Nieuwsticker

Iraniërs noemen we Italianen en worden niet veroordeeld voor groepsverkrachting, omdat de verkrachting “afwisselend en in volgorde” is verlopen

De "Italianen" Ahmadi Hiva, links op de foto, en Mohamad Halidi, op weg met een Zweeds troostmeisje in de auto. - Stilbeeld van een tankstation bewakingscamera.

Zweden – Het Hof van Beroep in Zweden heeft in al zijn dwaasheid geoordeeld over een verkrachting ten zuiden van Göteborg, waar twee afzonderlijke daders een vrouw verkrachtte. Ze deden het niet op hetzelfde moment, ze deden het niet samen. Ze deden het opeenvolgend, waar de een op zijn beurt wachtte om te verkrachten terwijl de ander bezig was met de verkrachting.

Het Hof van Beroep is van oordeel dat de verkrachters inderdaad gezamenlijk hebben gehandeld en elkaar hielpen, maar dat de verkrachting “afwisselend en in volgorde is verlopen”. Dit is in de ogen van het Zweedse Hof van Beroep geen groepsverkrachting. Men is van mening dat er alleen maar van een groepsverkrachting sprake kan zijn als meerdere groepsleden gelijktijdig de verkrachting uitvoeren.

Dit is het nieuwe Zweden, het zinkende rechtssysteem met zijn steeds diepere uitholling van de Zweedse  wetten. Dit is waarom we het tegenwoordig Kafkanistan noemen. Waar het Hof van Beroep naar een reden zoekt om de straf voor een groepsverkrachting te verlagen.

Een van de twee verkrachters, de enige die gearresteerd is, krijgt nu verlaging van zijn oorspronkelijke gevangenisstraf, omdat hij de verkrachting in zijn eentje uitvoerde terwijl zijn kompaan op zijn beurt wachtte.

De 30-jarige man was veroordeeld tot vier en een half jaar in de gevangenis en 180.000 kronen (19.500 euro) smartengeld aan de vrouw te betalen. De straf is nu teruggebracht tot drie en een half jaar in de gevangenis en een schadevergoeding van 150 000 kronen (16. 000 euro). De andere man is nog steeds op vrije voeten.

In een artikel van de links-liberale krant Aftonbladet worden de mannen als Italianen beschreven, maar dat schijnt weer is links bij elkaar gelogen te zijn.

Volgens het gerechtsoordeel zijn de “Italianen”Ahmadi Hiva en Mohamad Halidi beide afkomstig uit Iran.

Het gerechtshof ziet geen reden voor uitwijzing.

Bron:

http://petterssonsblogg.se/2016/03/15/iranier-kallas-italienare-doms-inte-for-gruppvaldtakt-for-de-valdtog-i-tur-och-ordning/

http://www.6mannen.se/grupprabatt/

Doe mee met 5.316 andere volgers

About rommel (1149 Articles)
Only dead fish go with the flow

8 Comments on Iraniërs noemen we Italianen en worden niet veroordeeld voor groepsverkrachting, omdat de verkrachting “afwisselend en in volgorde” is verlopen

 1. jungleelephant // maart 15, 2016 om 23:44 //

  Als meerder groepsleden tegelijk de verkrachting uitvoeren????Sorry voor mijn grofheid,maar dat kan alleen als ze ieder gat misbruiken dat ze tegen komen!En anders is het de een na de ander,maar het blijft groepsverkrachting.Die rechter verdient het om uitgewoond te worden in iedere denkbare opening:ik ben ziedend!

  Liked by 1 persoon

 2. “Als meerder groepsleden tegelijk de verkrachting uitvoeren???”

  Yep! Pas als je gelijktijdig in alle gaatjes geboord wordt is het een groepsverkrachting in Zweden. Leuker kan ik het niet maken, wel makkelijker.

  Like

 3. Tijdens een groepsverkrachting op je beurt wachten scheelt toch weer een jaar gevangenisstraf in Zweden. Geduld loont.

  Liked by 1 persoon

 4. Tijl Uylenspiegel // maart 16, 2016 om 00:29 //

  In de porno-industrie noemen ze dat een DP oftewel “Double Penetration”.
  Daarbij is het de bedoeling dat de één de voordeur gebruikt en de ander de achterdeur.
  🙂

  Like

 5. Ik weet in mijn eentje alle gaatjes te gebruiken. Sla niks over.

  Like

 6. Het begin is een pinkvinger. En voordat je het weet heb je een lul in je oor.

  Like

 7. MoslimMolen // maart 16, 2016 om 01:01 //

  Binnenkort in dit theater…. ow… 22jarige “medelander” niet vervolgd voor kinderverkrachting want “echte liefde”… zij is 12!!!

  Like

 8. Dus als je mensen in volgorde achter elkaar vermoordt ben je geen massamoordenaar?!!

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: