Nieuw

Obama in jihadcommandocentrum: “kritiek op terreurideologie is kritiek op alle religies.”

Obama: ‘Aanval op de islam is een aanval op alle religies’

De Amerikaanse president Barack Obama haalt woensdag uit naar de ‘anti-moslimretoriek’ van politici als Donald Trump. ‘Iedereen moet begrijpen dat een aanval op één religie een aanval is op al onze religies’.

Obama vindt dat er meer moslims moeten figureren op tv, zonder dat daar terreurelementen of nationale veiligheid aan wordt gekoppeld. ‘De overweldigende meerderheid van vredelievende moslims’ zal de strijd met het islamitisch extremisme uiteindelijk winnen, aldus de president. Elsevier >>

Er ís geen ‘overweldigende meerderheid van vredelievende moslims’.

In Frankrijk vindt bijna de helft van alle moslims zelfmoordaanslagen (en daar ga je dood van, dat is niet een of ander vredesboeket) wel okay:

islam gematigd

16% van de hele Franse bevolking steunt ISIS en er is nog geen 10% moslim volgens de officiële statistieken. Frankrijk staat op het punt 160 moskeeën te sluiten omdat ze zo vredelievend zijn. Er bestaat niet zoiets als vredelievende of gematigde islam, ‘jihad is the pinnacle of islam’. Het is simpelweg het meest ‘goede’ wat een moslim kan doen. Het wordt hoger aangeslagen dan de hadj. Gematigde islam bestaat alleen in, en is uitgevonden in, de hoofden van bange poeperds die de werkelijkheid niet onder ogen durven zien.

In België is ruim de helft van alle moslims fundamentalist (de rest begrijpt te weinig van hun eigen ideologie). In het land waar Obama de macht gegrepen heeft zijn ze ook niet gematigd:

01

Westerse leiders zouden niet moeten liegen over islam, want:  !!!

01

 

obama4

Gewelddadige mohammedanen en vredelievende mohammedanen geloven in dezelfde god. Ze geloven in dezelfde moorddadige en verkrachtende (voorbeeld voor elke moslim) Mohammed. De vredelievende buurman-mohammedaan die toch zo behulpzaam is en de bakker op de hoek en die slager met dat ottomaanse mes. Ze zeggen ook dezelfde koranverzen op waarin tot vervelens aan toe opgeroepen wordt jou en mij als minder te beschouwen en te doden zodra de gelegenheid daar is. Ze bidden in dezelfde moskeeën, waar hetzelfde gepredikt wordt. Een hele hoop vredelievende moslims slaan ook vrijwillig vijf maal per dag hun voorhoofd meermaals tegen de vloer (met een blijvende hersenbeschadiging als gevolg*) net als de moslims-die-islam-niet-goed-begrepen-hebben-volgens-mensen-die-zelf-geen-moslim-zijn dat ook doen, terwijl ze met zijn allen als een groot gedisciplineerd leger: “allah akbar” roepen. Gelukkig doen die jihadisten die ongelovigen de keel doorsnijden dat toch niet he, dat allah akbar? Die zeggen Hokus Pokus, toch? Omdat ze het niet goed begrepen hebben, toch?

Al-Bakr-Al-Baghdadi heeft het ook niet goed begrepen toch, want die heeft er geen verstand van, ofzo? Cameron, Rutte, Hollande, Merkel, Timmermans, Juncker en de hele kliek van Collaborateurs, die hebben allemaal islam gestudeerd en weten precies wat wel en wat niet islam is. Ze kennen de koran uit hun hoofd en lezen ’s avonds voor het slapen gaan nog even de hadiths of een stukje uit de ‘Reliance of the Traveller’. De waarheid is waarschijnlijk dat ze van die laatste zelfs nog nooit gehoord hebben. Toch is dat waar de sharia op gebaseerd is. Een niet onbelangrijk onderdeel van islam.

01

Bill Warner kan het mooi uitleggen:

Obama op bezoek in de Baltimore mosque. Obama die al een nobelprijs voor de vrede kreeg vóórdat die geïnstalleerd was en de vlam hield bij het kruidvat dat de mohammedaanse wereld is sinds de dekolonisering, waardoor Europa nu overspoeld wordt door bloeddorstige veroveraars. Overigens figureert Obama in een mooi rijtje nobelprijs winnaars:

Chamberlain (1925) dacht vrede te hebben met A. Hitler (peace for our time)
A. Hitler (1938) alleen voorgedragen
Le Duc Tho (1973) weigerde hem
islAmnesty International (1977)
Mandela (1993) niet omdat ie liedjes zong: kill the whites (een ordinaire racist dus)
Yasser Arafat (1994) terrorist
Verenigde Naties (2001)
Jimmy Carter (2002) niet omdat ie Khomeini aan de macht bracht
Mohamed ElBaradei (2005) moslimbroeder die bij nader inzien toch wel de sharia in Egypte wil
IPCC & Al Gore (2007) sprookjesvertellers
Barack Obama (2009) begon illegale oorlog in Libya                                                               EU (2012)

Stukje uit de toespraak van Obama in de Baltimore mosque:

Kinderen bij deze moskee zouden vorig jaar tweemaal bedreigd zijn, beweert die. Geen idee, maar nooit spreekt die zich uit tegen de islam die duizenden kerken per jaar in de as legt. Zo weigerde die zelfs Boko Haram op de lijst van terroristische organisaties te zetten. Dat deed die pas nadat ze, niet na de honderden kerken die ze al afgefikt hadden, nee, na de eerste keer dat ze een moskee aanvielen. Er hoeft niet aan getwijfeld te worden aan welke kant Houssein Obama staat.

Dr. Zudhi Yasser over de Baltimore mosque:

Deze moskee heeft banden met terrorisme, meer specifiek de moslimbroederschap, waar onder andere Hamas en Al-Qaeda uit voortgekomen zijn. Rond 0.50: Ze hadden daar jaren een imam die rechtstreeks uit de Soedanese afdeling van de moslimbroederschap kwam.

Hee, dat is toevallig. Was Obama’s halfbroer daar niet fondsenwerver voor? Malik Obama:

obama-maliki

En wat heeft Malik daar nou voor sjaal om? Staat daar nou de al-aqsa moskee en staat daar links niet dat heel Israël paljastijns moet worden? Ja, dat staat er.

TRUNEWS:

(rood door mij, Fubar)

The Baltimore mosque President Obama has chosen as the first U.S.-based mosque to visit during his presidency has deep ties to extremist elements, including to the Muslim Brotherhood.

The mosque is a member of a network of mosques controlled by the Islamic Society of North America (ISNA), a Muslim civil rights group named as an unindicted co-conspirator in the 2008 Holy Land Foundation terror case. Several executives with that organization were convicted of sending money to aid the terrorist group Hamas.

An imam who served at ISB for a total of 15 years has also been a leading member of the Muslim Brotherhood network and has worked for an Islamic relief group that was designated as a terrorist organization by the Treasury Department in 2004.

While in Baltimore, el-Sheikh served as a regional director for the Islamic American Relief Agency. That group’s parent organization is the Islamic African Relief Agency, which the Treasury Department says provided funds to Osama bin Laden, al-Qaeda, Hamas and other terrorist organizations.

After leaving Baltimore, el-Sheikh served as imam at the infamous Dar al-Hijrah Islamic Center in Falls Church. That mosque has a lengthy roster of known terrorists and terrorist sympathizers. Its imam during much of the 1990s was Mohammed al-Hanooti. He was named an unindicted co-conspirator in the 1993 World Trade Center bombing, which killed six people.

Dar al-Hijrah came under the control of Anwar al-Awlaki in 2001. He’s the American al-Qaeda recruiter who was killed in a U.S. drone strike in 2011. Nidal Hasan, the U.S. Army major who killed 13 people at Fort Hood in Nov. 2009, is said to have attended the Virginia mosque when al-Awlaki served there. The pair also reportedly exchanged emails. Two of the 9/11 hijackers also attended Dar al-Hijrah during al-Awlaki’s tenure.

El-Sheikh took over at Dar al-Hijrah in Aug. 2003, a little over a year after al-Awlaki left. While there he defended Palestianian suicide bombings against Israel.

A 2013 Youtube video shows Shaikh, who previously served as imam at a mosque in Plano, Tex., speaking out forcefully against homosexuality in Islam.

Dat is nou een gematigde moskee waar gematigde moslims komen en die bezocht wordt door de gematigde Hoessein Obama. Die het hele Witte Huis tot de nok toe volgestampt heeft met de gematigde terroristen van de gematigde moslimbroederschap.

moslimbroederschap

 

*is niet goed, is allang bewezen bij onder andere voetballers (koppers) en boksers. Kan iedereen zelf opzoeken ga ik niet voor je doen.

 

Doe mee met 8.335 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (7145 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden.

8 Comments on Obama in jihadcommandocentrum: “kritiek op terreurideologie is kritiek op alle religies.”

 1. Kan niet // februari 6, 2016 om 20:07 //

  De Nigger durft nog al , deze statement moet die maken naar de nazaten van Hindoes, toen dit geloof van vrede en respect India en het huidige Pakistan bezet hadden om hun perverse ideologie te verspreiden en 4 honderd miljoen Hindoes afslachtten als ongelovigen . Opeens heeft de Nigger last van geheugen verlies.

  Like

 2. mijn-idee // februari 6, 2016 om 22:01 //

  OMG ! Naahhhh nog een paar maandjes doorbijten en dan zijn we daar vanaf……… alhoewel ..? Na het presidentschap schijnen de ex-presidenten hun programma’s stilletjes zwaar betaald met dubbele energie door te zetten.. Oeps over tien jaar sharia in de US…

  Like

 3. Nog 10 maanden dan zijn we van deze pleitbezorger van een gewelddadig en intolerant geloof af.

  Like

 4. polderboy // februari 6, 2016 om 23:58 //

  Ook hier maakt Obama weer handig gebruik van de wijze van redeneren die kenmerkend zijn bij islamieten, maar ook linkse fascisten, die elkaar gebroederlijk in de politiek gevonden hebben.

  Als je wat tegen moslim terroristen, salafisten, fundamentalisten, Mushin Khan, sharia wetten, etcetera hebt, dan is het onaanvaardbare politieke retoriek tegen een entire faith, een hele religie. Zo werkt het niet natuurlijk!

  Als je wat tegen een nauwelijks gecontroleerde massa-immigratie hebt van voornamelijk jonge mannen uit een compleet andere cultuur, die ook nog eens grote wandaden begaan tegen burgers hier, dan ben je een racist, die tegen vluchtelingen is. Zo werkt het niet natuurlijk!

  Obama maakt ernstig misbruik van de wetten van de logica. Als je de rotte appels in de kist bekritiseert, een deelverzameling van de hele verzameling, dan mag dat niet want dan discrimineer je de hele kist, de hele verzameling.
  Het is Obama die er een onaanvaardbare politieke retoriek op nahoudt.

  Daarnaast kan het zeker een aanvaardbare conclusie zijn, na bestudering van de rotte appels, dat de hele mand met appels, dus de hele verzameling, fundamenteel voor consumptie ongeschikt is.
  Bij islam kan blijken, dat het hele fundament van die religie ongeschikt is, vanwege de sharia wetten die algeheel moeten gelden in een staat, land of regio, wat onmogelijk is in een seculiere democratie met participanten van diverse pluimage.
  Dat hebben we overigens eerder gezien met het linkse fascisme, bij Stalin, Hitler en hetgeen ze bij Groenlinks in mindere mate nastreven.

  Like

 5. polderboy // februari 7, 2016 om 02:03 //

  Ondertussen wordt in de rukbunkers en SM-keldertjes bij de demagogen op links samen met hun vredelievende religieuze maatjes volop gespindoctord, hoe ze racisten en kafirs in de toekomst gaan aanpakken: http://www.liveleak.com/view?i=a89_1454796125

  Like

 6. De halve gare president die nog nooit zijn handen vuil heeft gemaakt aan werk. Het is en blijft een luie kaffer.

  Like

 7. Soort zoekt soort overal en is altijd zo geweest.

  Like

 8. 1957johan1957 // maart 14, 2016 om 14:07 //

  Ze zeggen wel eens een bevolking krijgt wat het verdiend, iedere beroemde Amerikaan en 99% van de Negroide Amerikaan stemde op Obama. Deze principe is ook van toepassing op onze Nederlandse regering nu worden de burgers die anders denken beschuldigd van Fascist Nazi en nog meer aan vocabulaire woordenschat van de NEO LINKSE FASCIST, en komt het schaamtegevoel van deze mensen naar boven. Dit schaamte gevoel wordt zowel door de pvda d66 gl sp flink uitgebuit, in deze situatie speelt de media en de zogenaamde BNNers een grote rol. LAAT DE GEWONE NEDERLANDERSE BURGER DIT NU NIET VERGETEN BIJ DE VOLGENDE VERKIEZING IN 2017. STEM PVV, MEN IS DAARDOOR GEEN NAZI RACIST OF IETS DERGELIJKS MEN KOMT OP VOOR ZIJN NORMEN EN WAARDE OOKAL ZIJN HET DE UWE.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers liken dit: