Nieuw

Noorse regering: Wij verlaten het internationaal volkenrecht als Zweden ineenstort

 • Noorwegen bereid om de Conventie van Genève op te zeggen als het systeem in Zweden bezwijkt.
 • De grenzen worden met geweld gesloten en vluchtelingen uit Zweden worden afgewezen zonder de mogelijkheid om asiel aan te vragen.
 • “We zijn klaar voor het ergste”, zegt minister-president Erna Solberg.

Noorwegen bereidt zich voor om het verdrag van Geneve op te zeggen en zijn grens met Zweden met geweld te beveiligen – zonder de mogelijkheid om asiel aan te vragen. Dat zijn de hoofdpunten van een nieuw voorstel voor noodwetgeving wat premier Erna Solberg wil invoeren, in het geval als de staat Zweden ineenstort, schrijft het dagblad Berlingske.

– Het is een force majeure-wetgeving wat we paraat hebben voor het geval dat het systeem in Zweden ineenstort en de vluchtelingenstroom naar Noorwegen op gang komt, wij liggen aan de grens van Zweden. Noorwegen zal de uiteindelijke bestemming zijn, zegt Erna Solberg in een interview met Berlingske.

De nieuwe wetgeving zal binnenkort worden voorgelegd aan de regering, en heeft naar verwachting een breed draagvlak, evenals andere aanscherpingen van het asielbeleid wat onlangs door Noorwegen is uitgevoerd.

Volgens Berlingske krijgt de Noorse regering harde kritiek van meerdere adviesorganen. De Orde van Advocaten in Noorwegen is van mening dat dit een duidelijke schending is van de Noorse zogenaamde “internationale verplichtingen”, omdat het in strijd is met het Verdrag van Genève om Zweden die asiel zoeken te weigeren zonder behandeling van hun asielaanvraag.

Maar Solberg verdedigt het beleid.

– We moeten stappen ondernemen om ons voor te bereiden op het ergste scenario, zegt ze tegen Berlingske.

Zweden staat op instorten

Ook in Zweden is er groeiende bezorgdheid over wat er zal gebeuren als de economie wordt getroffen door een crisis en de sociale bijdragen niet meer uitbetaald kunnen worden. Minister van Buitenlandse Zaken Margot Wallström (Sociaal Democraten) heeft gewaarschuwd voor een ineenstorting van het systeem, tenzij het aantal asielzoekers wordt verminderd. De Zweedse economist Tino Sanandaj benadrukt dat de crisis wordt verergerd door een gelijktijdige prijscorrectie op de huizenmarkt.

“Als de overheidsfinanciën uitgehold zijn en de staatsrente stijgt is er een groot risico voor een kettingreactie waar de huizenmarkt als een zeepbel uiteenspat, tijdens een peperdure vluchtelingencrises. Als dat gebeurt heeft Zweden te kleine reserves en marge om de klap op te vangen”, constateert Sanandaji.

Vergelijkbare verklaringen komen van de politie, die in de culturele buitenwijken van Zweden bij een misdaad met minstens vier politieauto’s moeten inverteren om weer veilig thuis te komen.

– Dit is waarschijnlijk de grootste uitdaging voor de Zweedse politie sinds de Tweede Wereldoorlog, zegt Patrik Engström, hoofd van de politie, tegen de krant.

Bron:

http://www.friatider.se/norska-regeringen-vi-verger-folkr-tten-om-sverige-kollapsar

Doe mee met 8.346 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (4697 Articles)
Ook ik was ooit een man gevangen in een vrouwenlichaam... en toen werd ik geboren.

18 Comments on Noorse regering: Wij verlaten het internationaal volkenrecht als Zweden ineenstort

 1. Internationale verplichtingen??? Die zijn met het beleid van Merkel en Brussel al lang geleden met voeten getreden. Alles wordt voorgelogen, verdraaid, verpest, vernietigd wat de Europese burgers hebben opgebouwd na WWll. Maar ja…….als andere internationale belangen en belangen van Bilderberggroep en andere maffia boven die van de Europese burger staan dan is het logisch dat deze zogenaamde internationale belangen toiletpapier is geworden.

  Like

 2. jungleelephant // februari 22, 2016 om 00:30 //

  En dat alles door asielparasieten:die ontwrichten ieder land !Zolang regeringen en volkeren het toelaten!Iedereen die geen recht op asiel heeft moet,uit ieder Eu-land.per omgaande worden uitgezet,want dit is een olievlek,die zich steeds verder uitbreidt!Er bestaat geen land dat miljoenen parasieten op kan nemen,huisvesten en levenslang onderhouden!Waanzin!Fuck de NWO;ik roep op tot verzet!Massaal verzet!In heel Europa!

  Like

 3. De nooren hebben geen zin om onder te gaan met de buurman, Nou Rommel, klinkt alsof de stekker er bijkant uit is in zweden.

  Like

 4. Was ik je net effe voor Fub.
  Het is tegenwoordig moeilijk om met wat nieuws te komen. Over het hele internet herhaald het zich. Maar deze keer was de primeur voor mij!

  Like

 5. jackvanderveen // februari 22, 2016 om 00:44 //

  Verdrag van Genève opzeggen most toch eenvoudig lijken.
  Diverse landen, waaronder Duitsland en Nederland, treden dit verdrag reeds lang met voeten door alles maar binnen te HALEN, dat de nationals en internationale veiligheid bedreigt.
  Sinterklazen worden allemaal wakker.

  Liked by 1 persoon

 6. Ik maak me niet zo druk skeeter. Als het te heet onder mijn voeten wordt kan ik altijd nog naar Fub vluchten. Die heeft een warm bedje voor me klaar staan. En liters bier tot het plafond. Ik heb het gezien. En niet te vergeten een onuitputtelijke voorraad van drugs. Ik maak me geen zorgen over de toekomst.

  Liked by 1 persoon

 7. Tijl Uylenspiegel // februari 22, 2016 om 00:53 //

  Een dapper besluit want internationaal zal er natuurlijk grote verontwaardiging komen, maar eindelijk is er dus een land met een regering dat de eigen burger wil beschermen tegen de heersende sprinkhanenplaag.
  Helaas is de EU als een vrouw in de vijfde maand van haar zwangerschap die nadenkt over voorbehoedsmiddelen.
  De enige reden dat Noorwegen een dergelijk besluit kan nemen komt omdat ze geen lid zijn van de EU, wat een zegen is dat voor de Noren!

  Like

 8. Die Noren zijn niet helemaal gek. Vergelijk maar eens wat zij met hun olie-opbrengsten gedaan hebben en wij met ons gas.

  Zij hebben een staatsinvesteringsfonds:

  “As of the valuation in June 2011, it was the largest pension fund in the world, although it is not a pension fund in the conventional sense as it derives its financial backing from oil profits and not pension contributions. As of 29 January 2016 its total value is NOK 6.974 trillion[1] ($802.6 billion), holding one percent of global equity markets.[2] With 1.78 percent of European stocks,[2] it is said to be the largest stock owner in Europe.[3]” https://en.wikipedia.org/wiki/Government_Pension_Fund_of_Norway

  Wij hebben er de mohammedaanse massa-immigratie mee gefinancierd en zullen daar nog heel lang en heel pijnlijk voor moeten betalen, tenzij we alle moslims als de wiedeweerga veilig repatriëren.

  Like

 9. trebor2110 // februari 22, 2016 om 03:17 //

  Ik vind alleen dat het nummer van het Goede Doel er niet bij hoort Belgie is niet direct een land waar je nu wilt wonen . 🙂

  Like

 10. Dit is op herblogd.

  Like

 11. Het eerste land dat dit verouderde verdrag eens op gaat zeggen.
  Zouden ze nu al moeten doen, dan kunnen ze erger voorkomen en dat hek op de grens nu al gaan bouwen.

  Like

 12. HET MOGE DUIDELIJK ZIJN DAT DE LINKSE EUROPEAAN ZEER ONNOZEL / NAIEF ZIJN , MET NAME DE ZWEDEN ZIJN ZEER ONNOZEL ZIJ WERKEN GEWILLIG MEE AAN HUN EIGEN ONDERGANG , EN FINANCIEREN DEZE ZELF , ZELFS EEN BLIND PAARD ZIET DAT DE ZWEDEN AFSTEVENEN OP HUN ONDERGANG EN EEN BURGEROORLOG ONVERMIJDELIJK IS , ZOALS HEEL WEST EUROPA , VOORAL DE LINKSMENS VERTOONT TIPYS HET ZOGENAAMDE SCHAPEN GEDRAG , DOOR BLINDELINGS ACHTER HUN LINKSE LEIDERS AAN TE LOPEN HUN ONDERGANG TEGEMOET ,

  Like

 13. copywriter // februari 22, 2016 om 11:15 //

  Tijl Uylenspiegel // februari 22, 2016 om 00:53 //
  “De enige reden dat Noorwegen een dergelijk besluit kan nemen komt omdat ze geen lid zijn van de EU, wat een zegen is dat voor de Noren!”

  Nee Tijl dat heeft niets te maken met wel of niet in de EU.
  Elk internationaal verdrag wat wanneer en waar dan ook ooit is afgesloten bevat altijd een ontsnappingsclausule waarin staat dat de werking van het verdrag voor onbepaalde tijd kan worden opgeschort als het een bedreiging vormt voor de nationale veiligheid.
  Wie bepaalt wat een bedreiging is? Nou dat bepalen we natuurlijk zelf.

  Wat de Noren kunnen kunnen wij ook. EU of niet.

  Like

 14. Tijl Uylenspiegel // februari 22, 2016 om 13:10 //

  Nee copywriter dat ben ik niet met je eens, Nederland is er alles aan gelegen zich te conformeren aan de EU en zal met de huidige politici er nooit voor kiezen tegen het EU-beleid te handelen, de ontsnappingsclausule is dus zuiver facultatief. De enige partij die daar wel voor is dat is de PVV en die vinden alle overige partijen tegenover zich en kunnen dat alleen waarmaken bij een absolute meerderheid.

  Like

 15. OphEUffen // februari 22, 2016 om 19:58 //

  Niets zo verraderlijk euh veranderlijk als de politiek. Geef het nog 6 maanden en er staan partijen tegen Geert op te rijden. Het blijven politici.

  Like

 16. Goed voornemen van de Noorse regering. Frau Merkel heeft Europa naar de afgrond gebracht. Een andere (genaturaliseerde) Duitser ging haar al voor.

  Like

 17. copywriter // februari 23, 2016 om 06:01 //

  Tijl Uylenspiegel // februari 22, 2016 om 13:10 //
  “Nederland is er alles aan gelegen zich te conformeren aan de EU”

  Nog wel Tijl. Maar we beginnen nu in het stadium te komen dat de EU zal ophouden te bestaan!
  Als deze zomer 3 a 4 miljoen migranten noordwaarts trekken dan zal in Duitsland (en ook Zweden) pas echt de pleuris uitbreken. Merkel zal niet langer te handhaven zijn wat in feite neerkomt op een staatsgreep in Duitsland. En die hele op gebakken lucht gebaseerde EU ruine zal met donderend geraas naar beneden komen.
  Wachttijden bij grenzen zullen de minste van onze problemen zijn.
  De Noorse regering weet wat er dit jaar aan zit te komen. Ze hebben in Oslo ook analisten en inlichtingendiensten met connecties overal in de wereld.

  Like

3 Trackbacks / Pingbacks

 1. Noorse regering: Wij verlaten het internationaal volkenrecht als Zweden ineenstort. | E.J. Bron
 2. HET DOORGEEFLUIK (26) | voorzieners
 3. Noorse regering: Wij verlaten het internationaal volkenrecht als Zweden ineenstort – eriknederstigtblog

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers liken dit: