Nieuw

Zweedse gemeentes kopen voor miljoenen euro’s kapitale villa’s voor asielzoekers

© Screenshot Google maps/Hemnet

(Door: Mattias Albinsson – Vertaling: rommel)

Zweden –  De gemeente Svenljunga gaat groot inzetten op de onlangs nieuwe immigranten die tijdens de asielchaos in de gemeente zijn aangekomen. Onder andere worden er nieuwe koophuizen gekocht om ze te huisvesten, meldt Sveriges Radio (Zweedse Radio).

De gemeente Svenljunga in de provincie Västergötland heeft reeds twee villa’s aangekocht en is van plan om er nog drie bij te kopen, om een deel van zijn 170 nieuw aangekomen asielzoekers in de gemeente in onder te brengen. De villa’s die worden aangekocht kosten om en nabij 100.000 euro per stuk.

Maar niet alle asiel immigranten mogen gratis in een villa wonen op de kosten van de belastingbetaler, alleen voor asielfamilies die genoeg kinderen hebben.

– Deze huizen zijn voor grote families waar we geen appartementen voor kunnen vinden om zoveel gezinsleden in onder te brengen, zegt gemeentelijk manager Magnus Nilsson tegen SR.

Svenljunga is niet de enige gemeente die villa’s koopt om snel voor huisvesting van asielzoekers te zorgen. Bijna vier jaar geleden was Falkenberg in Halland de eerste gemeente die media-aandacht kreeg toen ze dure koophuizen kocht om grote Somalische families in onder te brengen.

Volgens Jan-Ove Östbrink, woonbeleid-expert van gemeentes en provincies in Zweden, zijn er veel meer gemeentes die hetzelfde doen, vooral in de landelijke gebieden.

– Dan praten we over Norrlandslänen, Smålands of Värmlands, om enkele voorbeelden te noemen, zegt hij tegen SR.

De reden dat steeds meer gemeentes in Zweden villa’s voor immigranten kopen is een nieuwe wet die 1 maart in werking is getreden, wat betekent dat gemeentes verplicht zijn om huisvesting voor asielzoekers te regelen.

Veel gemeentes hebben het moeilijk om de asiel-tsunami onder dak te brengen en worden gedwongen kapitale villa’s te kopen voor asielzoekers.

Bron:

http://www.friatider.se/svenljunga-villor-nyanlanda

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.174 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (8229 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

15 Comments on Zweedse gemeentes kopen voor miljoenen euro’s kapitale villa’s voor asielzoekers

 1. Ik heb ook zo’n Zweedse villa. Ietsjes duurder. Zelf eerlijk bij elkaar verdiend met een ander zijn geld. Is mijn derde huis in Zweden. Geen betere investering dan in stenen. Deze ga ik na een tijdje weer met dikke winst doorverkopen. En een nieuw goedkoper huis kopen, om daar een paar jaar te verblijven en met winst door te stoten. Ik doe niks en verdien geld. Wat wil een mens nog meer?

  Like

 2. Tijl Uylenspiegel // maart 14, 2016 om 02:10 //

  Een villa voor 100.000 ? Of ben je een nulletje vergeten?

  Like

 3. Nee, in Zweden kan je voor een ton een riante villa kopen, maar dan wel ver weg in het Noorden waar de dichtstbijzijnde winkel op een afstand van minstens 20 kilometer ligt. Ik heb ze ook goedkoper gezien, vlakbij de boomgrens in de buurt van de Noordpool.

  Like

 4. Dit alles heeft een voordeel; het vernietigt zichzelf vanzelf. Het is simpelweg onbetaalbaar.

  Misschien is het ook wel de enige manier om de huidige idioten die de macht gegrepen hebben weg te krijgen, laat ze failliet gaan. Ik doe al mijn hele leven mijn best om de overheid geen stuiver te gunnen, maar mijn subversieve activiteiten vallen in het niet bij de import van 100.000 mohammedanen per jaar. Dit blaast zichzelf wel op. En, dan zijn we nog wel in de meerderheid als ik even vlot hoofdreken. Het probleem schuilt hem in dat een hoop Europeanen heulen met de vijand.

  Maar ook die zullen niet veilig zijn voor islam en de Afrikaanse bevolkingsexplosie. Als die er als eerste aan gaan is er nog hoop.

  Like

 5. Weinig mensen behalve economen besteden er aandacht aan maar Mario -Goldman Sachs- Draghi pompt al een tijd 60 miljard euro per maand in de economie onrendabele banken en staatsobligaties. ooit expliciet verboden bij de oprichting van de ECB, want de Italiaanse Weimar-methode. Nu die met zijn drukpers ongeveer alles opgekocht heeft wat er op te kopen valt gaat die zelfs onrendabele bedrijven opkopen (80 miljard/maand). Dit is het financiële eindspel. Ik adviseer wapens, goud en makkelijk lang houdbare goederen, die liefst weinig plaats innemen.

  Like

 6. Er word gezegd dat dit een hoax is

  Like

 7. “Er word gezegd dat dit een hoax is”

  Dat wordt meestal door de goedlinksmens gezegd als die met de naakte waarheid om zijn oren wordt geslagen. Ik ga geen tijd meer besteden aan de wegkijkers om ze bewijzen aan te dragen.

  Like

 8. Zo is Breedveld met zijn consorten zoals Beukman nog steeds overtuigd dat de massale aanrandingen door islamieten in Keulen op nieuwsjaarnacht een hoax is. Is allemaal verzonnen.

  Like

 9. Dat mens kwam met de hoaxwijzer op mijn wal, nou, alles maar ook alles was een hoax, niet te geloven. Wie zit er trouwens achter die hoax wijzer?

  Like

 10. Tijl Uylenspiegel // maart 14, 2016 om 16:35 //

  Ha ha, die Fubar denkt dat wij liggende gelden hebben!
  Ik zal het uitleggen; als er bij mij wordt ingebroken ga ik mee helpen zoeken op 50/50 basis.
  En zo min mogelijk belasting afdragen dat doet iedereen, de een heeft er alleen wat meer de gelegenheid voor dan de ander. Als je in loondienst werkt dan ben je echter de lul.
  En AOW’ers dus ook 😦

  Like

 11. Tijl Uylenspiegel // maart 14, 2016 om 16:40 //

  Ach goh, die arme Breedfeld van de Blote Armee Fraktion, nou moet hij alleen in zijn blote pielemuis op het strand rondbanjeren, het is tenminste te hopen voor de mensheid dat dat lelijke moslim mormel dat hij mag bonken daar niet aan mee doet.
  Dat mag je je medemens niet aandoen.

  Like

 12. Ik zie op hoaxwijzer dat Fenixx in hetzelfde rijtje staat met ‘Slecht nieuws uit Zweden’, van ene rommel. Dat is toch wel iets om als volledige redactie en lezerspubliek van Fenixx vreselijk trots op te zijn.

  Liked by 1 persoon

 13. Jij staat er niet bij Fub. Je wordt niet serieus genomen.

  Liked by 1 persoon

 14. @ rommel // maart 14, 2016 om 16:54 /

  Prutsers zijn het.

  Like

1 Trackback / Pingback

 1. Zweedse gemeentes kopen voor miljoenen euro’s kapitale villa’s voor asielzoekers | E.J. Bron

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s