Nieuwsticker

Zweedse ambassade in PR-oorlog met Daily Mail

Screenshot Daily Mail

De Daily Mail, ’s werelds meest gelezen Engels-talige nieuwssite, heeft in een serie artikelen de absurde details vermeld van het vluchtelingbeleid in Zweden. Nu lanceert de Zweedse ambassade in Londen een tegencampagne, schrijft het dagblad Dagens Nyheter.

De Daily Mail heeft de laatste weken onder andere gerapporteerd over de moord op de 22-jarige Alexandra Mezher, die dood gestoken werd door een Somalische volwassen, die beweerde een vluchtelingkind te zijn.

Het magazine heeft ook bekend gemaakt dat volwassen mannen uit de derde wereld door de Zweedse overheid systematisch worden behandeld als “kinderen”.

In een gedeeltelijk geheim rapport van de Zweedse ambassade in Londen schrijft minister counselor Ulrika Funered dat de “Daily Mail een regelrechte campagne tegen het Zweedse immigratiebeleid heeft gelanceerd”, aldus de DN.

“De Daily Mail rapporteert Zweden als een naïef land, en een afschrikwekkend voorbeeld van wat de gevolgen kunnen zijn van een liberaal migratiebeleid”, staat in het rapport, wat onder anderen naar de staatssecretaris van Stefan Löfvens (Minister-president van Zweden) is gestuurd.

De Ambassade betreurt het feit dat het aanzien van Zweden in het Verenigd Koninkrijk de afgelopen jaren als gevolg het asielbeleid verslechterd is.

“Van een Zweden wat altijd als een voorbeeldland werd gezien wat humanisme, solidariteit, openheid symboliseerde, wordt nu vooral de uitdagingen (rommel: eufemisme voor problemen) naar voren geschoven waar de Zweedse maatschappij in verband met het grote aantal vluchtelingen mee wordt geconfronteerd.”

Als tegenhanger van deze sombere visie op Zweden wil de ambassade nu een campagne starten om de uitgebreide Zweedse opvang van immigranten uit de Derde Wereld mooi te schilderen, volgens het rapport.

Bron:

http://www.friatider.se/sveriges-ambassad-i-krig-med-daily-mail

Doe mee met 5.434 andere volgers

About rommel (1219 Articles)
Only dead fish go with the flow

2 Comments on Zweedse ambassade in PR-oorlog met Daily Mail

  1. Benieuwd hoe ze die moord mooi gaan schilderen…

    Like

  2. Het regime van Noord Korea schildert ook alles mooi. Zweden is verloren. De elite aldaar wil het (net zoals Kim Jung Un) niet zien en zal het waarschijnlijk ook nooit toegeven. Zelfs niet als de soldaten van Odin en/of Allah ze beginnen te verscheuren.

    Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: