Nieuw

Elke vrijdagmiddag gaat de azan klinken in Enschede

Nederlanders doen weer stapje terug.

Ondanks protest van de inwoners van Enschede en tot afgrijzen van de mensen die hier in de buurt wonen heeft de gemeente Enschede besloten nog maar weer een stapje verder te gaan met de islamisering van Enschede.

Elke vrijdag middag gaat de sirene in de haatkazerne klinken om de gelovige moslims, die kennelijk nog nooit van werken hebben gehoord en hier dus alle tijd voor hebben op vrijdagmiddag, op te roepen om met de reet naar Mekka te buigen en gezamenlijk het Wilhelmus te schijten om hun vorm van respect voor de Nederlanders en de Nederlandse normen en waarden te tonen. De reden van het dierlijk gejammer kan ook heel anders zijn zoals het aanroepen van een pedofiele nep profeet. Laat het gejank maar klinken in het oosten des lands tot grote vreugde van de gemeente Enschede en haar bestuurders die tegen elke vorm van respect voor de Nederlandse burgers het islamitische vrouwen onderdrukkers gilde alle ruimte geeft om hun achterlijke middeleeuwse ideologie te verkondigen in Nederland, het land dat beetje bij beetje van ons wordt afgenomen.

Hoe ver moet deze achterlijkheid nog door gaan alvorens de Nederlander onder de wapenen gaat om ons land te heroveren?

met groet Bolo

 

 

Doe mee met 8.336 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Bolo (2102 Articles)
'Loquendi Libertatem Custodiamus' Laten wij waken over de vrijheid van het spreken

20 Comments on Elke vrijdagmiddag gaat de azan klinken in Enschede

 1. jungleelephant // maart 12, 2016 om 18:53 //

  Van mij mag het morgen los gaan:genoeg is genoeg,en inmiddels is het te veel!Veel te veel!

  Like

 2. jungleelephant // maart 12, 2016 om 19:19 //

  Een groot deel van de zogenaamde elite blijkt criminelen,zo blijkt nu maar weer!

  Like

 3. Greengo // maart 12, 2016 om 19:23 //

  Het gaat om een PROEF !! Decibelgehalte is okay (en i.i.g. in mijn omgeving onlangs verhoogd!!) maar er mag nog een ‘belevingstoets’ worden uitgevoerd …

  ‘Het is aan de wijkraad zuidoost Enschede en werkgroep Kuipersdijk om zelf het belevingsonderzoek te organiseren.’ !!! !!! !!!

  ‘De (nieuwe) geluidstest moet plaatsvinden voor 15 maart aanstaande. De uitkomsten kunnen dan worden meegenomen in de behandeling van de definitieve kadernotitie in de Stadsdeelcommissie Oost van 22 maart.’

  ** Ik wens een ieder succes toe bij het aantonen dat ‘azan’ een negatief psychologisch effect sorteert bij mensen die niet door islam (en christendom) zijn gehersenspoeld.

  https://www.enschede.nl/inhoud/geluidsproef

  Like

 4. Klopt Greengo las dit bericht eerder ook echter de krant van vandaag is een andere mening toegedaan vandaar het plaatsen hiervan onder het mom “waar rook is, is vuur” Zou niet de eerste beslissing zijn die reeds ver van te voren al is bepaalt.

  Like

 5. MoslimMolen // maart 12, 2016 om 20:01 //

  Die stad is door door kapot ge-pee-van-de-aat (c.s.)!
  De wrange vrucht vh huisvesten ve universiteit & hbo….. debiele jongeren geheel geindoctrineert door basis en vervolg”onderwijs”; maar o wee als ze letterlijk slachtoffer worden van de multikul. Men verdwijnt in de bewust vaag gehouden statistieken. Er is dus nog een sprankje hoop.

  Like

 6. Ze krijgen dus ruimte van onze overheid voor hun oorlogsoproep. De vooraankondiging dat onze kop er af gaat: “Er is geen god dan allah, en mohammed is zijn profeet.”, is namelijk precies dat. “Er is geen god dan allah” is namelijk de aanleiding voor alle mohammedaanse oorlogsdaden. Een andere god wordt niet getolereerd, mensen met andere levensbeschouwingen dienen zich te bekeren of de kop er af. Als de jihadisten, alle moslims zijn jihadisten, geld nodig hebben mag de ongelovige nog een tijdje voortleven als tweederangs belastingslaaf.

  De azan is een oorlogsverklaring aan iedere niet-moslim. Een overheid die toestaat, zelfs gepland heeft, dat wij met de dood bedreigd worden dient onmiddellijk op het schavot gezet te worden. daar hoeft geen volkstribunaal meer aan te pas komen, ze mogen gelijk door naar de galg en de guillotine.

  Like

 7. Freduardo // maart 12, 2016 om 20:42 //

  Ik vrees dat alleen Poetin ons nog kan bevrijden van deze achterlijke waanzin.

  Like

 8. In de toekomst zullen de luchtsirenes in elke grote stad te horen zijn. En dan niet om moslims tot gebed op te roepen. Als men begrijpt wat ik bedoel.

  Liked by 1 persoon

 9. Greengo // maart 12, 2016 om 21:48 //

  Zolang de islamitische intenties niet voldoende (begrepen en) onderkent worden, zal het Monster gaandeweg de tijd en ten gunste van zichzelf alle ruimte creëren; opeisen; afdwingen en verkrijgen. Alles en ook de valkuilen gelegen in onze grondwet waarbij ik een aanpassing van het thema religie niet zie gebeuren vanwege vermeende geloofsbelangen en het vanuit de politiek niet durven aanpakken ervan. Niet in het minst, uiteraard, vanwege de afspraken die in het verleden zijn gemaakt om alles inherent islam te verwelkomen; promoten; ondersteunen; integreren; kortom deze sekte met ruim 1400 jaren bloed aan de klauwen tot aan de dag van vandaag alle ruimte te geven om zich hier te kunnen nestelen. Onze zogenaamde bestuurders zijn schaakmat gezet en niets meer dan poppendansers aan touwtjes die volgens nog bestaande protocollen het volk de illusie geven dat men inspraak heeft en participeert. Je moet alleen wel van goede huize komen met een goed gevulde knip om de juiste juridische versterking te kunnen inkopen, anders ga je het als klootjesburger meestal niet redden wanneer je onrechtmatigheid serieus wilt aankaarten …

  Liked by 1 persoon

 10. Greengo // maart 12, 2016 om 22:11 //

  @Bolo 19:32 Ik heb de kranten er niet eens op willen naslaan; ik geloof je op je woord. De media namelijk wordt ingezet als verlengstuk van de gemeentelijke overheid om diens plannen op dusdanige wijze te brengen alsof het al klare zaak is. Vervolgens lullen de meeste burgers erover alsof ‘het al een klare zaak is’. Het komt, serieus, bij velen niet eens op in de kop om zich ergens tegen te verzetten. Tegen een, in hun ogen, vervelende buur ageren tot op niveau van een pakweg 10-jarige, dat kan nog wel, maar ageren tegen dat wat ‘in de krant geschreven staat’, is voor velen – helaas – drie bruggen te ver.

  Hoe dan ook is het politieke strategie om de feiten EN de ruimte die er WEL is om te ageren op bepaalde gemeentelijke plannen zodanig te brengen of gedeeltelijk te brengen of vervormd te brengen dat je ten eerste goed je tanden erin dient te zetten om te snappen hoe de vork in elkaar steekt. Wanneer je denkt dat je op de goede weg zit (met een stapel handtekeningen om een petitie te kunnen overhandigen) let dan goed op … de overheidsinstantie verandert dan een zin of wat met een woord of wat en eist dat je de hele procedure opnieuw in gang zet. Alles met bepaalde sluitingsdata; altijd met beperkte, onvolledige informatie, alles om de burger / groep burgers welke het niet eens is met overheidsplannen te vertwijfelen, op het verkeerde spoor te zetten, te vertragen, te frustreren, etc. De plaatselijke media doet graag een duit in het zakje, tenslotte drinkt men bij tijd en wijle samen een borrel, en doet met interviews lijken alsof men met de zaak gemoeid is en het volk een stem wil geven, maar verdraait uiteindelijk de inhoud zo dat de gemeente (en in dit geval ook woningcorporaties) er mee weg loopt in eigen belang en degenen die een sloot aan energie hebben gestoken in het anti-project alsnog aan het kortste eind trekken.

  Leerpunt: iemand in je actiegroep die juridisch bekwaam is op betreffend gebied is een pre.

  In het geval Enschede is mijn link van de Gemeente. Er mag dus aangenomen worden dat die informatie juist is en deze impliceert dat men een belevingsonderzoek mag uitvoeren. Nu begrijp ik uit het artikel niet helemaal wat hieronder verstaan zou mogen worden, maar persoonlijk zou ik het wenselijk vinden om een onderzoek te starten naar de psychologische beleving van de burgers van Enschede.

  In het artikel staat zoiets als dat de moslimgemeenschap (of een zwak aftreksel daarvan) die azan wil laten horen in de eigen ruimte ……. dat vind ik een dubieus ding. Je pleintje en een meter gevelruimte is volgens mij behorend bij eigen ruimte. Wanneer het geluid tot daar reikt, is het ongeveer zoals wanneer op een zomerse dag de deuren van de tapijtkusruimte openstaat terwijl men actief is en ik langs loop … Ik zeg; het ziet er niet uit en het klinkt voor geen meter.

  ENSCHEDE GO FOR IT !!!! LAAT JE RUIMTE NIET AFPAKKEN !!!

  Liked by 1 persoon

 11. Greengo // maart 12, 2016 om 22:22 //

  ‘Ik zeg; het ziet er niet uit en het klinkt voor geen meter.’ Sterker dan dat, ik vind het gênant. Dat heb ik niet met naturisme.

  Like

 12. Ik heb het in 1999 in Hilversum Korte Noorderweg meegemaakt. Was daar bij een klant in de fijnmetaal. Het was een 13:00 en inderdaad op vrijdag en we zaten buiten in het zonnetje te lunchen en over de nieuwste abrasive technieken praten toen er een harde klik klonk en twee seconden later spetterde er uit een luidspreker ergens op een dak verderop loeihard een preek in het arabisch we schrokken ons het apezuur, ik schreeuwde naar de klant “wat is hier aan de hand” hij schreeuwde terug ” dat is de moskee verderop” en ik ” nee dat kan toch niet je kan zo niet eens meer een gesprek voeren” echt niet normaal ik dacht wat als er hier in de buurt nu een klein kind ligt te slapen die heeft meteen een trauma. Stelletje mafzakken die moslims zo aso had ik het nog niet meegemaakt. Sterkte daar in Enschede en doe wat aan deze pure intimidatie.

  Liked by 2 people

 13. Het moet toch niet zo moeilijk zijn om die luidsprekers uit te schakelen.
  Kom op zeg!!

  Like

 14. Ik raak em wel met mijn drone. Vanmiddag nog van grote afstand onder een parkbankje doorgevlogen.

  Probleem zijn onze wetten en onze overheid. Als ik dat zou doen heb ik een probleem. Onze wetten zijn trouwens niet het grootste probleem, mits juist toegepast zouden we islam er voor een groot deel mee kunnen terugdringen.

  Ga maar elke preek en elke imam langs de meetlat leggen, maar dat gebeurt niet. Onze overheid past onze wetten eenzijdig toe ten faveure van islam. Haatpreken worden niets in de weg gelegd tenzij bijvoorbeeld GeenStijl zo hard schreeuwt dat ze wel moeten. En dan nog beweert Von Aartsen dat het oproepen tot onze dood moet kunnen:

  CA7sCQdWQAAMgVa

  De jihad-moskee in Eindhoven is nog steeds open. http://fubar.mobi/2015/05/15/de-nederlandse-9-11-moskee-in-eindhoven-is-een-topic-dat-nog-een-hoop-updates-gaat-krijgen/

  Like

 15. Alle kerkklokken laten luiden op deze teid lijkt me een goed protest

  Liked by 1 persoon

 16. Hoeveel vrijdagen zijn er nog voor 15 maart?. Ben het helemaal met Marinus eens.

  Like

 17. Greengo // maart 14, 2016 om 14:13 //

  In elk geval nog een kleine tien uren tot 15 maart. 😉
  Graag afgewisseld met wat carillon …

  Liked by 1 persoon

 18. janharke // maart 15, 2016 om 13:12 //

  Zo triest dat dit wordt getolereerd. Als je een kerkklok laat luiden in het midden-oosten dat wordt de kerk gelijk in de brand gestoken en de zich daarin bevindende christenen onthoofd. Nu zijn er vrijwel geen christenen meer in veel landen van het midden-oosten. Deze zijn allang uitgemoord, net als de kopten enz. Volg eens OpenDoors over christenvervolging. Dat zal hier ook weer gebeuren zodra je de islam vrij baan geeft. Nu doen zij zich nog vriendelijk voor, maar het zijn wolven in schaapskleren. Let op, onze kinderen en kleinkinderen zullen gruwelijk worden vermoord indien zij zich niet bekeren tot de islam. Lees Openbaringen over hoe e.e.a. af zal lopen. NB: ik ben geen racist noch PVV aanhanger, maar christen en PvdD stemmer.

  Like

 19. Leon Blanc // februari 25, 2017 om 15:12 //

  Heb vaak genoeg geprobeerd om mensen bij elkaar te krijgen. Vele hebben een grote mond op het internet, maar als puntje bij paaltje komt, loopt iedereen weg. Er is maar een hele kleine groep mensen die bereid zijn werkelijk (fysiek) verzet te plegen. Ik ben bang dat Nederland straks wakker wordt in haar ergste nachtmerrie………. onze machthebbers hebben ons verkocht en verraden. Islam zal naar de macht grijpen. Ze hebben meer wapens dan wij, ze zitten in het leger, bij de politie en zelfs bij de inlichtingendiensten. Zodra ze denken dat het kan, zullen ze opstaan en ons (proberen te) onderwerpen aan de sharia. Maar eerst zal er chaos komen, veel rellen, veel bloed………..

  En vergis je niet, die gasten denken dat ze in de hemel komen als ze omkomen terwijl ze ons vermoorden. Ze denken dat het daar een groot zuip en neukfeest is tot in eeuwigheid. Daar zijn ze op gericht.

  Egoïstisch volk, die geen enkele boodschap heeft aan mensenrechten, vrouwenrechten, gevoelens van anderen etc. Is maar 1 oplossing mogelijk, terugtrappen de woestijn in en wie het waagt terug te komen direct afschieten.

  Like

3 Trackbacks / Pingbacks

 1. Elke vrijdagmiddag gaat de azan klinken in Enschede | E.J. Bron
 2. Valse juridische jihad tegen Wilders – Fubar
 3. Valse juridische jihad tegen Wilders

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers liken dit: