Nieuw

Twee tienermeisjes gestenigd tot de dood door “islamitische staat” terroristen wegens overspel

Erbil  – Terroristen van de islamitische staat gingen dinsdag heerlijk los op twee tienermeisjes in Deir ez-Zor  een stad in het oosten van Syrië.
.
Hasna, 17, en Madiha, 16, werden gestenigd tot ze er dood bij neervielen door islamitische extremisten nadat ze beschuldigd waren wegens het plegen van overspel met twee oudere mannen.
.
“De uitvoering van deze door de sharia rechtbank opgelegde straf vond plaats in het district Hamidiya in Deir ez-Zor op dinsdagmiddag. Honderden mensen hadden zich verzameld om getuige te zijn van de steniging van de twee jonge meisjes,” melde de lokale media activist Ahmed Ramadan aan ARA News.
.
De door isis geleide sharia-rechtbank zei in een verklaring dat de twee tienermeisjes werden opgepakt in een huis “met twee onbekenden” en men voegde eraan toe dat er een onderzoek werd uitgevoerd door de sharia ambtenaren, alvorens het besluit te nemen om tot de doodstraf middels steniging te komen.
.
“De slachtoffers werden beschuldigd van het plegen van overspel met twee oudere mannen, die door de sharia-rechtbank Abu Zubair al-Idlbi en Maher Hameed genoemd werden” aldus de bron.
.
Opmerking Bolo : Oudere mannen met jongere meisjes en nergens staat ook maar beschreven dat deze twee meisjes op vrijwillige basis met deze twee oudere pedofielen aan de gang waren. Maakt verder natuurlijk ook niets uit aangezien een vrouw daar bij de volgers van die achterlijke zandbak ideologie enkel een gebruiksvoorwerp is. Zou wel iets voor dat zooitje tuig zijn, meisjes eerst misbruiken om ze vervolgens dood te gooien met stenen daar ze misbruikt zijn door een koppeltje pedofielen. 
.
Al-Idlbi en Hamdeed ( de twee “heren” die met de meisjes aan de gang gingen) werden publiekelijk gegeseld met elk 50 zweepslagen. Een straf uitgevoerd door de jihadisten van isis in het centrum van Deir ez-Zor.
.
“De beslissing van de sharia-rechter heeft de woede bij de bewoners uit Deir ez-Zor’s opgewekt, deze vonden het oneerlijk om de twee meisjes door steniging te doden terwijl de twee pedofielen er met 50 zweepslagen vanaf kwamen”, zei Ramadan.
.
Bericht door: Sarbaz Yousef
.
.
Vrije vertaling door Bolo 

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.157 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Bolo (2128 Articles)
'Loquendi Libertatem Custodiamus' Laten wij waken over de vrijheid van het spreken

9 Comments on Twee tienermeisjes gestenigd tot de dood door “islamitische staat” terroristen wegens overspel

 1. Waar blijft de Russische luchtmacht?.

  Like

 2. Erbil is helaas in Irak, daar heeft de Russische luchtmacht helaas niet zoveel te vertellen.

  Like

 3. Oeps. Deir ez-Zor licht toch in Syrië

  Like

 4. verschikkelig bericht, arme meisjes

  Like

 5. Deir el Zor
  Ligt in het stuk dat de Amerikanen bombarderen. De Russen en de Yanks hebben een niet officiële verdeling gemaakt waar ze hun bommen gooien. Waarschijnlijk willen ze niet tegen elkaar opvliegen. Deir-el Zor is ook waar de VN (de VN dus, niet de VS) van de week 21 pallets met voeding net naast de overgebleven christenen gooide zodat IS weer een tijdje te eten heeft (veel afstammelingen van de overlevenden van de Armeense genocide, hun dodenmarsen gingen oa. richting deze plaats).

  Like

 6. In Turkije is het heel normaal dat een ongetrouwde vrouw wordt verkracht door een familielid, een oom of een neef bijvoorbeeld. Daarna wordt ze een tijd lang opgesloten, totdat ze van de aardbodem verdwijnt. Het is dan of haar vader of haar oudste broer die de eer van de familie verdedigt door de vrouw te doden. En dat moet bij de EU komen…

  Like

 7. L. Frans:
  “Het is dan of haar vader of haar oudste broer die de eer van de familie verdedigt door de vrouw te doden.”

  In Trukije, omdat dat daar toegestaan is. In Nederland, omdat dat gajes graag de hier geldende wetgeving misbruikt, laten ze de eerwraak ook met regelmaat door een minderjarige uitvoeren, want die is dan met hooguit zijn 18e weer op vrije voeten. Of zelfs de moeder, want geen ‘weldenkende’ Nederlandse rechter zal die hard straffen. “Er moet wel iets ‘mis’ zijn met die vrouw, die kunnen we niet te hard aanpakken.” islam, dat is wat er mis is !

  Like

 8. polderboy // februari 27, 2016 om 14:59 //

  Het stenigen is islamistisch, Mekkaans, gewoon sharia wetgeving:
  Hier immers een artikel over een vrouw, een arme Sri Lankaanse huishoudster, die door de Saudi’s wordt veroordeeld tot stenigen:
  http://www.dailymail.co.uk/news/article-3337297/Saudi-Arabia-sentences-married-maid-death-stoning-adultery-man-slept-escape-100-lashes.html

  De twee meisjes in Der Ez Zor hebben ze blijkbaar apart gestenigd, getuige de foto’s die op separate locaties wijzen bij beide artikelen:
  http://www.dailymail.co.uk/news/article-3465227/Two-teenage-girls-stoned-death-ISIS-house-two-men-flogged-50-times.html
  http://aranews.net/2016/02/18513/
  Getuige de foto bij dailymail, waar grote hoeveelheid bloedspetters op diverse plaatsen te zien zijn, vermoedelijk afkomstig van het hoofd van het slachtoffer, heeft deze aardig wat rond gekronkeld van de pijn, voordat het kind uiteindelijk bezweken moet zijn.

  Stenigen is een erg populair verzetje in de islamitische wereld, en trekt heel veel moslims aan, zoals hier in Afghanistan, die graag liefst heel lang met zijn allen het slachtoffer doodmartelen:
  http://www.liveleak.com/view?i=21f_1455813202

  Hier nog videootje van eentje waar vrome moslims zeker intens van zullen genieten, want het slachtoffer in de kuil hoor je op de achtergrond jammeren. De uitverkoren helden van Allah, de moslims, nemen rustig de tijd om haar steen voor steen de rest van het stenigingsfestival, naar aangenomen tot in de late uurtjes, langzaam dood te martelen:
  http://www.express.co.uk/news/world/616857/Taliban-Woman-stoned-death-Afghanistan-sex-before-marriage

  Volgens “deskundigen” schijnt dit “macho gedrag” te zijn, wat bij “de cultuur” hoort, en heeft het niks met islam te maken…

  Like

1 Trackback / Pingback

 1. HET DOORGEEFLUIK (30) | voorzieners

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s