Nieuw

Vijftien jarig Deens meisje blind na laffe molestatie door islamitische randdebielen van Noord Afrikaanse afkomst

Het 15-jarige Deense Meisje Nicole Zanlith stond te wachten op een taxi samen met een vriend bij de Olivia Valere discotheek toen er een ruzie uitbrak met zes islamitische halve wilde.

Ze stapte snel in de taxi met haar vriend om deze te verdedigen waarnaar de laffe aanvallers zich tot haar keerde. Een van hen stak een fleshals in haar gezicht en ze lieten haar vervolgens achter met zes sneden op haar voorhoofd en één over haar oog, waarna de islamitische lafbekken zich snel uit de voeten maakte.

De zes aanvallers verliet snel de plek des onheils, ze hadden een leuke avond gehad en dat is uiteraard het belangrijkste voor dit laffe tuig. De vader van het meisje, een Deense inwoner van Marbella, heeft een beloning van € 2000 uitgeloofd voor informatie die leidt tot de arrestatie van de aanvallers. Dit in een poging om de lafbekken te pakken die Nicole Zanlith hebben achtergelaten blind aan één oog.

Dit artikel in DiarioSur voegt het detail toe dat alle zes de aanvallers van Noord-Afrikaanse afkomst zijn en dat ze het vijftienjarige meisje in het gezicht bewerkt hebben met een fles wodka. Deze video  toont enkele mobiele telefoon beelden van het incident en begint met het aangezicht van het meisje na de steekpartij.  Je hoort hier ook de vader van het meisje spreken. Hij zegt dat de aanvallers “marokkanen” waren.
Na verschillende dagen van onderzoek is de politie erin geslaagd om de identiteit van de aanvaller vast te stellen, die werd vergezeld door vijf mede islamitische laffe honden, allen van Noord-Afrikaanse afkomst, volgens getuigen. Maar nog is het niet mogelijk geweest om de​​ verdachten op te pakken aangezien het minderjarige waren.
De verschillende geraadpleegde bronnen bevestigden wel dat een opdracht tot arresteren is afgegeven in verband met de verwondingen toegebracht aan het jonge meisje.

Artikel door Brendan via Supreme Patriot

Vrije vertaling door Bolo 

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.159 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Bolo (2128 Articles)
'Loquendi Libertatem Custodiamus' Laten wij waken over de vrijheid van het spreken

10 Comments on Vijftien jarig Deens meisje blind na laffe molestatie door islamitische randdebielen van Noord Afrikaanse afkomst

 1. Wilfred Bakker // februari 3, 2016 om 07:44 //

  ! bericht per dag is genoeg hoor, daar scoor je beter mee!

  Like

 2. dutchess43 // februari 3, 2016 om 07:59 //

  Nee, 1 bericht per dag is niet genoeg…..
  ALLE berichten over de wandaden van dit Riftuig bekend maken, waar ze ook plaatsvinden, misschien vinden de welkom-zangers het dan ook ooit eens genoeg.

  Liked by 1 persoon

 3. polderboy // februari 3, 2016 om 11:11 //

  Een cursus “omgang tijdens een avondje stappen” zal graag door de ambtelijke deskundigen van de PvdA tegen vorstelijke emolumenten, gefinancierd met subsidie uit de belastingpot, worden gegeven.
  Overigens groeit de portefeuille cursussen gestaag, en een einde lijkt er nog lang niet in zicht, gelet op de, vreemd eigenlijk(?), migranten- vluchtelingenstroom uit alleen maar islamitische landen.

  Like

 4. Ik zie maar een bericht van die schrijver denk dat ook u ogen zijn uitgeslacht door dat tuig

  Like

 5. Zoutzuur erover.

  Like

 6. In kokend varkensvet gooien, dat werkt het best.

  Liked by 1 persoon

 7. geen comment,

  Like

 8. Vroeger legden we bij wijze van represaille nog wel eens een Noord-Afrikaans kustdorp in de as. Het Rijksmuseum heeft nog een mooie prent in huis dat Michiel de Ruyter Algiers naar allah plaveit. Zal binnenkort wel weg moeten wegens islamofobisch. Wanneer nuken we Rabat?

  Like

 9. Kansenpareltjes Bontkraagjes Wanneer is het duidelijk dat ze komen om te slachten Lees het boek van Wim van rooy Waarover men niet spreekt ⚰

  Like

 10. Deze islamitische asielparakieten komen ook voor euthanasie in aanmerking.
  http://www.telegraaf.nl/buitenland/25140072/__Jongeren_filmen_groepsverkrachting__.html

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s