Nieuw

“Wij hebben liever seksueel über actieve vluchtelingen dan Duitse racisten”

“Wij hebben liever verkrachters dan racisten” Deze walgelijk foto werd al weer snel verwijdert  van het facebook account van de Duitse socialistische jongeren partij International Sozialistische Antifa en toont ons het ware gezicht van de parasieten fanclub in Duitsland.  Hadden we hier in Nederland al het achterlijke groen links konijn Linda Voortman met haar “Ik ben een marokkaan” t-shirtje, die overigens opvallend veel gelijkenis vertoont met bovenstaande hamster van het Rote Antifa Front, nu dus de Duitse socialisten die liever verkracht willen worden door de pedofiele allah schreeuwkoppen dan dat ze er voor gaan zorgen dat in eigen land men de eigen regels, wetten, normen en waarden kan behouden en respecteren. De zwakzinnigheid zit bij de gutmensch kennelijk in het bloed en zorgt ervoor dat er door de reeds geïnfecteerde pro islamitische ziekte door deze mensen eenvoudigweg niet meer logisch kan worden nagedacht en ze elke vorm van realiteitszin hebben verloren.
 .
Onderstaande filmpje van eind december vorig jaar alweer en door de meeste mensen inmiddels al gezien, althans wanneer je niet enkel naar de mainstream media kijkt, geeft aan wat de zielige arme vluchtelingen eigenlijk echt over ons en onze cultuur denken. Klein detail in deze is het feit dat de daders van deze smeerlapperij nog steeds niet zijn opgepakt. Echt moeilijk kan het toch niet zijn om deze te vinden aangezien de smeerlap op het filmpje na mijn zeer bescheiden mening redelijk duidelijk in beeld komt.  Dit alles terwijl er in Duitsland nog steeds personen vast zitten die eenvoudigweg op zijn gekomen voor mensen die door het islamitisch tuig zijn belaagt of hun mening hebben gegeven aangezien ze zich zorgen maken over de instroom van illegale pedofielen van islamitische afkomst in Duitsland.
 .

 

.
Deze beelden tonen ons een islamitische migrant die opschept over hoe hij samen met zes andere mannen een jonge Duitse maagd heeft verkracht totdat ze “vol van vuil en sperma was” en “volledig verwoest” op de grond lag  “ze huilde en kon niet meer”.  Met zeven man een meisje verkrachten dat geeft in elk geval wel aan hoe stoer deze smerige islamitische honden wel zijn dat ze “slechts” zeven man nodig hebben om een onschuldig meisje te verkrachten.
 .
Door de nog volop toenemende stroom asieleisers vinden dit soort smerigheden steeds vaker plaats, vooral doordat Duitse vrouwen worden gezien als niets meer dan “sletten” en als een “eenvoudige prooi” door moslims “met deze vrouwen mogen ze doen wat ze willen aangezien deze geen hoofddoek dragen”. Feministen blijven opmerkelijk stil en de media is speciaal geïnstrueerd om de identiteit van de verkrachters stil te houden als de verkrachtingen überhaupt al ooit in de media worden gemeld.
 .
In plaats hiervan worden daden van weerstand door de lokale bevolking in de buurt van opvangcentra explosief opgeblazen in de media. Deze vormen van verzet om hun eigen leefomgeving en gezin te beschermen door de echte Duitsers worden opgeklopt tot “haatmisdrijven”. Brandstichtingen in opvangcentra worden door de media gelijk in de schoenen van anti islam en parasietenopvang demonstranten geschoven en dit ondanks het vaststaande feit dat deze brandstichtingen voor het grootste deel door de migranten zelf worden gesticht aangezien deze parasieten niet tevreden met de gekregen woonruimte zijn.
 .
Niet enkel in Duitsland maar zeer zeker ook hier in Nederland wordt je als tegenstander van de parasietenopvang in megastallen, maar ook wanneer je er openlijk op tegen bent dat asieleisers in alles voorrang krijgen en alles ook nog eens gratis krijgen, weggezet als zijnde “racist¨ of “nazi” en de kans is groot wanneer je in het openbaar verkrachtingen zoals deze aan de kaak stelt dat je dan wordt beschuldigd voor het aanzetten tot haat iets dat je zelfs je baan zou kunnen kosten en een gevangenisstraf zou kunnen opleveren.
 .
Kort gesteld : Je mag meisjes verkrachten, zelfs in groepsverband, mits je maar migrant bent. Wanneer je hier als niet migrant iets over zegt of schrijft dan ben je een nazi of racist.
 .
Begrijpt U het nog?
 .
met groet Bolo 
.

Update : De door mij geplaatste foto is een remake van het origineel, dat feitelijk al droevig genoeg is, echter om die reden bij deze de originele foto die overigens wel verwijdert is door de linkse Duitse socialisten. Originele foto hieronder geplaatst.

 

Doe mee met 8.336 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Bolo (2102 Articles)
'Loquendi Libertatem Custodiamus' Laten wij waken over de vrijheid van het spreken

39 Comments on “Wij hebben liever seksueel über actieve vluchtelingen dan Duitse racisten”

 1. jungleelephant // januari 30, 2016 om 17:15 //

  Dat mokkel komt zeker wat tekort?Links is een,voor ons,dodelijke ziekte!Zo onderhand!

  Like

 2. Als je met zo’n bord rond loopt, dan gun ik ’t je ook om compleet uitgewoond te mogen worden door 20 gasten ergens uit Afrika.
  En dan niet zeiken achteraf dat het een beetje tegen viel, als ze je helemaal uit mekaar getrokken hebben.
  Je hebt ze liever dan die vuile racisten dus leef je uit.

  Like

 3. jungleelephant // januari 30, 2016 om 18:48 //

  Ze vraagt er om;letterlijk!Dat is nog eens een warm welkom voor die gasten!

  Like

 4. als je goed kijkt zie je dat dit bewerkt is in photoshop. rapists is opgebouwd uit precies dezelfde letters van racists. de p is ook weer die r zonder schuin streepje. wrschnlk stond er oorspronkelik ‘immigrants’ of ‘refugees’ ipv rapists. geloof niet alles wat je ziet mensen. en zoek ook eens zelf feiten en onderzoeken op, lul niet alleen na wat anderen zeggen.meeste mensen hebben allemaal een ‘mening’, maar kennen 0 feiten, 0 cijfers, geen achtergronden. dus blijf kritisch en zoek een keer zelf feiten op. echt, das voor iedereen beter.

  Liked by 1 persoon

 5. Kreeg deze opmerking:

  Like

 6. polderboy // januari 30, 2016 om 23:11 //

  @r 22:30
  Dus met Photoshop bewerk je een tekst en print dat dan uit. Rot toch op, mislukt stuk Sherlock Holmes.

  Like

 7. Klopt wel heb update geplaatst van originele foto, ik wil het uiteraard niet op mijn geweten hebben dat ik links denkende socialisten en arme zielige vluchtelingen onterecht in een kwaad daglicht stel, Is overigens ook niet nodig doen ze zelf wel……..

  Like

 8. polderboy // januari 30, 2016 om 23:27 //

  @r 22:30
  Zie je nu wat het voorstelt, imbeciel. Een jong kind met een brilletje op is aangeleerd dat je door iedereen die tegen de zieke ideologie van Juncker ingaat -volgens de NPO de “machtigste man van Europa”- een racist te noemen -inmiddels een woord zonder enige betekenis in 95% van de gebruikte gevallen- zwaar discriminerende naar theocratische apartheid strevende criminele moslim vluchtelingen moet zien als arme zielen.

  Het volgende verkrachtingsslachtoffer met brilletje op: met dank aan Groenlinks, Femke Halsema, de impotente burgemeesters vereniging VNG, het COA, het multiculti lerarenwijzen, de religieuze gemeentes, de SGP, het NPO, Samsom de manipulator, Rutte de balloze de Eerste en nog een batterij kwakzalvers.

  Like

 9. polderboy // januari 30, 2016 om 23:54 //

  Lees net dat een burgemeester uit Gouda aangifte gaat doen omdat iemand een tekst “dood aan de burgemeester” op een muurtje had gepaintsprayed. Terwijl “vluchtelingen” massaal de meest verschrikkelijke misdaden begaan tegen vrouwen, gaat deze strijder, held, zijn paard bestijgen, om de strijd aan te gaan, dat is om zijn laffe hachje en ambtenarenpensioen veilig te stellen en de politie om extra beveiliging te vragen.

  Wat een diep gezonken, laf, angstig, egoïstisch, goor, naar tyfus volk zijn we eigenlijk, als we dat soort kakkerlakken van bestuurders produceren. We verdienen niet beter.

  Liked by 2 people

 10. Als overheden dit soort gedrag tolereert, dan is het tijd niet lang na te denken, maar de overheid af te zetten. Immers, ze staat toe dat haar onderdanen door vreemden verkracht worden.

  Like

 11. IdentitairVerzet Oostelijk Zuid Limburg // januari 31, 2016 om 00:44 //

  Dit is op IdentitairVerzet OZL herblogd.

  Like

 12. jungleelephant // januari 31, 2016 om 00:48 //

  HoHo,wij verdienen wel beter!Maar al die nsb’ers in onze omgeving niet!

  Like

 13. G.Deckzeijl // januari 31, 2016 om 10:15 //

  Luister en huiver. Vanaf 43:29 tot 52:43
  Gistermiddag waren A.Kuiken(pvda) en L.Voortman(GL) in Spijkers met Koppen.
  Voortman wil dat “vluchtelingen” ook per vliegtuig hiernaartoe kunnen komen.
  http://spijkersmetkoppen.vara.nl/media/352192

  Like

 14. G.Deckzeijl // januari 31, 2016 om 10:32 //

  @Bolo, aanvulling van 31-1, 10:15
  Zie rechtsboven in de volgende reeks foto’s…. (zum kotzen)
  https://denhaag.groenlinks.nl/nieuws/je-kunt-communist-%C3%A9n-marokkaan-zijn-verslag-van-de-actie-ik-ben-een-marokkaan

  Liked by 1 persoon

 15. die vliegtuigen mogen wij uiteraard ook zelf betalen, maar kunnen we hier geen Argentijnse piloten voor in dienst nemen?

  Like

 16. polderboy // januari 31, 2016 om 11:10 //

  G.Deckzeijl 10:15
  De hele discussie is rommelig, kop nog staart, maar voor politieke partijen nu een reden zich te kunnen profileren als mensenredders.

  Toen in Irak onze mensenredders zich aan het ontdoen waren van Saddam, stroomden het Oosten van Syrië ruim een miljoen vluchtelingen in. UNHCR heeft op haar website niet alle cijfers. Soms verdwijnen ze of is de informatie namelijk over diverse jaren niet (meer) volledig.
  Maar ook eerdere instroom, en ook 300.000 Palestijnen in een opvang, maakte dat Syrië met . ruim 1.5 miljoen vluchtelingen zat. Samen met niet geregistreerden kun je aannemen dat rond 2005 10% vluchteling was van de bevolking.
  Steun van de UNHCR kregen ze, voor een jaar 15 miljoen dollar, dus 10$ de vluchteling per jaar.

  Syrië zat daarnaast met een eigen interne bevolkingsexplosie, waar men dan ook geboorteplanning voor op poten had gezet. Ook was door de enorme groei in mensen zelfs druk komen te staan op essentiële zaken als de watervoorziening. En in steden knalde de verpauperde soennitische klasse (wraakzuchtige Irakezen, Palestijnen, allemaal Soennieten) de lucht in. Onrust volgde natuurlijk, zeker nu de soennieten zich onderdrukt zagen door ongelovige alawieten, sjiieten, christenen, en ander lokaal volk.

  Toen met steun van deze kakelkippen in het radioprogramma, via de EU, samen met Erdogan besloten is maar eens even een democratie op poten te zetten, zagen Erdogan, Qatar en de Saud, allemaal soennieten, hun kans waar en had je de rebbelen van ISIS aan de gang, en was het einde oefening voor Syrië. Want van het begin was duidelijk dat het nooit in de bedoeling lag om met Assad een democratische regering op poten te gaan zetten.
  De soennieten dulden dat niet. Een schaap als Timmermans kun je niet van verwachten voldoende capaciteit te bezitten om dergelijke doortrapte Mekkaanse streken te doorzien.

  Lekker laten kakelen, die kippen, want ze begrijpen er geen bal van. En PVV stemmen, want die hebben goed in de gaten wat er gebeurt. Die Mekkaan wil er een teringbende van maken en de boel overheersen, meer niet.

  Like

 17. Geen racistischer volk dan arabieren in de rug gedekt door een verzonnen boek.

  Like

 18. G.Deckzeijl // januari 31, 2016 om 11:54 //

  @Polderboy, 31-1, 11:10
  Dank voor je uitleg!
  Maar wat je aan het eind over de PVV schrijft heb ik niet alleen grote twijfels bij.
  Vriendelijk doch dringend verzoek mij er niet op aan te vallen, ik geef het enkel door.
  http://stopdebankiers.eu/bang-voor-de-toekomst-geert-wilders-en-zijn-pvv/
  Volledig:
  http://www.mijnvrijdenkersruimte.blogspot.nl/2015/12/pvv-is-een-partij-met-een-dictator-en.html
  Nb, de links werken alleen middels knippen en plakken.

  Like

 19. polderboy // januari 31, 2016 om 12:19 //

  @G.Deckzeijl 11:54
  Ik ga je doorverwijzingen lezen. Dank je wel.

  Like

 20. jungleelephant // januari 31, 2016 om 13:46 //

  Als we het al niet wisten dan weten we nu toch zeker aan welke kant Willem Alexander staat!Aan de verkeerde kant!

  Like

 21. polderboy // januari 31, 2016 om 13:49 //

  @Deckzeijl 11:54
  Ik heb het in het kort gelezen.

  Ik ben te werk gesteld in plantsoenen, wat ik geen bezwaar vond. Ik kwam met mijn kind uit het buitenland, zonder iets te hebben, en dan ben je blij met de eerste noodzakelijke voorzieningen. Wat ze hier zeggen, is het een VVD-gemeente, hoewel ze op papier PvdA zijn.

  Maar daarvoor kreeg ik niks, en ben ik pertinent geweigerd in mijn geboortestad, waar ik ook getogen was, Amsterdam!! Toch ook een PvdA gemeente. Ik merkte (het zou een wezenloos lang verhaal worden) dat overleg moeilijk was. Je had te maken met een veelheid van ambtelijke bestuurseilandjes, langs elkaar heen werkende, waar een burger onmogelijk tegen oproeit. In Amsterdam heb ik op straat geleefd, en brieven geschreven, ben ik langs instellingen geweest, om uitleg te geven: alles voor niks.

  Ik heb weinig op met pleidooien en staatjes: wat mij aanspreekt zijn natuurlijk het meest mijn eigen ervaringen. Eenmaal in de plantsoenen aan het werk, wilde ik graag de mogelijkheid hebben bij ons gezin mijn vrouw te kunnen hebben, die van niet EU huize was, en ik ook geen asielstatus had met recht op hereniging van mijn gezin. Als je als Nederlander niet voldoet aan de inkomenseisen, dan kun je dat gewoon vergeten.

  Omdat ik ouder was, en de kans mijn oude werk te hervatten in Amsterdam al verkeken was, doordat ik via een fout in het GBA toen ik in het buitenland zat een internationaal opsporingsbevel aan mijn broek had, waarover ik uitleg had gegeven, maar die niet snel uit het systeem verwijderd kon worden, laat staan uit allerlei toelichtende teksten in database systemen van andere overheidsafdelingen, begreep ik dat de muis zich een nieuw weggetje moest knabbelen in de kaas.

  Ik stelde voor zelf een gerichte cursus te volgen voor 800,- Euro, waar werk in was, omdat ik toch al ruim vijftien jaar ervaring op doctoraal niveau erin had. Dat kon niet. Ik moest een MBO-2 opleiding volgen voor bewaker. De combinatie kind verzorgen en verplichting ging, dus dan doe je het. De zaak versnellen kon niet, omdat ik me moest aanpassen aan de opleiding. Na 2 jaar bleek de EU-subsidie op, maar er waren er teveel van bij ons (er werden horden opgeleid voor bewaker want er waren veel EU subsidies verstrekt) en kon ik niet 50 kilometer verder s’nachts werken naast de zorg van een kind.

  Een contract in de garageschoonmaak volgde, wat ik deed en ik was weer 1.5 jaar verder. Bezuinigen koste het baantje, er moest afgeschreven worden op het o.g., en ik was inmiddels 55 en zat thuis. Tja, wat dan: uiteindelijk flexwerk in een fabriek, maar ik heb geen VAPRO, en er zijn wel vacatures maar wie gaat een 57 jarige nog opleiden? Dus ik sta dozen in bakken te gooien en begin langzamerhand wel steeds meer op Arnold Schwarzenegger te lijken; zijn iele broertje dan.

  Gelukkig is mijn dochter 14. Nadeel is dat ze goed kan leren, en leergierig is: ze zit op het Technasium. Maar ik vrees voor het feit dat er nu al heel wat studenten met een schuld van 50.000 Euro rondlopen. Bij ons in de gemeente heb je alleen MBO onderwijs. Geen HBO, of Universitair. De meeste zijn 60 kilometer verder. Maar dan. Een dure kamer? En al die ellende tegenwoordig. Het kind is groener dan gras.

  Tja, en al die regeltjes. Er zijn er zoveel van die elkaar in de staart bijten…
  Ooit zei een docent op de UvA, ach 90% van onze overheidshouding ligt toch vast, zoals in elke huishouding. We maken ons druk om die marginale 10%. Vroeger (ook nu?) had je de MEV’s, de middellange economische verkenningen, wat nog wel eens de moeite waard waren om te lezen, naast OECD rapporten, die kritiek gaven op systemen in de aangesloten landen.

  Hoe het nu gaat heb ik absoluut geen idee meer van overigens. Ik vang op dat er veel netwerken bestaan, op allerlei niveau’s.

  Het maakt volgens mij bar weinig uit op wie je stemt. Dan ga ik toch maar voor een karige toekomst, maar dan wel een binnen een Nederlandse samenleving, en geen Mekkaanse.

  Like

 22. Eenmaal in de plantsoenen aan het werk, wilde ik graag de mogelijkheid hebben bij ons gezin mijn vrouw te kunnen hebben, die van niet EU huize was, en ik ook geen asielstatus had met recht op hereniging van mijn gezin. Als je als Nederlander niet voldoet aan de inkomenseisen, dan kun je dat gewoon vergeten.
  polderboy // januari 31, 2016 om 13:49 //

  Dit is ook pure discriminatie van Echte Nederlanders , asielzoekers kunnen zonder inkomenseis gewoon de hele fucking familie over laten komen maar als Nederlander moet je aan een bepaalde inkomen voldoen voordat je je liefje over kan laten komen om gelukkig samen te leven .
  Dat is pure onrecht !!

  Like

 23. polderboy // januari 31, 2016 om 16:25 //

  @trebor2110 14:26
  Een Nederlander kan zich niet beroepen op internationale verdragen in Nederland. Pech dus.

  Verder noem ik iets anders. Als Nederlander kun je in mijn gemeente bij een woningtoewijzing nauwelijks meer een inrichtingskosten tegemoetkoming krijgen, als lening of wat dan ook. Verder moet je natuurlijk zelf alles doen. Ook krijg je niet zomaar een urgentie. Ik sprak mensen die reeds vele jaren met kind op een kamer woonden.
  Maar nu asielzoekers. Ze hebben sowieso recht op voorrang voor urgentie. Daarnaast staat
  in artikel 21 van de hieronder genoemde regeling dat de woning gestoffeerd, met meubilering en gebruiksartikelen volledig gebruiksklaar wordt opgeleverd door de gemeente. Wat zal zoiets kosten en wie betaald dat dan?
  http://wetten.overheid.nl/BWBR0005366/geldigheidsdatum_31-01-2016#HoofdstukIIIA

  Like

 24. @ polderboy
  ‘Dus met Photoshop bewerk je een tekst en print dat dan uit. Rot toch op, mislukt stuk Sherlock Holmes.’ jij bent niet echt slim he. de foto is bewerkt, er is niks uitgeprint. de boodschap was ‘refugees’ oorspronkelijk. dit is duidelijk bedoeld om de zogenaamde gutmensen belachelijk te maken. en meteen met ‘rot toch op’ komen… hoe oud ben jij, 5?
  volgende keer even opzoeken of de foto geen hoax is, en matig je toon. het komt nogal dom en gefrustreerd over, maar dat weet je vast zelf ook wel.

  Liked by 1 persoon

 25. G.Deckzeijl // januari 31, 2016 om 16:35 //

  @trebor2110, 31-1, 16:25
  Wat je in je eerste zin schijft is pertinent onjuist.
  Iedere rechter in dit land is gebonden aan bv. het EVRM.
  De inhoud van dat op 5 nov 1950 in werking getreden en door Nederland geratificeerde Verdrag gaat boven iedere nationale wet.
  Voorbeeld: Artikel 10.

  Like

 26. polderboy // januari 31, 2016 om 16:38 //

  @r 16:32
  Wat kan het mij schelen of dat gutmenschen belachelijk gemaakt worden. Hele volksstammen worden hier al jaren voor fascist uitgemaakt. En als de toon je niet bevalt, pech! Doe er wat aan, ga bij de moderator klagen.

  Like

 27. ‘hele volksstammen worden hier al jaren voor fascist uitgemaakt’ . je dramatiseert, overdrijft en generaliseert. conclusie, je bent een dom, ongenuanceerd en zuur persoon. alles is de schuld van anderen. kijk eens naar jezelf, er is ruimte voor verbetering. veel ruimte. succes ermee.

  Edit rommel: http://www.openleerhuis.be/oefeningen/3/4/10/46/1/421/

  Like

 28. polderboy // januari 31, 2016 om 16:48 //

  @G.Deckzeijl 16:35
  Ik neem aan dat je mij bedoelt. Maar hoe kan EVRM in casu hier helpen dan?

  Like

 29. polderboy // januari 31, 2016 om 16:50 //

  @ r 16:44
  Volgens mij beschrijf ik toch zaken feitelijk. Maar laat je gaan joh…gooi het er maar uit.

  Like

 30. Like

 31. G.Deckzeijl // januari 31, 2016 om 23:35 //

  @Polderboy, 31-1, 16:48
  Je hebt gelijk!
  Ik bedoel alleen dat alle rechters in Nederland niet om het EVRM heen kunnen.

  Like

 32. Londen is geen Engeland meer; hanteert Erdogan-methodiek:

  Like

 33. Vrouwen die zich aan de vijand geven:

  Like

 34. @G.Deckzeijl // januari 31, 2016 om 11:54 //

  Doe die steeldieven van stukkies van zowel rommel als mij. Ik heb het over volledige stukken zonder bronvermelding maar niet meer naar verwijzen. Fuk stopdebankiers. No more links. Volgende links naar die gouwdieven worden verwijderd.

  Like

 35. @Polderboy, trebor en Deckzeijl

  Ik sluit me bij Polderboy aan. Ik was 3 jaar met een braziliaanse en heb in die tijd wel eens gekeken voor als ze hier zou willen komen wonen. Dat gaat niet zo makkelijk, eigenlijk gaat het voor niemand heel makkelijk behalve voor mohammedanen. En das vast niet per ongeluk zo geregeld….

  Like

 36. De volgende keer (die zeker komt) als asieleisers weer eens volle ballen hebben zou men ze beter naar het dichtstbijzijnde PvdA- of groenlinks regiokantoor kunnen leiden.

  Like

 37. F.ckVreemdelingen // februari 1, 2016 om 20:19 //

  Da zegt ze tot ze verkracht wordt door vijf man tegelijkertijd. Ik hoop dat ze dan ook als een van de eerste wordt gepakt in plaats van meisje van 10 jaar of zo.

  Like

 38. We zullen jullie een nieuwe Anders Behring Breivik van de socialisten !!!!!!!!!!!!!!!!

  Like

 39. We zullen jullie een nieuwe Anders Behring Breivik sturen meisjes van plezier van de socialisten !!!!!!!!!!!!!!!!

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers liken dit: