Nieuw

Vluchtelingenwerk Nederland voert apartheid in

Is dat omdat asieljihadi’s niet met hun poten van vrouwen af kunnen blijven? Of vanwege de mohammedaanse sekse-discriminatie? Hopelijk zijn het hele potige mannen en beginnen de kickbokslessen voor mohammedanen  preventief en niet pas nadat ze de zoveelste misdaad gepleegd hebben. Waarom bevordert vluchtelingenwerk mohammedaanse sekse-apartheid en discriminatie?

Doe mee met 8.232 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (6523 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden.

6 Comments on Vluchtelingenwerk Nederland voert apartheid in

 1. Oost-Nederland is trouwens met streepje, dus het lijken me sowieso al niet de aangewezen personen om taalonderwijs te geven. Prutsers. Ze geeft zelf netjes der e-mail-adres, dus dat heeft u niet van mij ….

  Liked by 1 persoon

 2. Deze club heel snel opheffen.

  Liked by 1 persoon

 3. Greengo // maart 16, 2016 om 18:09 //

  Helemaal in de lijn van het hedendaagse ‘denken’; omzeilen en negeren i.p.v. confronteren. Overal een hek omheen en de rest aan de lijn.

  Een idee zou ook kunnen zijn om op iedere taalgroep twee docenten te investeren (zijn toch vrijwilligers!) en vanuit beide seksen die weliswaar goed in de schoenen staan en adequaat kunnen reageren op ongewenst gedrag van de leerlingen. Dit brengt direct een deel opvoeding mee waarin actief wordt omgegaan met respect naar docenten in het algemeen en vrouwen in het bijzonder.

  Like

 4. Greengo // maart 16, 2016 om 18:23 //

  Ik geloof er niet in dat er bij bosjes werkloze mannelijke NT2 docenten inzetbaar zijn …
  Maar ooit lukte het ook aardig zonder NT2 methode. In mijn tijd kwam het in den beginne vooral wel voor dat zo’n mannelijke ‘student’ z’n werkboek/schrift thuis had laten liggen onder het mom vergeten, want het was leuker om te dollen. Mijn idee daarover was dat hij dan niet kon meedoen met de les. Ongeveer drie keer uitgeprobeerd, ongeveer drie keer huiswaarts gezonden, daarna had ik brave leerlingen in een rustige klas. Ja, ja … I’ve been there, I’ve seen it all …

  Like

 5. Ze hoeven maar één les te leren: OPROTTEN !

  Liked by 1 persoon

 6. jungleelephant // maart 16, 2016 om 23:54 //

  2 redenen:ze kunnen niet met hun vieze fikken van vrouwen afblijven,en……ze verdommen het om ook maar iets van een vrouw aan te nemen,want die zijn in hun ogen alleen goed als broedkip,niet als lerares!

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: