Nieuw

islamist Baâdoud (PvdA) wil alle vrouwen in Nieuw-West in burka

Baâdoud dat is die couppleger die moslimbroeder Marcouch in Amsterdam-West gewipt heeft:

In een artikel in de Volkskrant van 19 juni 2010 werd door niet met name genoemde personen een visie op de toedracht van de stemming op 7 december 2009 gegeven. Zij stelden dat aanhangers van Achmed Baâdoud de val van Ahmed Marcouch als leider van de PvdA-afdeling Amsterdam Nieuw-West zorgvuldig zouden hebben voorbereid.

Zo zouden voorafgaand aan de lijsttrekkersverkiezing van de PvdA voor Amsterdam Nieuw-West nieuwe leden zijn geronseld om Baâdoud te steunen. Ook zouden leden zijn geïntimideerd en jongeren zijn opgehitst. Nog steeds volgens de zegslieden van de Volkskrant zou hen zijn verteld dat Marcouch homoseksueel was en dat hij heulde met autochtone Nederlanders en pro-Israël was. Tijdens het stemmen zouden Baâdoud-aanhangers over de schouder van Marcouch-stemmers hebben meegekeken. Wiki >>

Baâdoud heeft er geen moeite mee als radicale predikers zijn stadsdeel aandoen:

Wel hebben diverse vertegenwoordigers van de radicale politieke islam de afgelopen tijd Slotervaart aangedaan. Behalve het bekende duo Khalid Yasin en Haitham al-Haddad kwamen bijvoorbeeld de Egyptenaar Mahmoud al-Masri, de Britse radicaal Hamza Tzortzis en de Moslimbroeders Jamal Badawi, Fadel Soliman en Adnan Saif naar de Blauwe Moskee. Carel Brendel >>

01Baâdoud is ook de islamitische leugenaar die Nederlanders van hun eigen belastinggeld probeert wijs te maken dat Nederland door Marokkanen bevrijd is.

Baâdoud is ook de man die met een leugenachtige kutsmoes meer overheidsgeld naar moskeeën wil dirigeren.

Achmed Baâdoud is ook de man die ongelovigen als gratis slaaf te werk wil stellen.

En nu moet de afdeling burgerzaken van stadsdeel Nieuw-West geïslamiseerd worden. Stadsdelen die door de bevolking overigens als ongewenst gezien worden en door Plassterk afgeschaft werden, maar via een Amsterdamse omweg om ambtenaren aan het werk te houden, nu bestuurscommissies heten.

Op mijn vraag aan de Centrale Ondernemingsraad Amsterdam wat de bron hier voor was heb ik nog geen antwoord gehad.

01

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.196 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (10114 Articles)
Na meer dan 10.000 kortere en langer artikelen op dit blog en 10.000 op andere blogs ga ik langzamerhand afscheid nemen. Dit blog is in goede handen. De populariteit én onbemindheid nemen in gelijke mate toe. Een mooiere bevestiging van onze onafhankelijkheid kunnen we niet wensen. Ik blijf meekijken, en af en toe wat publiceren, maar andere projecten roepen...

20 Comments on islamist Baâdoud (PvdA) wil alle vrouwen in Nieuw-West in burka

 1. Crap, zijn die lui van GeenStijl me weer voor 😦

  Liked by 2 people

 2. Ah kijk, de verantwoordelijk ambtenaar heet: Abdeluheb Choho, en zelfs relschopper (tegen Pegida) Rutger Groot Wassink gaat vragen stellen, AT5: http://www.at5.nl/artikelen/153831/ambtenaren-nieuw-west-mogen-geen-korte-jurk-aan

  Like

 3. Morgen alle vrouwen als protest naakt achter de balie!

  Like

 4. Like

 5. Wat moet je hier nou mee???? Weg met die man, gewoon ontslaan wegens het verkopen van onzin!!!

  Like

 6. Tijl Uylenspiegel // maart 16, 2016 om 00:42 //

  Het erge is dat het met hele kleine stapjes gaat, vaak lukt en dan gaan ze de volgende keer nog nét een stapje verder en soms lukt het niet en doen ze een miniem stapje terug, maar de volgende keer nemen ze toch weer een stapje vooruit. Gisteren waren het kerstbomen die toch maar niet geplaatst werden, daarna was het Pasen dat vervangen werd door voorjaar of lente en nu komen ze met een kledingvoorschrift.
  Dat zal dan vanwege de commotie wel teruggedraaid worden maar het gevolg is dat de baliemedewerksters waarschijnlijk uit angst voor hun baan er toch gehoor aan geven. En zo wordt een verlies toch nog omgezet in winst.

  Like

 7. Tijl Uylenspiegel // maart 16, 2016 om 00:44 //

  En dit was dan zogenaamd door klachten, je zou eens moeten proberen met een zo groot mogelijke groep protest aan te tekenen tegen baliemedewerksters met een hoofddoek, wedden dat daar dan niet op gereageerd wordt?

  Liked by 1 persoon

 8. De ondernemingsraad van de gemeente Amsterdam kreeg over het schrijven diverse klachten binnen van werknemers. „Wij hebben een interne brief doorgestuurd gekregen, geschreven door een leidinggevende, met de tekst: ’Dames, het is de allerlaatste keer dat ik jullie waarschuw. Rokjes mogen niet meer boven de knie en ook knielaarzen mogen niet meer. De volgende keer stuur ik jullie niet meer naar de winkel, maar direct naar huis’”, aldus een zegsman.
  http://www.telegraaf.nl/binnenland/25403411/__Rokjesverbod_bij_stadsdeel__.html?utm_source=t.co&utm_medium=referral&utm_campaign=twitter

  Zou toch zonde zijn als die dame op de bijgeleverde foto niet meer zou mogen.

  Like

 9. Maxima mag er ook niet meer binnen:

  01

  01

  Like

 10. Tijl Uylenspiegel // maart 16, 2016 om 01:16 //

  Helaas de Telegraaf kan ik niet meer bekijken omdat ik AdBlock gebruik tegen de vele reclame. De Telegraaf vind dat niet leuk en blokkeert je dan, nou ze doen hun best maar.

  Like

 11. Ik wil ook koning van Nederland zijn en maximum neuken.

  Like

 12. Extragratis voor Tijl, foto boven Telegraaf artikel:

  01

  Like

 13. Ik heb trouwens Mozilla met adblock en Chrome zonder, geen idee wat daar ooit mijn logica achter was;)

  Like

 14. Ik doe het zonder voorbehoedsmiddel. Overal en altijd. Met het blote zwaard.

  Like

 15. Tijl Uylenspiegel // maart 16, 2016 om 02:05 //

  Goh! En dan heb ik de voorkant nog niet eens gezien!
  Hoe kan het zo groeien zonder steel….

  Like

 16. Deze heeft net zo’n jasje aan Tijl, en laat ook der voorkant […] zien. ‘Het’ beweegt ook nog:

  Like

 17. Tijl Uylenspiegel // maart 16, 2016 om 02:27 //

  Ja daar heeft menig man wel een paar weken ruzie thuis voor over.

  Like

 18. Of een druiper.

  Like

 19. Google streetview van het betreffende stadsdeelkantoor:

  01

  Like

 20. Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s