Nieuw

Rechters in zaak-Wilders zijn ‘apolitiek’

De drie rechters die de ‘minder-Marokkanen’-zaak tegen PVV-leider Geert Wilders gaan doen, zijn geen lid van een politieke partij.

NOS >>

Dat is niet zo vreemd, want helemaal niemand wil nog met geteisem geassocieerd worden. Maar dat maakt die rechters natuurlijk niet apolitiek. Hebben ze ook hun hele leven nooit gestemd dan? Dat is geheim (althans dat wordt beweert), dus dat valt helemaal niet te achterhalen. Als ze bijvoorbeeld hun hele leven D-66 hebben gestemd, en die kans is nogal groot bij rechters, dan zijn ze wel degelijk bevooroordeeld.

Dat is het linke met politieke processen. Die zouden dan ook niet gevoerd moeten worden. Tenminste niet tot we de huidige kliek Collaborateurs gaan berechten. En dan voeren we ook de doodstraf weer in.

Doe mee met 8.336 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (7116 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden.

1 Comment on Rechters in zaak-Wilders zijn ‘apolitiek’

  1. Bevooroordeeld of niet. zij dienen zich aan de wet te houden. Aangezien er na de uitspraak van Wilders honderduizenden aantoonbare bewijzen zijn, dat hij gelijk heeft gehad, kunnen ze hem niet veroordelen omdat dit niet alleen in strijd is met de wet maar dan kan het hele volk de rechters aanklagen wegens “Onrechtmatige Veroordeling, ondanks grondige aantoonbare bewijzen en het in gevaar brengen van de hele Nederlandse bevolking”

    Liked by 1 persoon

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers liken dit: