Nieuw

Deense web-TV rapporteert het verval van Zweden

In het nieuw opgerichte Deense web-TV kanaal ‘NewSpeek’ gaat programmaleider Jeppe Juhl met gestrekte been in het Zweedse immigratiebeleid, de  rood-groene regering en de Zweedse media. Engelse ondertiteling.

Jeppe Juhl is een gevestigde en gerenommeerde Deense tv-verslaggever die met deze film de ondergang van Zweden bevestigt.

Once again, Danish commentator, Jeppe Juhl, a sort of Scandinavian Pat Condell, nails it. This is a powerful and valuable document for the vestiges of reason in Denmark.

Bron:

Youtube

Doe mee met 8.346 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (4697 Articles)
Ook ik was ooit een man gevangen in een vrouwenlichaam... en toen werd ik geboren.

6 Comments on Deense web-TV rapporteert het verval van Zweden

 1. Tijl Uylenspiegel // maart 2, 2016 om 23:58 //

  Hij zegt wat elk redelijk weldenkend mens al vele jaren zegt en denkt maar waar politici in heel Europa Oost-Indisch doof voor zijn, ze horen het wel maar ze luisteren niet. Verrassend vond ik wel dat hij zei dat de Zweden (dwz. de man in de straat) dit ‘beleid’ dus vele jaren gesteund hebben. En dat is precies een van de dingen die mij altijd verbaasd hebben bij de verhalen van Rommel over Zweden, ik kon mij nauwelijks voorstellen dat de verantwoordelijke partijen zolang aan de macht konden blijven. Maar kennelijk is dat dus wel al die tijd zo geweest.

  Like

 2. Als gelukkige flamingo’s op de xtc in een nauwe tango dansend onderweg naar de krokodillenvijver.

  Liked by 1 persoon

 3. De man die op z’n tenen loopt en alleen zichzelf verkoopt
  En nooit iets in z’n oren knoopt, die gaat nog eens lelijk dood

  Like

 4. Rutte oortjes open,dit kan niet daar niet maar ook zeker hier niet,ook oogjes open ,

  Like

 5. Tijl Uylenspiegel // maart 2, 2016 om 23:58 //

  Maar dat is hier toch ook zo? Ik denk dat volgend jaar bij de verkiezingen wel zal blijken dat 75-80% van het Nederlandse volk achter de overheid staat.

  Doe wat kikkers in een pan heet water: ze springen er uit.
  Doe wat kikkers in koud water en zet de pan op het gas. Ze laten zich lekker koken.

  Wij zijn de kikkers en het gas zijn de schuldgevoelens. Zielige Turken moeten weg terwijl de zielige kinderen al Nederlands praten. Zielig! Wij zijn schuldig als we dit toelaten. De media laten zien dat zij vooraanstaand humaan zijn en opkomen voor de onderdrukte medemens. Handtekeningen-actie. Stille tocht met kaarsjes. Kindertekeningen. Het publiek kan zich weer een dagje goed voelen. Wij zijn even goede mensen. Ook terroristen zijn eigenlijk zielig en uiteindelijk moeten zij terrorist worden omdat wij, blanken schuldig zijn.

  Die ene zielige Turk is nu een miljoen zielige migranten geworden. Dus een miljoen keer zieliger. Het is toch echt onze schuld: we móeten ze helpen. Het water kookt haast.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers liken dit: