Nieuw

Gaan we het nog redden?

 

Beter gezegd; gaan we het nog redden met de huidige wet en regelgeving.

Dagelijks komen hele hordes zogenaamde oorlogsvluchtelingen Europa binnen gemarcheerd terwijl de politieke elite weigert daar adequate grensbewaking tegen in stelling te brengen. Probleem dat daarbij steeds duidelijker zichtbaar wordt is dat wie eenmaal binnen is nog nauwelijks kan worden uitgezet. Het deel dat in de asielindustrie terecht komt wordt voorzien van eten, drinken, een slaapplaats en zakgeld, maar er is ook een deel dat buiten de radar blijft, dat illegaal hier verblijft en zich naar alle waarschijnlijkheid met allerhande criminele activiteiten in leven houd, van winkeldiefstal tot berovingen. Pakkans minimaal en strafmaat te belachelijk voor woorden.

Ook na jaren op kosten van de belastingplichtige procederende afgewezen asielzoekers gaan zelden het land uit en zijn zelfs zo brutaal om panden te kraken.

Punt is dat er geen ruimte is binnen de bestaande wet en regelgeving om daar tegen op te treden en een onwil om de wel bestaande regels uit te voeren terwijl verandering van die regels consequent tegengewerkt wordt door met name Linkse partijen. Je ziet dat het verzet hiertegen toeneemt en ook extremistischer wordt, in Duitsland schijnt zelfs een handgranaat te zijn gegooid naar een asielopvang. Dit is natuurlijk voer voor Links en daar zullen ze dankbaar gebruik(misbruik) van maken, figuren als Peter Breedfeld wrijven zich in de handen, eindelijk hebben ze munitie om elke kritiek af te doen als extremistisch of nazistisch.

Het vervelende is dat we er niet gaan komen met de geldende regels, daarvoor hebben we het te ver laten komen. Het enige dat nog echt zoden aan de dijk zou kunnen zetten zijn extreme maatregelen en wie in het politieke landschap om zich heen kijkt weet dat die niet gaan komen.

Het antwoord op de vraag “gaan we het nog redden” moet dus zijn; nee.

Grofweg zijn er dus twee mogelijkheden, of er gaat geweld toegepast worden of we worden overlopen.

Meest waarschijnlijke uitkomst is helaas de tweede, we gaan overlopen worden door merendeels islamitische migranten.

Resultaat zal zijn dat het sociale vangnet zoals we dat sinds de jaren vijftig hebben gekend in zal storten om de doodeenvoudige reden dat het niet meer op te brengen is.

Tel daarbij de gepensioneerden die al acht of negen jaar lang steeds verder het moeras in worden gezogen door een nauwelijks verhogende AOW en een afnemende pensioenuitkering en het plaatje wordt almaar meer alarmerend.

Tijd voor groot alarm?

Niet volgens de gevestigde politieke partijen die rustig verder gaan op dezelfde destructieve weg, de kans dat zij wakker worden geschud door geweld is nihil.

Je zou kunnen zeggen dat het vervolg interessant wordt maar om eerlijk te zijn, ik houd mijn hart vast, de huidige situatie zou op termijn zomaar op een burgeroorlog uit kunnen draaien.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Doe mee met 8.336 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Tijl Uylenspiegel (501 Articles)
Tijl denkt altijd eerst goed na voor hij iets stoms zegt.

11 Comments on Gaan we het nog redden?

 1. Reken er maar op het ergste scenario, alles wat minder is is dan weer meer lucht.

  Like

 2. polderboy // januari 29, 2016 om 20:47 //

  Op allerlei informatie moet inmiddels erg voorzichtig gereageerd worden.

  Allereerst is er natuurlijk de gedachte van het proportionaliteitsbeginsel.
  Stel ik kom in Marokko aan met 500.000 jonge mannen uit Nederland voor asiel. Op het Suikerfeest gaan we vervolgens met 1500 man 700 jonge moslima’s aanranden, verkrachten, bestelen, mishandelen en voor Mekkaanse schijthoeren uitmaken. Een aantal toegesnelde imam’s schijten we in de bek en pissen we onder. Toegesnelde politie vallen we aan.

  Wat zal nu de proportionele reactie zijn van de Marokkaanse mannen?

  Like

 3. polderboy // januari 29, 2016 om 21:41 //

  Wat ik bedoel, is dat Malmo in Zweden in 2014 alleen al met 25 explosies door handgranaat aanvallen werd geconfronteerd. Het grootste geweld wordt begaan vanuit een vluchtelingen ghetto Rosengard. Na een veroordeling van drie vluchtelingen voor de Kerstmis bombardementen, explodeerden als protest weer overal de handgranaten in 2015. Logisch, want de militanten uit het Midden Oosten eisen hun mensenrechten natuurlijk, sexslavinnen, een kalifaat, theocratisch bestuur, beschermgeld van ongelovigen, …?
  https://www.rt.com/news/310757-sweden-malmo-blasts-crime/

  Nu rolt er een granaat naast een wachthuis bij een oprit van een asielzoekers centrum in Duitsland en gaat niet af. Eigenlijk geeneens noemenswaardig.
  http://www.spiegel.de/politik/deutschland/villingen-schwenningen-handgranate-landete-neben-container-mit-wachpersonal-a-1074762.html
  De politie meldt dat het motief onduidelijk is. Daarnaast is de granaat is niet geëxplodeerd, dus deze stond waarschijnlijk niet op scherp?
  Dan het motief? Was het tegen het wachtpersoneel gericht, dus bijvoorbeeld ontevreden gasten, die halal eten eisen en sexhoeren willen? Was het misschien gericht tegen asielzoekers van een bepaalde etnische achtergrond, zoals christenen en homo’s? Of waren het vreemdelingenhaters?

  Like

 4. polderboy // januari 29, 2016 om 22:30 //

  Wat mogelijke toekomstige scenario’s betreft kan ik niks zeggen.

  De EU heeft gewed op snelle democratische hervormingen in diverse islamitische landen.
  Libië is een blunder gebleken. Iraq is geen land meer. De golfstaten geven geen millimeter toe aan mensenrechten, en gaan Yemen nog eens onder schijten met bombardementen.
  Het aantal Marokkanen en Tunesiërs en Algerijnen dat terreur zaait of zich aansluit bij ISIS loopt in de tienduizenden.

  Erdogan doet hetzelfde als Assad tegen de koerden, maar daar staan we volledig achter. Assad erkennen we niet meer als regering?
  Zowel Rusland als een onafhankelijk land Israël hebben bewijs dat Erdogan vuistdiep in ISIS zit. De moordenaar van de Russische piloot aan de parachute loopt als held vrij rond in Turkije. Toch belonen we de Turk met miljarden en is het onze betrouwbare partner?

  Maandenlang is men in Brussel aan het confereren, doet de een na de andere hot shot voorstellen, ter meerdere glorie van zichzelf, maar er gebeurd niks. De immigranten blijven binnen stromen.

  Het stemt somber dat er niemand is die met een map met scenario’s voor de tv verschijnt uit Brussel. Wat immers in principe een strategisch hoofdkwartier zou moeten zijn, blijkt een geloofsstichting te zijn voor ideologisch gelijkdenkende welgestelde ambtenaren.
  Verhofstadt geeft bijvoorbeeld Farange een valse steek onder water, als die een speech houdt over honderden met name seksueel mishandelde vrouwen in de EU. M.a.w. het kan Verhofstadt geen ene moer schelen wat er gebeurd: hij zit goed en de rest kan de pleuris genieten.

  Wat valt er nu nog te zeggen met zo een arrogant zootje ambtenaren zonder enige empathie voor het eigen volk aan de top?

  Like

 5. Ha ha Tyl, enigszins vind het wel grappig jou te zien veranderen van een optimist, in een iemand, die zichzelf toch zeer veel is gaan afvragen.
  Toen ik in 1979 mijn eerste baantje kreeg als postbezorger in de Schilderswijk ben ik mij ook e.e.a. gaan afvragen.
  Wat politieke incorrect betreft, was ik er aardig vroeg bij.
  Wat je vervolgens meemaakt tart elke beschrijving.
  Je doet er echt geen ene fuck aan.
  Hoeveel mensen hier hadden verwacht dat onze grenzen nu zo wijd open zouden staan, na alles wat er gebeurd is na Pim Fortuyn enzo?
  Heb meermalen hier geplaatst wat er volgens mij achterzit, en mijzelf meermalen gediskwalificeerd door mijn infantiele gejank over de de zorgen voor de toekomst van mijn kroost, maar ach ja, zijn wel echte zorgen, en alleen een grote sloot alcohol kan mij nog rustig houden.

  Like

 6. Tijl Uylenspiegel // januari 30, 2016 om 00:05 //

  Dat is nu juist het punt twix, dat ik weet dat er nauwelijks een fuck aan te doen is maar me er desondanks niet zomaar bij neer wil leggen. En politiek correct of niet, ik heb mijn mening nooit onder stoelen of banken gestoken en daarbij risico’s mbt. mijn werk voor lief genomen.
  Ik heb en zal mij nooit de mond laten snoeren, ik ben ten volle bereid naar argumenten van anderen te luisteren en sluit me daar ook niet voor af maar ik behoud het recht op een eigen mening, ook als die door anderen veracht wordt. Maar het wordt dankzij de huidige handelswijze mbt. de instroom van migranten wel steeds dringender.

  Like

 7. Tijl, volledig met je eens, het is ook interessant om uit te vinden wie het met je eens zijn b.v. in je vriendenkring, nou, dat zal zwaar tegenvallen heb ik gemerkt. Je hebt eigenlijk geen idee met wie je werkelijk omgaat, het doet er ook eigenlijk niet zoveel toe in de meeste vriendschappen, meestal gaat men de diepte niet in, het gaat meestal over koetjes en kalfjes, maar als je opstaat om je mening ergens over te geven merk je pas met wie je omgaat. Mijn ervaring hierin is niet al te best, behalve reacties over het onderwerp komt er ook vaak persoonlijke afgunst boven tafel. b.v. Jij hebt makkelijk praten, jij hebt alles voor elkaar, maar die arme mensen, enz enz. Het maakt niet uit wat je er tegenin brengt, wat ik dan ook niet doe, ik kijk ze alleen meewarig aan en houd mijn mond. Ik voel me dan boven hen verheven. Ik werk hard, heb veel bereikt, eigen zaak, hard werken, niets voor niets, al toen ik jong was had ik een eigen zaak, ik kom uit een zakenfamilie dus ik ken de slagen van de zweep. Ik zoek niet naar schouderklopjes, maar terwijl zij thuis zaten was ik nog aan het werk om alles op tijd klaar te krijgen. Ik was en ben nog steeds succesvol, mijn vader had een grote zaak, niemand van ons gezin kocht te zaak over, behalve ik, kreeg geld van de bank om ons gezin uit te kopen, en dat was een goed idee. Mensen mochten mij graag en kwamen graag in mijn winkel en nu in mijn museum, ik geniet er van. Wat ik wil zeggen is dat je verantwoordelijk bent voor je eigen bestaan, je zelf inzetten voor je idealen, er tegenaan gaan als je iets wilt bereiken. Maar al die z.g. vluchtelingen zijn voor 80 procent economische “vluchtelingen”, en daar heb ik niet voor gewerkt.

  Like

 8. Tijl Uylenspiegel // januari 30, 2016 om 01:31 //

  Avidia we zijn het over veel eens, alleen ik breng er nog steeds wel van alles en nog wat tegenin, dat zal de aard van het beestje wel zijn denk ik.

  Like

 9. Zeker wordt het allemaal steeds dringender, maar wordt het tegelijkertijd ook allemaal niet steeds bizarder?
  Net alsof je naar een slechte film zit te kijken, de regie is allang gevoerd.
  Niet dat ik daar mee wil zeggen dat we dan maar niets moeten doen, en wat dat betreft wordt hier goed werk verricht, een ieder die zijn ogen open doet is er een, en wellicht pakt hij of zij zijn kans om weg te wezen uit Europa. Dat zijn er nogal wat wanneer ik de cijfers zie.
  Maar dat we er eigenlijk geen fuck aan lijken te kunnen doen, dat zien we dus allebei wel, ook dat blijft bizar.

  Like

 10. Tijl Uylenspiegel // februari 1, 2016 om 01:26 //

  Twix het schijnt zelfs al zo te zijn dat Ieren vrij massaal aan het emigreren zijn.

  Like

 11. Tijl, wanneer je Ieren bedoeld uit Ierland, dan verbaasd dat mij zeer, daar bij mijn weten de mossels daar niet welkom zijn en ze daar hun eigen plan trekken.
  Tot nog toe stond Ierland in mijn top tien van de meest veilige landen om naar af te reizen wanneer de pleuris uitbreekt, dat wordt nu dus een top 9.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers liken dit: