Nieuw

Minderjarige asielzoeker zet mes op keel van hulpverlener omdat hij geen mobieltje mag lenen

Waarschuwing voor minderjarige asielzoekersbluf

“Ik kreeg een zeer onaangenaam gevoel. Als ik niet was achteruitgedeinsd had hij in mijn keel gestoken”. Zo beschrijft een personeelslid van het asielcentrum in Halland voor alleenstaande minderjarige asielzoekers de aanval van de 16-jarige.

Weer een krankzinnige asielzoeker met een mes die close was om een medewerker te vermoorden op een asiel accommodatie voor zogenaamde “alleenstaande minderjarige asielzoekers”.

De rechtsgang tegen de bloeddorstige 16-jarige asielzoekende messentrekker wordt achter gesloten deuren gehouden. Toen hij geen mobieltje mocht lenen ontstak hij in woede en joeg iedereen in de asiel accommodatie op de vlucht. De afgelopen twee dagen heeft het gerechtshof zich verdiept in de gebeurtenis van oktober vorig jaar. De ernstigste aanklacht is poging tot moord.

De uiteindelijke strafmaat zal wel weer reuze mild zijn – hooguit een paar maanden jeugddetentie, of als alternatief een paar weken papiertjes prikken en een paar honderd euro boete – als men uitgaat van eerdere rechterlijke beslissingen betreffende asielzoekende “kinderen” onder de 18 jaar. Hoewel veruit van deze zogenaamde “asielkinderen” beduidend veel ouder zijn worden hun ernstige misdaden niet gesanctioneerd naar maatstaf van hen delict.

De donkergetinte 16-jarige werd kwaad omdat hij geen mobiele telefoon mocht lenen. Maar volgens hem is dat is niet het hele verhaal. De moordlustige asielzoeker verklaarde dat de “kinderen” in het asielcentrum zich verdeeld hebben in verschillende rivaliserende groepen, afhankelijk van het land waar ze vandaan komen. Met andere woorden: racisten.

Zelf behoorde hij tot een kleine groep die “gepest” werd door de anderen, schrijft Hallandsposten. Het 16-jarige “vluchtelingkind” verklaarde tijdens politieverhoor dat hij bij het personeel van de accommodatie geen gehoor kreeg over deze bendevorming.

Tijdens de eerste dag van het proces presenteerde de officier van justitie zijn bewijslast. De werknemer die met een mes op de keel de dood in ogen heeft gezien, kreeg de gelegenheid het ongemak te beschrijven wat die voelde toen het mes op zijn keel werd gezet, in zijn tevergeefse poging de driftaap te stoppen.

Het proces eindigde met een getuigenis van een politieagent die de 16-jarige amokmaker uiteindelijk kon overhalen het mes in zijn hand van zich af te werpen, wou die niet doodgeschoten worden. Het “jongetje” verklaart dat het niet zijn bedoeling was om iemand pijn te doen.

“Ik was erg boos en iedereen was bang voor mij, en dacht dat ik hem wou vermoorden, wat niet mijn bedoeling was”.

http://www.exponerat.net/ensamkommande-flyktingbarn-hotade-skara-halsen-av-personal-for-han-inte-fick-lana-mobiltelefon/

Doe mee met 8.259 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (4447 Articles)
Ook ik was ooit een man gevangen in een vrouwenlichaam... en toen werd ik geboren.

14 Comments on Minderjarige asielzoeker zet mes op keel van hulpverlener omdat hij geen mobieltje mag lenen

 1. Tijl Uylenspiegel // januari 31, 2016 om 01:43 //

  Ter geruststelling Rommel, ook in Nederland zijn de mogelijkheden om een minderjarige te bestraffen minimaal, ik meen dat het maximum 1 jaar detentie is en eventueel een soort psychische begeleiding, mocht ‘de verdachte’ tijdens het uitzitten van zijn straf 18 worden dan stopt automatisch zijn straf.

  Like

 2. Sometimes I feel

  Like

 3. Ach, het zijn voornamelijk de extremistische goedmensjes die vooraan staan om de ‘vluchtelingen’ te helpen, en die worden nu als eerste geconfronteerd met ..

  Dat zal met recht heel confronterend voor ze zijn. Levert een problematisch gevoel op tussen de oren. Er zullen er steeds minder bereid zijn mee te werken aan de ‘opvang’, de chaos zal er nog groter op worden.

  Het goedmens wereldbeeld staat op instorten, en dat is hoog tijd ook, omdat het niet strookt met de werkelijkheid. Sommigen zullen er van bekomen, anderen zullen zich des te krampachtiger vastklampen aan hun ideaal, en weer anderen zullen er compleet van in de war raken (als ze dat al niet waren).

  Er zullen er nog heel wat vermoord en verkracht worden door hun eigen idealen.

  Neem nou die vermoorde vluchtelingenhelpster, die kwam zelf nota bene uit Libanon. Tsja, als je dan nog niet beseft wat islam met je land doet ….

  Like

 4. And now my bitter hands chafe beneath the clouds of what was everything.
  Oh, the pictures have all been washed in black, tattooed everything…

  Like

 5. I woke up this morning and I got myself a beer

  Roadhouse self blues.

  Like

 6. Maybe i’m expecting you the fight. Or maybe i’m just grazy.

  http://en.musicplayon.com/play?v=435568

  Like

 7. Ik heb het al honderd keer gezegd, en blijf dat herhalen:

  STRAF BIJ MINDERJARIGE CRIMINELEN DE VERANTWOORDELIJKEN.
  Dat zijn dus de ouders (die VERANTWOORDELIJK zijn, let op de betekenis van het woord, als hun kroost een misdaad pleegt), en als er geen ouders zijn de … verantwoordelijken zoals daar zijn het COA (of de kinderbescherming), en uiteindelijk: de politiekers. DIE zijn verantwoordelijk voor de aanwezigheid van deze minderjarige crimineel, en DIE zouden dan ook de rekening gepresenteerd moeten worden: NIET de burgers, NIET DE SLACHTOFFERS.

  Dit is het stroomschema, zeg het me maar als het niet klopt:
  -kind pleegt misdaad
  -zoek verantwoordelijke
  -straf verantwoordelijke

  wat we NIET langer moeten doen:
  -kind pleegt misdaad
  -en er gebeurt he-le-maal niets

  Liked by 1 persoon

 8. De burgemeester van Eindhoven vergelijkt de incidenten in de azc’s met rommel die kinderen op hun kamer maken. #policorwegkijken
  http://www.azc-alert.nl/2016/01/30/verzet-tegen-azc-orangerie-eindhoven-via-mailwisseling-met-burgemeester-van-gijzel-weer-van-start/

  Like

 9. @Fubar // januari 31, 2016 om 01:59 //
  “Ach, het zijn voornamelijk de extremistische goedmensjes die vooraan staan om de ‘vluchtelingen’ te helpen, en die worden nu als eerste geconfronteerd met…”

  Het is juist goed dat de gutmenschen zelf nu hiermee geconfronteerd worden en ook merkn dat er niets tegen gedaan wordt door andere gutmenschen.
  Dat is juist nodig om die gutmenschen die nu het slachtoffer zijn te laten zien wat het gevolg is van hun mentaliteit, zodanig dat ze uiteindelijk gaan walgen van diezelfde mentaliteit.

  Het zal nog even door moeten gaan helaas.

  Like

 10. mushroom // januari 31, 2016 om 14:43 //

  Like

 11. Like

 12. Dumpen hoog boven Sirië

  Like

 13. Edit, Fub.

  Nou,
  mrs Dominguez Catalina

  Je bent er hier handmatig doorheen gekomen, normaal komt gajes als jij in de spambak. Met je woeker leningen aanbied shit.

  Opgerot !

  En op de ban lijst.

  Like

 14. Dit is op eunmask herblogden reageerde:
  Dit slechts het topje van de ijsberg met die miljoenen achterlijke “zielige” barbaren, die ons land gaan overheersen!

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: