Nieuw

NEU! Duitsland komt met speciale MigrantenWC’s

GeenStijl >>

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.174 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (10114 Articles)
Na meer dan 10.000 kortere en langer artikelen op dit blog en 10.000 op andere blogs ga ik langzamerhand afscheid nemen. Dit blog is in goede handen. De populariteit én onbemindheid nemen in gelijke mate toe. Een mooiere bevestiging van onze onafhankelijkheid kunnen we niet wensen. Ik blijf meekijken, en af en toe wat publiceren, maar andere projecten roepen...

2 Comments on NEU! Duitsland komt met speciale MigrantenWC’s

  1. evenverderkijken // februari 2, 2016 om 20:20 //

    En dan zeggen ze dat varkens onrein zijn. Je hand gebruiken in plaats van papier…. Man man man. Zelfs in diep Afrika zijn er stammen die in ieder geval bij gebrek aan papier, liever nog een steen of bladeren gebruiken.

    Like

  2. Shadow1100 // november 2, 2017 om 09:09 //

    Mijn vrouw vroeg aan mij of ik de wc-borstel wilde gebruiken, maar ik hoop dat als tie versleten is we weer gewoon wc-papier krijgen……

    Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s