Nieuw

Video: Meisje vertelt over hoe ze seksueel werd aangerand in het Arena zwembad in Skövde 

Zweden – Een meisje vertelt over hoe ze seksueel werd aangerand in het Arena zwembad in Skövde. Haar moeder heeft de video op internet geüpload. De mannen die het meisje aanrandde zijn van buitenlandse afkomst en rond 25 jaar oud.

(Voor Engels het ondertitelingbalkje aanklikken) 

Bron:

http://www.exponerat.net/video-flicka-berattar-om-nar-hon-blev-sexuellt-ofredad-pa-arenabadet-i-skovde/#sthash.SbT6ySuT.dpuf

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.215 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (8646 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

2 Comments on Video: Meisje vertelt over hoe ze seksueel werd aangerand in het Arena zwembad in Skövde 

  1. Tijl Uylenspiegel // maart 13, 2016 om 23:29 //

    En iedereen was ontzettend aardig, ze kreeg een familieticket cadeau en daarna dronk men een glas, deed men een plas en alles bleef zoals het was. Geen moment komt het in ze op om personen te weigeren, om veroorzakers van problemen werkelijk aan te pakken of verzin maar wat, men doet niets, rien, niente capito, fucking nada.

    Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s