Nieuw

In het voetspoor van de islamitische verrijking: Kakkerlakken, luizen en vlooien

parasiteeve.wikia.com/wiki/Cockroach

(Door: Roger Sahlström – Vertaling: rommel)

In een brief geschreven in Arabisch en Somalisch met de koptitel “NU IS HET GENOEG” heeft het woningverhuurbedrijf Lindesbergsbostäder zijn huurders in Hagaberg aangemaand om ongedierte te rapporteren, zoals wandluizen en kakkerlakken.

De reden van de brief is de stijgende kosten van ongediertebestrijding, de brief eindigt met een dreiging van uitzetting als huurders het ongedierte niet melden. De kosten van het saneren van woningen stijgt elk jaar, ondanks alle inspanningen van het verhuurbedrijf om de huurders aan te sporen om op tijd de aanwezigheid van schadelijke organismen te melden, volgens de beheerster, Maria Fossen Lundborg.

In een interview met Huis & Huur zegt Lundborg dat de culturele verrijking de reden kan zijn voor de stijging van ongedierte in Zweden.

– Veel mensen komen uit culturen waar men ongedierte als normaal ziet, is voor hen een dagelijks onderdeel van het leven.

Lundborg is ook van mening dat men tot nu de huurders te laks heeft benaderd en daarom voor een hardere toon heeft gekozen.

– Wij willen dat de leefomgeving in onze huurwoningen leefbaar en gezond is. Ik wist dat we kritiek zouden krijgen op onze brief. Maar we hebben ook response gekregen van huurders die van mening zijn dat het goed is dat we eindelijk dit probleem is hard aanpakken. Het spijt me als iemand er aanstoot aanneemt, maar ik denk dat men zich beter druk kan maken over het ongedierte, zegt ze tegen Huis & Huur.

Alleen al tijdens de eerste twee maanden van dit jaar heeft het saneringsbedrijf Anticimex twaalf keer Hagaberg moeten bezoeken. Vijf keer voor wandluis en zeven keer voor kakkerlakken.

Ongediertebestrijding is met meer dan 500 procent gestegen

Volgens Anticimex is er een dramatische toename van ongediertebestrijding, met een evenredig toenemende kostenplaatje.

Een recente studie, gebaseerd op interviews met de 20 grootste vastgoedondernemingen en analyse van publiekelijk beschikbare materialen – zoals facturen en aanbestedingsdocumenten – bewijst de verontrustende cijfers. Veel woningverhuurbedrijven betalen aanzienlijk meer voor ongediertebestrijding dan voorheen. Ongediertebestrijding van een volkshuisvesting in Zuid-Zweden koste 600 procent meer dan verwacht. De begrote kosten waren berekend op 40 000 euro, de werkelijke uitgave werd 240 000 euro.

Nogal duidelijk dat dit heeft te maken met immigratie uit kakkerlakland.

Maar niet voor Anticimex. Anticimex beweert dat het nieuwe reis-en bestedingspatroon van de autochtone Zweden de reden is voor de stijging van het ongedierte.

– De grote toename van ongedierte in de afgelopen jaren is vooral te wijten aan het feit dat de Zweden meer zijn gaan reizen en goederen op het internet kopen.

Jan Jungerstam, woordvoerder van Anticimex, bevestigt over de telefoon dat er een aanzienlijke toename is van ongedierte, met de mededeling dat zijn bedrijf druk bezig is om het te bestrijden. Hij is het echter niet mee eens dat het ongedierte een gevolg is van immigratie en de culturele verrijking.

– Absoluut niet, er is geen bewijs voor deze stelling, zegt Jungerstam. De schuld ligt eenvoudig bij de Zweden met hun reisgedrag en inkopen op het internet.

Bron:

http://avpixlat.info/2016/02/29/vagglussaneringar-har-okat-med-over-500/

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.196 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (8483 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

7 Comments on In het voetspoor van de islamitische verrijking: Kakkerlakken, luizen en vlooien

 1. Ik wil niet in gebreke blijven en dan stafbaar gesteld worden omdat ik geen ongedierteconcentratie gemeld heb. Dus ik dacht netjes de complete lijst met Nederlandse moskeeën hier neer te zetten. Maar nu blijkt de site die dat bijhield foetsie te zijn.

  01

  Liked by 2 people

 2. jackvanderveen // maart 2, 2016 om 06:57 //

  Breng de doorgeschoten socialist met hersentuberculose maar eens aan het verstand, dat al dat ongedierte voor tenminste 90% verband houdt met al die import uit landen waar ongedierte onderdeel van het gezin uitmaakt.
  Indien reis- en koopgedrag de oorzaak zou zijn, dan zouden alle west- en noordeuropese landen dit ongedierte fenomeen toch moeten hebben sedert vele jaren.
  Waarom toevallig juist de laatste 2 jaar, begonnen bij de invasie van Afrika in Europa. Overigens ook Azië is één grote kakkerlakkenberg evenals Afrika.
  Straks gaat men wandluis- en kakkerlakkenoverlast nog als een luxe probleem zien (sarcasme)

  Liked by 2 people

 3. skeeter // maart 2, 2016 om 21:21 //

  Ongedierte trekt nu eenmaal ongedierte aan. En dan nog volgas ontkennen.

  Liked by 1 persoon

 4. Zie hier wat Merkels plannen met Duitsland zijn (en de EU doet mee):

  https://archive.org/download/DialogeZukunftVision2050/Dialoge%20Zukunft%20Vision%202050.pdf

  En hier een Google vertaling in tekstformaat:
  Nederlands: http://bit.ly/1WUF8Wl
  Engels: http://bit.ly/1L5qlYl

  Uiteindelijk zullen we volgens het boekwerk dat merkel zo prijst allemaal eender worden (moslim dus) en zal er binnen 2 generaties geen verschil meer te zien zijn tussen wie van buitenaf komt en wie in Duitsland al woonde. Dit betekent kort gezegd dat van wie niet voortijdig west-europa is uitgevlucht iedere Duitse vrouw door buitenlandse moslims verkracht en zwanger gemaakt gaat worden, en dat de mannen grotendeels gedood worden en een deel zich zal bekeren (maar geen vrouw meer zal hebben, die zitten dan al in harems). Dat is de enige mogelijkheid om dit zo snel voor elkaar te krijgen.
  Merkel voert dit in zo’n hoog tempo door omdat zij volgend jaar in de verkiezingen de macht zal verliezen. Ze wil de situatie creëren dat er geen weg meer terug is.

  Gaan we dit met zijn allen toelaten in de west-europese landen of gaan we deze heks van een merkel voortijdig verdrijven en alsnog grote schoonmaak houden?

  Like

 5. @Fubar // maart 2, 2016 om 05:46 //

  Kijk hier eens. Dit is het web archief. Van oktober 2014 heb ik de toestand terug kunnen halen.

  https://web.archive.org/web/20141017011949/http://burgerjournalisten.wordpress.com/

  Van 30 juni 2015 heb ik deze kunnen vinden:

  https://web.archive.org/web/20150630011445/https://burgerjournalisten.wordpress.com/

  Tussen 30 juni 2015 en 24 augustus 2015 is de site uit de lucht gegaan.
  Wie interesse heeft kan hem via de archieflinks vinden, maar treuzel niet te lang voordat hij ook daar uit verdwijnt. Maak eventueel een veiligheidskopie van wat je aantreft.

  Like

 6. Tsja, zo’n onderzoek naar bedwantsen die hier min of meer waren verdwenen komt natuurlijk ook ergens vandaan.
  http://www.margriet.nl/fitengezond/gezondheid/help-de-bedwants-is-weer-terug/
  http://www.ggd.amsterdam.nl/dierplagen/overzicht-dieren/bedwantsen/
  http://www.scientias.nl/bedwantsen-blijken-lievelingskleur/
  Of mag ik zo’n opmerking niet maken?

  Like

 7. Om het 2 benig ongedierte te verdelgen heb je gaskamers nodig en geen spuitbus.

  Like

3 Trackbacks / Pingbacks

 1. In het voetspoor van de islamitische “verrijking”: Kakkerlakken, luizen en vlooien | E.J. Bron
 2. HET DOORGEEFLUIK (35) | voorzieners
 3. In het voetspoor van de islamitische verrijking: Kakkerlakken, luizen en vlooien | eunmask

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s