Nieuw

Ook Porkistaanse Nederlanders niet gematigd

Zes dagen geleden hadden we hier een stukje staan:

Gelukkig is het merendeel gematigd

Dat was natuurlijk een ietwat cynische titel. Hoe kunnen aanhangers van een massamoordende pedofiele en verkrachtende roverhoofdman gematigd zijn tenslotte. Dat is een sprookje dat angstig ontkennende jongetjes en meisjes zich ’s avonds voor het slapen gaan influisteren om niet badend in het angstzweet steeds weer wakker te worden. In de islam, en ook in Nederlandse moskeeën, bestaat die gematigde islam niet.

Ook in Nederland wonende Pakistanen vinden de moordenaar van de Pakistaanse gouverneur die commentaar had op de blasfemiewetten in zijn land een held, zo onderzocht Carel Brendel. Blasfemiewet waardoor Asia Bibi al jaren in een dodencel wacht op haar vonnis. De islamitische Pakistanen, 99,9 procent want al de rest is uitgemoord, vinden het terecht dat Asia ter dood veroordeeld is om de simpele reden dat zij Christin is.

GeenStijl neemt terecht de laatste zin van Brendel over:

“Als “gematigde” Pakistaanse moskeeën in Nederland zonder aarzeling een terroristische moordenaar verheerlijken, dan heeft minister van Integratie Lodewijk Asscher er weer een probleem bijgekregen.”

Integratie is slechts mogelijk als islam wordt verlaten, want islam verbiedt expliciet integratie:

koran-vrienden

Voor mohammedanen die weigeren hun doodscult te verlaten geldt derhalve slechts één devies:

01

Mark Rutte en zijn club islamofielen hebben dat nog niet door en halen met plezier nog een horde van honderdduizenden christenmoordenaars naar Nederland.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.109 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (10030 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden. En tot we die optie hebben trappen we af en toe reageerders van het schavot.

3 Comments on Ook Porkistaanse Nederlanders niet gematigd

 1. Greengo // maart 8, 2016 om 18:56 //

  Liked en gedeeld op fb; Rutte en consorten hebben het véél te druk met bukken en buigen en anderen daartoe aansporen, terwijl ze zichzelf een ‘gezicht’ (proberen te) geven. Niet altijd even makkelijk kan ik me zo indenken. Tenslotte is men ‘er vanwege ambities, domheid en gebrek aan eigen ruggengraat in geluisd’ en niets anders dan een handpopje van Erdoganclan. Het artikel van Carel Brendel er uitgelicht en deze, met een begeleidend schrijven, toegezonden aan alle (sub)leden van de zogeheten Eerste Kamer. Dezen zijn niet fulltime politiek actief en kunnen misschien nog een gaatje vinden om e.e.a. te bestuderen en daaruit gezonde conclusies te trekken … Vertrouwen een illusie, maar wie niet waagt die niet wint … en bij deze gelegenheid gebruik makend van ‘de viering van het gedenken van internationale vrouwendag’.

  Like

 2. Die lui in de EK hebben het wel druk hoor, met andere dingen:
  LOEK HERMANS (18 BIJBANEN)
  http://www.hpdetijd.nl/2013-03-06/loek-hermans-18-bijbanen-hang-je-spiderpak-in-de-kast/

  Like

 3. Greengo // maart 10, 2016 om 13:20 //

  @Fubar, ik durf er niet vanuit te gaan, maar misschien heeft de man, met zo’n netwerk, de juiste contacten … Thanks for info. Tezamen met de ervaringen die ik reeds heb opgedaan plus alle dagelijkse informatie, feiten, artikelen, inzage in diverse resoluties en andere (jihadistische) shit, waarbij ik er toch beter vanuit ga dat ‘onze politici’ dit alles óók weten en/of kunnen kennen, zie ik ‘het lot’ (van de hel) bezegeld en besef ik, des te beter, hoe snel ‘de trein’ rijdt.

  Like

4 Trackbacks / Pingbacks

 1. De vrienden van Aboutaleb gaan een christenhatende moordenaar ophemelen
 2. De vrienden van Aboutaleb gaan een christenhatende moordenaar ophemelen – Fubar
 3. Moslims vermoorden tientallen christenen in Pakistan namens de #terreurprofeet
 4. Ook Porkistaanse Nederlanders niet gematigd | discitemoniti

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s