Nieuw

Motie Bontes over beëindiging samenwerking politie en as-Soenah moskee aangenomen

Nu maar hopen dat die radicale salafist Von Aartsen, die zijn voorhuid in een met kafirbloed doordrenkt cederhoutendoosje bewaart, uitvoering geeft aan de motie. Zo niet, dan zal minister Van der Steur die over de politie gaat (veiligheid en justitie) zijn partijgenoot, de burgemeester die over de Haagse politie gaat moeten dwingen. Het is maar de vraag of dat door de moslimbroederschap geïnfiltreerde ministerie daar aan wil.

Von Aartsen die in zijn nopjes is met het kalifaat in zijn stad en nog net niet zelf mee loopt te scanderen als zijn favoriete jihadi’s “Dood aan de Joden” roepen. Von Aartsen die de voorkeur geeft aan de meest radicale imams:

vanaartsen2

Von Aartsen die er trots op is als zijn shariapolitie weer eens loopt te ramadanrellen. Von Aartsen die Kijkduin een verderfelijk blank oord vindt, maar er geen moeite mee heeft dat de Schilderswijk inmiddels etnisch gezuiverd is van Nederlanders:

In de buurt is tegenwoordig 91,3 procent van de geregistreerde inwoners van allochtone afkomst, meer dan in de Amsterdamse Bijlmer van weleer. Er leven 110 nationaliteiten. De vraag is of ‘de échte Schilderswijker’ nog wel bestaat. Als ie al bestaat, woont hij in ieder geval elders.

Von Aartsen bedankt zijn geliefkoosde Jodenhaters met het beste van het beste voor hun jihad waarmee ze alle Nederlanders verdreven hebben, want niets is goed genoeg voor de mohammedaanse übermensch:

De afgelopen tien jaar, vanaf de introductie van het begrip ‘Vogelaarwijk’, hebben het Rijk en de gemeente tientallen miljoenen euro’s gestoken in de vooral ruimtelijke verbetering van de Schilderswijk. Er kwamen parken, ondergrondse afvalcontainers. Werd daarvoor de openbare ruimte ingericht met de restjes uit het gemeentelijke depot, tegenwoordig is het straatmeubilair van duurzame ‘residentiekwaliteit’. Alleen het centrum van Den Haag kent nóg betere materialen. Trouw >>

Het probleem met mohammedanen als Von Aartsen is dat ze de Nederlandse wet niet erkennen en ik verwacht dan ook dat die hem naast zich neer zal leggen. En dan zie ik zijn partijgenoot van de aan Erdogan horige VVD nog niet ingrijpen. Bontes heeft even met zijn motie mogen zwaaien, maar zal na de verkiezingen niet meer in de Tweede Kamer terugkeren.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.172 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (10114 Articles)
Na meer dan 10.000 kortere en langer artikelen op dit blog en 10.000 op andere blogs ga ik langzamerhand afscheid nemen. Dit blog is in goede handen. De populariteit én onbemindheid nemen in gelijke mate toe. Een mooiere bevestiging van onze onafhankelijkheid kunnen we niet wensen. Ik blijf meekijken, en af en toe wat publiceren, maar andere projecten roepen...

7 Comments on Motie Bontes over beëindiging samenwerking politie en as-Soenah moskee aangenomen

 1. Van Aartsen is een enge man, dat vond ik altijd al, de manier waarop hij praat, het gezicht dat hij daarbij trekt laat mijn haren overeind gaan, dan mompel ik in mijn zelf “gatver de gatver!!!

  Like

 2. R.Kroonenberg // maart 16, 2016 om 10:37 //

  .
  .
  Mijn naam is…beste vrienden… Jozias
  ( ik zou ’t ook eerlijk zeggen als het anders was),
  maar ja, ik ben nu eenmaal on-ontkenbaar die ik ben,
  de Landverrader die je als van Aartsen ken !
  maar dat geeft niks, ik trek (hoop ik) aan ’t langste eindje
  en houd de Haagse goegemeente aan het lijntje,
  al is ’t waarschijnlijker dat ik toch schoolvoorbeeld zal zijn
  van zo’n terechtgestelde dhimmi bungelend aan een lijn !
  .
  Jasterke
  .

  Like

 3. D66, GroenLinks en Partij voor de Dieren stemden tegen de motie Bontes. Goed om te weten als we volgend jaar in het stemhokje onze keus mogen aankruisen. Pechtold, Klaver en Thieme vinden het nl. prima als de salafisten de taak van de politie overnemen.

  Like

 4. Tijl Uylenspiegel // april 1, 2016 om 23:55 //

  Hé deze had ik over het hoofd gezien, eindelijk eens goed nieuws voor Den Haag !

  Like

 5. Van Aartsen was het al weer aan het tegenwerken las ik vandaag ergens. Zoals eigenlijk ook wel verwacht.

  Like

 6. pvda en de Turkse enclave was voor???

  Like

 7. d schimmel // juni 6, 2016 om 15:23 //

  Van aartsen moet gevierdeeld worden als er een bijltjesdag komt en die ko.t

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s