Gretig om oorlog te maken. De succesverhalen uit de begintijd van de Islam blijven hen inspireren – en die zijn onmenselijk te noemen. In Noord Korea zie je het communistisch ideaal. Individuele vrijheid is daar totaal onmogelijk gemaakt. Het verschil is wel, dat Noord Koreanen letterlijk opgesloten zitten. De moslim zit mentaal gevangen is de angst voor de vreselijke 1-dimensionele en onveranderlijk Allah, en de letterlijke gedragsvoorschriften van Allah (Ummah). Met vallen en opstaan is het toch enkel Europa, waar – door de individuele verantwoording die het Christendom kenmerkt – vrijheid van het individu ontstaat. “Onderzoek alles en behoud het goede”, de moed om tegen onderdrukkers in te gaan en naar eigen geweten te handelen. Mijns inziens is de haat tegen het Westen bij de moslims te vinden in de superioriteit van de vrije mens. “Aan de vruchten kent men de boom” is het enige doeltreffende antwoord bij de discussie met moslims. En dan niet over allerlei historie, maar in de praktijk van alle dag. Politieke correctheid maakt klare taal in Europa zo langzamerhand onmogelijk. Zou Amerika (Trump-tijdperk) opnieuw Europa moeten verlossen van een tirannie?

  Liked by 1 persoon

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s