Nieuw

Jonge schoolmeisjes worden in de bus door asielzoekers aangerand 

Meerdere jonge schoolmeisjes in de regio Oskarshamn verklaren dat ze het slachtoffer zijn van seksuele molesteringen tijdens het reizen met de bus. De aanrandingen gebeuren in een bus die via kleine dorpen buiten Oskarshamn naar het centrum van de stad rijdt. Sinds kort zijn er veel asielzoekers uit een asielaccommodatie in de regio die van deze buslijn gebruik maken. De busmaatschappij gaat extra bussen en bewakers inzetten om de problemen te beteugelen.

Scholieren die in de kleinere gemeenschappen buiten Oskarshamn wonen nemen deze bus van en naar school. De bus rijdt van de buitenwijken naar het centrum van de stad. De laatste tijd is het aantal passagiers op de route aanzienlijk toegenomen, voornamelijk als gevolg van asielzoekers in een asielcentrum buiten Oskarshamn die ook van deze busroute gebruik maken om in de stad te komen.

Het is onduidelijk hoeveel kinderen slachtoffer zijn geworden van deze aanrandingen. De krant Aftonbladet schrijft dat het laatste proces-verbaal bij de politie een 16-jarig meisje betrof die door een vreemdeling op een bushalte werd aangevallen. Kalmars Länstrafik (KLT), die de busdiensten verzorgt in de regio, krijgt elke dag klachten binnen van verontruste ouders wiens dochters worden aangerand. De meisjes worden betast en tegen hun wil gefotografeerd.

Katharina Seijsing, transport en planning manager bij KLT, omschrijft de situatie als volgt:

– Een asielcentrum in ons openbaar vervoer regio heeft er voor gezorgd dat we nu veel meer reizigers ontvangen, waardoor het erg druk werd in de bus en gedwongen werden grotere bussen in te zetten. Veel schoolmeisjes voelde zich bedreigd en werden aangerand door, hoe moet ik dat zeggen, medereizigers. Ze voelen zich niet veilig op de bus. Het gebeurt dat deze meisjes eerder uitstappen en naar huis rennen.

Vanaf vandaag worden er extra bussen ingezet die vanaf het asielcentrum linea directa naar het centrum van Oskarshamn vertrekken. Op deze manier wil men vermijden dat asielzoekers en schoolkinderen op dezelfde bus belanden. De extra busdienst is voorlopig tot de zomer gepland. KLT heeft ook privébewakers in dienst genomen om ervoor te zorgen dat hun bussen gevrijwaard worden van aanrandingen en andere criminele culturele activiteiten.

Bron:

http://avpixlat.info/2016/02/10/smaflickor-tros-ha-blivit-ofredade-akte-med-samma-busstur-som-asylsokande/

 

Doe mee met 8.229 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (4129 Articles)
Ook ik was ooit een man gevangen in een vrouwenlichaam... en toen werd ik geboren.

6 Comments on Jonge schoolmeisjes worden in de bus door asielzoekers aangerand 

 1. Wat potige ooms met varkensporders mee laten reizen.

  Like

 2. Helemaal niet laten reizen. Hek van dat kamp dicht houden en gooi er af en toe maar een varkenslapje over. Als ze zich in de bus niet kunnen gedragen, kunnen ze dat in de stad ook niet. Ik neem aan dat de overheid die ‘seksreisjes’ van ze betaalt?

  Like

 3. En wat doen die ouders? Politie bellen om hun beklag te doen? De beuk moet er in. Dat moeten de mensen ZELF doen. Het is namelijk de enige boodschap die die klootzakken begrijpen.

  Like

 4. Tijl Uylenspiegel // februari 11, 2016 om 01:40 //

  Ik kan me er werkelijk niets bij voorstellen wat mensen ervan weerhoud om het recht in eigen hand te nemen. Ik heb geen kinderen (voor zover ik weet) maar ik weet zeker dat ik me desnoods dood zou vechten om die kloothommels te geven wat ze verdienen.

  Like

 5. Jean Vincke // februari 16, 2016 om 19:22 //

  Ik hoop dat het ooit gebeurt in mijn nabijheid. Ik ben 69 jaar maar had 45 jaar geleden een 2de dan Jiu Jitsu. Ik zweer u dat er enkel gebrekkige ‘vluchtelingen’ overblijven! Hebben die mannelijke medereizigers geen ballen aan hun lijf of wat? Een stevig stuk loden buis onder uw vest doet ook wonderen! Als de overheid het niet doet, dan moeten de burgers maar tonen hoe men dat gespuis aanpakt!

  Like

 6. S. Pijselman // maart 10, 2017 om 06:00 //

  Geen moslims meer toelaten ,,,, horen niet in Europa thuis !!! Maar ja de asiel-industrie is iets waar miljarden in gepompt worden……….!!!!! Nieuwe stemmertjes voor de LAFBEK PARTIJEN.

  Like

1 Trackback / Pingback

 1. שוודיה: תלמידות מותקפות באוטובוס ע”י צעירים מבקשי מקלט | מדינה אחת לעם אחד

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: