Nieuw

Twee dagen nadat links met geweld de rechtsstaat vernietigd heeft, beweert Spekman dat Wilders de democratie in gevaar brengt

het democratie-lievende volk wat Spekman binnen wil halen

Het optreden van Geert Wilders brengt democratie en rechtsstaat in gevaar. Dat zegt PvdA-voorzitter Hans Spekman vandaag in een interview met NRC. Wilders’ oproep om „in verzet” te komen tegen asielzoekerscentra en zijn voorspelling dat er in Nederland een „revolte” komt, halen volgens Spekman „de geest uit de fles”.

Je mot ook godverdomme wel lef hebben. Twee dagen nadat de inter- Nationaal-Socialisten met toestemming van Van der Laan met geweld mensenlevens in gevaar gebracht hebben en een democratische demonstratie onmogelijk gemaakt hebben. Met ronduit fascistische methoden mensen met een hen onwelgevallige mening het zwijgen hebben opgelegd.

Van der Laan die beweerde dat beide clubs -Pegida en AFA-  elkaar altijd opzoeken (een pertinente leugen, Pegida heeft nooit AFA opgezocht) en ze dus maar zo dicht mogelijk bij elkaar zette. Zie: https://fenixx.org/2016/02/08/pegida-als-ratten-in-de-door-van-der-laan-vooropgezette-val-van-zijn-sturmabteilung/ Het zijn élke keer die ongekozen burgemeesters die de agressieve (anti-)fascisten zo dicht mogelijk bij Pegida positioneren.

Spekman heeft het hier over protesten tegen AZC-s, waar homo’s met de dood bedreigd worden, kindbruidjes verkracht worden, en polygamie getolereerd en god weet wat meer wat we niet mogen weten. Protesten nadat mensen geen inspraak kregen. Wie verkracht hier de democratie? AZC-s doorgedramd door ONGEKOZEN burgemeesters. Wie verkracht hier de democratie? Doorgedramd door een pro-islamiserings- en immigratie-coalitie die nog 25 zetels heeft in de peilingen, terwijl alle peilingen uitwijzen dat heel Nederland de buik vol heeft van mohammedaanse immigratie. Wie verkracht hier de democratie? Hou een referendum over immigratie met je grote mond, als de meerderheid voor is zal ik er het zwijgen toe doen vanaf dan.

Als die revolte er al komt (dat zou pas een wonder zijn bij dit volk), dan heb je dat toch echt volledig aan je zelf te danken. Daar is geen Wilders voor nodig. Schoffeer een volk lang genoeg en zelfs de braafste mensen gaan een keer over de rooie.

„De geest moet terug in de fles, en daar heeft Wilders een rol in.”

Daar heeft Wilders nul komma nul rol in. Wilders heeft die geest niet uit de fles gehaald. Jullie wel, met jullie genocidale agenda van omvolking (de grote steden zijn al geen Nederlandse steden meer en we laten ons de rest niet ook afpakken, vergeet het maar). Dacht je nou echt dat we ons lijdzaam zouden laten uitroeien? Iedereen met een greintje kennis over islam weet wat islam in 1400 jaar heeft aangericht. Altijd en overal waar islam voet aan wal zet. 280 miljoen doden.

En dat wil jij op ons los laten? Je bent een moordenaar van je eigen mensen.

Jij en jouw club hebben de mohammedaanse geest uit de fles gelaten. De koran, de hadith’s en de soenna’s zijn allerduidelijkst. Wij moeten dood. DOOD. En jij laat dat op ons los. Als jullie enig verantwoordelijkdheidsbesef hebben is het aan jullie om tot inkeer te komen. Neem kennis van islam, leer wat de doelstellingen zijn van islam, geef je fout toe en verexcuseer je en we vergeven je, wij wel, wij hebben geen boek vol moordopdrachten. Stop de mohammedaanse invasie en maak een begin met de remigratie van hen die nog nooit vreedzaam in een andere beschaving zijn geïntegreerd.

Ik vraag niet om burgeroorlog, er is niks gruwelijkers. Maar het is een historisch feit dat altijd als islam langs komt wandelen de oorspronkelijke bevolking gegenocideerd wordt. Heel christelijk Noord-Afrika werd weggevaagd in minder dan honderd jaar. Tachtig miljoen Hindoes werden door islam op de meest gruwelijke wijze over de kling gejaagd. Hondertwintig miljoen negers, over racisme gesproken. Denk daar eens over na, als je daar toe in staat bent. Maak je geen illusies, ook jij zal gedood worden, niet door mij, maar door exact die lui die jij binnen wenst te halen (hoe staat het met je ‘vernederen van Marokkanen trouwens?). Remember hoe het de linksen verging die met Komeiny samenwerkten? Gingen die er niet als eersten aan? Ja: jij! En je onwetende trawanten.

Ik zal wat langer overleven dan jij, omdat ik wél weet wat op me afkomt. Maar dat is een wel heel zure genoegdoening om op die manier mijn gelijk te halen; “voorzichtig prevelen als je hangt te bungelen; I told ya so.”

Ik wens het je niet toe hoor. Je bent gewoon ook een Nederlander. Eén van mij, wel ontzettend dom en onwetend, en één waar ik het niet mee eens ben, maar toch. Je beseft het niet, maar ik  kom ook op voor jouw welzijn. En wel een beetje meer dan dat; ik kom op voor jouw overleven.

Als je al iemand aan wilt pakken die tot geweld oproept moet je zijn bij Rutger Groot Wassink:

“Wij moeten Pegida bevechten.
We zullen Wilders bevechten!”

We hebben het resultaat gezien afgelopen zaterdag in Amsterdam. Wat daar een vreedzame demonstratie aanviel verschilde in niks met Hitler’s straatbendes van de jaren dertig. En Van der Laan liet het bewust en met voorbedachte rade toe. De rot zit aan jouw eigen kant. Kijk daar eerst maar eens naar.

„Er worden milities opgericht in het land om samen, in hetzelfde outfit, op vergaderingen te voorkomen dat mensen kunnen spreken. Dat is levensgevaarlijk.”

In hetzelfde outfit … Heb jij eigenlijk wel eens mohammedanen bekeken? Alle onderdrukte vrouwen, waar jij blijkbaar geen probleem mee hebt, met hoofddoek.

te voorkomen dat mensen kunnen spreken

Ik vraag je om nog eens te beschouwen wat er afgelopen zaterdag in Amsterdam gebeurd is.

Ik neem het niet licht op. Als, met medewerking van de overheid, fascistenbendes hun gang kunnen gaan. Dan is dát het einde van de door jou misbruikte rechtsstaat en democratie. Je moet niet vreemd opkijken dat de andere kant, dan dezelfde methodes aan gaat wenden.

Nu, kun je het nog voorkomen. Er rust een grote verantwoordelijkheid op jullie, met je negen virtuele zeteltjes.

Doe mee met 8.259 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (6834 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden.

13 Comments on Twee dagen nadat links met geweld de rechtsstaat vernietigd heeft, beweert Spekman dat Wilders de democratie in gevaar brengt

 1. polderboy // februari 9, 2016 om 09:21 //

  Spekman blijkt hier ideologisch juist bezig te zijn:
  “Geen bovengrens voor mensen die vluchten voor oorlog en geweld.”

  Oorlog is een gewapende strijd tussen staten of volkeren. Doordat de etnisch religieuze scheidslijnen in islamitische landen vlijmscherp zijn, want elke twijfelachtige afwijking van de leer van islam, die niet eenduidig is, leidt tot kafir zijn, waarop grote dodelijke sancties kunnen staan, ligt oorlog in die landen altijd net onder het oppervlak. Er hoeft maar even een vonkje te zijn, en de boel gaat in de hens.
  Nu er oliegeld is om de zaak te beslechten, en ook veel overbevolking en slechte economische omstandigheden, gaan de enige juisten, dat zijn diverse groepen die dat menen te zijn, elkaar natuurlijk in oorlogen met van olie gekochte wapens te lijf.
  Dat levert, zolang ze geld hebben elkaar uit te moorden, en met die oliebronnen hebben ze er nog jaren genoeg van, heel veel oorlogsvluchtelingen op.

  Daarnaast is geweld wel een ruim begrip, dat in landen en culturen overigens op vrij verschillende wijze sociaal en juridisch gesanctioneerd is. Wat gesanctioneerd is, is afhankelijk van opvattingen. Die opvattingen staan in islamitische landen diametraal tegenover de opvattingen hier.
  Vluchten voor gesanctioneerd geweld daar is hier dan ook te rechtvaardigen op basis van onze opvattingen. Maar dat betekent wel dat je heel erg veel mensen kunt gaan opvangen die op basis van normen hier terecht voor gesanctioneerd geweld in die islamitische cultuur vluchten, zoals sancties die staan op homoseksualiteit, afvalligheid, overspel, belediging van de islam, belediging van Erdogan of een andere sultan, kritiek uitoefenen, lid zijn van een niet officieel erkende levensovertuiging zijn wat leidt tot “kafir” zijn, etcetera.

  Spekman is dus ideologisch juist en er zit niks anders op dan zonder bovengrens naar verwachting toch zeker wel ingeschat tientallen miljoenen mensen op te vangen. En als ze daar lucht krijgen van de ideologische juistheid van Spekmans woorden, en het asielrecht, gaat Spekman misschien binnenkort wel honderd miljoen of meer mensen opvangen op zijn kantoor op de gracht.

  Like

 2. G.Deckzeijl // februari 9, 2016 om 09:27 //

  Subject: Zeg Spekman

  Date: Tuesday, 9 Feb 2016 03:25
  From: G.Deckzeijl
  To: voorzitter@pvda.nl

  Zeg Spekman,
  Is het soms de bedoeling dat alle inwoners van het Afrikaanse continent hier opgevangen, gevoed en gehuisvest worden? Duvel nou gauw een eind op.
  http://www.telegraaf.nl/binnenland/25167764/__PvdA-voorman__Wilders_gevaarlijk__.html
  Maw: dat quotum had allang van kracht moeten zijn.
  Voor het overige verwijs ik je naar deze webinfo: http://tinyurl.com/hjk8v4z
  En deze: http://tinyurl.com/zey56oy
  Tot slot: het gaat jou niet om “vluchtelingen”, het gaat jou en je gestoorde pro-islam-achterban
  enkel om STEMVEE.!!
  G.Deckzeijl

  Like

 3. En zo is het Fub!
  Je hebt weer een geweldig stuk geschreven, recht uit je hart.
  Chapeau!

  Like

 4. Horatius // februari 9, 2016 om 12:15 //

  Waar deze Spekman zich in feite schuldig aan maakt met zijn pleidooi voor het toelaten van ongelimiteerde aantallen vluchtelingen van moslimsignatuur was de aanleiding voor het proces tegen NSB-Leider Anton Mussert in 1945.

  De aanklacht omvatte 3 punten:

  1. Poging het land onder een vreemde heerschappij te brengen.
  (in dit geval de politieke – dus radicale – Islam).

  2. Poging om de Grondwettige Regeringsvorm te veranderen.
  (in dit geval de Seculiere Staat op termijn te laten vervangen door een Islamitische Wetgeving: de Sharia).

  3. Hulpverlening aan de vijand.
  (in dit geval steun aan de IS, waar wij volgens onze premier mee in oorlog zijn).

  Het is algemeen bekend dat er zich onder de ongecontroleerde stromen vluchtelingen IS-strijders meeliften, dus NADRUKKELIJK geen bovengrens stellen vergroot aanmerkelijk het risico op groeperingen die hier terroristische aanslagen kunnen gaan plegen.

  Dat Spekman niet de enige marionet in dienst van de Moslimbroederschap is moge duidelijk zijn.

  De gehele PvdA is in feite een moslimpartij in perfecte vermomming, bestaande uit Turken, Marokkanen en autochtonen die gelijk tijdens de vorige Bezetting handelen en redeneren vanuit voornamelijk opportunistische motieven.

  Like

 5. mushroom // februari 9, 2016 om 12:53 //

  Ik heb het altijd al gezegd en ik zegt nog eens. De grootste tegenstanders zijn de socialistische liberale linkse gutmenshen. Dit zijn vele vele mensen uit verschillende milieus, va de politieke elite, academicie, studenten,feministen,new agers, westerse bekeerlingen,vele BN’ers, Kerken, blinde christenen, msn, en de gewone burgers.

  En dat is nogal wat.

  Ze zijn de frontsoldaten, advocaten vd duivel.
  Ga daar maar’s aan staan.! Hoe ga je dit oplossen?
  Hoe ga je ze overtuigen?
  Niet dus.
  Tenzij er dit jaar een ommekeer plaats vindt van geweld en chaos.
  Maar dan nog! En dan nog ! zullen ze vasthouden aan het idee dat alle culturen gelijk zijn.dan nog zullen ze hun foute gedachte goed verdedigen.
  Er zijn zelfs stemmen onder vele allochtonen die tegen deze waanzin van moslim invasie zijn. Een soort ‘patriotistische allochtonen,.

  2016 wordt een kick off jaar van geweld.

  Like

 6. G.Deckzeijl // februari 9, 2016 om 13:21 //

  Subject: Hoe geschift…
  Date: Tuesday, 9 Feb 2016 07:05
  From: G.Deckzeijl
  To: a.marcouch@tweedekamer.nl

  Hoe geschift moet je als islamitische* volksvertegenwoordiger zijn om VERZONNEN hersenspinsels te associëren met de vrijheid van godsdienst in dit land cq óók te proberen deze aan andere op te dringen?
  Waarom blijven moslims in NL denken dat Nederlanders niks in de gaten hebben?
  Islam niks anders is dan verzonnen(1) hersenspinsels en heeft derhalve niks met onze vrijheid van godsdienst te maken.
  http://www.tweedekamer.nl/downloads/document?id=76fdaf67-cd69-4bcc-9320-2931280aeec2&title=De%20uitspraak%20van%20een%20gemeenteraadslid%20dat%20de%20Islam%20%E2%80%9Cweggevaagd%E2%80%9D%20mag%20worden.pdf
  Waar haal je het lef vandaan de indruk te wekken dat gemeenteraadslid W.Dille die John Lennon-COVER mbt jouw verzonnen veroveringsideologie islam de wereld in geholpen zou hebben? Denk je echt dat niemand doorheeft wat misleiding en propaganda inhoudt?
  http://ci-ce-ct.com/taqiyya-how-islamic-extremists-deceive-the-west/
  Wanneer gaat jouw onaangepaste achterban eindelijk LEREN dat hetgeen meer dan 14 eeuwen enkel in 2,1 miljard eigenwijze moslimkoppen te vinden is, NIET beledigd, gelasterd, gekwetst of gediscrimineerd kan worden?
  Vraag de eerste de beste psychiater, die weet het nog beter dan ik.

  * http://fubar.mobi/2015/12/06/video-the-muslim-brotherhood-infiltrates-europe-english-subtitles/comment-page-1/#comment-26824

  1) http://fubar.mobi/2015/12/31/islam-is-verzonnen-onzin-de-beulen-er-van-zijn-het-probleem/
  Waarom ik niet de enige ben die zich een wereld zonder jou en je (ingepakte- 2) achterban zeer wel kan voorstellen!
  http://web.archive.org/web/20130605111437/http://hvv.amsterdampost.nl/HVV/www.hetvrijevolk.com/index5d72.html?pagina=8487
  2) http://fubar.mobi/2015/01/28/de-islamhoeren-van-de-npo-nu-ook-met-hoofddoekje-van-uw-belastinggeld/

  Feiten over niet alleen jouw -ruim 14 eeuwen geleden verzonnen- zeer vrouwvijandige hersenspinsels hebben NIKS met belediging, racisme, discriminatie, islamofobie(3), lasteren of kwetsen te maken.
  3) http://fubar.mobi/2015/08/30/de-vvd-is-de-partij-van-khomeiny-en-gaat-islamofobie-registreren/
  Uitsmijter: http://fubar.mobi/?s=marcouch
  Daar moet je het mee doen.
  G.Deckzeijl

  Like

 7. Heb zo’n vermoeden, dat als er wat met Wilders gebeurd, Spekman de eerste is, die zijn trekken thuis krijgt.
  http://www.telegraaf.nl/binnenland/25170722/___Kogel_van_links_van_PvdA___.html

  Like

 8. polderboy // februari 10, 2016 om 11:25 //

  Nou ja, Wilders roept ook op tot protest tegen AZC’s. Neem die handgranaat die ze geworpen hebben naar dat AZC in Zuid Duitsland twee weken geleden.
  Volgens linkse media stond in die handgranaat met grote letters “Van Wilders” en “Groeten uit Nazi land Nederland” gekrast.

  Oh, wacht eens even. Wat lees ik nou? Het is een concurrent bedrijf dat die handgranaat dat AZC heeft binnen geflikkerd uit woede dat ze geen deel hebben gekregen van de vette subsidie kluif die die AZC commercie links oplevert:
  “Police say grenade attack on asylum home not racism…but suspect it was caused by rivalry between different companies involved in providing safety for asylum centers.”

  Tja, als die Nazi’s die lucratieve bussiness van eh, eh, vluchtelingenwerk willen aanpakken, dan weten die gevaren voor de democratie wat ze te wachten staat.

  Spekman is duidelijk genoeg lijkt me…

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: