Nieuw

De nieuwe Hema folder is uit

Verder lijkt mij elke vorm van toevoegingen volstrekt overbodig met deze folder toont men bij Hema aan volledig poep te hebben aan de autochtone Nederlandse bevolking.

Zwarte Piet doen ze niet meer aan, paaseitjes sind streng verboten und unerhört en het paasfeest verneuken we tot een voorjaarsfeest.
 .
Laat ze bij de Hema allemaal lekker de tyfus krijgen en alvast een faillissement aanvragen aangezien een normaal denkende Nederlander hier geen poot meer binnen zet.
 .
Overigens kan de kinderbescherming even optreden aangezien het betreffende kind op deze foto psychologisch volledig wordt mishandelt voor deze Hema Anti Nederland campagne.
 .
met dank aan Marloes voor de tip
 .
1
.
met groet Bolo

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.215 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Bolo (2128 Articles)
'Loquendi Libertatem Custodiamus' Laten wij waken over de vrijheid van het spreken

19 Comments on De nieuwe Hema folder is uit

 1. Tijl Uylenspiegel // maart 14, 2016 om 12:59 //

  Vreemd dat men nu opeens over de Hema valt twee weken geleden kreeg ik al een reclameboekje van de Lidl in de bus die ook het woord Pasen vervangen hebben door voorjaar.

  Like

 2. Dacht even dat ik de enige was die vreemde indruk kreeg. Kijk even naar ‘Vestmodel’ op pagina 23 dat neemt laatste twijfel weg.

  Like

 3. Mee eens echter is Lidl van Duitse oorsprong (geloof ik) en geen Nederlandse winkelketen met 90 jaar historie in Nederland en dat vind ik wel wat zwaarder wegen.

  Like

 4. Tijl Uylenspiegel // maart 14, 2016 om 15:15 //

  Wat de oorsprong van een keten is dat is niet echt ter zake doende, Aldi, Lidl, C&A hebben Duitse roots maar Duitsland is net zo goed een christelijk land. Als je momenteel de winkelfolders bekijkt is het echt opvallend dat het woord Pasen slechts zelden voorkomt en meestal is vervangen door lente of voorjaar. De Hema is daar echt de enige niet in.

  Like

 5. R.Kroonenberg // maart 14, 2016 om 15:34 //

  .
  NEE, NEE…dit heeft met PASEN niets te maken
  er zijn nu eenmaal relevanter zaken
  en insteekjes die er toch soms wat méér toe doen
  uw HEMA hecht aan dhimmi-rijk fatsoen,
  dus laat haar huigjes naar de Oostenwinden hangen
  en wil dat óók ontzettend graag van U verlangen,
  dus…lieve klanten…hier graag Uw compassie
  we ZIJN al haast te groot voor ‘t huidig jassie… eh!
  .
  Jasterke
  .

  Like

 6. De Hollandsche Eenheids Maatschappij Amsterdam. Dat laatste woord zegt al genoeg.
  Nog even, en de kruizen uit het stadswapen worden ook gedeleted.

  Like

 7. Greengo // maart 14, 2016 om 20:19 //

  http://www.fodmapfoodies.nl/chocolade-en-fodmap/

  Ik heb MdC Melk Paaseitjes Massief (gekregen en een gekregen paard mag je niet in de mond kijken) had ze liever Puur. 😉

  Like

 8. Greengo // maart 14, 2016 om 20:23 //

  Bij gebrek aan kruisen moeten we misschien zilveren kogels gaan gebruiken. Die kruisen willen tenslotte niet helpen.

  Like

 9. Lidl doet dus blijkbaar ook al mee aan het verraden en vernietigen van de Nederlandse tradities.

  Bij de Albert Heijn is het niet helemaal duidelijk:

  http://www.ah.nl/pasen/lekkernijen?ah_campaign=intern&ah_mchannel=ah&ah_source=themashop-pasen-lekkernijen&ah_linkname=hashlinkmenu-lekkernijen-2016.wk10&ah_lane=filterlane&ah_laneposition=0&ah_bannerlink=themashop-pasen-lekkernijen&ah_date=2016.wk10

  Er wordt zowel over paaseitjes als over chocolade eitjes gesproken, wel is er een complete rubriek aan Pasen geweid.
  Daarom ga ik er vanuit dat we AH mogelijk het voordeel van twijfel kunnen geven.

  Like

 10. Hema…..Het echte moslim assortiment

  Like

 11. Op de Internet sites van Lidl wordt overigens nog wél gerept van paaseieren en paashazen, resp. Ostereier en Osterhasen.

  Like

 12. Binnenkort is de Kerstman ook de Paashaas.

  Like

 13. Ik ben nog nooit bij Lidl geweest ik denk nooit aan die winkel, ik haat boodschappen doen dus vlieg ik Deen in en uit, ik weet waar alles ligt, kijk verder nergens naar, al die anderen ken ik niet, behalve AH, maar daar kom ik ook nooit.

  Like

 14. Tijl Uylenspiegel // maart 15, 2016 om 00:48 //

  Dat kost je dan meer geld dan je beseft Avidia, het is echt niet zo dat ik bij alles van de ene naar de andere supermarkt hol maar ik houd wel degelijk de aanbiedingen in de gaten, en vooral bij lang houdbare zaken koop ik ‘groot’ in bij een aanbieding. Zo drink ik altijd Senseo koffiepads maar ik heb nog nimmer de volle prijs betaald en heb ik gemiddeld een voorraad van een maand in huis liggen. Wasmiddel idem dito. Nee ik ben geen vrek maar ik heb wel een gezonde hekel aan teveel betalen.

  Like

 15. Tijd dat we kerstmis ook gaan hernoemen en weer terug gaan naar onze voorchristelijke en vooral Germaanse tradities. Kerstmis wordt midwinter- of joelfeest. De Kerstboom wordt weer ouderwets een vruchtbaarheidssymbool, een lekker blootwijf waar we ballen aan gaan hangen. Die rood-witte ouwe pedofiel van Coca-Cola gaan we levend verbranden en naakt omheen dansen. En het kerststalletje wordt een toneel van orgie in lust en drugs. Daarna gaan de vrouwtjes eieren zoeken. Verstopeieren.

  Like

 16. Tijl Uylenspiegel // maart 15, 2016 om 00:48 //

  Ik ben echt slecht in het boodschappen doen, ik haat het. ik haat supermarkten, de overdaad aan alles maakt mij misselijk, dus ik vlieg er doorheen, kijk nergens naar behalve wat ik nodig heb en in no time sta ik weer op straat, opgelucht dat ik klaar ben. Ik kan ook nooit iets vinden, moet het personeel vragen waar dit of dat staat, zo’n hekel heb ik er aan dat ik geblokkeerd raak om het te onthouden. Ik ben al een tijdje vrij van boodschappen doen, doordat ik niet kan lopen door een ernstige val, sindsdien doet een vriendin het voor me. Zij heeft mijn auto meegekregen. Prachtig vindt ze dat, vooral om dat ik een heel bijzonder autootje heb, ben ik zolang ik hem heb een keer tegengekomen, ook met een vrouw achter het stuur :-} We knipperde naar elkaar, zij dacht natuurlijk ook, he, dat is voor het eerst :-}

  Like

 17. Ik ben gek op boodschappen doen. Vooral met die boodschappenscanners. Maak ik dikke winst op.

  Like

1 Trackback / Pingback

 1. De nieuwe “Paas-folder” van de HEMA . . . | E.J. Bron

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s