Nieuw

Nederlanders: “Fuk Turkije”

Enquête: ‘Nederlanders amper solidair met Turkije bij Russische invasie’

Wat moet Nederland doen, wanneer onze Navo-bondgenoot Turkije onverhoopt wordt binnengevallen door Russische militairen? Maar een op de vier Nederlanders vindt dat de militaire bijstand aan Turkije bij een Russische invasie zeker moet worden geleverd, zo blijkt uit een enquête van de Atlantische Commissie.

Volkskrant >>

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.215 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (10115 Articles)
Na meer dan 10.000 kortere en langer artikelen op dit blog en 10.000 op andere blogs ga ik langzamerhand afscheid nemen. Dit blog is in goede handen. De populariteit én onbemindheid nemen in gelijke mate toe. Een mooiere bevestiging van onze onafhankelijkheid kunnen we niet wensen. Ik blijf meekijken, en af en toe wat publiceren, maar andere projecten roepen...

5 Comments on Nederlanders: “Fuk Turkije”

 1. jungleelephant // maart 1, 2016 om 19:56 //

  Van mij mag Poetin die Turk zijn mond snoeren:voorgoed!

  Liked by 1 persoon

 2. MoslimMolen // maart 2, 2016 om 16:06 //

  Van mij mag die keienhoop 500jaar lang licht geven…

  Liked by 2 people

 3. polderboy // maart 5, 2016 om 08:01 //

  De Turken proberen inderdaad met hun vele provocaties wanhopig een NAVO-Rusland oorlog te forceren. Het lijkt ze maar niet te lukken. En het bestuur van de EU, de Turkse bondgenoten, lijkt het ook niet te lukken de bevolking hier tegen de Russen op te zetten.

  Logisch, want voor de Russen, die de laaghartige laffe moordenaars van Pater Frans stevig bombarderen, niets dan lof natuurlijk.

  Like

 4. corbison // maart 22, 2016 om 17:06 //

  Ik wil Turkije voordragen voor een eervolle vermelding in het guinessbook of records, dit land krijgt het voor elkaar elke eeuw een Genocide. Afgelopen eeuw de Armeense genocide ruim 1.5 miljoen afgeslacht en gekruisigd en nu deze eeuw de komende Koerdische genocide dat is een vermelding waard. Ben benieuwd op respons van trollen op deze vermelding

  Like

 5. Sinds 1453 is het met de beschaving hard achteruit gegaan in de regio.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s